Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 109
athamas je teď offline  athamas
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 16:49   Citovat  

Je to telefonem, třeba N51 (Symbian) držela jak přibitá. Lumia 920 se chová podle aktuální verze doinstalované aktualizace a odladěnosti ovladačů (teď už relativně stabilní, před poslední aktualizací systému i výpadky BT během hovoru, nemožnost vytočit hovor při zobrazené ikoně BT, zamrzání Honda BT, dlouhotrvající párování atd.)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 11:07   Citovat  

turkpet napsal:
-mam podozrenie,že sa nevysunul l pastorek štartéra a tak neroztačal zotrvačník...

Takže vývoje neštartujuceho auta po zahriatí.
Pri otočení kľuča do polohy II počuť ako bzuní tlakové čerpadlo,najprv docela dosť, potom to slabne až vymizne, imponuje mi to akoby bolo zavdzušněné a unikal niekde vzduch..
Po cca 1,5 hodine už ide auto naštartovať (vyfučí vzduch??)
Auto je v H servise, po tom čo všetko premerali podozrievaju vstrekovače (auto ma nájazd 125tis.km), tak uvidím a dám vedieť.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Fleshak je teď offline  Fleshak
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 12:06   Citovat  

když se řeší BT,tak jsem teď zjistil,že když si na mobilu zapnu navigaci a mám ho zpárovaný s autem,tak mi nejde zvuk ani z repráků a ani z mobilu. je nějaký způsob,jak to rozchodit? Něco jako nová verze systémuu BT, která se nahraje do auta? Jo a co se týče disku,sháním teď na zimu nějaké 17" . Budou pasovat ze 7G, respektive víte nekdo,jaký průměr má středová díra?
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 12:16   Citovat  

64.1 - snad pro vsechny hondice stejne. mozna nejakej starsi kus ma neco jineho, ale to se te netyka HaHaaa Ja mel priplatkove kola z A7G na osmicce a samozrejmne bez problemu. Jen jsou zalezla kvuli ET50 - ET55. Ale to je stejne jak u A8G tak u A7G.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 12:16   Citovat  

Skoronové Enoz R17

tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 15:31   Citovat  

krtekm napsal:
64.1 - snad pro vsechny hondice stejne. mozna nejakej starsi kus ma neco jineho, ale to se te netyka HaHaaa Ja mel priplatkove kola z A7G na osmicce a samozrejmne bez problemu. Jen jsou zalezla kvuli ET50 - ET55. Ale to je stejne jak u A8G tak u A7G.

Nebyl jsem si jistý,tak se raději zeptám Úsměv Jinak ohledně toho BT máte někdo nějaké info?
   Návrat  
kubalorenc je teď offline  kubalorenc
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 7:09   Citovat  

Fleshak napsal:
Nebyl jsem si jistý,tak se raději zeptám Úsměv Jinak ohledně toho BT máte někdo nějaké info?

J8 nemám s BT jediný problém. Vše funguje jak má. LG G3
Akorát teda zvuk při navigaci jede z telefonu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 9:51   Citovat  

kubalorenc napsal:
J8 nemám s BT jediný problém. Vše funguje jak má. LG G3
Akorát teda zvuk při navigaci jede z telefonu.

I kdyz mas telefon sparovany s Autem?
   Návrat  
michalreca je teď offline  michalreca
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 10:02   Citovat  

Fleshak napsal:

Mě při spárování telefonu s autem jde přes bluetooth jen zvuk hovoru, zbytek jde normálně z telefonu, tedy i navigace.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 11:03   Citovat  

Fleshak napsal:

JJ. zvuk navigace jede z telefonu, což je podle mě lepší, než aby to vypínalo hudbu. Pochybuju, že by to bylo schopný dát dohromady signál z BT a ještě z USB.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 12:13   Citovat  

Tak melo by to zvladat.Spis tam chybi A2DP Protokol.Zkusim se na to zepat,nebo to nejak poresit.Kdyby mi sel zvuk z telefonu,tak by mi to az tak nevadilo,ale u navigace mi nejde vůbec.Jo a mam Lumii 925
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 13:26   Citovat  

Fleshak napsal:
Tak melo by to zvladat.Spis tam chybi A2DP Protokol.Zkusim se na to zepat,nebo to nejak poresit.Kdyby mi sel zvuk z telefonu,tak by mi to az tak nevadilo,ale u navigace mi nejde vůbec.Jo a mam Lumii 925

Windows phone Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 16:12   Citovat  

Nahodou jsem s WP spokojeny. Droid mi do baraku nesmi Hihi Ale tak vsechno ma sve pro a proti Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 16:58   Citovat  

Tak edit.GPS se spárovaným vozem teď posílá zvuk přes repráky.Stačilo zapnout rozšíření BT v telefonu. Jo a kdyby měl někdo zájem,tak mám navíc jeden poface přední nárazník i s mlhovkama origo Honda Úsměv
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2015 , 5:09   Citovat  

turkpet napsal:
Takže vývoje neštartujuceho auta po zahriatí.
Pri otočení kľuča do polohy II počuť ako bzuní tlakové čerpadlo,najprv docela dosť, potom to slabne až vymizne, imponuje mi to akoby bolo zavdzušněné a unikal niekde vzduch..
Po cca 1,5 hodine už ide auto naštartovať (vyfučí vzduch??)
Auto je v H servise, po tom čo všetko premerali podozrievaju vstrekovače (auto ma nájazd 125tis.km), tak uvidím a dám vedieť.

Možná je to blbost, ale opravdu bzučí čerpadlo pokaždé? Co takhle zkusit tak 3-5x otočit klíčkem do II. polohy a až pak zkusit nastartovat ... mi se takto projevovalo odcházejicí relé palivového čerpadla. Neseplo vždycky, ale až po několikátém otočení klíčku.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2015 , 5:41   Citovat  

Mara008 napsal:
Možná je to blbost, ale opravdu bzučí čerpadlo pokaždé? Co takhle zkusit tak 3-5x otočit klíčkem do II. polohy a až pak zkusit nastartovat ... mi se takto projevovalo odcházejicí relé palivového čerpadla. Neseplo vždycky, ale až po několikátém otočení klíčku.
.
Práve že čerpadlo bzuči( extrém bol až pískot) vždy keď teplý motor idem startovat. Cez prepadovu hadičku čerpadla v tu chvíľu ide plno nafty späť do nádrže.. Dik. za snahu pomôcť...
Podrobné o tom pojednávam na zahraničnom fóru vrátane videí :
tudy odkaz
Auto som z Honda servisu vzal a pôjde do Bosch servisu
   Návrat  
PuLo je teď offline  PuLo
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 9:38   Citovat  

Aky pouzivate olej do 2.4? Pozorujete nejaky ubytok medzi vymenami? Nemam este presne odmerane hodnoty ale zatial som dolieval nieco cez 2 dcl od vymeny predoslym majitelom po odjazdeni priblizne 1000 km.
Na hondatech fore sa spomina u tychto motorov, ale len konkretne 8g, ze je spozorovana spotreba oleja. V niektorych pripadoch je to dost extrem a Honda to riesila zvolavacou akciou kde sa robi test spotreby a nasledne vymena niektorych dielov motora.
Mate prosim vas niekto servisny plan kde sa da odcitat co sa ma pri konkretnych km menit? Olej a filtre som menil u predosleho auta po max. 10 tis. ale neviem ako to je s olejom v prevodovke atd. Palubak by mal v nejakom submenu percentualne vyjadrovat interval pred dalsou vymenou ale podla postupu na nete som to nenasiel, je dost mozne, ze to plati len pre US modely. Vdaka za odpovede.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 17:34   Citovat  

Motorový olej patří 0W-20 na palubáku ti jen ukáže jaký servis tě čeká nevidíš tam vše pokud to nemáš na HDS
Převodák je po 6letech nebo 120tis,pokud máš manuál převodovku
Servis udržby je zobrazen na Přístrojovce písmenem(A,B) či číslem (2-9) většinu máš popsané v servisce co co je Honda
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2015 , 0:59   Citovat  

Specifikace je povolená i jiná než 0-20 a záleží jak s tím člověk jezdí a kde, že...
Mě to žere tak litr na 5k km co pozoruju.
   Návrat  
NITRO.Z je teď offline  NITRO.Z
PříspěvekZaslal: 19.9.2015 , 9:42   Citovat  

PuLo napsal:
Aky pouzivate olej do 2.4? Pozorujete nejaky ubytok medzi vymenami? Nemam este presne odmerane hodnoty ale zatial som dolieval nieco cez 2 dcl od vymeny predoslym majitelom po odjazdeni priblizne 1000 km.
Na hondatech fore sa spomina u tychto motorov, ale len konkretne 8g, ze je spozorovana spotreba oleja. V niektorych pripadoch je to dost extrem a Honda to riesila zvolavacou akciou kde sa robi test spotreby a nasledne vymena niektorych dielov motora.
Mate prosim vas niekto servisny plan kde sa da odcitat co sa ma pri konkretnych km menit? Olej a filtre som menil u predosleho auta po max. 10 tis. ale neviem ako to je s olejom v prevodovke atd. Palubak by mal v nejakom submenu percentualne vyjadrovat interval pred dalsou vymenou ale podla postupu na nete som to nenasiel, je dost mozne, ze to plati len pre US modely. Vdaka za odpovede.

Já teda používám 5W-40, olej v převodovce se má měnit po 120000km, nebo po 8 letech.
Jinak ten ukazatel servisu není pevný ale proměnlivý, bere v úvahu jak se auto provozuje, krátký, nebo dlouhý trasy atd.
Spotřeba oleje je všeobecně u 2.4 horší, hlavně ranné 8G, prý prnví 8 měly špatný soft a zatuhávaly stírací kroužky, což se prý vyřešilo při běžném servisu změnou softu, pokud už nebylo pozdě. Už jsem viděl 8G 2.4, který musely na GO motoru - překruhování. Cena od 30000,-.
Moje spotřeba je zatím u 2.4 8G 2008 - 0,5 l na 1400km (5W-40)
V příloze jsou servisní intervaly, akorát v němčině.

Obrázek.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obrázek.jpg, 1.16 MB

Obrázek (2).jpg

Obrázek (2).jpg, 867.13 kB

Obrázek (3).jpg

Obrázek (3).jpg, 762.91 kB

Obrázek (4).jpg

Obrázek (4).jpg, 544.21 kB

Obrázek (5).jpg

Obrázek (5).jpg, 612.91 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.9.2015 , 20:05   Citovat  

Tak jsem si dnes říkal, že vyzkouším, jak vyměnit potkávací žárovku u mého A8G. No času jsem moc neměl, tak jsem to po chvíli vzdal... Smutný V říjnu nás čeká dovolená, tak bych nechtěl nic podcenit. U předchozího autí A7G mi téměř pravidelně nějaká žárovka cestou na dovolenou nebo zpět praskla. A kdyby se mi to stalo i teď, tak nevím. Představa, že to měním někde na pumpě v noci....Zase tak levej nejsem, ale tohle soudruzi v Japonsku nějak nedomysleli Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2015 , 22:00   Citovat  

nárazník máš za 5 minut dole a pak hned světlo Velmi šťastný
z podběhu lze taky vyměnit jen musíš mít male ručičky Velmi šťastný
dnes kvůli všemu musíš do servisu Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2015 , 22:10   Citovat  

ZLaté xenóny Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2015 , 11:47   Citovat  

Xenon je fajn ale musí o tom uživatel taky něco vědět a ne že bude měnit výbojku až když odejde,pak se akorát diví že to málo svítí když už má vypalený paraboly,časem odejde starter nebod musí často nahazovat výbojku atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2015 , 21:14   Citovat  

Jo, ale tieto veci prichádzajú teoreticky 120-150 tkm, na A7G som menil žiarovky každého pol roka a ako naschvál odchádzali keĎ som to najmenej čakal.
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 21.9.2015 , 9:59   Citovat  

michalreca napsal:
Tak jsem si dnes říkal, že vyzkouším, jak vyměnit potkávací žárovku u mého A8G. No času jsem moc neměl, tak jsem to po chvíli vzdal... Smutný V říjnu nás čeká dovolená, tak bych nechtěl nic podcenit. U předchozího autí A7G mi téměř pravidelně nějaká žárovka cestou na dovolenou nebo zpět praskla. A kdyby se mi to stalo i teď, tak nevím. Představa, že to měním někde na pumpě v noci....Zase tak levej nejsem, ale tohle soudruzi v Japonsku nějak nedomysleli Velmi šťastný

Tohle mě čekalo hned, když jsem koupil auto. Nejhorší na tom je, že všechno děláš s několikrát nepřirozeně zalomenou rukou někde, kam vůbec nevidíš. Docela jsem se vyvztekal, než jsem to všechno napasoval tak jak to má být Velmi šťastný
   Návrat  
PuLo je teď offline  PuLo
PříspěvekZaslal: 21.9.2015 , 10:13   Citovat  

Dakujem za odpovede. Mozno tych otazok bude viacej. Prichadza dalsia Úsměv
Ti co maju xenony, co ste pouzili ako nahradu (vyrobca, typ, pripadne odkaz na stranku kde to bolo kupene)? S akym vyrobcom su dobre skusenosti? Kedze tu niekto vyssie spomenul, ze necakat do uplneho vypalenia tak ake su priznaky pred nutnou vymenou? Meni sa farba luca?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.9.2015 , 11:00   Citovat  

louza napsal:
Tohle mě čekalo hned, když jsem koupil auto. Nejhorší na tom je, že všechno děláš s několikrát nepřirozeně zalomenou rukou někde, kam vůbec nevidíš. Docela jsem se vyvztekal, než jsem to všechno napasoval tak jak to má být Velmi šťastný

Kdybych se měl vztekat doma, to bych nějak přežil, ale při představě 1200 km štreky převážně v noci s prasklou žárovkou mě jímá hrůza Tak to koukám! No asi o víkendu budu zase zkoušet Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2015 , 11:56   Citovat  

Ahoj,

jaky zarovky vlastne patri do nasi generace. Zjistil jsem ze je v ute vubec nemam, a co hur musinm na STK Tak to valím bulvy Muzete menekdo prosim napsat jake zarovky maji v te sade byt? Dekuji moc
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.9.2015 , 12:29   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

jaky zarovky vlastne patri do nasi generace. Zjistil jsem ze je v ute vubec nemam, a co hur musinm na STK Tak to valím bulvy Muzete menekdo prosim napsat jake zarovky maji v te sade byt? Dekuji moc

Tady to máš z uživatelské příručky...

rovky.jpg

rovky.jpg, 301.62 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 107, 108, 109  Další