Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 180 z 333
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 22:23   Citovat  

Peliator je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Skuby je teď offline  Skuby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 18:20   Citovat  

piskot - konečně jsem si vyblíkal chyby, jak ABS, tak i motoru. ABS jsem identifikoval podle manuálu a podle dalšího proměření na špatné přední levé čidlo. Občas kontrolka svití, občas ne. Jenže když jsem vyblíkával chybu motoru, tak u toho mám menší problém. Nevím podle jaké tabulky mám hledat závadu. U ABS to bylo pěkně názorně popsané, ale u kontrolky motoru nevidím v manuálu nikde nic. Po otočení klíčku mi to bliklo 6x dlouze, následně na to 5x krátce a pak byla pauza a ještě to bliklo 8x dlouze. Nemáš ponětí, podle čeho se mám řidit a určit chybu? Třeba jsem v manuálu přehlédl nějakou stránku, tak jsem bezradný.
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 18:25   Citovat  

Prva chyba 65 - ak som si to dobre prelozil tak vyhrievanie druhej lambdy, a druha chyba 80 - EGR ventil
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 18:45   Citovat  

nota11 - podle ceho soudis? Zajima me podle ceho si tu danou chybu mam odvodit
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 19:12   Citovat  

ten EGR potvrzuji, řešil sem to cca před týdnem Velmi šťastný
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 19:43   Citovat  

Tak pánové chystám se na pár oprav laku, poradí mi někdo jak demontovat pár dílů?

Víko kufru - znaky a ten prostředek,na čem je spz?

Dveře - lišty dveří a lišty pod okny (zkoušel jsem je sundavat silou a nejdou)
Potom přední blatník, kde všude drží ( je náročný ho lícovat s ostatníma dílama?)

Díky kluci Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 20:11   Citovat  

Tak lambda byla ko, uz je druha, takze jedna chyba po resetovani ecu zmizela. Ten egr jsi jen cistil?
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 20:24   Citovat  

Skuby napsal:
Tak lambda byla ko, uz je druha, takze jedna chyba po resetovani ecu zmizela. Ten egr jsi jen cistil?

jj,jen čistil..EGR + port
když to hlásá chybu EGRu, říká si o vyčištění - málokdy prý odchází je to dobrý
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 21:42   Citovat  

Skuby napsal:
nota11 - podle ceho soudis? Zajima me podle ceho si tu danou chybu mam odvodit

Dlouhé bliknutí - destky, krátké bliknutí - jednotky. OK
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 21:49   Citovat  

Dnes jsem se dival na ty podbehy zadni aby jsme vedel kolik koupit tlumiciho materialu a dival jsem se, ze na tom tapecu je nejaka izolace takova pena nebo co to je. To neslouzi jako odhlucneni?

DSC_0197.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0197.JPG, 1.11 MB

DSC_0199.JPG

DSC_0199.JPG, 861.94 kB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 22:42   Citovat  

forever222 napsal:
Dnes jsem se dival na ty podbehy zadni aby jsme vedel kolik koupit tlumiciho materialu a dival jsem se, ze na tom tapecu je nejaka izolace takova pena nebo co to je. To neslouzi jako odhlucneni?
No vypada to, ze to pokus o neco takoveho bude Velmi šťastný Co na to budes kupovat?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2014 , 23:08   Citovat  

Kendik napsal:
No vypada to, ze to pokus o neco takoveho bude Velmi šťastný Co na to budes kupovat?
Bylo mi doporučeno toto odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 7:47   Citovat  

forever222 napsal:
To vypada dobre. je to dobrý Dej pak vedet, kolik tam budes davat metru. je to dobrý
Jinak koukam, ze je to porad po tech letech docela pekne.Minimum koroze. OK
Co to je to kulate jak byva rezerva?Kryt rezervy?Vypada to jako duse. Úsměv
Taky tam mohli nalepit to co je u te rezervy a treba by to bylo lepsi. Velmi šťastný I kdyz to je asi nejaky asfalt a guma.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 9:14   Citovat  

Kendik napsal:
To vypada dobre. je to dobrý Dej pak vedet, kolik tam budes davat metru. je to dobrý
Jinak koukam, ze je to porad po tech letech docela pekne.Minimum koroze. OK
Co to je to kulate jak byva rezerva?Kryt rezervy?Vypada to jako duse. Úsměv
Taky tam mohli nalepit to co je u te rezervy a treba by to bylo lepsi. Velmi šťastný I kdyz to je asi nejaky asfalt a guma.
Jo dám vědět Úsměv A koroze zevnitř není žádná to co tam jde vidět to oranžové jak vy koroze byl nějaký bordel který jsem výsál a už tam není Velmi šťastný Našel jsem tam spoustu nějakého vosku který to asi chrání a bylo ho tam nějak hodně jsem se v něm na některých místech přímo topil Velmi šťastný a není to žádný kryt ale plynová nádrž kouř
EDIT: ještě jak říkáš, že tam mohli nalepit to co je u té rezervy nějaký gumoasfalt tak ono to má ze spodu taky nějaký zajímavý podklad jak by hodně tvrdé vaty s molitanem Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 12:05   Citovat  

forever222 napsal:
Jo dám vědět Úsměv A koroze zevnitř není žádná to co tam jde vidět to oranžové jak vy koroze byl nějaký bordel který jsem výsál a už tam není Velmi šťastný Našel jsem tam spoustu nějakého vosku který to asi chrání a bylo ho tam nějak hodně jsem se v něm na některých místech přímo topil Velmi šťastný a není to žádný kryt ale plynová nádrž kouř
EDIT: ještě jak říkáš, že tam mohli nalepit to co je u té rezervy nějaký gumoasfalt tak ono to má ze spodu taky nějaký zajímavý podklad jak by hodně tvrdé vaty s molitanem Velmi šťastný

Aha ja si rikal, ze je to nejake divne ta rezerva Velmi šťastný Jak jsi spokojeny s plynem?
Tak to mohli nalepit i na podbehy.Urcite to bude taky neco tlumiveho.Tak to je super, ze zadna koroze.Na takove stari auta to je je to dobrý
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 14:31   Citovat  

forever222 napsal:

Být tebou dám tam STP iSilver a až teprve na to gladen.Bude to mít mnohem větší efekt. Když neseženeš STP iSilver, dej tam STP Anticor S.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 17:38   Citovat  

forever222 napsal:

Zaujala mě ta kruhová díra vpravo, že by se tam vešel subwoofer...?
To Kynio: Hezký odkaz...
Zrovna nedávno jsem viděl v krámě tepelně-hlukově izolační desky, na jedné straně lepidlo, vnitřek polystyren či co, navrch hliníková fólie. Různá tloušťka, desky, metráž, jak je libo.
Avšak než do odhlučnění zevnitř bych šel do odhlučnění z venku, tj. nejdřív odhlučnit podběhy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 18:04   Citovat  

piskot napsal:
Zaujala mě ta kruhová díra vpravo, že by se tam vešel subwoofer...?

Ano subwoofer se tam určitě vejde, protože já tam mám audio od Bose a je tam subwoofer. Jen to vůbec není vytlumený za ním, takže se dost přijde o basy a celkový projev.

Ohledně jiných materiálů na tlumení, dalo by se něco použít, ale ty od STP jsou hlavně pro audio. S tím už experimentovalo spousta lidí. Vždy pak vyhrálo STP jelikož je to nejjednodušší montáž a výsledek perfektní. ¨

Já plánuji BOSE nahradit svým audiem, protože mi nestačí. Místo za subwooferem vytlumím a vytvořím mu komoru. Vložím nějaký silnější/lepší sub a třeba nebudu muset mít v autě žádný box Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 21:47   Citovat  

Kynio napsal:
Ano subwoofer se tam určitě vejde, protože já tam mám audio od Bose a je tam subwoofer. Jen to vůbec není vytlumený za ním, takže se dost přijde o basy a celkový projev.

Ohledně jiných materiálů na tlumení, dalo by se něco použít, ale ty od STP jsou hlavně pro audio. S tím už experimentovalo spousta lidí. Vždy pak vyhrálo STP jelikož je to nejjednodušší montáž a výsledek perfektní. ¨

Já plánuji BOSE nahradit svým audiem, protože mi nestačí. Místo za subwooferem vytlumím a vytvořím mu komoru. Vložím nějaký silnější/lepší sub a třeba nebudu muset mít v autě žádný box Úsměv

Vždycky jsem si myslel, že subwoofer je tuba, zabírající tak čtvrtku kufru... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 22:11   Citovat  

Tak jsem teď před chvílí vyzkoušel vypálený cdčko s mojí hudbou na origo BOSE sestavě a je to masakr teda Úsměv Klobouk dolů.. Hraje to krásně čistě, pecka. Stačí jen vytlumit plechy okolo subwooferu, trochu tapecírung a nebude nikde nic rezonovat.

BTW: už se přišlo na to, jak vyměnit autorádio a ponechat vše ostatní (zesík, equalizer, repra a sub)?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 22:28   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem je to dobrý to mi hlava nebere Staci schema zapojeni?Vyfotit draty muzu, ale na to toho asi moc neuvidis.

B1-levy vstup B7-pravy vstup B5-stineni B11-zem B12- +

radio.jpg

radio.jpg, 44.43 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 22:33   Citovat  

Kendik napsal:
Aha ja si rikal, ze je to nejake divne ta rezerva Velmi šťastný Jak jsi spokojeny s plynem?
Tak to mohli nalepit i na podbehy.Urcite to bude taky neco tlumiveho.Tak to je super, ze zadna koroze.Na takove stari auta to je je to dobrý
Mám s plynem najeto 20 000km a bez problémů Úsměv Jen do táhlých kopců to je trochu slabší a na volnoběh to tak divně klape jinak pohoda a dostat se nad 10l/100km lpg chce jezdit nonstop ve VTECU je to tedy mnohem méně závislé na jízdním stylu Úsměv A k té korozi byla jen jak jsem daval asi 2 měsíce zpět foto jak jsem si s ní poradil v tom mezidveřním prostoru v kufru jestli pamatuješ Úsměv a teď ještě trochu dveře u řidiče ale to už bude maličkost proti tomu kufru předtím Úsměv Kynio díky za radu Úsměv Je těžké ale něco vybrat každý chválí něco jiného ale popravdě nikdo mi neřekl třeba čemu se vyhnout obloukem Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 22:43   Citovat  

Podívej, je jedno jestli použiješ STP iSilver tudy odkaz , GrounZero tudy odkaz B2Audio BBDM tudy odkaz vše je základ černá hmota samolepící s alu fólií. Liší se jen tloušťka a cena. Tímhle spevníš plech tak, aby nerezonoval. Díky tomu ten plech i zesílíš čímž se přes něj nedostává hluk. Pro ještě lepší vytlumení se přes tyhle pláty lepí kvůli audiu například gladen aero wave tudy odkaz . Ty jelikož řešíš spíš odhlučnění, tak je vhodný na rovný plochy použít Gladen Neoprene tudy odkaz popřípadě na nerovnosti lépe tvarovatelný Gladen Aerofoam tudy odkaz .
Když takhle vytlumíš blatníky zevnitř, budeš mít klid. Pro větší jistotu obepiš ahifi.cz nebo revilohifi.cz popřípadě další. Doporučí ti taky tento způsob tlumení. Nějaký lepení střešních krytin, izolační vatu ze stavby a ještě horší vystříkávání dutin PUR pěnou, jsou takový na čtvrtinu odvedený práce. Nedocílíš s tím takový efekt..
Navíc tyhle tlumící materiály přilnou k povrchu tak, že nepropustí vodu, nemusíš se tak bát koroze. Ba naopak ochrání to snad líp, než nějaký vosk.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2014 , 23:07   Citovat  

Kynio napsal:
Podívej, je jedno jestli použiješ STP iSilver tudy odkaz , GrounZero tudy odkaz B2Audio BBDM tudy odkaz vše je základ černá hmota samolepící s alu fólií. Liší se jen tloušťka a cena. Tímhle spevníš plech tak, aby nerezonoval. Díky tomu ten plech i zesílíš čímž se přes něj nedostává hluk. Pro ještě lepší vytlumení se přes tyhle pláty lepí kvůli audiu například gladen aero wave tudy odkaz . Ty jelikož řešíš spíš odhlučnění, tak je vhodný na rovný plochy použít Gladen Neoprene tudy odkaz popřípadě na nerovnosti lépe tvarovatelný Gladen Aerofoam tudy odkaz .
Když takhle vytlumíš blatníky zevnitř, budeš mít klid. Pro větší jistotu obepiš ahifi.cz nebo revilohifi.cz popřípadě další. Doporučí ti taky tento způsob tlumení. Nějaký lepení střešních krytin, izolační vatu ze stavby a ještě horší vystříkávání dutin PUR pěnou, jsou takový na čtvrtinu odvedený práce. Nedocílíš s tím takový efekt..
Navíc tyhle tlumící materiály přilnou k povrchu tak, že nepropustí vodu, nemusíš se tak bát koroze. Ba naopak ochrání to snad líp, než nějaký vosk.
teď jsi nejsem jist, zda jsem to dobře pochopil ale třeba použít první STP iSilver a na to gladen neoprene a nebo jen gladen neoprene? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 10:30   Citovat  

Ano první vrstva důkladně nalepená na plech je STP popřípadě její konkurence. Přes tuhle vrstvu na hliníkovou fólii se lepí neoprene popřípadě foam Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 10:39   Citovat  

forever222 napsal:
Mám s plynem najeto 20 000km a bez problémů Úsměv Jen do táhlých kopců to je trochu slabší a na volnoběh to tak divně klape jinak pohoda a dostat se nad 10l/100km lpg chce jezdit nonstop ve VTECU je to tedy mnohem méně závislé na jízdním stylu Úsměv A k té korozi byla jen jak jsem daval asi 2 měsíce zpět foto jak jsem si s ní poradil v tom mezidveřním prostoru v kufru jestli pamatuješ Úsměv a teď ještě trochu dveře u řidiče ale to už bude maličkost proti tomu kufru předtím Úsměv Kynio díky za radu Úsměv Je těžké ale něco vybrat každý chválí něco jiného ale popravdě nikdo mi neřekl třeba čemu se vyhnout obloukem Velmi šťastný
10l LPG to je parada.To se musi jezdit Úsměv Jojo pamatuju jak jsi se daval fotku.Nevypadalo to moc pekne Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 10:44   Citovat  

Kendik napsal:
10l LPG to je parada.To se musi jezdit Úsměv Jojo pamatuju jak jsi se daval fotku.Nevypadalo to moc pekne Úsměv
Jo to se jezdí suprově Velmi šťastný při ceně 16,50 Kč/l
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 12:07   Citovat  

forever222 napsal:
Jo to se jezdí suprově Velmi šťastný při ceně 16,50 Kč/l
Taky bych si nechal dat plyn, ale pri mem rocnim najezdu by se investice do instalace vratila tak za 5 let Velmi šťastný
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 8:35   Citovat  

Ahoj

Měl bych takvej menší dotázek. Řešil někdo svítivost ( nebo spíš nesvítivost) dálkových světel? Na potkávajdy to svítí docela obstojně, jenže moje jízdy jsou bohužel především z 80 procent přes noc a po přepnutí na dálková to tedy není žádná hitparáda. Svítí to jen o malinko intenzivněji do potkávaček ale o moc víc se to nerozsvítí. Naopak by bylo potřeba ty dálkový jakoby přizvednout a tak nějak zaostřit do dálky.

Předem říkám že jistý opískování na reflektroech je, ale spíš naopak na potkávačkách - dálkoveá parabola je vcelku čistá.

Neexistujou nějaký "tuningový" lucerny na Acco ... ale S HOMOLOGACÍ ???? protože tohle je příšerný !!! Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 8:46   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj

Měl bych takvej menší dotázek. Řešil někdo svítivost ( nebo spíš nesvítivost) dálkových světel? Na potkávajdy to svítí docela obstojně, jenže moje jízdy jsou bohužel především z 80 procent přes noc a po přepnutí na dálková to tedy není žádná hitparáda. Svítí to jen o malinko intenzivněji do potkávaček ale o moc víc se to nerozsvítí. Naopak by bylo potřeba ty dálkový jakoby přizvednout a tak nějak zaostřit do dálky.

Předem říkám že jistý opískování na reflektroech je, ale spíš naopak na potkávačkách - dálkoveá parabola je vcelku čistá.

Neexistujou nějaký "tuningový" lucerny na Acco ... ale S HOMOLOGACÍ ???? protože tohle je příšerný !!! Bueee
Já mám rok rozleštěný paraboly a mám na dálkové odkaza jsem plně spokojen a každý kdo ke mě sedne tak říká že to svítí parádně. Ještě bych řešil jestli je máš dobře seřízené Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina