Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 133 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 11:59  Naposledy upravil Kendik dne 4.1.2014 , 12:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

piskot napsal:
Úsměv
To jsi trefil přesně, že je Civic mrštnější. Civic a Accord jsou jiné kategorie, tím pádem neporovnatelná auta.
Já měl C4G s 90 koníky, což byla motokára ve srovnání s Accordem. Mrštnější, živejší, ale... to je vše. Jako rodinné auto stačil taktak. A postupem času jsem se na rodinné auto přeorientovat musel... Úsměv
Uz jen pocitove je Civic rychlejsi Úsměv Urvanejsi, tvrdsi a urcite ma i kratsi prevody.Ale pohodli a bezpecnost veskera zadna.To ticho v Accordu me vzdycky dostava Úsměv Jenom svisteni pneumatik.
Nejlepsi je na tom, ze slysim ostatni auta okolo a ne svoje Velmi šťastný Nez jsem si na to zvykl, lekal jsem se coze mi to rachta v motoru a ona to vetsinou oktavka nebo jiny kncern v traktoru stojici prede mnou nebo za mnou v kolone. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 12:05  Naposledy upravil piskot dne 4.1.2014 , 12:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Speedey napsal:
Tak Accord je doma, zezačátku jsem nebyl nějak uchvácenej ale po čím dál větší ujeté vzdálenosti jsem si na auto tak zvykl že je to paráda je to dobrý , motor má dostatečnou sílu i na pružné předjíždění akorát ta zmiňovaná dynamika je horší jak u Civica, ale to mě vůbec nevadí nahrazuje to bohatě komfort při klidný jízdě Úsměv
Samozřejmě jsem si stačil všimnout několika nedostatků který chystám postupem času odstranit aby auto bylo ťip ťop, ale tak co čekat za ty love Úsměv nakonec jsem je stáhnul na 35tis. plus zdarma nová technická do 1/2016.
Takže mám tu pár věcí se kterýma bych potřeboval poradit jak je opravit nebo rovnou vyměnit :
Zadní dveře nejdou otevřít zvenku (oboje), pořád svítí rezerva i při natankování 20ltr benzínu, špatně se vrací tlačítka na osvětlení ve stropnici, nefunguje automat na stahování okna u řidiče, víko loketky je uvolněný, nefunguje krátkej blik při pohybu páčky doprava a volant je mírně doprava jsem si všiml, zatuhlá ručka jde zatáhnout jenom větší silou ale pak se nevrátí úplně třmeny a pořád to mírně brzdí (ale doufám že to odlehne auto stálo měsíc na bazaru), na přední nápravě cosi klepe z pravé strany, svítí kontrolka motoru (údajně po výměně lambdy zhasla a pak se zase rozsvítila), u spolujezdce je prasklej chrom na klice je to dost ostrý při otvírání (takže kdyby někdo měl tak uvítám), místo airboxu je "sportovní" filtr takže taky kdyby někdo měl box měl bych zájem. díky za odpovědi přátele

Místy se budu opakovat s předešlými reakcemi.
Takže :
- Zadní dveře nejdou otevřít zvenku (oboje)
na klice (madlu) je takový plastový výběžek, který nadzvedává táhlo, ten výběžek máš zřejmě prasklý a oprava je výměna kliky, sundání tapecírunku dveří je nutností...
- špatně se vrací tlačítka na osvětlení ve stropnici
co máš za výbavu?, normálně tam je jen šoupací přepínač pro jedno světlo
- nefunguje automat na stahování okna u řidiče
co to znamená, že automaticky nezavírá či neotvírá?, jestli byla měněná baterie, tak je potřeba myslím 3x naplno otevřít a zavřít okno, pak "automat" začne zase fungovat, jinak tě čeká zkoumání, jestli je tlačítko v pořádku, kabely, atd...
- víko loketky je uvolněný
opět popis závady na nic... Úsměv já má např. prasklou tu západku "zámku" loketky a pant loketky už taky není, co býval, taky můžu říct, že mám víko loketky uvolněný Úsměv
- nefunguje krátkej blik při pohybu páčky doprava
tuhle feature vůbec A6G má? Tak to koukám!
- zatuhlá ručka jde zatáhnout jenom větší silou
že by bowdeny? pokud auto brzdí normálně (přes nožní brzdu) tak bych asi nepřemýšlel a poohlédnul se po nových bowdenech, neutěšuj se tím, že auto někde měsíc stálo
- svítí kontrolka motoru
vyblikej si kód chyby, ať víš, na čem jseš

Hodně zdaru. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 12:09   Citovat  

Kendik napsal:
Musim taky mrknout cim to je, ze mi nejde otevrit zadni dvere zvenku.Zevnitr ano.

Zevnitř se mechanismus otevírání dveří ovládá přes jiné táhlo. Máš štěstí, že si někdo před tím nehrál s dětskou pojistkou... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 12:16   Citovat  

piskot napsal:
Zevnitř se mechanismus otevírání dveří ovládá přes jiné táhlo. Máš štěstí, že si někdo před tím nehrál s dětskou pojistkou... Velmi šťastný
No to teda Velmi šťastný Jeste, ze malou vozime na druhe strane v autosedacce a tam mame pojistku na on, tak doufam ze se tam neseknou dvere Velmi šťastný Velmi šťastný Takze kdyz to nejde zvenku otevrit tak to bude cim?
Kdyz uz se bavime o tech dverich.Nemate problemy s oteviranim dveri na central?Nekdy se mi odemknou na central jen prave predni dvere a pak musim pouzit klid.Nekdy se odemkne vsechno.
Nebo kdyz rychle za sebou na central zamknu a odemknu stane se to same. Smutný Driv se to stavalo hlavne kdyz bylo tepleji ale ted uz skoro porad.Predpokladam dobre, ze by vsechny tahla chtelo vycistit a namazat?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 12:23   Citovat  

Kendik napsal:
Uz jen pocitove je Civic rychlejsi Úsměv Urvanejsi, tvrdsi a urcite ma i kratsi prevody.Ale pohodli a bezpecnost veskera zadna.To ticho v Accordu me vzdycky dostava Úsměv Jenom svisteni pneumatik.
Nejlepsi je na tom, ze slysim ostatni auta okolo a ne svoje Velmi šťastný Nez jsem si na to zvykl, lekal jsem se coze mi to rachta v motoru a ona to vetsinou oktavka nebo jiny kncern v traktoru stojici prede mnou nebo za mnou v kolone. Velmi šťastný

Už jsem to tu někdy psal. Klobouk dolů před motoráři Hondy, ten motor má jen vyvažovací hřídele, tapecírunk na kapotě je spíš pro okrasu, a přesto je motor tichý, že se mi i stalo, že jsem startoval nastartovaný motor, až rachot od startéru mě upozornil, že to není potřeba... Velmi šťastný
To že je Civic pocitově, ale jen pocitově, rychlejší, je přesné. Ve finále si myslím, že je Accord na tom líp a že na limitu Accord zkušenému řidiči dovolí víc.
Kdysi jsem absolvoval s Civicem mini sprint s 20V Oktávkou, ve 120 km/h už byla o auto přede mnou. Tzn. krátká převodovka byla poznat, pak už přeci jen ty koníky a točák scházely.
   Návrat  
hovorkysmiras je teď offline  hovorkysmiras
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 15:35   Citovat  

Zdravím chtěl bych poprosit o radu zalíbili se mi docela pružiny od Sportfahrwerke př/za 40/30mm, dával bych je na seriové tlumiče u mého A6G se kterým každodenně jezdím a sem tam vozim i lidi, na autě mám kola 215/40 R17, nebudou mi i při naložení lidí škrat o lemy? A popřipadě jak by se auto mohlo chovat? Sportovní podvozek mi přijde poněkud docela drahý a chtěl bych vzhled auta udělat trošku agresivnější, děkuji za rady je to dobrý

223300_1360203543127_823886_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
223300_1360203543127_823886_n.jpg, 76.75 kB

223300_1360203583128_846500_n.jpg

223300_1360203583128_846500_n.jpg, 79.89 kB

223300_1360203623129_2863011_n.jpg

223300_1360203623129_2863011_n.jpg, 66.64 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 17:19   Citovat  

Kendik napsal:
No to teda Velmi šťastný Jeste, ze malou vozime na druhe strane v autosedacce a tam mame pojistku na on, tak doufam ze se tam neseknou dvere Velmi šťastný Velmi šťastný Takze kdyz to nejde zvenku otevrit tak to bude cim?
Kdyz uz se bavime o tech dverich.Nemate problemy s oteviranim dveri na central?Nekdy se mi odemknou na central jen prave predni dvere a pak musim pouzit klid.Nekdy se odemkne vsechno.
Nebo kdyz rychle za sebou na central zamknu a odemknu stane se to same. Smutný Driv se to stavalo hlavne kdyz bylo tepleji ale ted uz skoro porad.Predpokladam dobre, ze by vsechny tahla chtelo vycistit a namazat?

Jako třeba já,když jsem tam zkusil dát dětskou pojistku a auto už nešlo otevřít Velmi šťastný ..
Sundej tapec, a hnedka uvidíš kde je chyba. Ten zlomenej plast tam uvidíš, že chybí.
Když sem ho viděl já Úsměv ..

Ono je u A6G automatické otevírání a zavírání oken ? Jestli jo, tak co prosimvás ještě nevim cože cože ? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 17:47   Citovat  

enzim napsal:
Jako třeba já,když jsem tam zkusil dát dětskou pojistku a auto už nešlo otevřít Velmi šťastný ..
Sundej tapec, a hnedka uvidíš kde je chyba. Ten zlomenej plast tam uvidíš, že chybí.
Když sem ho viděl já Úsměv ..

Ono je u A6G automatické otevírání a zavírání oken ? Jestli jo, tak co prosimvás ještě nevim cože cože ? Velmi šťastný
No je mi divna jedna vec.Ze to obcas slo obcas ne.A ted uz to nejde vubec asi pul roku.To bylo jen nalomeny a proto to obcas slo a kdyz uz se to zlomilo tak to nejde?? Velmi šťastný A ten plast se neda opravit?Proc to delaji z plastu, kdyz se to namaha a plast se logicky zlomi Tak to koukám!
Na jak dlouho je to prace sundat tapec na zadnich dverich a dostat se tam?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 18:09   Citovat  

Kendik napsal:
No je mi divna jedna vec.Ze to obcas slo obcas ne.A ted uz to nejde vubec asi pul roku.To bylo jen nalomeny a proto to obcas slo a kdyz uz se to zlomilo tak to nejde?? Velmi šťastný A ten plast se neda opravit?Proc to delaji z plastu, kdyz se to namaha a plast se logicky zlomi Tak to koukám!

Jestli se nepletu tak jsou tam 3 šroubky ( jeden ve vnitřní klice a 2 na madlu/opěradlu) a pak jen cvoky .. Práce na 10minut aby sis stihnul prohlídnout i ten vnitřní mechanizmus kliky. Ale jak se demontuje klika, to nevim. Zatim jsem nezkoušel.

Ale uvidíš tam, že něco chybí mezi tim táhlem a klikou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 18:15  Naposledy upravil Kendik dne 4.1.2014 , 18:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

enzim napsal:
Jestli se nepletu tak jsou tam 3 šroubky ( jeden ve vnitřní klice a 2 na madlu/opěradlu) a pak jen cvoky .. Práce na 10minut aby sis stihnul prohlídnout i ten vnitřní mechanizmus kliky. Ale jak se demontuje klika, to nevim. Zatim jsem nezkoušel.

Ale uvidíš tam, že něco chybí mezi tim táhlem a klikou.
Aha ok diky je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 18:20   Citovat  

Je to to v krouzku?

klika.jpg

klika.jpg, 170.49 kB
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 18:46   Citovat  

Speedey napsal:
Tak Accord je doma,... zatuhlá ručka jde zatáhnout jenom větší silou ale pak se nevrátí úplně třmeny a pořád to mírně brzdí (ale doufám že to odlehne auto stálo měsíc na bazaru)

No to doufej mě třeba vyhnil celej mechanizmus rucky a muselo to jit na repasi. Kdyby doslo na nejhorsi tak rekni dam ti kontakt na jednoho borce z ostravi muzu jen doporucit trmeny sou jak nove.
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 18:55   Citovat  

sunnx napsal:
No to doufej mě třeba vyhnil celej mechanizmus rucky a muselo to jit na repasi. Kdyby doslo na nejhorsi tak rekni dam ti kontakt na jednoho borce z ostravi muzu jen doporucit trmeny sou jak nove.

tak bohužel, dneska jsem se na to díval a katastrófen, je to totálně v háji, třmeny zatuhlý a brzdí pravá strana jen do jedný desky, omlátil jsem z kotoučů asi půl kila rzi a chtěl to rozchodit ale ani za boha, už to není tak zatuhlí jak předtím, to by vysvětlovalo Bubákovo divení že sem si říkal že to nejede a ono to bylo přibržděný fakt fest teď to letí jako z praku Velmi šťastný , každopádně musim koupit nový kotouče a desky a nechat zrepasovat třmeny nebo rovnou sehnat jiný ještě uvidim, bovdeny vypadají dobře a i ručka po prostříkání mechanismu WD40 jde odost líp ale brzdí na prd...
Automaty na oknech už lítaj takže to by bylo hotovson, byla údajně v háji baterka a měnili novou takže to je ta příčina, na kliky ještě mrknu a musim vyblikat chybu páč je lambda prý origo zatim jsem to nestudoval..navíc mě začalo cosi dost nehezky vrzat zezadu z pravé strany, co by to mohlo dělat? horní uložení? silenty? no a krásně přes díry mě tam mlátí ta uvolněná deska na třmenu takže teď jezdim jak komedoš se starou šáde nebo co pořádnej výtlem
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 19:53   Citovat  

hovorkysmiras napsal:
Zdravím chtěl bych poprosit o radu zalíbili se mi docela pružiny od Sportfahrwerke př/za 40/30mm, dával bych je na seriové tlumiče u mého A6G se kterým každodenně jezdím a sem tam vozim i lidi, na autě mám kola 215/40 R17, nebudou mi i při naložení lidí škrat o lemy? A popřipadě jak by se auto mohlo chovat? Sportovní podvozek mi přijde poněkud docela drahý a chtěl bych vzhled auta udělat trošku agresivnější, děkuji za rady je to dobrý

Mam na accu stejna kola a pruziny o kterych mluvis. Zadny problem nebude, a navic bych zvolil 50/30. I s 40/30 mam predek vis nez zadek. Jestli chces, poslu ti fotku jak to vypada.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 20:34   Citovat  

krtekm napsal:
Mam na accu stejna kola a pruziny o kterych mluvis. Zadny problem nebude, a navic bych zvolil 50/30. I s 40/30 mam predek vis nez zadek. Jestli chces, poslu ti fotku jak to vypada.

Jasně pošli foto docela mě to zajíma Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 21:17   Citovat  

Posilam fotky z origo stavu a pak nekdy z predminuleho leta myslim. Ale pozor, to mam profil 205/50/16. Ty mas 215/45/17 tzn vetsi polomer o 7mm.

origo.jpg

origo.jpg, 210.36 kB

40na30.JPG

40na30.JPG, 347.92 kB
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 21:28   Citovat  

Ja dal pruziny dnes a sem na tom stejne co sem meril predek spad cca o 4cm zadek nevim nic moc
   Návrat  
sajfi je teď offline  sajfi
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 21:41   Citovat  

Dneska sem asi s Accordem dojezdil. Jel sem do Prahy a rozsypala se mi totálně převodovka Smutný
Jel sem po Praze,najednou rána jak prase a stál sem na místě.
Nešlo mi nic zařadit a zasekly se přední kola,tak sem to chcípnul a místo neutrálu sem tam měl nějaký kvalt,myslím že 4.rychlost. Chcípnul sem to znova,chtěl sem dát 3.rychlost a konečná,už nejde vyřadit a auto se na trojku ani nehne,ani z kopce,takže se zablokovaly kola.
Krásný dárek k včerejším narozeninám.......
Nejhorší je,že převodovka fungovala bez problémů,řazení šlo lehce a spojka je nová Tak to valím bulvy

Takže nejspíš budu muset sehnat převodovku,nevíte za kolik se tak pohybují? Myslím použité,na novou momentálně nemám Smutný .
Jedná se o acco 6g 1.8 100kw f18b2. Díky

Zítra ráno jí jedu odtáhnout na podvalu. Stojí u restaurace u Pramene v Praze 6,tak snad to žádný kofolák nevykrade do rána
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 21:55   Citovat  

Speedey napsal:
tak bohužel, dneska jsem se na to díval a katastrófen, je to totálně v háji, třmeny zatuhlý a brzdí pravá strana jen do jedný desky, omlátil jsem z kotoučů asi půl kila rzi a chtěl to rozchodit ale ani za boha, už to není tak zatuhlí jak předtím, to by vysvětlovalo Bubákovo divení že sem si říkal že to nejede a ono to bylo přibržděný fakt fest teď to letí jako z praku Velmi šťastný , každopádně musim koupit nový kotouče a desky a nechat zrepasovat třmeny nebo rovnou sehnat jiný ještě uvidim, bovdeny vypadají dobře a i ručka po prostříkání mechanismu WD40 jde odost líp ale brzdí na prd...
Automaty na oknech už lítaj takže to by bylo hotovson, byla údajně v háji baterka a měnili novou takže to je ta příčina, na kliky ještě mrknu a musim vyblikat chybu páč je lambda prý origo zatim jsem to nestudoval..navíc mě začalo cosi dost nehezky vrzat zezadu z pravé strany, co by to mohlo dělat? horní uložení? silenty? no a krásně přes díry mě tam mlátí ta uvolněná deska na třmenu takže teď jezdim jak komedoš se starou šáde nebo co pořádnej výtlem

Na obroušení zadních kotoučů poradím malý fígl. Najdi si nějaký dlouhý kopec a v něm brzdi jen ručkou.
Jinak jestli to přibržďovalo delší dobu, tak bych měl starost o náboj, jestli teplem nevyteklo mazivo...
Přidám jednu "historku z natáčení". Když jsem byl mimo ČR, tak mi žena hlásila, "že je něco s Accordem, nejede, cuká..." Změnila benzínku, nepomohlo to, jezdila pro Vervu100, trochu pomohlo. Až když jsem se vrátil, všiml jsem si, že z kopce to nejede, ba i má snahu se zastavit. Nakonec jsem našel prasklý kroužek u pístku, stačilo dát nový, pístek "promazat" a Acco zase jel jak z praku i na obyčejný Natural... Úsměv Žena jezdila cca. 2 měsíce s přidřenou brzdou, zdá se, že to náboj přežil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 21:57   Citovat  

sajfi napsal:
Dneska sem asi s Accordem dojezdil. Jel sem do Prahy a rozsypala se mi totálně převodovka Smutný
Nešlo mi nic zařadit a zasekly se přední kola,tak sem to chcípnul a místo neutrálu sem tam měl nějaký kvalt,myslím že 4.rychlost. Chcípnul sem to znova,chtěl sem dát 3.rychlost a konečná,už nejde vyřadit a auto se na trojku ani nehne,ani z kopce,takže se zablokovaly kola.
Nejhorší je,že převodovka fungovala bez problémů,řazení šlo lehce a spojka je nová Tak to valím bulvy

Takže nejspíš budu muset sehnat převodovku,nevíte za kolik se tak pohybují? Myslím použité,na novou momentálně nemám Smutný .

Zítra ráno jí jedu odtáhnout na podvalu. Stojí u restaurace u Pramene v Praze 6,tak snad to žádný kofolák nevykrade do rána
Tak to hodne zamrzi Smutný Obzvlast, kdyz je clovek nekde daleko od domova.Zkus kontaktovat Major Honda tady na foru prodava dily i na Acca.Jinak o cene vubec predstavu nemam Smutný
Preji at se Ti to podari dat co nejdrive do kupy a levne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:03   Citovat  

Kendik napsal:

Popisuješ přesně stejné příznaky, než mi otevírání zvenku taky kdysi nadobro fungovat přestalo. Je to takový malý zobáček na klice (snad si to pamatuju dobře). Plast se logicky zlomit vůbec nemusí, ale tady zřejmě hraje roli únava materiálu se střídáním teplot. Třeba je to zase typická závada A6G... Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:03   Citovat  

krtekm napsal:
Posilam fotky z origo stavu a pak nekdy z predminuleho leta myslim. Ale pozor, to mam profil 205/50/16. Ty mas 215/45/17 tzn vetsi polomer o 7mm.

ja mam 215/40 R17 tak by to snad melo byt v pohode Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:21   Citovat  

To Sajfi: nahradnich dilu na acco je vsude dost. Treba tady tudy odkaz Projdi si na netu nabidky v blizkosti tveho bydliste. Urcite neco najdes.

To Hovorkysmiras: Tim padem mas jeste o 4mm mensi polomer nez ja: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:22   Citovat  

Kendik napsal:
Tak to hodne zamrzi Smutný Obzvlast, kdyz je clovek nekde daleko od domova.Zkus kontaktovat Major Honda tady na foru prodava dily i na Acca.Jinak o cene vubec predstavu nemam Smutný
Preji at se Ti to podari dat co nejdrive do kupy a levne.

Děkuju,zkusím ho kontaktovat. No mám to tam a zpět 167km,naštěstí odtah mám od známého,ale stejně to bude cca 2500kč za cestu....
Motor naštěstí běží. Doufam,že převodovka nebude stát víc,než sem dal za auto Tak to valím bulvy
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:32   Citovat  

piskot napsal:
Na obroušení zadních kotoučů poradím malý fígl. Najdi si nějaký dlouhý kopec a v něm brzdi jen ručkou.

to bych se asi ubrzdil až bych ten náboj fakt upálil, ty kotouče jsou totálně v háji a na pravým kole mě vysí deska pořád na kotouči takže to pořád tře o kotouč a druhá deska vysí nedotknutá na kotouči..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:45   Citovat  

piskot napsal:
Popisuješ přesně stejné příznaky, než mi otevírání zvenku taky kdysi nadobro fungovat přestalo. Je to takový malý zobáček na klice (snad si to pamatuju dobře). Plast se logicky zlomit vůbec nemusí, ale tady zřejmě hraje roli únava materiálu se střídáním teplot. Třeba je to zase typická závada A6G... Velmi šťastný
Je to tohle?

klika.jpg

klika.jpg, 170.49 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 22:47   Citovat  

sajfi napsal:
Děkuju,zkusím ho kontaktovat. No mám to tam a zpět 167km,naštěstí odtah mám od známého,ale stejně to bude cca 2500kč za cestu....
Motor naštěstí běží. Doufam,že převodovka nebude stát víc,než sem dal za auto Tak to valím bulvy
Odkud jsi?Zkus vygooglit kdo prodava dily na Accorda jak psal Krtekm ve Tvem okoli.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 23:02   Citovat  

Kendik napsal:
Odkud jsi?Zkus vygooglit kdo prodava dily na Accorda jak psal Krtekm ve Tvem okoli.

Koukal sem,ale nic sem nenašel,nebo našel ale díly na f20 a já mám f18 a nevím jestli jsou stejné. Zítra to obvolám,nechci nikoho otravovat večer,protože sem se vrátil po 20. hodině Smutný

Jinak sem 8km od Kutné hory, bydlím v Křeseticích
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 23:16   Citovat  

Speedey napsal:
to bych se asi ubrzdil až bych ten náboj fakt upálil, ty kotouče jsou totálně v háji a na pravým kole mě vysí deska pořád na kotouči takže to pořád tře o kotouč a druhá deska vysí nedotknutá na kotouči..

A s tímhle jezdíš...? Bueee Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 23:16   Citovat  

sajfi napsal:
Nešlo mi nic zařadit a zasekly se přední kola,tak sem to chcípnul a místo neutrálu sem tam měl nějaký kvalt,myslím že 4.rychlost. Chcípnul sem to znova,chtěl sem dát 3.rychlost a konečná,u� nejde vyřadit a auto se na trojku ani nehne,ani z kopce,takže se zablokovaly kola.

Caues zjistoval jsem info o motorech u zdejsiho uzivatele.Zkus se obratit na Ite..Nabizel mi motor a prevodovku k tomu za 1000,-.Takze si myslim ze dobry prodejce bude mit dobry nabidky:)..Jinak na seznamu,kdyz kliknes na bazar a zadas tam honda accord.Tak tam nekdo nabizel dily z tvoji motorizace.Byl stribrnej myslim..Sem ted v praci na mobilu.Jinak bych ti poslal odkazy..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina