Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Volba Tlumičů - sport - serie - snížené péra
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Bishop je teď offline  Bishop
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 16:29   Citovat  

alien44 napsal:
to je cena i s pružinou? V elitu mi řekli cenu 2500,- kč za kus jen tlumič

Pravděpodobně ses díval na obyč kayaba excel-G, já tu mluvím o nastavitelných kayaba AGX, které se prodávají bez pružin. Ty se objednávaj zvlášť, ale mají výšku a charakter seriové pružiny.

Leke v klidu, kámoš bude mít zastoupení asi už pořád Úsměv

Dany ty XYS na obrázku vypadají uplně stejně jako moje HKS na subaru. Nedělají se v nějaké družbě?

K tomu jaké tlumiče koupit bych s dovolením rád dodal.

Člověk si musí především vybrat na co podvozek bude používat. Stojí spoustu peněz a tak by neměl podlehnout nadšení, ale raději si vše uvážlivě promyslet.
Na šotolinu je jiný než na asfalt a na okruh je jiný než na běžné cesty. Vytvořit nastavení funkční téměř všude je alchimie a ne každý tlumič i štelovatelný to zvládne. Třeba mé HKS, které stály s horním příplatkovým uložením přes 70000Kč jsou naprosto nepoužitelné pro normální komunikace ač bych podvozek nastavil na uplně nejměkčí. Je to prostě okruhový "bastard" a konec. Na rallyovým civicu jsem jezdil proflexy s nádobkama, které stály tehdy ještě 100.000,-- bez dph, ale fungovaly neuvěřitelně - díry rovnaly jak žehlička pokrčenou košily.
Kayaba je největší výrobce tlumičů na světě a do 40% vozů se montuje v prvovýrobě a procento stále stoupá. To je tak zásadní závazek, že do dalšího vývoje musí tlačit neuvěřitelné peníze. Na okruhy či vrchy předpokládám koupit okruhový podvozek, ale pro normální provoz, občasný sport a nebo i rozbité cesty je kayaba AGX naprosto nepřekonatelná.
(poznámka pod čarou - pokud někdo nesouhlasí a je ochoten přímého srovnání můžeme tu pro honda club udělat společný test. Ke vší spokojenosti předpokládám)

My tu máme srovnání pouze z amatérských závodišt. Například je možné se podívat na výsledky rallyslalomů ježděné u pana Bujáčka. Schází se na nich dnes už velmi dobře finančně zajištěné týmy a třeba ve třídě do 1600ccm jsou první 3 auta postavená právě na AGX. Tyto slalomy se jezdí na běžných komunikacích. Například kámoš, který jel s imprezou STI type RA na HKS podvozku za těch strašlivých 70 tis. sice zajel jednu jízdu na super 4 místě, ale v dalších 3 rozjížďkách fatálně chyboval (průlet retardérem, nedobržděné zatáčky, protože je podvozek nenormálně tvrdý a kola na cestě prostě nemají grip, neovladatelně rozskákané auto na uskákaném apod.)

Myslím si tak - vzhledem k tomu, že podvozek musí být hlavně čitelný za každé situace zvažte tvrdost nabízených podvozků na trhu a jejich snižování. Někdy méně je více.

Rád uvítám další diskusi, každopádně by mě zajímal názor na XYS od uživatelů tohoto podvozku, eventuelně jaký mají model a z jakého podvozku přešli.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 18:01   Citovat  

Bishop napsal:
Pravděpodobně ses díval na obyč kayaba excel-G, já tu mluvím o nastavitelných kayaba AGX, které se prodávají bez pružin. Ty se objednávaj zvlášť, ale mají výšku a charakter seriové pružiny.

asi jo

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 20:04   Citovat  

David.306 napsal:
nikdo neporadí jestli tím neodrovnám tlumiče?

Pokud snizis 35/30 tak origo tlumice neodrovnas, ale zkratis jejich zivotnost. O kolik je urcite nejvic otazkou po jakem povrchu a jakym stylem jezdis. Obecne se doporucuje davat tuzsi a kratsi pruziny na origo tlumice co maji cca do 20 tkm a melo by jit o snizeni maximalne do tech 30/35/40 mm. Kdyz si koupis pruziny kvalitni, muzou se jizdni vlastnosti napr. pri velkych rychostech nebo pri prujezdu zatacek zlepsit, aniz by nejak znatelne utrpel komfort. Ale to zalezi uz i na samotnem typu vozidla a urcite i na pouzitych plastich (muj Acco 7G je po snizeni s Eibach ProKit 35/30 a 18" koly s pneu 225/40 porad mnohem pohodlnejsi nez treba byvaly hatch Nissan Almera N15 s 15" 195/50 a origo podvozkem). Pokud ti jde o vyladeni podvozku a o ziskani mnohem lepsich jizdnich vlastnosti treba pro jizdy na okruhu, sahni po komplet podvozku i s tlumici.
Kazdopadne s podvozkem snizenym jenom za pomoci pruzin prave okolo tech - 30mm jezdi kdekdo, zadna okamzita smrt pro tlumice to neni, teda pokud nejsou za zenitem uz i bez nich.

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 20:11   Citovat  

Bully napsal:
Pokud snizis 35/30 tak origo tlumice neodrovnas, ale zkratis jejich zivotnost. O kolik je urcite nejvic otazkou po jakem povrchu a jakym stylem jezdis. Obecne se doporucuje davat tuzsi a kratsi pruziny na origo tlumice co maji cca do 20 tkm a melo by jit o snizeni maximalne do tech 30/35/40 mm. Kdyz si koupis pruziny kvalitni, muzou se jizdni vlastnosti napr. pri velkych rychostech nebo pri prujezdu zatacek zlepsit, aniz by nejak znatelne utrpel komfort. Ale to zalezi uz i na samotnem typu vozidla a urcite i na pouzitych plastich (muj Acco 7G je po snizeni s Eibach ProKit 35/30 a 18" koly s pneu 225/40 porad mnohem pohodlnejsi nez treba byvaly hatch Nissan Almera N15 s 15" 195/50 a origo podvozkem). Pokud ti jde o vyladeni podvozku a o ziskani mnohem lepsich jizdnich vlastnosti treba pro jizdy na okruhu, sahni po komplet podvozku i s tlumici.
Kazdopadne s podvozkem snizenym jenom za pomoci pruzin prave okolo tech - 30mm jezdi kdekdo, zadna okamzita smrt pro tlumice to neni, teda pokud nejsou za zenitem uz i bez nich.
takze to znamena ze kdybych koupil novy AGX a k tomu pruziny -35mm tak vlastne zkratim zivotnost tech tlumicu ?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 20:57   Citovat  

Bohužel přesně tohle to znamená Smutný

GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:08   Citovat  

to musím napsat Velmi šťastný dneska známej na opla navařil tlumiče z felicie, že prej na opla jsou drahý HaHaaa předělal uchyty a je spokojenej, prej: ted se jezdí, konečně to drží Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný tak se tuní podvozek. Jinak já mám -45 a koupím k tomu žlutý koni sport s bude to OK doufám.

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:40   Citovat  

Bishop napsal:

Leke v klidu, kámoš bude mít zastoupení asi už pořád Úsměv

Dany ty XYS na obrázku vypadají uplně stejně jako moje HKS na subaru. Nedělají se v nějaké družbě?

K tomu jaké tlumiče koupit bych s dovolením rád dodal.

Člověk si musí především vybrat na co podvozek bude používat. Stojí spoustu peněz a tak by neměl podlehnout nadšení, ale raději si vše uvážlivě promyslet.
Na šotolinu je jiný než na asfalt a na okruh je jiný než na běžné cesty. Vytvořit nastavení funkční téměř všude je alchimie a ne každý tlumič i štelovatelný to zvládne. Třeba mé HKS, které stály s horním příplatkovým uložením přes 70000Kč jsou naprosto nepoužitelné pro normální komunikace ač bych podvozek nastavil na uplně nejměkčí. Je to prostě okruhový "bastard" a konec. Na rallyovým civicu jsem jezdil proflexy s nádobkama, které stály tehdy ještě 100.000,-- bez dph, ale fungovaly neuvěřitelně - díry rovnaly jak žehlička pokrčenou košily.
Kayaba je největší výrobce tlumičů na světě a do 40% vozů se montuje v prvovýrobě a procento stále stoupá. To je tak zásadní závazek, že do dalšího vývoje musí tlačit neuvěřitelné peníze. Na okruhy či vrchy předpokládám koupit okruhový podvozek, ale pro normální provoz, občasný sport a nebo i rozbité cesty je kayaba AGX naprosto nepřekonatelná.
(poznámka pod čarou - pokud někdo nesouhlasí a je ochoten přímého srovnání můžeme tu pro honda club udělat společný test. Ke vší spokojenosti předpokládám)

My tu máme srovnání pouze z amatérských závodišt. Například je možné se podívat na výsledky rallyslalomů ježděné u pana Bujáčka. Schází se na nich dnes už velmi dobře finančně zajištěné týmy a třeba ve třídě do 1600ccm jsou první 3 auta postavená právě na AGX. Tyto slalomy se jezdí na běžných komunikacích. Například kámoš, který jel s imprezou STI type RA na HKS podvozku za těch strašlivých 70 tis. sice zajel jednu jízdu na super 4 místě, ale v dalších 3 rozjížďkách fatálně chyboval (průlet retardérem, nedobržděné zatáčky, protože je podvozek nenormálně tvrdý a kola na cestě prostě nemají grip, neovladatelně rozskákané auto na uskákaném apod.)

Myslím si tak - vzhledem k tomu, že podvozek musí být hlavně čitelný za každé situace zvažte tvrdost nabízených podvozků na trhu a jejich snižování. Někdy méně je více.

Rád uvítám další diskusi, každopádně by mě zajímal názor na XYS od uživatelů tohoto podvozku, eventuelně jaký mají model a z jakého podvozku přešli.

S tímhle tak úplně nesouhlasím, jezdil jsem na závodních autech jak Proflex, tak i superligu jako je Ohlins a dokonce i Rieger, takže nějaké srovnání mám... Např Proflexům se na CTR bez problémů vyrovnají tlumiče od Křístka za půlku, ale to je jiná...

Přesto díky závodní konstrukci (proto jsou podobné třeba s drahými HKS nebo třeba Tein monoflex a pod. ačkoli stojí třetinu ceny) jsou ty levné XYZ na docela slušné úrovni a pokud si přesně vybereš nastavení (jak si správně napsal) není pak problém na nich jezdit i normálně. Rozsah nastavení je samozřejmě oproti nádobkovým daleko více zúžený, ale dá se říci, že se dají ladit vždy dvě sousedící kategorie, záleží opravdu na nastavení... (komfort - okresky - street racing - kopcové závody - okruhové závody) tohle jsem ale rozebíral podrobně na svých stránkách, tak se nebudu opakovat...

Jinak díky spolupráci s výrobcem mám poměrně velké možnosti základního nastavení, takže třeba například když Satymu na kopci nevyhovovalo nastavení okruhových tlumičů, kompletně jsem podvozek přenastavil (včetně jiných pružin) za čtyři tisíce, je klid a spokojenost ... Ten samý problém jsem řešil i na RSX-S, stejný výsledek...

Navíc kompletní repase podvozku je za cca 12tis, jeden nový tlunič za 3tis., to jsou bezkonkurenční ceny a servis. Doba oprav cca 14dnů, je to dáno tím, že si všechno dělám sám...

Jinak tohle je třeba kolo na okruhu na XYZ TarmacRally podvozku, když jsem ho nastavoval pro tréningové CTR, tak jsem s ním kromě okruhu najel přes pět tisíc kilometrů v normálním provozu... tudy odkaz ...

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:41   Citovat  

Bazzi napsal:
takze to znamena ze kdybych koupil novy AGX a k tomu pruziny -35mm tak vlastne zkratim zivotnost tech tlumicu ?

Za idealnich naprosto stejnych podminek jejich zivotnost bude o neco kratsi u auta se sportovnimi kratsimi pruzinami nez s origo nesnizenymi. Ale treba ten, kdo projede jako cune kazdou dirou a kanalem jejich zivotnost klidne muze zkratit mnohem vic naopak i s temi origo. Tohle nejde rict tak pausalne, ze by mely jit hned do kopru. Pokud si poridis nove normalni tlumice, muzou ti vydrzet furu let, to zase proc by ne.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2010 , 12:45  Naposledy upravil Bishop dne 27.7.2010 , 21:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Dany to jsou super ceny OK ...jinak Egon Smékal několikanásobný mistr ČR v rally jezdí na proflexech, nevím co na nich na type r ideálně nefunguje. Ohlinsy jsou samozřejmě super, ale tuším téměř jednou tak drahé jako proflexy a když jsme je objednávali, tak zadní nešly namontovat k vůli nádobkám, které šly souběžně s tlumičem a zavazely, takže se musely ještě 2x vracet, než je hodily na pancéřovou ohebnou hadicu, abychom si dali nádobku kde bude místo. Pak fungovaly.

K tomu videu, nemáš něco z rozbité zkoušky? On ten rallyovej podvozek bude na pěkným fungovat, ale jak to vypadá na běžné rozbité okrsce eventuelně i z venku. Každopádně ceny pěkné.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2010 , 15:15   Citovat  

někde jsem četl, že se ty AGX nedají sehnat na zadek. To se tam dají třeba klasiky Excel-G a je to ok ?

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2010 , 15:39   Citovat  

ja mam agx na aute se seriovyma pruzinama a jsou fakt super. I kdyz se na to clovek koukne a neco precte, tak fakt kvalita - po ty jdou. Neverim, ze by se nekomu podelaly a oni zjevne taky ne, proto asi ta rychloreklamace.

Jen dodam, ze ja taky koukal pred koupi na super obrazek kde to melo dole to kolecko na 8 stupnovy nastavovani. Ale POZOR, nemaj to na vsechny modely. Na nektery auto to maj jako ja sroubovakem z vrchu a "jen" 4 stupne (1 nejmekci je defakto +- jako serie, 4 je jakoby seriova ITR).

Co se tyce toho jak fungujou... samozrejme zalezi na nastaveni a ceste. Obecne fungujou skvele, drzej kolo na silnici dobre, cim tvrdsi tim min odskakuje, ale pricny nerovnosti to bere dost zhurta, zadna zehlicka to moc neni. Ani bezny rozbity cesky cesty a zaplaty na n-tou, to moc nezehli (na origo 15" 195/55). Takze ty moje konkretne nejsou zrovna zehlicka, zazil jsem o dost lepsi.

Kazdopadne nelituju, ze jsem je vzal.

Bishop: mluvis mi z duse o tom snizovani. Presto se zeptam, kayaba ma nejaky K-Force lowering kit. Vis o tom neco? ja to uz kdysi nasel, ale zadnej smysluplnej katalog jsem nevidel. Nakonec bych mozna casem taky rad snizil, ale max o 30, vic ani tuk. Btw: kdyz jsme u toho, tak v letaku od AGX i na webu pisou, ze maximum snizeni doporucujou do 30mm, nejlip vubec.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.7.2010 , 21:12   Citovat  

Bitkar,
no ty máš koupený jen přední bych řekl, protože kolečko mají zadní tlumiče. Vepředu se šteluje zhora šroubovákem jak píšeš ....eventuelně napiš na jakým autě je máš at se mrknu.

o lowering kitu jsem bohužel neslyšel Smutný .....poprosím kámoša at mrkne do katalogu.

Jinak s těma příčnýma nerovnostma jsi mě dostal Velmi šťastný Prosím tě které sportovní tlumiče bez vyrovnávacích nádobek berou lépe příčné nerovnosti než tyhle? Úsměv Nesrovnáváš svoje staré vytečené tlumiče s agxama že ne Úsměv tam bych odhadoval, že jsi necítil žádnou nerovnost neb se auto houpalo na pružinách jak tento týpek Je to tam.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2010 , 14:27   Citovat  

Bishop: jakkoliv verim, ze AGX je vyborny tlumic (osobni zkusenost nemam), tak me prave odradila cena a dal jsem komplet tuhostne stavitelne koni sport. Navic je mozne je namontovat ve vice polohach, takze je sice nelze vyskove normalne nastavit, ale lze to premontovat (coz jsem udelal, trochu se experimentovalo). Vyhodou je prave snizeni, ktere AGX neumi. Kdyby Kayaba delala k AGX i pruziny cca -30, tak do toho jdu. Ale jakmile jsem chtel snizit, tak s cim to dat? Informaci je malo a jsou velmi protichudne, takze spis nez ruznym recem z netu jsem veril tomu, ze komplet sada od koni bude sladena, zatimco AGX plus pruziny sladene nebude, tudiz me ceka loterie. Navic cenove uz je to pak uplne mimo.

Proste zaver je takovy, ze AGX je dobre pro nekoho, kdo jen potrebuje vymenit unavenou serii za neco lepsiho, ale nehodla snizovat ani s podvozkem dal laborovat. Kdo ma naroky vyssi, sahne jinam.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 20:59   Citovat  

Bohužel AGX nejsou tuningové tlumiče na snižování. Na okruhy si je člověk nekoupí, ale co se funkčnosti týče, tak koni jsou na míle vzdálené. To není spekulace, ale vyzkoušený fakt mnoha amaterských soutěží agx vs koni vždy vítězství agx.

Hoši nechci aby to vypadalo jako lobbing. Pokud bych měl na tlumičích 100 korunu vydělat, tak by to byla ta co mi dáte při prodeji bokem. ...aby bylo jasno Úsměv

Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 2:11   Citovat  

No já mám na autě čerstvě TEIN Basic a musím říct, že spokojenost co se týče jízdních vlastností. Jedná se o výškově nastavitelný podvozek bez možnosti nastavit tuhost.Díky tomu má sportovnější charakter takže je každá nerovnost cítit. Kontakt s vozovkou ale neztrácí. Pokud chceš komfort, TEINum se vyhni. Pokud tuning/okruh/dravější vzhled, doporučuji.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 6:45   Citovat  

Bigless napsal:
No já mám na autě čerstvě TEIN Basic a musím říct, že spokojenost co se týče jízdních vlastností. Jedná se o výškově nastavitelný podvozek bez možnosti nastavit tuhost.Díky tomu má sportovnější charakter takže je každá nerovnost cítit. Kontakt s vozovkou ale neztrácí. Pokud chceš komfort, TEINum se vyhni. Pokud tuning/okruh/dravější vzhled, doporučuji.

Zase říct, Teinům se vyhni jsou tvrdé, je trošku zjednodušené, je to dané hlavně tím, že to je základní obyč sada, pokud dáš vyšší sadu, není to špatné...

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 9:54   Citovat  

Bishop napsal:
Bohužel AGX nejsou tuningové tlumiče na snižování. Na okruhy si je člověk nekoupí, ale co se funkčnosti týče, tak koni jsou na míle vzdálené. To není spekulace, ale vyzkoušený fakt mnoha amaterských soutěží agx vs koni vždy vítězství agx.

A jake koni s cim srovnavas? Aniz bych chtel schopnosti AGX snizovat, nezda se mi pravdepodobne, ze na stejnem aute budou AGX plus seriove pruziny lepsi, nez komplet koni podvozek. Jestli ano, tak jsem koupil blbe Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 12:25   Citovat  

skyline napsal:
A jake koni s cim srovnavas? Aniz bych chtel schopnosti AGX snizovat, nezda se mi pravdepodobne, ze na stejnem aute budou AGX plus seriove pruziny lepsi, nez komplet koni podvozek. Jestli ano, tak jsem koupil blbe Úsměv

To je i můj názor, ale AGX jsem nejezdil, tak srovnání nemám, kompletních podvozků jsem zkusil a montoval hodně, ale prostě kombinaci tady sáhnu regálu a vytáhnu nějaké tlumiče a támhle v regálu mám nějaké pružiny moc nedůvěřuji... Takhle jsem se snažil udělat podvozek na Preludě BB1, nakonec jsem vyházel jak pružiny, tak Koni tlumiče, koupil podvozek a měl jsem klid...

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 12:33   Citovat  

Bigless napsal:

Budu ti asi oponovat, ale asi jsi nejel s autem, ktery ma tvrdy podvozek. Tein jsou zname spise jako mekke, hlavne ty 2 zakladni modely. Kluci co meli basic na ITR, tak rikali, ze je to mekci nez serie. Superstreet uz tak mekky neni, ale porad to neni ono, navic ma porad jednoduchy design. Takze kdyz tein, tak od monoflexu nahoru OK

Taky nejsem moc fanda kombinaci, zvlast kdyz okolo 20tis koupis kompletni podvozky, ktere fungujou a jsou s nima vetsi moznosti nastaveni.

Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 13:29   Citovat  

infinity napsal:
Budu ti asi oponovat, ale asi jsi nejel s autem, ktery ma tvrdy podvozek. Tein jsou zname spise jako mekke, hlavne ty 2 zakladni modely. Kluci co meli basic na ITR, tak rikali, ze je to mekci nez serie. Superstreet uz tak mekky neni, ale porad to neni ono, navic ma porad jednoduchy design. Takze kdyz tein, tak od monoflexu nahoru OK

Taky nejsem moc fanda kombinaci, zvlast kdyz okolo 20tis koupis kompletni podvozky, ktere fungujou a jsou s nima vetsi moznosti nastaveni.

Podivej, mám tu Astru, Corollu na serii a Hondu na TEINech. Předtím jsem měl 2.0 na seriovem podvozku. Je možné, že dojmy poněkud zkreslují nízkoprofilové pneu, ale tomu bych přikládal tak 10%. Neříkám, že to tlumí silentbloky, ale tvrdší než série to rozhodně je. Záleží také s jakou serií to srovnáváš. Předpokládám, že Integra má "sportovnější" sériový podvozek než Prelude. A hlavně: jedná se o moje dojmy Úsměv Pokud máš s TEINy jiné osobní zkušenosti, sem s nimi Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 18:16   Citovat  

Hoši sorry, ale
koni i když komplet a agx se seriovýma pružinama nejde srovnávat. AGX je prostě dál. Pravděpodobně ty seriové pružiny špatné nebudou....
Sety za desetitisíce nebudeme přece srovnávat s tím nejzákladnějším co se dá koupit jako zminované koni či agx.

street_terorrist je teď offline  street_terorrist
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2014 , 20:04   Citovat  

ahoj myslíte že by teoreticky mohli jít péra z C6g na Rover 200 ? to mi hlava nebere

jaykob je teď offline  jaykob
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 13:04   Citovat  

Ahoj, plánuju vyměnit tlumiče na CRX ED9. V současnosti tlumiče seriové, pružiny sportovní eibach (-4cm), vypadá to dobře, ale řekl bych, že to seriovým tlumičům moc nesvědčí.
Auto je pořád v garáži a najezdím s ním tak 2000km ročně, takže se mně nechce investovat do stavitelných a podobných podvozků za 20k a více.
Našel jsem tohle: odkaz

Má s tím někdo zkušenost, na vytížení a využití mého auta by to mohlo stačit ne?
Děkuji za názor.

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 14:24   Citovat  

Kua lidi, používejte už hlavu a vyhledávání na fóru!
tudy odkaz

xBaryk je teď offline  xBaryk
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 22:04   Citovat  

Rád bych se zeptal co za podvozek na áčko coupé 3.0 v6 s hovadskou AP ? Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Volba Tlumičů - sport - serie - snížené péra
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina