Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jezdíte někdo na Etanol E85?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Další 
Zaslat odpověď

Strana 26 z 33
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2013 , 12:46   Citovat  

Jofrey napsal:
V pondělí nahodím foto jak to je zapojený.
je to dobrý přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2013 , 17:58   Citovat  

Přikládám foto zapojení s popiskama kuky kuk Ale nevím jak má J30 motor řešený regulátor, jesti ještě podtlakově, nebo už elektronicky bez zpátečky paliva. Tohle je na C32 a zapojoval to Hanz VFR někdy na podzim.

1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.jpg, 288.57 kB

2.jpg

2.jpg, 276.15 kB

3.jpg

3.jpg, 285.57 kB

4.jpg

4.jpg, 333.48 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jarda_m je teď offline  jarda_m
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 11:18   Citovat  

Vydal jsem se na cestu do Lyonu s předsevzetím, že co půjde, pojedu na E85. Cestu jsem naplánoval vč. zastávek na tankování u pump, co by měli mít podle mapy E85 v nabídce. Plán mi překazila už první pumpa v SRN, kde měli mít E85, ale na stojanech měli pouze naftu. Potom jsem to zkoušel ještě na jedné, ta ale byla pravděpodobně špatně zadaná do mapy, protože tam nic podobného pumpě nebylo. Od té doby pouze Natural, protože u velkých pump na dálnicích E85 nemají a metoda pokus omyl při hledání čerpací stanice uprostřed měst, na 1200 km dlouhé cestě, není úplně to pravé ořechové.
Ve Francii je situace stejná - E85 tam mají pravděpodobně u malých, zastrčených pump. Najezdil jsem tam cca 1000 km (Lyon, francouzské středohoří), ale žádnou jsem tam přímo nepotkal a jezdit přes celý Lyon natankovat s tím, že tam E85 mít možná nebudou, taky není úplně ekonomické.
Takže pokud pojedete do zahraničí, moc na E85 nespoléhejte a kecům výrobců o tom, že E85 je na každém rohu nevěřte. Zvlášť u té Francie mě to překvapuje, protože některé Renaulty jsou už z výroby automaticky FFV. Ble
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 11:31   Citovat  

Jinak vstřiky 190ky u 1.4ky stíhají v pohodě do 6500otáček,takže stačí posunout omezovač z původních 7200 a může se vesele jezdit bez regulátoru a jakéhokoliv "hardware" zásahu do motoru,jen upravit mapu a tradá Úsměv Vzhledem k tomu,že motor má nejvýšší výkon při 6300ot,by to nevadilo

D14E85.jpg

D14E85.jpg, 125.36 kB
   Návrat  
pringles je teď offline  pringles
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 13:23   Citovat  

jarda_m napsal:
Vydal jsem se na cestu do Lyonu s předsevzetím, že co půjde, pojedu na E85. Cestu jsem naplánoval vč. zastávek na tankování u pump, co by měli mít podle mapy E85 v nabídce. Plán mi překazila už první pumpa v SRN, kde měli mít E85, ale na stojanech měli pouze naftu...... Ble

pravidelně tankuju E85 v centru Mnichova,ale to je snad jediná benzinka v tomhle velkym městě.
jinak cena je tam 1.06 euro
   Návrat  
jarda_m je teď offline  jarda_m
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 20:52   Citovat  

pringles napsal:
pravidelně tankuju E85 v centru Mnichova,ale to je snad jediná benzinka v tomhle velkym městě.
jinak cena je tam 1.06 euro

Asi by se dalo najít, ale vzhledem k tomu, že jsem chtěl tu cestu absolvovat v nějakém rozumném čase, tak se mi (zvlášť po té první zkušenosti) nechtělo pumpy hledat a prostě jsem vzal natural.
Podle netu je cena E85 ve Francii pod euro, ale pumpu na E85 jsem tam nenavštívil.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 21:05   Citovat  

Fish napsal:
Jinak vstřiky 190ky u 1.4ky stíhají v pohodě do 6500otáček,takže stačí posunout omezovač z původních 7200 a může se vesele jezdit bez regulátoru a jakéhokoliv "hardware" zásahu do motoru,jen upravit mapu a tradá Úsměv Vzhledem k tomu,že motor má nejvýšší výkon při 6300ot,by to nevadilo
o kolik % to je obohacene?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 22:10   Citovat  

FastCivic napsal:
o kolik % to je obohacene?

30%,ale je to i s rezervou. Dalo by se říct 30 až 40%
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.8.2013 , 22:41   Citovat  

máte někdo zkušenosti s E85 v Accordu 6.g 2.0i Vtec 108 kW ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 15:33   Citovat  

Mám otázku, je možné, že se motor i výfukové potrubí rychleji a celkově více hřeje při spalování ethanolu, když je nedostatečný tlak paliva? Tlak mám 3,9 bar na volnoběh a 4,3 bar v zátěži. Lambdy se nerozsvěcují v žádném režimu.

Prakticky se vstřikuje více paliva, motor by měl být vnitřně lépe ochlazován.

Přijde mi subjektivně, že se celkově motor víc hřeje. Hlavně výfukové potrubí, zadní díl výfuku je rozpálený, že se lze popálit při dotknutí.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 16:08   Citovat  

Jofrey napsal:
je možné, že se motor i výfukové potrubí rychleji a celkově více hřeje při spalování ethanolu, když je nedostatečný tlak paliva?
Nedostatecny tlak = chuda smes? Pri chude smesi tusim teplota stoupa...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 16:22   Citovat  

silenec napsal:
Nedostatecny tlak = chuda smes? Pri chude smesi tusim teplota stoupa...

Jo jo, to sedí, ale tlak mám od 3,9 do 4,3 bar, podle zátěže, což je plně dostačující proti sérii, která je 2,7 až 3,2 bar, takže podmínka potřebného tlaku je splněna.

I když je směs o 30% bohatější, vstřikuje se více paliva, může to být stále chudé pro podmínky spalování E85? Může to mít tedy negativní vliv na motor stejně jako chudá směs benzínu?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 18:17   Citovat  

Jofrey napsal:
Jo jo, to sedí, ale tlak mám od 3,9 do 4,3 bar, podle zátěže, což je plně dostačující proti sérii, která je 2,7 až 3,2 bar, takže podmínka potřebného tlaku je splněna.

I když je směs o 30% bohatější, vstřikuje se více paliva, může to být stále chudé pro podmínky spalování E85? Může to mít tedy negativní vliv na motor stejně jako chudá směs benzínu?

Pokud to na E85 nemáš odladěný v ecu a jen přidáváš konstantních 30%,vždy to bude mít negativní vliv na motor Úsměv. Změna a udržení přesného tlaku je jako měřit metrem centimetry Velmi šťastný. Můj osobní názor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 19:07   Citovat  

Fish napsal:
Pokud to na E85 nemáš odladěný v ecu a jen přidáváš konstantních 30%,vždy to bude mít negativní vliv na motor Úsměv. Změna a udržení přesného tlaku je jako měřit metrem centimetry Velmi šťastný. Můj osobní názor.

Přesně to jsem potřeboval slyšet OK V čem konkrétněji ten negativní vliv myslíš? S regulátorem má Legouš najeto 11.000 km a zatím se nic neprojevuje. Joo.. olej je stále čistý, skoro jako při nalití. Akorát ta dotyková teplota motoru a výfuku se mi celkově nezdá, proto jsem vznesl dotaz přátele
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 7:52   Citovat  

Jofrey napsal:
Mám otázku, je možné, že se motor i výfukové potrubí rychleji a celkově více hřeje při spalování ethanolu, když je nedostatečný tlak paliva? Tlak mám 3,9 bar na volnoběh a 4,3 bar v zátěži. Lambdy se nerozsvěcují v žádném režimu.

Máš správně naladěný předstih? Možná to nedopaluje a hořící ethanol se dostává do výfukové soustavy. Může to upéct katalyzátor. Platina s ethanolem navic hezky reaguje (http://bit.ly/9opjsq). Já osobně bych alespoň vizuelně zkontroloval spalování a to odpojením trubky od svodů. imho...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 10:28   Citovat  

moriett napsal:
Máš správně naladěný předstih? Možná to nedopaluje a hořící ethanol se dostává do výfukové soustavy. Může to upéct katalyzátor. Platina s ethanolem navic hezky reaguje (http://bit.ly/9opjsq). Já osobně bych alespoň vizuelně zkontroloval spalování a to odpojením trubky od svodů. imho...

Na tom videu je popisovaná reakce s metanolem, co jsem tak poslouchal. To by musely hodně zlobit i svíčky, které mají střední elektrodu v C32A2 platinovou, originály NGK. S výfukem je to složitější viz obrázek, teď okamžitě nejsou prostory pro jeho celkovou demontáž, nebo demontáž z obou řad svodů.

O předstihu jsem se hodně dočetl a přemýšlel o něm, akorát nevím u C32A2 jak, když nemá rozdělovač a má jenom zapalovací moduly řízené snímači kliky, které se nedají posunout a ani manuál nic o "ignition timing" neobsahuje.

Den ode dne jsem víc přesvědčený, že Éčko půjde z Lega pryč co nejdřív, nejlépe ihned, protože se opravdu absolutně nevyplatí, především teď, když už je chladno a pohybuji se spotřebově kolem 25 litrů při městském a příměstském ježdění. Těch 12 litrů v dálničním provozu mě opravdu nezachrání a vzhledem ke komplikacím se starty s aktuálně klesající teplotou Éčko nemá žádný význam.

Exhaust.JPG

Exhaust.JPG, 623.85 kB
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 10:48   Citovat  

Jofrey napsal:
O předstihu jsem se hodně dočetl a přemýšlel o něm, akorát nevím u C32A2 jak, když nemá rozdělovač a má jenom zapalovací moduly řízené snímači kliky, které se nedají posunout a ani manuál nic o "ignition timing" neobsahuje

Možná takto:
tudy odkaz
tudy odkaz
podívám se, jestli tam ten potenciometr opravdu je...
takto by měl vypadat, dle manualu je nutno odvrtat ty nytky: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2013 , 12:17   Citovat  

moriett napsal:
Možná takto:
tudy odkaz
tudy odkaz
podívám se, jestli tam ten potenciometr opravdu je...
takto by měl vypadat, dle manualu je nutno odvrtat ty nytky: tudy odkaz

Díky moc, po obědě na to juknu, ale nechám to asi bez zásahu a regulátor půjde z auta. Přece jenom, je to benzínový motor, je stavěný na benzín a tak ho uvedu do původního stavu, ať mu chutná benzín OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2013 , 20:10   Citovat  

dneska jsem delal emise na Éčko, bez katalyzatoru (zkušebne, jen tak v praci HaHaaa )
CO - limit do 0,3 - namereno 0,35
HC - limit 100 - namereno cca 40
lambda - limit od 0,97 až 1,03 - zmereno 1,035

S vysledkem jsem celkem spokojeny. Na benzin jsem mel hodnoty prekrocene tak 10x pořádnej výtlem HCčko bylo kolem 300 a COčko bylo tak 5 (ne 0,5 ale 5 Velmi šťastný )

Budu muset jeste trochu zvednout bohatost, na to mam nachystane vetsi vstriky, protoze lambda vic nez 1 znamena chuda smes. Lambda pod 1 je bohata. No a ja ji potrebuju snizit, cili obohatit.
Potom by hodnoty mohly tak tak splnit emise, coz bez katu je docela supr Úsměv
Je taky jeste mozne, ze mam v nadrzi i zbytecek benzinu, nedavno jsem to totiz trochu michal... No a to emise taky zase zveda.
   Návrat  
Laci1 je teď offline  Laci1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 16:22   Citovat  

monty napsal:
někde v předchozích stranách to myslím psali 5-6 l že stačí ,mrkni zpět.

staci pridat 10 procent z plne nadrze...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2013 , 16:25   Citovat  

jarda_m napsal:
Před měsícem jsem si nechal na Accorda 2,4 namontovat "krabičku" na E85 s homologací, abych nemusel platit silniční daň (auto pro podnikání = daň 3000,- Kč/rok). Instalace stála 9000,-, měření emisí 400,- a zápis do TP 50,- takže celkem cca 9 500,-.
Spotřeba benzínu byla před instalací 9,59 l/100 km a cena za 1 km byla 3,45 Kč
Po instalaci kitu a najetí 3 500 km je prům. spotřeba E85 11,15 l/100 km a cena za 1 km 2,98 Kč takže úspora asi 0,50 Kč/km
Dojmy: o něco horší studené starty, občas musím startovat nadvakrát. Díky vyšší spotřebě jízda od pumpy k pumpě Mrk Je nutno plánovat tankování, protože ne všude mají E85. Velké pumpy a pumpy u dálnic ho nevedou vůbec. Mapy benzinek jsou na netu. Subjektivně o trochu vyšší výkon, trochu jiné chování automatické převodovky, ale asi jde o zvyk (o trošičku dřív si odřadí nahoru, což mi občas vadí při delším předjíždění, kdy potřebuju držet otáčky).
Pokud spotřeba vydrží, tak v mém případě se jedná o roční úsporu cca 20.000,- Kč za palivo a 3000,- za daň, ale na úsporu 1,-/km asi zapomeňte Úsměv

u automaticke prevodovky se da udelat uspora az do 3 litru na 100 km VTEC
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2013 , 16:32   Citovat  

Pánové mám spotřebu oleje 1litr za výměnu... nezvedla se vám spotřeba oleje po jízdě na ethanol? je to dobrý regulátor už mám... a na jaře ASI zkusím poprve ethanol... je to dobrý ještě se uvidí... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2013 , 16:47   Citovat  

Jagi napsal:
Pánové mám spotřebu oleje 1litr za výměnu... nezvedla se vám spotřeba oleje po jízdě na ethanol? je to dobrý regulátor už mám... a na jaře ASI zkusím poprve ethanol... je to dobrý ještě se uvidí... to mi hlava nebere

Na čistý E85 zvedla a docela tragicky. Už jezdím opět na benzín a spotřeba téměř nulová. Nechápu. Ale dokážu si to vysvětlit jako chemickou reakci oleje se spalováním E85, při kterém vzniká kyselina octová, která se odpařuje a rozpouští a degraduje olej, ničí jeho aditiva a potřebnou alkalitu. Pravdou je, že olej byl při ježdění na E85 hodně řídký, jako voda skoro.

Mám takový názor, myslím si, že pokud motor není mechanicky postavený na E85, jde časem o poškození motoru, buď dřív, nebo později. Vím, že Éčko už jezdit nebudu, nepřineslo mi to téměř nic, kromě problémů a ježdění od pumpě k pumpě.

Viděl jsem sundanou hlavu z BMW 2.8, která jezdila 50.000 km na E85 po montáži krabičky a jejím ladění, teda skoro už nejezdila. Popraskané hlavy výfukových ventilů, podpálená jejich sedla a kolem ventilů a svíček zvláštní krátery, jako vyžraný materiál do hloubky, svíčky jako kdyby byly rozleptané.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2013 , 17:42   Citovat  

Jofrey napsal:
Na čistý E85 zvedla a docela tragicky. Už jezdím opět na benzín a spotřeba téměř nulová. Nechápu. Ale dokážu si to vysvětlit jako chemickou reakci oleje se spalováním E85, při kterém vzniká kyselina octová, která se odpařuje a rozpouští a degraduje olej, ničí jeho aditiva a potřebnou alkalitu. Pravdou je, že olej byl při ježdění na E85 hodně řídký, jako voda skoro.

Mám takový názor, myslím si, že pokud motor není mechanicky postavený na E85, jde časem o poškození motoru, buď dřív, nebo později. Vím, že Éčko už jezdit nebudu, nepřineslo mi to téměř nic, kromě problémů a ježdění od pumpě k pumpě.

Viděl jsem sundanou hlavu z BMW 2.8, která jezdila 50.000 km na E85 po montáži krabičky a jejím ladění, teda skoro už nejezdila. Popraskané hlavy výfukových ventilů, podpálená jejich sedla a kolem ventilů a svíček zvláštní krátery, jako vyžraný materiál do hloubky, svíčky jako kdyby byly rozleptané.

no me se na vti zvedla sporeba o cca 0,5 litru, ale jezdim kombinovane mesto a okoli...olej me to zere mene proto ze nemusis tak casto nad 5,500 ot .A jsou adetiva za cca 160,- od valvoline, ktere ten to problem anuluji.

Nechci se hadat, ale jak se rika vse co se stane po pridane montazi ceho koliv je tomu take prisuzovano...ale u e85 se jedna o cistici proces...u toho bmw taky zalezi v jakem stavu byl motor pred montazi.Veskere netesnosti a kratery jak si psal mohli byt zanesene a e85 je proste vycisti.
Testoval sem feldu 1,3MPI 190.000km 6 majitelu...pred montazi sedla cerna a hladka.Po ujeti 8000km na e85 vse ciste bez skrabancu a svicky stale jak nove.Spotreba se zvedla o cca 1litr.

PROSTE K E85 SE MUSI PRISTUPOVAT JAKO K LEKU Se stydím Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 18:43   Citovat  

to jako vazne motor po provozovani na cisty E85 je vevnitr uplne cisty bez karbonovych usazenin?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 19:04   Citovat  

no tak to je špatný... to si mylsím že za ty problémy nestojí... Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 19:26   Citovat  

Laci1 napsal:
no me se na vti zvedla sporeba o cca 0,5 litru, ale jezdim kombinovane mesto a okoli...olej me to zere mene proto ze nemusis tak casto nad 5,500 ot .A jsou adetiva za cca 160,- od valvoline, ktere ten to problem anuluji.

Nechci se hadat, ale jak se rika vse co se stane po pridane montazi ceho koliv je tomu take prisuzovano...ale u e85 se jedna o cistici proces...u toho bmw taky zalezi v jakem stavu byl motor pred montazi.Veskere netesnosti a kratery jak si psal mohli byt zanesene a e85 je proste vycisti.
Testoval sem feldu 1,3MPI 190.000km 6 majitelu...pred montazi sedla cerna a hladka.Po ujeti 8000km na e85 vse ciste bez skrabancu a svicky stale jak nove.Spotreba se zvedla o cca 1litr.

PROSTE K E85 SE MUSI PRISTUPOVAT JAKO K LEKU Se stydím Se stydím

Ten motor najezdil 50.000 km po kompletní GO z originálních dílů BMW a kompletním vyčištění, majitel je nadšenec do BMW. Myslím si, že přisuzuji správně příčinu éčku. Krabička byla laděná na lambda <1, lehce bohatější.

S BA98 jsem teď na 14 litrech ve městě oproti 27 litrům E85. Svíčky jsem kontroloval, po 12.000 km na E85 jsou téměř jako nové, EGR je absolutně čistý, jenom lehce matný, stejně jako svíčky, ale ty reakce, které při spalování E85 probíhají mě odradily. Dál mě odradilo to extrémně rychlé ohřívání motoru a celého výfuku, včetně zadního tlumiče, který byl schopný spálit brutálně ruku i když je skoro čtyři metry od svodů. Ale to přisuzuji neupravenému předstihu a dohoření bohaté směsi ve výfuku - nestihne se spálit ve válcích.

Nebo spíš takhle, pouze regulátor prostě nestačí, absolutně ne Chápeš! A s krabičkou bych měl obavy co olej a celkový proces spalování a chemických reakcí.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 19:35   Citovat  

jofrey: a po změně paliva zpět na ethanol... je zase spotřeba oleje stejná?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 19:45   Citovat  

Jagi napsal:
jofrey: a po změně paliva zpět na ethanol... je zase spotřeba oleje stejná?

Neubývá, vůbec nic. Tmavne, přirozená vlastnost a má svojí viskozitu, není jako řídká vodička.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 22:07   Citovat  

Jofrey napsal:
Ten motor najezdil 50.000 km po kompletní GO z originálních dílů BMW a kompletním vyčištění, majitel je nadšenec do BMW. Myslím si, že přisuzuji správně příčinu éčku. Krabička byla laděná na lambda <1, lehce bohatější.

S BA98 jsem teď na 14 litrech ve městě oproti 27 litrům E85. Svíčky jsem kontroloval, po 12.000 km na E85 jsou téměř jako nové, EGR je absolutně čistý, jenom lehce matný, stejně jako svíčky, ale ty reakce, které při spalování E85 probíhají mě odradily. Dál mě odradilo to extrémně rychlé ohřívání motoru a celého výfuku, včetně zadního tlumiče, který byl schopný spálit brutálně ruku i když je skoro čtyři metry od svodů. Ale to přisuzuji neupravenému předstihu a dohoření bohaté směsi ve výfuku - nestihne se spálit ve válcích.

Nebo spíš takhle, pouze regulátor prostě nestačí, absolutně ne Chápeš! A s krabičkou bych měl obavy co olej a celkový proces spalování a chemických reakcí.

ok netvrdim ze je na vine majitel bmw je to dobrý ... ale jak pises krabicka byla ladena na lambda sondu Ble co to je za krabicku Tak to koukám!
takove krabicky s propojenim na cidla teplot,pomeru NA95/E85 a lambda sondu to je BLBOST...a pak se clovek divi ze ma problem. Prece nemuzes chtit aby krabicka na E85 prevzala funkci ECU Tak to koukám!

Co to mas za auto ze mesto 14 litru na NA98 a 27 litru na E85 ? Tak to koukám!

Rychle ohrivani ??? E85 ma nejmensi stupen horeni tak co by ti to melo brutalne ohrivat ba naopak trva dele nez se zahreje na provozni teplotu oproti N95.

Nizssi bod horeni , tudiz mensi opotrebeni ... logicky Hihi

P.s. jaka koliv laborace s E85 bez patricneho vybaveni (krabicka, ale ne z netu 1500-3500,- )je hazard s motorem a hlavne u Honda .

pifko pifko pifko přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jezdíte někdo na Etanol E85?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina