Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 102 z 486
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2014 , 20:48   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zdravím,všiml jsem si že když vytočím motor a rychle přeřadím a šlápnu na plyn tak auto divně zaškube. Když přeřadím pomalu a šlápnu na plyn tak je vše OK. Jak kdyby nějaká opožděná reakce na plynový pedál. Taky občas motor za tepla chytne a má strašně málo otáček,jak kdyby chtěl zhasnout. Nevíte čím to je? Jo je to Accord 2.4ka. Díky

Je to na prvej stranke, vraj pomaha na tie nizke otacky pri teplom starte reflash ECU, sam sa na to chystam, len mali plno tento mesiac koli kampani. V podstate momentalne s teplym motorom uz inak ako bez plynu malokedy startujem. Sviecky sa davaju iridiove a vyjdu na peknych 50E v honde tipujem aj 100E.

varuj napsal:
Tu nie, to je tesnenie dveri. Paska ktoru som uvadzal (nie je viditelna, pretoze je nastriekana farbou karoserie a miesto kde ju hladat je vyznacene na obrazku) je vlastne prekrytie spodneho lemu dveri. Vokajsi plech dveri je zahnuty dovnútra - od spodu dveri asi vo vyske 1 cm - a prekryva vnutorny plech dveri. Vznikne tym taky mini schod, ktory je prave prekryty paskou. Az potom su cele dvere striekane, takze pasku nevidiet. Rukou to mozes nahmatat ako pruzny pasik. Prave pod nim sa zacina tvorit ta hrdza...

Na striekanie dutin je vela prípravkov, napr: tudy odkaz tudy odkaz
dalsie su od Soudal, Wurth, Presto, Mobihel...

Zdravim, mam taku hlupu otazku, ktore dutiny treba striekat a akym sposobom? Úsměv ...nikdy som nevidel ako sa to robi. Rodexol je objednany takze sa chystam na svoje spodky dveri.

Este by som rad vediet, ci idu dat zo strechy nejako nenasilne dole tie plastove ( gumene?) listy po stranach, dakujem .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.5.2014 , 21:06   Citovat  

scream napsal:
Zdravim, mam taku hlupu otazku, ktore dutiny treba striekat a akym sposobom? Úsměv ...nikdy som nevidel ako sa to robi. Rodexol je objednany takze sa chystam na svoje spodky dveri.

Co se dveří týká, tak pomocí těch otvorů, kterými za normálních okolností odtéká voda - vsuneš tam tu hadičku (která je většinou součástí toho přípravku na dutiny) a stříkáš (je to dost podobný jako... ehm... no víš co, ne? Úsměv ). Záleží na tom, zda máš ty dveře chycený i uvnitř nebo ne. Já když to dělal, tak jsem to radši nejdřív vystříkal tim Rodexolem abych měl jistotu. Použil jsem injekční stříkačku a bužírku na ní nasazenou.

20140325_072257_477_737.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20140325_072257_477_737.jpg, 1.49 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2014 , 8:15   Citovat  

ja to mam prehrdzavene este o kusok viac, vlastne uz tam mam o dieru viac na striekanie dutin Úsměv

okej, takze strcim tam tu hadicku a pointa je asi vystriekat, co najvacsiu plochu vo dverach predpokladam.

Co sa tyka hrdze tak som si vcera presiel cele auto, ked neratam 3 spodky dveri, tak sa najde nieco aj v motorovom priestore, strecha sa musi strieknut cela a malicke bodky vidno aj na lemoch... no a potom podvozok, ktory vyzera takto :
tudy odkaz

Kedze predtym som mal auto roku vyroby 97, kde nebola pozinkovana karoseria a bolo bez stipky hrdze na podvozku ( dovoz ), tak neviem posudit nakolko je to zavazne a co sa s tym da robit. Asi by bolo dobre vystriekat/osetrit vsetko co sa da, bohuzial nemam skusenost co a ako ani garaz, takze by som to dal niekomu spravit, dufam, ze sa to da spravit za normalny peniaz. Totiz bud tu hrdzu dam do poriadku komplet celu teraz alebo si kupim nieco, co nehrdzavie, nieco kde sa pri vyrobe nevydrbali na antikoroznu upravu ako v honde a budem kludne spat naštvanej
   Návrat  
falkonero je teď offline  falkonero
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 8:57   Citovat  

Zdravim,

vedel by mi niekto poradit co sa tychto alu tyka aka to bude kvaliata repliky?
Bude to velky rozdiel od orig. hondy? Chcel by som 16tky
tudy odkaz
a 17tky co mam na aute chcem predat

alu17.jpg

alu17.jpg, 480.88 kB
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 9:21   Citovat  

proc 16 misto 17?
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 5.5.2014 , 15:06   Citovat  

Ja tiež prvý krát počujem o tom, že Accord s PSS má zlý zvuk. Podľa mňa to audio je perfektné. Sú tam kvalitné Pioneer repráky a rádio je Alpine. Ja som sním nadmieru spokojný. S čím nie som spokojný je xcar link, dosť často mi zamrzne a zobrazí sa len CDC 5-41 a na nič nereaguje. Neviete v čom môže byť problém? Stáva sa to najmä keď mám pustené rádio a prepnem na "AUX" ale niekedy sa stane,že počúvam z XCAR a vypnem motor a keď neskôr naštartujem tak sa mi to zobrazí.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2014 , 18:16   Citovat  

neviete, existuju aj taketo hmlovky s DRL aj pre accord cl7 po fl ctdi ?

tudy odkaz
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2014 , 22:09   Citovat  

Chris napsal:
neviete, existuju aj taketo hmlovky s DRL aj pre accord cl7 po fl ctdi ?

tudy odkaz

Tiez som sa uz o to zaujimal. Co som hladal, tak zatial su vsade iba univerzalne hmlovky s DRL. Na A7G by si musel zohnat origo hmlove svetla (ak ich nemas) a iba to tam skusit nejako napasovat. Tie svetla maju vsak priemer 10cm a origo hmlovky v Acco su ovalne, kde ten mensi priemer je nejakych 7cm, takze je to cele na wc

Ale na 8G pasuju ako uliate:

osram_ledriving_fog_drl_hmlovky_s-dennym-svietenim_2.jpg

osram_ledriving_fog_drl_hmlovky_s-dennym-svietenim_2.jpg, 140.46 kB
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2014 , 10:16   Citovat  

Ved to, ze mam hmlovky. Rozmyslam som kupit a len vnutro prehodit. Kopec je takych co podporuju funkciu hlmoviek a DRL v jednom. Ale nic schopne som nenasiel.

btw. kedy sa zastavis konecne Úsměv
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 7.5.2014 , 15:05   Citovat  

nevíte jak na acco7 přizvednu světla? svítí mi hrozně nízko. Vím že naklápění je automatické při zatížení, ale na světlech nemůžu najít žádné štelování na přizvednutí parabol Ble
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2014 , 19:10   Citovat  

chci se zeptat, tahle černá krabička pod rádiem a kastlíkama před jednoutkou SRS je audio zesilovač? Jen že kolega to tam nemá to mi hlava nebere
a ty otvory vypadají jak když se dá něco "štelovat"??

20140507_191655.jpg

20140507_191655.jpg, 1.14 MB
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2014 , 20:13   Citovat  

Chris napsal:
Ved to, ze mam hmlovky. Rozmyslam som kupit a len vnutro prehodit. Kopec je takych co podporuju funkciu hlmoviek a DRL v jednom. Ale nic schopne som nenasiel.

btw. kedy sa zastavis konecne Úsměv

Tak skus pozriet sem: tudy odkaz (uz som to sem raz daval) alebo toto: tudy odkaz Ale najskôr by som si pozrel, ci je v origo hmlovke dost miesta co do vysky a tiez aj do hlbky, aby si potom nenadaval, ze sa to tam nevojde Úsměv

Noo, uz par krat som bol v BA, ale vies, prilis malo casu... Se stydím
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2014 , 21:03   Citovat  

scream napsal:
Je to na prvej stranke, vraj pomaha na tie nizke otacky pri teplom starte reflash ECU, sam sa na to chystam, len mali plno tento mesiac koli kampani. V podstate momentalne s teplym motorom uz inak ako bez plynu malokedy startujem. Sviecky sa davaju iridiove a vyjdu na peknych 50E v honde tipujem aj 100E.

Já teď dával iridiovky na dvoulitra a stálo mě to 1600 včetně práce, až jsem zíral. Mají vydržet 120 tkm, takže už to mám navždy pořešené Úsměv
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2014 , 21:43   Citovat  

Hurikan napsal:
chci se zeptat, tahle černá krabička pod rádiem a kastlíkama před jednoutkou SRS je audio zesilovač? Jen že kolega to tam nemá to mi hlava nebere
a ty otvory vypadají jak když se dá něco "štelovat"??

Ano je to zesilovač pro premium sound system Úsměv a myslím že štelovatse tam nic nedá...
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 11:55   Citovat  

Zdravím, právě mi bylo sděleno, že mám dost brutálně prorezlou olejovou vanu (2003 - 2,4) (zatím jsem ji neviděl, ale asi to tak budde) a bylo by potřeba jí vyměnit. Neřešil jste to už někdo ? Druhovýrobu jsem na internetu nikde nenašel, takže asi bude muset přijít originál. Obávam se ale že jako všechno to bude stát třeba 8.000 nebo tak něco .. za kus plechu, nekupoval jste ji někdo, případně nemá někdo náhradní ? Úsměv))

EDIT: Tak nakonec jsem objevil druhovýrobu, ale ne v ČR nicméně na zahraničních serverech jsou ceny docela přijatelné (30 - 60 dolarů).
   Návrat  
meganak je teď offline  meganak
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 19:02   Citovat  

Ahojte, nemate niekto schemu zapojenia zadnej hmlovky na Accord 7g Tourer po face.
Prestala mi svietit zadna hmlovka, ziarovka a poistky su OK. Neviem ci to ide este cez nejake samostatne rele, lebo vsetko ostatne funguje. Do konektora hmlovky mi nejde + napatie. Pripadne ak niekto vie poradit co by to mohlo byt, budem vdacny.
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 6:13   Citovat  

Ahoj,

mám na vás prosbu, nainstaloval jsem si denní svícení OSRAM LEDriving PX-4 odkaz a když svítí, tak mi ruší rádio, když nesvítí tak ne. Zapojení je následující: +/- kablíky jsou zapojené na baterku, spínané napětí mám přivedené z konektoru motorků naklápění světel a připojení na potkávačky je na káblík od potkávaček. Nesetkal se s tím někdo? Případně nemáte radu jak to rušení odstranit?

Moc díky.

Ps: Auto je A7G Tourer 2.0 (předface)
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 9:50   Citovat  

v-tech24 napsal:
nevíte jak na acco7 přizvednu světla? svítí mi hrozně nízko. Vím že naklápění je automatické při zatížení, ale na světlech nemůžu najít žádné štelování na přizvednutí parabol Ble

Ahoj, máš xenóny? Ja viem tak, že na xenónoch to nastavovanie nie je.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 10:22   Citovat  

Gabo napsal:
Ahoj, máš xenóny? Ja viem tak, že na xenónoch to nastavovanie nie je.

Ale je. Jsou tam normálně dvě místa jak pro svislou tak vodorovnou osu a jsou označené na plastovém krytu když otevřeš kapotu.

Nastavení světel.png

Nastavení světel.png, 1.3 MB
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 11:43   Citovat  

Martin T. napsal:
Ahoj,

mám na vás prosbu, nainstaloval jsem si denní svícení OSRAM LEDriving PX-4 odkaz a když svítí, tak mi ruší rádio, když nesvítí tak ne. Zapojení je následující: +/- kablíky jsou zapojené na baterku, spínané napětí mám přivedené z konektoru motorků naklápění světel a připojení na potkávačky je na káblík od potkávaček. Nesetkal se s tím někdo? Případně nemáte radu jak to rušení odstranit?

Moc díky.

Ps: Auto je A7G Tourer 2.0 (předface)

[quote="Martin T."]

Robia to menej kvalitne DRL, ak nie su dostatočne odrušene:
Tu teória:
tudy odkaz

Kamošovi som to riešil dvojpolovým kondenzatorom , neviem ktorý s týchto dvoch som použil, Metoda pokus-omyl.
Jedna nožička k prírodnému kabliku, druhá k odvodnému...možnosti ako to odrušit je viacej, bežný elektrikár by mal vedieť pomôcť, ja som to riešil takto amatérsky.

image.jpg

image.jpg, 541.3 kB

image.jpg

image.jpg, 270.15 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 12:02   Citovat  

Xenony nastavis tak ze strcis krizovy srubovak do tej dierky, co je oznacena v prispevku vyssie, da sa to aj tym cudlikom z vnutornej strany ( ked tam das srubovak uvidis ako sa to bude tocit. Ak by to nefungovalo odpoj konektory motorceka na svetle a nastav si to ( ja to tak vozim ).

Sviecky a napr. spojka sa oplati objednat z tudy odkaz , doprava rychla.

Co sa tyka hmloviek ako DRL napadlo ma par rieseni:

1. Nechat povodne hmlovky, povodne ziarovky akurat odpojit od povodneho konektora priviest prud z baterky a vypinac k vodicovi ( alebo automaticke zapnutie)

2. Niekde som videl schemu na pouzitie dialkovych svetiel ako DRL a to tak ze sa im znizi napatie a teda idu len na tretinovy vykon

3. Kupit nejake DRL a nejak to nabastlit do povodneho krytu

4. Dat tie hnusne DRL miesto klasickych hmloviek komplet - co pokladam za gheto tuning a radsej budem dalej palit xenony za 45E/kus Velmi šťastný
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 9.5.2014 , 13:14   Citovat  

Newtom napsal:
Ale je. Jsou tam normálně dvě místa jak pro svislou tak vodorovnou osu a jsou označené na plastovém krytu když otevřeš kapotu.

Díky, R-L jsem našel, jen mě nenapadlo strkání šroubováku do té díry na nastavení výšky Je to tam. přátele
   Návrat  
meganak je teď offline  meganak
PříspěvekZaslal: 10.5.2014 , 16:29   Citovat  

meganak napsal:
Ahojte, nemate niekto schemu zapojenia zadnej hmlovky na Accord 7g Tourer po face.
Prestala mi svietit zadna hmlovka, ziarovka a poistky su OK. Neviem ci to ide este cez nejake samostatne rele, lebo vsetko ostatne funguje. Do konektora hmlovky mi nejde + napatie. Pripadne ak niekto vie poradit co by to mohlo byt, budem vdacny.

chyba vyriesena. Bol seknuty kabel na lavej strane dveri kufra. V po face to vraj malo byt vyriesene, tak ako vidite vyriesene to nie je.

DSC_0043.jpg

DSC_0043.jpg, 1.77 MB
   Návrat  
cembry je teď offline  cembry
PříspěvekZaslal: 10.5.2014 , 19:50   Citovat  

Nedavno jsme menili chladici kapalinu u tatova Accorda 7G 2.2 (2003). Vcera tata reportoval, ze mu auto netopi - resp. z ventilace nefouka teplo. Zjistil jsem, ze hadice s kapalinou vedouci od motoru ke kabine jsou ohraty a auto fouka teply vzduch pouze na nastaveni nejvyssi teploty. Na ostatni nizsi hodnoty neni vzduch v podstate nijak ohraty a jen fouka relativne chladnej vzduch. Mam to davat do souvislosti s vymenou chladici kapaliny a nebo se jedna o nejaky jiny problem?
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 8:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zdravím,všiml jsem si že když vytočím motor a rychle přeřadím a šlápnu na plyn tak auto divně zaškube. Když přeřadím pomalu a šlápnu na plyn tak je vše OK. Jak kdyby nějaká opožděná reakce na plynový pedál. Taky občas motor za tepla chytne a má strašně málo otáček,jak kdyby chtěl zhasnout. Nevíte čím to je? Jo je to Accord 2.4ka. Díky

S tim chytanim za tepla mi to dela obcas take.Svicky sem menil asi pred rokem a pul.Iridiove.A reflash ECU mi v hodne delali tak rok zpatky.
Myslite,ze uz je zase cas na jejich vymenu?Muzu na nich mit najeto tak 20 000km.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 9:01   Citovat  

martmix napsal:
S tim chytanim za tepla mi to dela obcas take.Svicky sem menil asi pred rokem a pul.Iridiove.A reflash ECU mi v hodne delali tak rok zpatky.
Myslite,ze uz je zase cas na jejich vymenu?Muzu na nich mit najeto tak 20 000km.

Iridiové svíčky NGK co tam mají být se mají měnit po 120 tisících km,takže ne,není čas je měnit. I obyčejné NGK v každé Hondě mají výměnný interval 40 tisíc km.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 9:19   Citovat  

[quote="cembry"]Nedavno jsme menili chladici kapalinu u tatova Accorda 7G 2.2 (2003)./quote]
2.2 má v okruhu u hlavy ovzdušnovák a pak na nádobce je zapotřebí ovzdušnit okruh při výměně.
   Návrat  
nettopeer je teď offline  nettopeer
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 9:21   Citovat  

taksiblazen napsal:
Zdravím mám Accorda 2003 r.v. a svítí mi kontrolky ABS,VYKŘIČNÍK a VSA.
Poradí mi někdo co může být za problém?
Děkuji Úsměv

Mourl napsal:
Takhle mi ABS nefugovalo taky.Respktive, někdy se rozvítilo,někdy ne,pak už zůstalo svítit pořád. Byl vadný pravý levý sensor,takže výměna,(porod odvrtáním) to snad ne Teď už OK. Koupeno z Ebay za 980,- i s poštou z Litvy (made in germany)
Jinak mi to hlásilo zkrat na levém zadním čidle a žádný signál z čidla. Pak ještě něco s nízkým napětím(asi zimní starty). Takže vyblikat chybu ABS podle videa na YT. Myslím že sem ho sem dával a pomalu se připravit na výměnu daného čidla. Já už osobně mám za 2 roky postupně vyměněné obě zadní čidla

Zdravím, poprosil bych Vás o radu, mám stejnou závadu - Accord 2005 2.2CTDI - kontrolka ABS, VSA a vykřičník svítí neustále. Podle videa jsem si vyblikal chyby 16, 61 a 65, můžete mi poradit, kde najít seznam těch chybových kódů ? popřípadě jak dále postupovat ? Díky, omlouvám se jestli už to tady někde je, hledal jsem fakt dlouho. Honda
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 9:37   Citovat  

tudy odkaz
Tabulka uplně dole. ABS +98 codes
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.5.2014 , 9:38   Citovat  

martmix napsal:

S tym startovanim za tepla je to pekny shit ma s tym dost vela ludi problem a ked vravis ze mas aj reflash aj nove sviecky, tak musi byt problem jedine v nejakom cidle teploty motora na zaklade ktoreho mu ECU posle neprimeranu davku paliva.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina