Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 39 z 486
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2012 , 14:24   Citovat  

Stealman: 0W-30 jsem tam lil ja (do 2.4), daval to tam uz predchozi majitel. O 0W-20 ale nic nevim a pripada mi to tak dobre do Skandinavie. Obecne se doporuceny olej v kazdem pripade muze lisit dle zeme prave podle klimatickych podminek - bydlet nekde v Chorvatsku, tak mam v aute minimalne XW-50, naopak tu 0W-20 bych lil v Helsinkach.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.11.2012 , 14:35   Citovat  

Neviete, ako je znak "accord" vzadu pripevneny? Potrebujem ho dat dole, ale neviem ako. Je len prilepeny? Ked som zhodil zadny tapacit, tak som sa dostal len k ziarovkam, nic viac.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.11.2012 , 16:45   Citovat  

Clymax66 napsal:
Mam dalsi dotaz, jaky byste mi doporucili Vzduchovy a olejovy filtr do 2.2 iCTDI?Kde nakupujete?Diky

Olejovy MANN, vzduchový original.
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 26.11.2012 , 11:39   Citovat  

miro852 napsal:
Neviete, ako je znak "accord" vzadu pripevneny? Potrebujem ho dat dole, ale neviem ako. Je len prilepeny? Ked som zhodil zadny tapacit, tak som sa dostal len k ziarovkam, nic viac.

len prilepeny obojstrannou lepiacou paskou... .takze odrezat strunkou, vycistit technickym benzinom a rozlestit... OK
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2012 , 12:21   Citovat  

miro852 napsal:

...na uľahčenie na začiatku nahriať fénom na vlasy, dentalna niť posluži najlepšie
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 21:40   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím. Prestalo mi fungovať automatické rozsvietenie stropnej lampy vprednej časti auta (má sa rozsvietiť po vytiaknutí kľuča zo spin.skrinky, resp.po otvorení auta diaľkovým ovládačom).Samotné rožnutie po zmáčknutí krytu funguje normálně...nestretol sa s tým už niekdo? Inak stropna lampa pre zadných cestujúcich funguje v rovnakom režime normálně.Dík za rady.

Mně fungovala normálně, než jsem ji sám vypínačem vypnul, protože mi přišlo zbytečné, aby svítilo tolik světla v autě.... Teď po přečtení tohoto příspěvku jsem ji zapnul a zůstala svítit i po zamčení a nezhasla, stejně tak nezhasla, když jsem dal klíč do zapalování. A nevím, jak jí dát zpátky do "normálního" režimu
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 22:18   Citovat  

boratko napsal:
Mně fungovala normálně, než jsem ji sám vypínačem vypnul, protože mi přišlo zbytečné, aby svítilo tolik světla v autě.... Teď po přečtení tohoto příspěvku jsem ji zapnul a zůstala svítit i po zamčení a nezhasla, stejně tak nezhasla, když jsem dal klíč do zapalování. A nevím, jak jí dát zpátky do "normálního" režimu

Hele, možná se zeptám jako moula, ale víš, že má tři polohy, viď...?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 22:26   Citovat  

boratko napsal:

Ja mám v prednej časti lampu,ktorá sa zapína len stlačením príslušného krycieho skla.....nemám tam vypínač trojpolohový, ako je to u zadnej lampy.Automaticky zhasnutie po zamknutí resp.naštartovaní prestalo fungovať to v čase, keď manželka sa snažila opakovane naštartovať po tom, čo mi odišla baterka, občas aj pootvorila dvere...možno to je len rozladené...ale neviem ako to spraviť.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.11.2012 , 22:32   Citovat  

turkpet napsal:
Ja mám v prednej časti lampu,ktorá sa zapína len stlačením príslušného krycieho skla.....nemám tam vypínač trojpolohový, ako je to u zadnej lampy.Automaticky zhasnutie po zamknutí resp.naštartovaní prestalo fungovať to v čase, keď manželka sa snažila opakovane naštartovať po tom, čo mi odišla baterka, občas aj pootvorila dvere...možno to je len rozladené...ale neviem ako to spraviť.

No já myslel tu jednu, která je spíše vzadu, ty dvě vepředu (čtecí) mám stejně (rozsvítit se dají pouze manuálně stisknutím)...
Zda je to u poface jinak netuším...
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 9:54   Citovat  

Kamaradovo clanek o ACCO 8G 2.4

tudy odkaz
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 10:59   Citovat  

SaKaL napsal:
No já myslel tu jednu, která je spíše vzadu, ty dvě vepředu (čtecí) mám stejně (rozsvítit se dají pouze manuálně stisknutím)...
Zda je to u poface jinak netuším...

Poface Accordy maju tie stropne lampy uplne rovnake... Mrk
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 20:21   Citovat  

SaKaL napsal:

ale taky mne to hned napadlo Velmi šťastný - ale jsem zvedav na rozuzleni Cooo???
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 20:28   Citovat  

SaKaL napsal:

Samozřejmě se nebavím o lampě, která je uprostřed stropu, ale o těch předních. Ty, mám pocit, že dříve automaticky se rozsvítily při odemčení a vysunutí klíčku a zhasly zasunutím klíčku, nebo zamčením.
Pokud jsem se mýlil a přední lampy normálně při odemčení svítit nemají, tak je to ok Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:14   Citovat  

boratko napsal:
Samozřejmě se nebavím o lampě, která je uprostřed stropu, ale o těch předních. Ty, mám pocit, že dříve automaticky se rozsvítily při odemčení a vysunutí klíčku a zhasly zasunutím klíčku, nebo zamčením.
Pokud jsem se mýlil a přední lampy normálně při odemčení svítit nemají, tak je to ok Úsměv

Nemyslíš sa,maju sa rozsviecovať a zhasiňať automaticky ,tak,ako si to popísal. Mne to bohužiaľ teraz pretalo Bueee Bueee
   Návrat  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:30   Citovat  

Otazka ohladne oleja:

Kolko oleja mi chyba, ked mam mierku v polovici? (medzi dvomi dierkami, teda presne v strede medzi min a max)

Ma niekto skusenost ?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:33   Citovat  

turkpet napsal:
Nemyslíš sa,maju sa rozsviecovať a zhasiňať automaticky ,tak,ako si to popísal. Mne to bohužiaľ teraz pretalo Bueee Bueee

To bys mel nejakeho zajimaveho Accorda 7G, po odemceni se predni "cteci lampicky" samozrejme nikdy nerozsvecuji, jenom jejich stiskem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:42   Citovat  

Bully napsal:
To bys mel nejakeho zajimaveho Accorda 7G, po odemceni se predni "cteci lampicky" samozrejme nikdy nerozsvecuji, jenom jejich stiskem.

neviem v čom mám zaujímavého Acc,ale 9 rokov to fungovalo....aj v uživateľskom manuale to je uvedene,
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:43   Citovat  

miro852 napsal:
Otazka ohladne oleja:

Kolko oleja mi chyba, ked mam mierku v polovici? (medzi dvomi dierkami, teda presne v strede medzi min a max)

Ma niekto skusenost ?

Tvůj dotaz úplně nechápu - pokud to máš mezi značkami, tak je ho snad akorát, ne? (pokud stojíš pokud možno vodorovně, máš studený motor a nenastartováno Úsměv )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:43   Citovat  

Bully napsal:

neviem v čom mám zaujímavého Acc,ale 9 rokov to fungovalo....aj v uživateľskom manuale to je uvedene,
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 21:50   Citovat  

turkpet napsal:

Bavime se porad o prednich ctecich lampickach, ne o te zadni (uprostred auta, cca v urovni operadel prednich sedadel nebo kousek za nimi). Schvalne jsem otevrel taky uzivatelsky manual a mam to tak jak v aute, tak i v tom manualu. Takze nam sem okopiruj tu stranku, at vime proc to mas jinak přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 22:05   Citovat  

Bully napsal:
Bavime se porad o prednich ctecich lampickach, ne o te zadni (uprostred auta, cca v urovni operadel prednich sedadel nebo kousek za nimi). Schvalne jsem otevrel taky uzivatelsky manual a mam to tak jak v aute, tak i v tom manualu. Takze nam sem okopiruj tu stranku, at vime proc to mas jinak přátele

máš pravdu.Neviem prečo som mal pocit,že aj tie predne stropne svetlá doteraz fungovali doteraz automaticky,mal som ten pocit,..som úplne zblbol z toho skorého stmievania sa. Sa ospravedlňujem! přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 22:31  Naposledy upravil Hellborn dne 28.11.2012 , 22:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak mi to nedalo, šel jsem k oknu odemknout, posléze i ven do auta a rozsvěcí se mi (v Executive) jak na odemčení,tak na otevření dveří přední i zadní lampička (pokud je přepínač na DOOR). A mezi předními mám přepínač OFF/DOOR. Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 22:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak mi to nedalo, šel jsem k oknu odemknout, posléze i ven do auta a rozsvěcí se mi (v Executive) jak na odemčení,tak na otevření dveří přední i zadní lampička. A mezi předními mám přepínač OFF/DOOR. Velmi šťastný

No vida... se nám to pěkně zamotává... nebo rozmotává...?
Můj TypeS, který je psán v německé servisní knížce k autu také jako Executive, tam žádný přepínač nemá...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2012 , 23:01   Citovat  

Tak to bude jasne- rozdil je ve verzi se stresnim oknem nebo bez nej. Kdo ma sibr, ma jinou verzi predni cteci lampicky- i s tlacitkem- jako ma u vsech i ta zadni, takze je tam moznost rozsvecovani po odemceni nebo pri otevreni dveri. Potom se to vysvetluje přátele
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2012 , 9:04   Citovat  

Pro info,

byl jsem teď v Hondě a tam mi řekli, že na mé Acco 2.2 i-CTDi je slovávačka na výměnu řemenice. Tak mi ji vyměnili. Říkali, že můj Acco je první, u kterého jim to ze systému vyskočilo, prý to obvykle vyskakuje jen u CRVéčka Ble
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 11:23   Citovat  

Mozem sa opytat kedy sa oplati radit 6ty prevodovy stupen pri 2.4 ? Pocul som, ze do istej hranice sa oplati mat koli spotrebe skor 5tku ako 6tku (napr. jazda mimo mesto 80-100). Nemam auto dlho, pocitac tiez chyba, tak ci to mate niekto odskusane.
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:29   Citovat  

chceš -li u tohohle auta řešit naklady na palivo hod tam lpg Velmi šťastný
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:36   Citovat  

Pri 2.4 neviem, ja mam 2.2i-CTDi a tam pri jazde mimo obec od 90km davam 6ku. Ale dizel ma ovela vacsi krutak a tak je jeho tah uz od spodnych otacok citelnejsi ako u benzinu, takze neviem ako to bude s tou 2.4, to odskusane nemam...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:46   Citovat  

no pocul som, ze ta 6tka je dost tazky prevodovy stupen a ze pod 2500rpm sa na nej urcite neoplati jazdit. Ak viem usetrit palivo len preradenim alebo nepreradenim stupna, tak preco to neriesit?

Co sa tyka K24A3 u nas na LPG "táto motorizácia nie je schválená, takže budete musieť ísť cez tzv. jednotlivú prestavbu." A tam to zacina byt cenovo trosku nevyhodne uz...
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 14:43   Citovat  

scream napsal:
no pocul som, ze ta 6tka je dost tazky prevodovy stupen a ze pod 2500rpm sa na nej urcite neoplati jazdit. Ak viem usetrit palivo len preradenim alebo nepreradenim stupna, tak preco to neriesit?

Co sa tyka K24A3 u nas na LPG "táto motorizácia nie je schválená, takže budete musieť ísť cez tzv. jednotlivú prestavbu." A tam to zacina byt cenovo trosku nevyhodne uz...

Nevim jak na slovensku ale u nas v čechach s tim neni absolutně žadny problem a přihlašeni lpg stoji 50 kč vim to jelikož jsem lpg ve svem accordu s timto motorem přihlašoval
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina