Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 74 z 486
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 8:53   Citovat  

jarda_m napsal:
Ahoj, mám prosbu. Nevíte někdo, jestli se dá upravit poloha brzdového pedálu vůči plynovému a Acc 7G s automatem (2,4)? Mám trochu problém s tím, že brzdový pedál je výš než plynový, takže když chci brzdit, musím pohnout celou nohou k sobě. Už mě z toho začíná bolet noha. Kdyby šel dát pedál trochu níž bylo by to mnohem pohodlnější.

To by chtělo trochu posílit nohy... Úsměv
To je schválně, myslím že proto aby jsi nemačkal brzdu zároveň z plynem, Důležité hlavně v době kdy máš větší boty, třeba zimní..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 10:22   Citovat  

Zaujímavé, ja som to ani nepostrehol, že brzdový pedál je vyššie ako plynový Velmi šťastný
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 19:32   Citovat  

Zdravím,
Po 4.rokoch som dnes musel štartovať za pomoci káblov Smutný
Má zmysel nabiť alebo idete automaticky do novej?
A pokiaľ novú tak vaše zkušenosti pre benzín. variantu 2.0?(s ohľadom na priestorové možnosti pod kapotou a alternátor)
Ja mám tudy odkaz
Vydržala 4roky.
Dík za info
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 20:06   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
A pokiaľ novú tak vaše zkušenosti pre benzín. variantu 2.0?(s ohľadom na priestorové možnosti pod kapotou a alternátor)
Ja mám tudy odkaz
Vydržala 4roky.
Dík za info

Čao, já měl original Yuasu v accordu 7,5 roku a ted jsem ji koupil zase u Hondy a vyšla mě na cca 1900, jedná se o originál, výhodou bylo, že byla čerstvě naplněna, takže nikde neležela na skladě. A momentálně je i sleva myslím 15% u hondy na díly.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 20:08   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
A pokiaľ novú tak vaše zkušenospti pre benzín. variantu 2.0?(s ohľadom na priestorové možnosti pod kapotou a alternátor)
Ja mám tudy odkaz
Vydržala 4roky.
Dík za info

Já dal originál z Hondy. Minulá vydržela od září 2005 do ledna 2012.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 21:45   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
Ja mám tudy odkaz
Vydržala 4roky.
Dík za info

Co mas s baterkou to nezistis, kym ju nenabijes. Po nabiti si ju nechaj v Honde (kampan) premerat a dozvies sa ci nedrzi kapacitu a potrebujes novu, alebo ju staci raz za cas dobit.
Pokial novu, tak jedine origo od Hondy, tam mas istotu, ze vydrzi (podla mnohych skusenosti) urcite viac ako 4 roky... je to dobrý V ramci kampane je na origo doplnky zlava...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 22:48   Citovat  

Davo09 napsal:
Čao, já měl original Yuasu v accordu 7,5 roku a ted jsem ji koupil zase u Hondy a vyšla mě na cca 1900, jedná se o originál, výhodou bylo, že byla čerstvě naplněna, takže nikde neležela na skladě. A momentálně je i sleva myslím 15% u hondy na díly.

Je to tento typ?
tudy odkaz
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 0:51   Citovat  

Já kupoval letos Exide Premium 12V 45Ah 390A, EA456. Bohužel i tak je to jen 45Ah, což mi přijde ukrutně málo (větší kapacitu tam narvat nejde). Jsem zvědav, jak to bude startovat v zimě, když už teď při statování klesá jas palubky (co jsem četl, je to prý normální).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 14:25   Citovat  

Davo09 napsal:

Tak som volal do Hondy-Ostrava, buď bezudržbovú, predajca ani po preskumaní PC nevie aký výrobca, možno bosch, možno panasonic, cena okolo 2300kč(ev.15% zľava )...k tomu len to, že za lepšiu cenu si to človek nájde na netu
Po opakovaném zdoraznění, že by som chcel starú dobrý Yuasu s možnosťou dolievania nakoniec vyhrabal nejake info.. objednávku Yuasa , snáď "až" 47Ah, cena rovnaká, ale až budúcí týžděn...Osobne v OV vždy keď hovorím s tým samým človekom ohľadom náhradných dielov, pripadám si ako by som sa bavil s Marťanom naštvanej
Kedže ma čas tlačí a jazdím prakticky denne, tak ešte dnes bude:
tudy odkaz

týmto všetkým ďakujem za vlastné skusenosti. Širšiu 175cm a tým pádom aj možnosť silnejšiu som z priestorových dovodov zavrhol, aj keť som tu videl na foru foto,že sa to tam dá nacpať(za cenu čiastočnej úpravy miesta umiestnenia resp.upevnenia baterie)
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 15:38   Citovat  

Včera mi akorát M@jk přivezl od Aldy originál baterii - 48Ah,420A -startovací proud.Za bratru pěkných 2100kč.Všechny druhovýroby mají startovací proud nižší (aspoň co jsem koukal já).Navíc je na ní napsáno Honda já jsem spokojenej.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 15:43   Citovat  

Mourl napsal:
Včera mi akorát M@jk přivezl od Aldy originál baterii - 48Ah,420A -startovací proud.Za bratru pěkných 2100kč.Všechny druhovýroby mají startovací proud nižší (aspoň co jsem koukal já).Navíc je na ní napsáno Honda já jsem spokojenej.
používám tuhle značku a jsem spokojený. zde mají 47ah s 450A odkaz

ve 2.4 mám tuhle (myslím) Velmi šťastný odkaz
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2013 , 19:37   Citovat  

bol som pozerat jeden accord 2.2 CTDi po FL , 2006, okrem hrdze na leme zadnych dveri, teda zacinajucej ma znepokojilo turbo.
Tah vsetko v norme, teda islo to pekne vytacat (doteraz som jazdil na koncernovych TDI len)
ale pri ubrani plynu okolo 1500-2000e robilo nieco ako blow-off ale trosku take kovovejsie, robi to aj vam, ale je uz turbo chytnute ? dik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 8:16   Citovat  

Chris napsal:
bol som pozerat jeden accord 2.2 CTDi po FL , 2006, okrem hrdze na leme zadnych dveri, teda zacinajucej ma znepokojilo turbo.
Tah vsetko v norme, teda islo to pekne vytacat (doteraz som jazdil na koncernovych TDI len)
ale pri ubrani plynu okolo 1500-2000e robilo nieco ako blow-off ale trosku take kovovejsie, robi to aj vam, ale je uz turbo chytnute ? dik

...kámoš jezdil 4 r. na Acc7 r. v.2006 v dieslu, a vždy ma zaujal kovová zvuková prímes .. aj pri voľnobehu. Auto doteraz v poho u druhého majiteľa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 9:13   Citovat  

Mam A7G Tourer 2,2i-CTDi poface (12/2007) a nejsem si vedom zadnych podobnych efektu. Turbo pri zaberu nesyci jako u predface, neodfukuje po sundani nohy z plynu a stejne tak nemam zadne pocity zvuku kovovych primesi nebo neceho podobneho.
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 10:48   Citovat  

Bully napsal:
Mam A7G Tourer 2,2i-CTDi poface (12/2007) a nejsem si vedom zadnych podobnych efektu. Turbo pri zaberu nesyci jako u predface, neodfukuje po sundani nohy z plynu a stejne tak nemam zadne pocity zvuku kovovych primesi nebo neceho podobneho.

Taky tak, nic podobného nepozoruji, Jen lehké sičení při záběru, což k turbu patří..
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 19:10   Citovat  

turkpet napsal:
Tak som volal do Hondy-Ostrava, buď bezudržbovú, predajca ani po preskumaní PC nevie aký výrobca, možno bosch, možno panasonic, cena okolo 2300kč(ev.15% zľava )...k tomu len to, že za lepšiu cenu si to človek nájde na netu
Po opakovaném zdoraznění, že by som chcel starú dobrý Yuasu s možnosťou dolievania nakoniec vyhrabal nejake info.. objednávku Yuasa , snáď "až" 47Ah, cena rovnaká, ale až budúcí týžděn...Osobne v OV vždy keď hovorím s tým samým človekom ohľadom náhradných dielov, pripadám si ako by som sa bavil s Marťanom naštvanej
Kedže ma čas tlačí a jazdím prakticky denne, tak ešte dnes bude:
tudy odkaz

týmto všetkým ďakujem za vlastné skusenosti. Širšiu 175cm a tým pádom aj možnosť silnejšiu som z priestorových dovodov zavrhol, aj keť som tu videl na foru foto,že sa to tam dá nacpať(za cenu čiastočnej úpravy miesta umiestnenia resp.upevnenia baterie)

Čau, taky mám Accorda 2.0, zakoupil jsem ji na jaře, nechtěl jsem čekat na kampan takže mě stala myslím okolo 2200,- , mohl jsem pry ušetřit kolem 200 až 300. Zakoupeno u Hondy ve Frýdku-Místku. A jsem 100% spokojen. Původní byla Yuasa a vydržela mi 7,5 let. Původní i nová je bezúdržbová.

baterka_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
baterka_1.jpg, 750.31 kB

baterka_2.jpg

baterka_2.jpg, 656.52 kB

baterka_3.jpg

baterka_3.jpg, 651.59 kB
   Návrat  
Borisek je teď offline  Borisek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2013 , 19:32   Citovat  

Nevíte někdo jak je to stím stahováním oken přes ten dalkáč jsem to tu nedávno hodil do fora díky za odpovědi.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2013 , 23:23   Citovat  

S bateriemi podnikáme, bohužel pokud se jedná o klasické baterie a značka je nalepena samolepkou jedná se jednotný výrobek jen podobná značka bývá stejná, naštěstí baterie pro japonské vozy mají odlišný rozměr než evropská auta a ve většině případech je značka natištěna a třeba varta ji jiná i designem než yausa v čemž je výhoda že je to opravdu jiný výrobce a baterie není sériově vyráběna pro více značek.

Zatím startuji v pohodě, ale čeká mě podzimní kampaň tak ji změří a snad nebudu muset taky vybírat novou Úsměv
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 14:59   Citovat  

zdarec
praskla mi hadice co jde od air boxu směrem do motoru dned za objímkou u motoru. Má atmosvéra ve vedení vzduchu takový tlak že by mi tamtudy mohl utíkat vzduch a tím nějak ovlivnit výkon, spotřebu či něco jiného?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 15:41   Citovat  

Naopak, bude si sát okolní vzduch, který má do sání menší odpor (nemusí překonávat vzduchový filtr)... i s bordelem to mi hlava nebere
   Návrat  
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 21:33   Citovat  

Zdravím
Mám problém s jedním xenonem.Občas mi během jízdy vypne,já musím zastavit a znova nastartovat,pak se většinou rozsvítí.
Takhle mi už odešla jedna žárovka.Nevíte náhodou kde může být problém?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 21:45   Citovat  

Už se to tady řešilo...máš v háji startér. Někdo tam snad dával z Fordu, protože je výrazně levnější, než Hondí...prohledej tohle vlákno.
   Návrat  
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 21:54   Citovat  

Stepa napsal:
Už se to tady řešilo...máš v háji startér. Někdo tam snad dával z Fordu, protože je výrazně levnější, než Hondí...prohledej tohle vlákno.

Jdu hledat.Děkuji Mrk přátele
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2013 , 17:31   Citovat  

lukadu napsal:
Jdu hledat.Děkuji Mrk přátele

U mna to vyriesil cinsky starter za 20euro + original osram vybojky
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 8:39   Citovat  

Čau, nezná někdo nějaký trik, jak vysušit zamlžené světlo? Mě jedině napadá nechat puštěné dálkové světla, protože klasické potkávací světla to nevyhřejou.
Jak se dá bránit zamlžení světel?

Další dotazy:

1) Kde se dají koupit přesné gumové koberce, které nekloužou a jsou za slušný peníz? ( uživatel "bordel" už to nedělá)
2) Kde se dají koupit stěrače, které stírají a nevržou a jsou za slušný peníz? - jaký je vůbec rozměr orig. stěračů?

20131024_074448.jpg

20131024_074448.jpg, 2.44 MB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 8:41   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, nezná někdo nějaký trik, jak vysušit zamlžené světlo? Mě jedině napadá nechat puštěné dálkové světla, protože klasické potkávací světla to nevyhřejou.

Další dotazy:

1) Kde se dají koupit přesné gumové koberce, které nekloužou a jsou za slušný peníz? ( uživatel "bordel" už to nedělá)
2) Kde se dají koupit stěrače, které stírají a nevržou a jsou za slušný peníz? - jaký je vůbec rozměr orig. stěračů?

Na vysušení se sundavá guma na patici dálkového světla. Na "zabránění" mlžení se dával takový kovový klips (o jeho funkčnosti mám pochybnosti - mám je a trochu se mi mlží stejně, hlavně po mytí wapkou).
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 9:24   Citovat  

Jak píše Hell...

1) světla u 7g je problém... mě dávali před 2 roky nový v rámci svolávačky, navíc nahoru několik těch klipsen a stejně se to taky malinko zamlží občas, takže gumy od žárovek sundaný aby to luftovalo, asi by bylo ideální to přesilikonovoat když sou světla sundaný...
2) nejlepší je nechat originál stěrače a měnit originál samotný gumičky (sou pěkně drahý, ale fachá to výborně)
3) gumovy koberce neporadim, ja shanel normalni a sehnal sem na miru...sou pekny, pevny...ale neni to uplne na 100% takze se to trochu krouti...u gumy to bude asi šumák Úsměv

Petr_cze napsal:

Další dotazy:

Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 14:55   Citovat  

Petr_cze napsal:

Další dotazy:

Ja som origo Honda stierace kupoval tu: tudy odkaz je to dobrý

gumove koberce tam maju tiez, ale iba na Civic Ble

Edit: tak gumove koberce najdes napr. tu: tudy odkaz
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 16:09   Citovat  

Petr_cze napsal:

Další dotazy:

Pominemeli jiz zminene klipy a komplet nvoe svetla, tak na TSX forech hromadne davali takove ty pytliky Silica gelu co se davaji k botam apod. Mely by se dat koupit i velke, ktere vydrzi delsi dobu, ale vzdycky to je treba jednou za cas vymenit.. osobne si proste po myti auta sundam tesneni dalkove zarovky a za par hodin je po problemu..v desti se mi nastesti nemlzi.

1.)Gumove koberecky jsem neshanel, textilni jsem objednal na vopi.cz a sedi dobre..ale genuine dojem z toho teda neni no Úsměv
2.)Momentalne pouzivam vic jak rok Bosch Aerotwin 650+400mm, docela obstojne sterace, rekl bych ze cim vic a dele prsi tim lepe fungujou a naopak. Vysly na cca 650Kc po sleve tusim, ale nemuzu srovnavat s originaly..nevi nekdo jestli do Aerotwinu dam origo gumicky z Hondy?

Ma nekdo zkusenosti s dily znacky Febest?
Mam uz nacnute vnitrni klouby a vazne se mi nechce Honde davat za originalni nahadu 15k. Od Febestu jsem nasel vnitrni klouby poloos, ktere pres Amazon vychazi do 3000Kc za oba:
Pravy Levy
Udajne by to mela byt firma co se zameruje na vyrobci poddimenzovane dily a dily ktere standartne jini nenabizi..
Maji dokonce ceske zastoupeni na eshopu:
www.carspace.cz

Prijde mi ze by to mohlo byt rozumnejsi a efektnejsi reseni nez pripadny risk s komplet poloosou z USA napr. od Cardone za 2k, od ktere me odrazuji hlavne zkusenosti US TSXkaru

..nazory?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2013 , 17:24   Citovat  

nekdo jestli do Aerotwinu dam origo gumicky z Hondy?

...neviem ako originál z Hondy, ale neznačkové náhradné gumičky za pár korún určené do Flat steračov vlezu v pohode a mojeAerotwiny stierali zase ako
nové
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina