Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 54 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 18:45   Citovat  

Gavly napsal:
Máte někdo představu jak funguje přídavné vyhřívání u dieslového motoru? Myslím tím konkrétně u 2,2 cdti?
Má to podobnou funkci jako nezávislé topení? A jde připadně nějakým způsobem předělat, nebo dodělat, aby tak fungovalo? Díky

To neni zadne pridavne ani nezavisle topeni. Neslouzi to ohrivani motoru, ale pomaha to v mrazech trosku pri vyhrivani interieru.
Kdyz mas studeny motor a das klimu na AUTO + teplotu nastavis na High, otoci se okruh klimatizace. Chladny vzduch jde ven a "odpadni" teplo dovnitr. Ne ze by to jelo okamzite nebo ze by ti dovnitr fucel horky vzduch, jde spis o takovou odrazenou teplotu misto toho aby ti dovnitr foukal mraz zvenku, trosku to pomuze. Navic ma motor sanci se driv ohrat. Coz kdyz nastane, otoci se klima zase do normalniho smeru a dal uz to topi klasicky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 19:39   Citovat  

2bep napsal:
Někde jsem tehdy nalezl informaci, kdy benzínu na zelenou známku stačí mít katalyzátor (ve velkém TP, auto samotné nikdo nezkoumá) a nafta potřebuje filtr pevných částic, údajně to mělo v Německu i rozjet busines s dodatečnou montáží těchto filtrů.

je to dobrý přesně tak

A ve finále Němci zjistili že ekozóny jsou nanic a žádný výrazný rozdíl oproti době "před" se nekoná. Nedávno o tom psali ve Světě motorů v souvislosti se zaváděním ekoplaket u nás. Navíc u nás se to bude rozdělovat striktně podle roku výroby a ne podle emisní třídy, komedianti pořádnej výtlem
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 20:24   Citovat  

Přitom by stačilo jediné Smutný Dusledně provádět STK a kontrolu emisí.
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 21:02   Citovat  

Bully napsal:
To neni zadne pridavne ani nezavisle topeni. Neslouzi to ohrivani motoru, ale pomaha to v mrazech trosku pri vyhrivani interieru.
Kdyz mas studeny motor a das klimu na AUTO + teplotu nastavis na High, otoci se okruh klimatizace. Chladny vzduch jde ven a "odpadni" teplo dovnitr. Ne ze by to jelo okamzite nebo ze by ti dovnitr fucel horky vzduch, jde spis o takovou odrazenou teplotu misto toho aby ti dovnitr foukal mraz zvenku, trosku to pomuze. Navic ma motor sanci se driv ohrat. Coz kdyz nastane, otoci se klima zase do normalniho smeru a dal uz to topi klasicky.

No možná blbě čtu návod, který jsem si chytře přečet Úsměv, ale oni to tam popisují jako přídavné topení, ale možná to je to co říkáš Úsměv.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2013 , 22:20   Citovat  

Gavly napsal:
No možná blbě čtu návod, který jsem si chytře přečet Úsměv, ale oni to tam popisují jako přídavné topení, ale možná to je to co říkáš Úsměv.

A nemas tam pridavne topeni? Nesetkal jsem se s tim, ale treba to byla nejaka priplatkova vybava, co ja vim. Mozna jenom kazdy mluvime o necem jinem přátele
   Návrat  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 14:03   Citovat  

honasvocas napsal:
Tak to jeste upresnim...

podle ELM327 mi to hazi chybu U0155...

vedel by nekdo co to muze byt?

PS: Ten MAF sem nedokazal rozebrat pac je to na dva sroubky - hvezdicky s dutinkou.. a bit na to nemam...

PPS: slibene fotky:

Tak mi to nedalo a vcera sem to rozebral.. no a vaha vzduchu cista jak lilie...

cili tady problem nebude...

odpojil sem baterku a doufajic ze se chyba vycisti, pri nastartovani znovu hlaska CHECK SYSTEM...

takze MAF sensor to neni...

Pripojil sem to znova na elm327 a chyba U0155.. znova... porad...

hledal sem trosku vic a na ruznejch forech pisou ze to muze byt:

U0155 F-CAN Malfunction (Powertrain Control Module)-Gauge Control Module

( Key on; system voltage more than 10.0v and the PCM did not receive signals from the Gauge Control Module via the Controller Area Network (CAN) line for 3 seconds.)
Mozne priciny:
FCAN communication circuit to the Gauge Control unit is open or shorted
FCAN communication circuit to the Gauge Control unit is shorted to voltage
Gauge control unit connector is damaged (check pins for damage, moisture)
Gauge control module has failed

Takze to vypada ze je nekde v pytli cesta mezi budikama a PCM...

co myslite?

PS:

jeste dodam, meril sem ampermetrem spotrebu v klidu (tzn. vyply a zamkly auto) a zere to 240 - 400 mAh (0,25 - 0,4 Amper)...

je to normalni? napeti na baterce po 12h nabijeni cca 12,5 V...
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2013 , 14:31   Citovat  

Bully napsal:
A nemas tam pridavne topeni? Nesetkal jsem se s tim, ale treba to byla nejaka priplatkova vybava, co ja vim. Mozna jenom kazdy mluvime o necem jinem přátele

Navíc asi nic, to jsem četl obecný manuál k Accordům co tady Santi nasdílel. Sice to je slovensky, ale píšou tam o pridavnem kureniu který je u dieslů. že funguje když je okolní teplota -30 až +5 a do doby když je teplota asi kapaliny 75 stupnů. A že by měl jít slyšet i nějaký mírný hluk z podkapoty. Tak nevim Úsměv
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 11:42   Citovat  

Občas se mi stane, že je v autě cítit (po nastartování cca. 2km) takový technický smrad asi tak 1 minutu. Neřešil to někdo? Sběrné potrubí by mělo být už vyměněné. Bohužel se mi nedaří diagnostikovat z čeho by to mohlo být. Nepřijde mi to ani jako spálená nafta nebo olej. Klimu mám v tu chvíli vypnutou.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 12:05   Citovat  

Santi napsal:
Občas se mi stane, že je v autě cítit (po nastartování cca. 2km) takový technický smrad asi tak 1 minutu. Neřešil to někdo? Sběrné potrubí by mělo být už vyměněné. Bohužel se mi nedaří diagnostikovat z čeho by to mohlo být. Nepřijde mi to ani jako spálená nafta nebo olej. Klimu mám v tu chvíli vypnutou.

...možno sa jedná u teba o niečo iné, ale k tomu smradu napr. u mňa sa smrad vyskytol len keď som mal v zime alebo v lete deň-dva klinu vypnutú (vramím si načo klimu v zime zapínať?...) , smrdelo to ako zatuchnutá handra...Čo som našiel, tak na kondenzátore klimy zatuchne vlhkost a pomnoží ssa tam kdejaká háveď..Po dezinfekcii svojpomocne a po tom,čo mám klimu non stop on, tak už s tým nemám problém.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 15:11   Citovat  

turkpet napsal:
...možno sa jedná u teba o niečo iné, ale k tomu smradu napr. u mňa sa smrad vyskytol len keď som mal v zime alebo v lete deň-dva klinu vypnutú (vramím si načo klimu v zime zapínať?...) , smrdelo to ako zatuchnutá handra...Čo som našiel, tak na kondenzátore klimy zatuchne vlhkost a pomnoží ssa tam kdejaká háveď..Po dezinfekcii svojpomocne a po tom,čo mám klimu non stop on, tak už s tým nemám problém.

Je fakt, že klimu taky nepoužívám. Zkusím ji zapnout a uvidíme co se stane. Dezinfekce je objednaná až bude tepleji. Přijde mi, že je to cítit po ujetí cca. 1-2km, pak to zmizí.
   Návrat  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 16:04   Citovat  

Santi napsal:
Je fakt, že klimu taky nepoužívám. Zkusím ji zapnout a uvidíme co se stane. Dezinfekce je objednaná až bude tepleji. Přijde mi, že je to cítit po ujetí cca. 1-2km, pak to zmizí.

Tak me se tohle stalo presne pred tydnem... u me to bylo novym filtrem v kabine... 3 dny smrad jak v dilne s olejema Velmi šťastný

Jinak klima je previt, tady ve spainu jsem to loni resil, klima v lete nonstop, a casem se usazujou sracky a mnozi se plisne apod... takze samovolny vycisteny antibakterialnim sprejikem a dodneska v pohode...

A propo smrad je typicky pro praskly parohy: Parohy mi menili v Praze na zaruku pred rokem a pul, hned po koupi. Doporucuju, Honda dala 6 let prodlouzenou zaruku pac praskaly jak polena v krbu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 16:17   Citovat  

honasvocas napsal:
Tak me se tohle stalo presne pred tydnem... u me to bylo novym filtrem v kabine... 3 dny smrad jak v dilne s olejema Velmi šťastný

Jinak klima je previt, tady ve spainu jsem to loni resil, klima v lete nonstop, a casem se usazujou sracky a mnozi se plisne apod... takze samovolny vycisteny antibakterialnim sprejikem a dodneska v pohode...

A propo smrad je typicky pro praskly parohy: Parohy mi menili v Praze na zaruku pred rokem a pul, hned po koupi. Doporucuju, Honda dala 6 let prodlouzenou zaruku pac praskaly jak polena v krbu...

Jak jsem psal sběrné potrubí bylo údajně vyměněno. Předpokládám, že kdyby ne, tak to bude smrdět pořád. No zkusím ještě vočuchat motor Mr. Green
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 13:46   Citovat  

Zdravím. Prosím o tip na gumove koberčeky,ktoré by presne pasovali...z aukra som musel dodatočne strihať a aj tak nič moč Smutný
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 14:12   Citovat  

ty gumovy koberečky taky už budu potřebovat .. to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 16:05   Citovat  

-toyo- napsal:
ty gumovy koberečky taky už budu potřebovat .. to mi hlava nebere

Tady v inzerci

tudy odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 16:20   Citovat  

Santi napsal:
Tady v inzerci

tudy odkaz

Ty od Bordela sedí docela dobře - akorát když řídí otec, tak ho posune na plyn, tam je to natěsno a u otevítání nádrže je to taky o pár mm.

Foto:

Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2013 , 14:54   Citovat  

nezkoušel někdo tohle? origoš sada mimo mísu, tohle vypadá rozumně, navíc komplet předpřipravené?
tudy odkaz
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 12:27   Citovat  

nazdarek, coby novy uzivatel A7G se zde dovolim vetrit s dotazem / prosbou. mohli by uzivatele upgrade navigace ktere se tu casem hromadne kupovaly napsat prosim sve zkusenosti? spokojenosti, nespokojenosti? uvazuji o porizeni take, vcetne couvaci kamery. pokud by byl nejaky prazsky uzivatel ochoten to ukazat nazivo ... predem dekuji!

tema HN je zde: tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 20:34   Citovat  

Tady máš také nějaké info: tudy odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 21:26   Citovat  

Problém. Nesvítí levá zadní světla. Blinkr ano, brzdovka ano, mlhovka ano. Pouze obrysovky ne. Ani vnější na kastli, ani druhá na vratech. Žárovky zkontrolovány, jedna prasklá, vyměněna. Ale žádná změna. Navíc nejsem schopen najít pojistky k zadním světlům. Tušíte někdo kde jsou? Nebo která to je s piktogramem manuálu?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:00  Naposledy upravil SaKaL dne 26.6.2015 , 22:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pojistky Accord 7G

Snad Ti to pomůže...

A7G Pojistky 01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
A7G Pojistky 01.jpg, 2.21 MB

A7G Pojistky 02.jpg

A7G Pojistky 02.jpg, 1.94 MB

A7G Pojistky 03.jpg

A7G Pojistky 03.jpg, 2.04 MB

A7G Pojistky 04.jpg

A7G Pojistky 04.jpg, 2.18 MB

A7G Pojistky 05.jpg

A7G Pojistky 05.jpg, 2.21 MB

A7G Pojistky 06.jpg

A7G Pojistky 06.jpg, 2.21 MB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:21   Citovat  

Super, díky.

Asi teda č.4 to mi hlava nebere
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:25   Citovat  

crxmann napsal:
Super, díky.

Asi teda č.4 to mi hlava nebere

Asi jo, nicméně je to pojistka pro oboje světla a Ty píšeš, že Ti nesvítí jen levé...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2013 , 22:33   Citovat  

SaKaL napsal:
Asi jo, nicméně je to pojistka pro oboje světla a Ty píšeš, že Ti nesvítí jen levé...

dobrej postřeh...tak zřejmě nějakej konektor
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 15:58   Citovat  

čaute, ptám se za kamaráda, uvažuje o koupi 7g acco 2,2 poface, co byste poradily, na co si dát bacha, jak je ten motor spolehlivej , prostě takovej základ případně nevíte o někom z vašeho okolí kdo prodává? S naftou nemám vubec zkušenosti tak se obracím na vás. Díky za odpovědi
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 23:23   Citovat  

Neviete mi presne poradit aky kluc treba pre odmontovanie krytu xenonu? Je tam nieco ako hviezdica s gulickou v strede (torx?) Niekedy mi nenastartuje xenon tak snad to bude len vybojkou.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 0:22   Citovat  

Davidoff napsal:
čaute, ptám se za kamaráda, uvažuje o koupi 7g acco 2,2 poface, co byste poradily, na co si dát bacha, jak je ten motor spolehlivej , prostě takovej základ případně nevíte o někom z vašeho okolí kdo prodává? S naftou nemám vubec zkušenosti tak se obracím na vás. Díky za odpovědi

Co se tyka samotne motorizace- jako kazdy turbodiesel obecne: muze najet statisice km jenom s beznym servisem (ale to uz neni obecne jako spis jenom u i-CTDi Velmi šťastný ), ale protoze nevis kdo a jak s nim jezdil, tak cim min km, tim nizsi riziko ze mohl neco autu udelat (pokud se k nemu choval jako prase). Jako ne ze by nemohl predchozi majitel ublizit i benzinu, ale u nafty to muze stat vic penez, kdyby slo treba o turbo.
Jinak obcasne prasknuti svodu bylo snad jen u predface a jeste se na to vztahuje prodlouzena zaruka. Prevodovka je krome 6. stupne navic+ kratsi 4 a 5ky i mne neznamym zpusobem prepracovana- ma daleko lepsi chod (overeno uz nekolikrat, nejde jenom o zalezitost ojetin). Zmizelo piskani turba oproti predface a auto ma o neco lepsi lepsi dynamiku- nejenom pocitove, ale i papirove zrychleni. Preventivne bych se vyhnul motorum s DPF. O problemech se sice mluvi aniz by nekoho vubec potkaly (navic mely filtry snad jenom nektere vozy z Nemecka a jeste za priplatek, tak se s nimi setkas vzacne), ale proc si komplikovat zivot.
Jinak klasika jako u kazdeho Acco 7G, navic s tim, ze je u poface vychytana spousta much a zavad + nejake ty funkce a vybava navic + par zmen ve vzhledu vozu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 0:31   Citovat  

Bully napsal:
...

offtopic dejte to už prosím někdo do FAQ, nebo na první stránku tohohle vlákna...opakuje se to tady pořád dokola a je to stále jak u blbých na dvorečku Tak to valím bulvy
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 10:21   Citovat  

nejsem si uplně jist (měnil jsem vybojky před pul rokem) ale měla by to byt 20 torx s dirkou, ale podle toho co pišeš co to děla to pravděpodobně bude starter
scream napsal:
Neviete mi presne poradit aky kluc treba pre odmontovanie krytu xenonu? Je tam nieco ako hviezdica s gulickou v strede (torx?) Niekedy mi nenastartuje xenon tak snad to bude len vybojkou.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 11:37   Citovat  

No ono uz pri kupe auta pred pol rokom som si vsimol ze obcas sa xenon nezapol, celu zimu ale fungoval vyborne, vcera som si vsimol ze mi jedno svetlo nesvieti, opakovane som vypol a zapol svetla az kym nenaskocil (pocas jazdy), ked som prisiel domov zase nesvietil (pocas jazdy zhasol), este som to par krat skusal a raz sa zapol raz nie... tak neviem...

Vybojka stoji 9E starter netusim ale asi to bude drahe...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina