Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 184 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 9:30   Citovat  

Jak už jsem psal, důvod zamýšleného prodeje je jednoduchý. Auto stojí u plotu, není pravidelně ježděno. Jsem přesvědčen, že někomu ještě udělá dobrou službu. Je to auto bez investic, možná tak nové gumy podle druhu ježdění. Půjde jen do dobrých rukou... Úsměv
Prodat Accorda neznamená sem nechodit pokecat, poradit. Je to tu fajn. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 10:42   Citovat  

Kendik napsal:
Ok uz jsem trosku klidnejsi je to dobrý Úsměv přátele
Ja jsem take spokojeny.Nevidim duvod proc ho prodavat, kdyz jezdi a je vcelku bez problemu Úsměv Jedine co mi trosku vadi je spotreba.Ale myslim, ze na dvoulitr a na svuj vek ma to auto spotrebu dobrou.Vykon by mohk byt lepsi.Obyc Accu bych dal vykon co ma TypeR a TypeRu bych dal alespon 280, aby to trosku jelo. Úsměv Je to prece jen kus auta.
Ale chapu, ze kazdemu se meni priority a proste se musi udelat zmena a koupit jine.

Přesně tak, auta jsou to téměř bezporuchový Úsměv

Už vidim jak si koupim rentaulta lagunu tvl Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 17:50   Citovat  

enzim napsal:
Přesně tak, auta jsou to téměř bezporuchový Úsměv

Už vidim jak si koupim rentaulta lagunu tvl Velmi šťastný
to mi hlava nebere to snad ne cože cože ?
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 18:20   Citovat  

Kendik napsal:
to mi hlava nebere to snad ne cože cože ?

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný poraďte mu nějakou káru co má malou spotřebu a stojí do 50 tis Velmi šťastný
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 18:49   Citovat  

TMisa090 napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný poraďte mu nějakou káru co má malou spotřebu a stojí do 50 tis Velmi šťastný
Civic?Swift?Mazda 3?Yaris?Zalezi jestli chce velke nebo male auto.Snad se vsechny jmenovane daji uz dnes sehnat do 50 tisic Úsměv
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 19:09   Citovat  

Nechcete někdo Accorda? Dnes mi volal kupec, že ho musí prodat,páč mu táta koupil superba Velmi šťastný.

Prej za 20..kdyby jste o nekom věděl,dám číslo. Velmi šťastný
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 19:24   Citovat  

Kendik napsal:
Civic?Swift?Mazda 3?Yaris?Zalezi jestli chce velke nebo male auto.Snad se vsechny jmenovane daji uz dnes sehnat do 50 tisic Úsměv

Právě chce něco většího Úsměv
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 20:44   Citovat  

...tak to nas tu moc nezustane Úsměv teda pokud budu muset zmenit bydliste a dojizdet to kilo km do prace hold bude a7g 2,4 Velmi šťastný...

piskot...nahod foto aspon Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 21:57   Citovat  

chalejkum napsal:
...tak to nas tu moc nezustane Úsměv teda pokud budu muset zmenit bydliste a dojizdet to kilo km do prace hold bude a7g 2,4 Velmi šťastný...

piskot...nahod foto aspon Velmi šťastný...

AFY

Photo2460.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Photo2460.jpg, 865.01 kB

Photo2458.jpg

Photo2458.jpg, 728.83 kB

Photo2463.jpg

Photo2463.jpg, 600.77 kB

Photo2464.jpg

Photo2464.jpg, 402.35 kB

Photo2466.jpg

Photo2466.jpg, 634.09 kB

Photo2459.jpg

Photo2459.jpg, 621.46 kB
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 22:13   Citovat  

cože cože ? co magoříte, že já to vzdal se svojí, ještě neznamená že všichni musíte udělat stejnou blbost Se stydím

Enzim a piskot, už máte nástřel co bude? Lucy
Kendík, drž to tady HaHaaa
Kynio, osobně jsem se jí zbavil, protože jí začal klepat motor na klice a k tomu se nabalila hromada spotřebáku a když jsem stál před rozhodnutím 60 do vyrezlé acči, nebo 80 do auta... rozhodl rozum a jen kvůli nátlaku Slivky a Aldy, jinak bych si jí nechal. Ale věř, ve výběrovém řízení jsem měl opět A6g a to zas 2,3 nebo type-r... pak ještě jednu předokolku od Toyoty... ale jinak žádná předokolka, kterou bych si dokázal představit jako náplast za Accu... nenašel jsem je to dobrý
Dodnes jí mám na pozadí na mobilu Se stydím Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 23:09   Citovat  

nebojte ,nekdo tady jeste zbyde Úsměv budu tady taky jeste dlouho ,jak uz par kolegů predemnou psalo tak i já budu mit accouše jeste dlouho a dokonce chci s ním být i na jeho posledním kilometru ,hold je to srdcovka je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 8:49   Citovat  

Bubaak napsal:
cože cože ? co magoříte, že já to vzdal se svojí, ještě neznamená že všichni musíte udělat stejnou blbost Se stydím

Enzim a piskot, už máte nástřel co bude? Lucy
Kendík, drž to tady HaHaaa
Kynio, osobně jsem se jí zbavil, protože jí začal klepat motor na klice a k tomu se nabalila hromada spotřebáku a když jsem stál před rozhodnutím 60 do vyrezlé acči, nebo 80 do auta... rozhodl rozum a jen kvůli nátlaku Slivky a Aldy, jinak bych si jí nechal. Ale věř, ve výběrovém řízení jsem měl opět A6g a to zas 2,3 nebo type-r... pak ještě jednu předokolku od Toyoty... ale jinak žádná předokolka, kterou bych si dokázal představit jako náplast za Accu... nenašel jsem je to dobrý
Dodnes jí mám na pozadí na mobilu Se stydím Bueee

Znovu opakuju, je mi líto, že mi Acco jen stojí u plotu, díky své práci na něj prostě nemám čas a žena jezdí v C9G. Na Acco je smutný pohled, když jen čeká...
Mít garáž (velkou Velmi šťastný ), tak Acco zakonzervuji, strčím do ní, postupně ho uvedu do stavu "sjel z výrobního pásu", protože si to zaslouží, a budu ho semtam "větrat". A proč velkou garáž? Acco by stál vedle C4G v černé barvě a Škodou 110 R Coupe. Úsměv
Naprosto souhlasím s tím, že podobné auto jako A6G jsem ještě neokusil. Oproti jiným vždycky Acco vítězí požitkem z jízdy v kombinaci s přiměřeným komfortem (i na dnešní dobu).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 8:52   Citovat  

Davcar napsal:
nebojte ,nekdo tady jeste zbyde Úsměv budu tady taky jeste dlouho ,jak uz par kolegů predemnou psalo tak i já budu mit accouše jeste dlouho a dokonce chci s ním být i na jeho posledním kilometru ,hold je to srdcovka je to dobrý

Právě proto, že je to srdcovka, tak nemám to srdce, aby mi jen stál... Úsměv
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 9:23   Citovat  

Co šílíte? já tu jsem pořád Velmi šťastný A akouše se jen tak nezbavím. Musí ještě nějaký ten pátek vydržet. Btw. poslední dobou mi klesla účinnost ruční brzdy. Co s tím? Lanovody? Nebo to stačí jen doštelovat?
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 9:30   Citovat  

Ahoj

Zase potřebuju malinko poradit.

Včera ráno jsem přišel k vozítku a koukám že odstává od plechu dveří celé plastové obložení kliky .... někdo asi neurvalým způsobem zkoušel jestli jsem zamkl dveře a výsledek je viz. foto.

Dá se někde sehnat klika na řidičovo dveře? Nebo budu muset do autorizáku?

Popřípadě poradil by někdo jak to můžu rozebrat a mrknout co se vevnitř stalo a co je kde zlámaného.

Dík, Ondra

01.JPG

01.JPG, 125.1 kB

02.JPG

02.JPG, 124.69 kB

03.JPG

03.JPG, 64.19 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 9:41   Citovat  

Ahoj Ondro.

Doporučil bych ti se poptat na vrakáči. Zkus třeba: tudy odkaz Odsud jsem objednával 2x. Domluva dobrá. Jednou loketní opěrku - přišla mi bez popelníku ale to nějak přežiju a po druhé motorek ostřikovačů - přišel a musel jsem ho rozchodit ale funguje. Takže +/- jsem sehnal co jsem potřeboval.

Taky na facebooku je skupina "Autodíly Honda" ...ti jsou schopni taky něco dodat. A konečně kdesi za Rokycanami je člověk a ten také vrakuje Hondy. Ale číslo už nemám Smutný
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 10:23   Citovat  

Ahoj a dík za odpověď .... asi první co musím udělat je to nějakým způsobem rozebrat a mrknout c tomu vlastně je. Jestli je něco někdu vylomenýho, urvanýho a nebo jen něco někde vyvlíkého. Ale je mi asi jasný co tomu je. pořádnej výtlem Pak se budu dál pídit po dílech a kde je dohledat.
Jo vono se řekne klika ... taková pitomost .... ale lézt do auta jak dement přes zadní dveře a nebo si otvírat od spolujezdce .... Je to tam. dobrej tělocvik no Velmi šťastný a lidi docela koukaj co vymýšlím Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 10:45   Citovat  

Mě spíš zaráží, že se ti tam někdo pokusil dostat. Cos tam měl? Radio? Nějaký batoh nebo tak? Každopádně bych tam přestal parkvoat...
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 12:33   Citovat  

Klasicka zavada na predfaceliftovych accordoch, vylomena skrutka z platoveho osadenia, po facelifte to uz v tych exponovanych miestach zosilnili, celkom uspesne sa to da aj zalepit...

Ak budes kupovat, pokus sa zohnat z pofaceliftu, predface lifty zvyknu naprasknut uz pri demontazi...
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 12:58   Citovat  

Kucí právě že jsem tam neměl nic ..... teda na opěrce hlavy u spolujezdce byla pověšená kšiltovka s nápisem Eurocopter .... tak pochybuju že by to někomu něco říkalo a jinak nic víc. Rádio mám naschvál danej kazeťák od Hondy .... schválně to rádio tam cu aby to nikho nelákalo ...... Dádu Patrasovou to z Impulzu hraje pořád slušně tak výměnu neplánuju. A to rádio mi tam sedí opticky a zapadá do celku prostě.

A s tím parkováním .... je to na sídlišti u přítulkyně a ono jakoby moc nejde jinde perkenzí .... bo sídliště a problém s místem...

Kucí a když mám acco rv. 2001 .... to je před nebo už po problémech s těma klikama?
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 13:37   Citovat  

No přátelé mě to teda taky jen stojí v garáži ale nemám důvod měnit za ty peníze co sem ho pořídil a za co bych ho teď prodal Velmi šťastný to s ním hodlám dožít dokud nebudou investice nějak nesmyslné. bohužel se moc neprojede v zimě neni kam a v létě preferuju jednostopou hondu Úsměv přes to accorda stále miluji VTEC
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 14:24   Citovat  

Ja som porovnaval klucky z pred a poface... Poface je od roku 2001, ale neviem z akeho roku boli tie poface klucky... Predface som mal z roku 99...

Su tam viditelne zosilnenia, ktore by mali praskanie eliminovat...

Stale sa tu bavime o praskani pri beznom pouzivani... Nie pri nasilnom tahani za klucku v umysle auto vykradnut...
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 15:31   Citovat  

Chumo napsal:
Ja som porovnaval klucky z pred a poface... Poface je od roku 2001, ale neviem z akeho roku boli tie poface klucky... Predface som mal z roku 99...

Su tam viditelne zosilnenia, ktore by mali praskanie eliminovat...

Stale sa tu bavime o praskani pri beznom pouzivani... Nie pri nasilnom tahani za klucku v umysle auto vykradnut...

Však ano ...... jde jen o to abych si tam nenamontil ty "horší"....
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 17:21   Citovat  

Dneska jsem dojel na rezervu v nádrži na benzinku, že vezmu plnou. Povolil jsem víčko nádrže a začalo asi 8s syčení, no brutální podtlak/přetlak. Spíš podtlak bych řek. Jak je možný, že se tam tvoří? To nemá žádnej podtlakovej ventil, nebo něco? Na civicu to taky dělalo ale teda jen trochu, tady je to celkem hodně Úsměv

Takže zatím jsem jezdil spokojeně s úsměvem, ten mě ale asi přejde, až půjdu tankovat znovu plnou a spočítám si spotřebu VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 19:17   Citovat  

sunnx napsal:
No přátelé mě to teda taky jen stojí v garáži ale nemám důvod měnit za ty peníze co sem ho pořídil a za co bych ho teď prodal Velmi šťastný to s ním hodlám dožít dokud nebudou investice nějak nesmyslné. bohužel se moc neprojede v zimě neni kam a v létě preferuju jednostopou hondu Úsměv přes to accorda stále miluji VTEC

Za kolik jsme Accorda kdysi koupili...? 180 tisíc, 80 tis. km najeto. Za kolik se dnes dá prodat? Tyhle počty raději moc neřeším.... Velmi šťastný
Kdybych ho měl v garáži, tak to bude něco jiného, takhle ho raději věrně milujíc pošlu dál... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 19:50   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
Co šílíte? já tu jsem pořád Velmi šťastný A akouše se jen tak nezbavím. Musí ještě nějaký ten pátek vydržet. Btw. poslední dobou mi klesla účinnost ruční brzdy. Co s tím? Lanovody? Nebo to stačí jen doštelovat?

Tipnu si, lanovody máš zarezlé... Zkus po jízdě ošahat zadní kotouče, jestli nebudou horké. Zabírá ruččka hned odspodu? Nebo má nějakou vůli (což je špatně)? Na kolik zubů ti ručka cvaká?
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 21:28   Citovat  

Jak teď auto stojí na slunku a je rozehřátý interiér tak mi při jízdě dost vržou dveře od spolujezdce a je to dost nepříjemné Smutný poradíte mi jak to nějak eliminovat? Dělá to ta část hned pod dřevěným obložením Úsměv
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 23:23   Citovat  

Kynio napsal:
Dneska jsem dojel na rezervu v nádrži na benzinku, že vezmu plnou. Povolil jsem víčko nádrže a začalo asi 8s syčení, no brutální podtlak/přetlak. Spíš podtlak bych řek. Jak je možný, že se tam tvoří? To nemá žádnej podtlakovej ventil, nebo něco? Na civicu to taky dělalo ale teda jen trochu, tady je to celkem hodně Úsměv

Takže zatím jsem jezdil spokojeně s úsměvem, ten mě ale asi přejde, až půjdu tankovat znovu plnou a spočítám si spotřebu VTEC

To mi dela v lete taky ,je to normalni a taky zalezi na tom kolik minule tankovals ,podle toho to taky dlouho nebo kratce ufoukne ,nevim jestli tam je nebo neni podtlakovej ventil ,ale odpovidalo by to tomu ze ne ,ale neni to nic spatnyho ,chybu prohlasime za vlastnost a jede se dal Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2014 , 8:30   Citovat  

Mě to občas syčí taky Úsměv Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2014 , 8:32   Citovat  

Piškot - ručka od spodu nezabírá, kotouče horké nejsou ale před měsícem jsem řešil problém s vyskočením brzdové destičky. Jinak páka ruční brzdy se sama trochu zvedá a rozsvěcuje to kontrolku na palubce...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina