Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 92
Mirek.6g je teď offline  Mirek.6g
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 21:24   Citovat  

jo,já iso konektory znam ale já myslim jak je tam ten širší konektor z kterýho pak vede ten svazek kabelu k rádiu,nafotit to kdyžtak mužu ale až zítra Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 21:27   Citovat  

nejspíš bych potřeboval honda konektor,ale nejsem si jistej.
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 21:43   Citovat  

Díky chlapi za rychlou odpověd, ptám se protože teď jezdím za 12L s lehkou nohou Se stydím a je to v řešení proč to mi hlava nebere .Ohledně ISO konektoru, u většiny Hond si musíte pořídit redukci z honďáckého konektoru na ISO, mělo by to jít koupit snad v každém lepším shopu s AutoHifi.
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 21:57   Citovat  

Pokud sem jezdil v zime ,neaky projizdky a tak, pod 11l to neslo. Resil bych pribrzdovani napravy ( vlastni zkusenost ), ucpanej katalyzator, deravej vejfuk, chyba lambda sondy,...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 22:18   Citovat  

spyda napsal:
Pokud sem jezdil v zime ,neaky projizdky a tak, pod 11l to neslo. Resil bych pribrzdovani napravy ( vlastni zkusenost ), ucpanej katalyzator, deravej vejfuk, chyba lambda sondy,...

Podle toho co píšeš, tak i u mě to bude nejspíš přibržďování nápravy (levé zadní kolo).
Zítra provedu repas s výměnou pístku i těsnění a doufám, že to bude tím ...
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 22:41   Citovat  

Kdyz sem este jezdil na E85, tak mi to zralo tak 12l pri eko jizde, 15l pri normal spotrebe. Na Hondayi sem jel pianko, asi 5sprintu a spotreba byla cca 19l Se stydím Obe zadni kola pribrzdovaly...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 23:03   Citovat  

spyda napsal:
Kdyz sem este jezdil na E85, tak mi to zralo tak 12l pri eko jizde, 15l pri normal spotrebe. Na Hondayi sem jel pianko, asi 5sprintu a spotreba byla cca 19l Se stydím Obe zadni kola pribrzdovaly...

Když Ti ty zadní brzdy přibrždovali, měl jsi zadní kotouče do fialova nebo měli "normal" barvu ? Protože při spotřebě 19L to už asi nebylo přibrždování ale regulérní brzdění Velmi šťastný ....
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 23:08   Citovat  

Badunclesam napsal:
Podle toho co píšeš, tak i u mě to bude nejspíš přibržďování nápravy (levé zadní kolo).
Zítra provedu repas s výměnou pístku i těsnění a doufám, že to bude tím ...

Kdyby náhodou nebylo, tak čidlo teploty pro řídící jednotku taky dokáže se spotřebou v zimě hodně dramaticky pohnout. A často bejvá v pr*eli i když se na první pohled tváří ok.
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 10:07   Citovat  

Mirek.6g napsal:
jo,já iso konektory znam ale já myslim jak je tam ten širší konektor z kterýho pak vede ten svazek kabelu k rádiu,nafotit to kdyžtak mužu ale až zítra Úsměv

Vzhledem k tomu že za rádiem není moc místa, tak bych raději ucvaknul starý konektor (pokud už tam dávat originální rádio dávat nebudeš) a napájel ISO. Případně z ISO konektoru už se dá koupit redukce snad na všechno...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 20:37   Citovat  

Soudruzi, mam dotaz chci pořidit na AERO mlhovky přední, dají se použít i z jiných Honda ??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 21:48   Citovat  

jo,s tym místem tam je to šílený,dost sem se na tom vyvstekal Velmi šťastný prostě potřebuju iso konektory s hondáckou koncovkou,nebo to fakt ustřiham a bude klid,neví kdyžtak nikdo nákou adresu na takovíhle ty konektory atd?...díky OK
   Návrat  
Madro je teď offline  Madro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 8:34  Naposledy upravil Madro dne 7.11.2012 , 8:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sablos napsal:
Soudruzi, mam dotaz chci pořidit na AERO mlhovky přední, dají se použít i z jiných Honda ??

Já tam mám mlhovky z accorda. Bohužel nevím z kterého. Dával to tam MiBa, od kterého jsem auto kupoval. Sice už na forum nechodí, ale v historii jeho zpráv možná najdeš z čeho to tam nakonec šupl.

edit: Tak čtu, že tady taky řešíte přibržďování zadního levého kola. Tak jako já teď Velmi šťastný To je záhada, že všem to dělá stejné kolo. I u ABS všem odejde pravý zadní sensor Velmi šťastný Jinak já vyměnil těsnění kolem pístku, který byl jako nový, takže ten zůstal stejný, a přibrzďuje mi to pořád Smutný Dělá to nejspíš ruční brzda, takže půjdem čistit a rozhýbávat a když to nepomůže, tak nový brzdič Smutný
   Návrat  
Hona je teď offline  Hona
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 8:38   Citovat  

Ahoj,
Asi se to uz tady resilo, ale nemuzu to dohledat. Na anglanovi mi prestal chodit vetrak na 1 a 2, 3 a 4 jsou v pohode. Poradite? Diky! JJ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 9:01  Naposledy upravil Madro dne 7.11.2012 , 9:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hona napsal:
Ahoj,
Asi se to uz tady resilo, ale nemuzu to dohledat. Na anglanovi mi prestal chodit vetrak na 1 a 2, 3 a 4 jsou v pohode. Poradite? Diky! JJ

Tohle dělá přepálený odporový drát na řídící jednotce ventilátoru. Ta jednotka je u pylového filtru. Takže aby ses tam dostal, musíš vyndat kastlík u spolujezdce. Je tam na dvou šroubech a jednom konektoru. Potom je několik možností jak opravit. Já si sehnal kantalový drát, namotal a připevnil ho svorkama na zbytky původního (kantalový drát se celkem špatně pájí). Nebo můžeš tu jednotku sehnat novou, ale to je podle mě zbytečně drahé.

Když si projdeš forum, tak už to tady je řešené i přesně kolik mají jednotlivé dráty mít odpor.
tudy odkaz

PS: a jsme zase u toho, že všem odchází to stejné Velmi šťastný
   Návrat  
Maťo H je teď offline  Maťo H
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 9:15   Citovat  

sablos napsal:

..ja som mal na anglanovi hmlovky z rovera, neviem presne z akeho typu, kupoval mi to bratranec (mal by to byt bud 200ka alebo 400ka). Foto v galerii na hc.sk:

Anglan
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 13:06   Citovat  

Mirek.6g napsal:
jo,s tym místem tam je to šílený,dost sem se na tom vyvstekal Velmi šťastný prostě potřebuju iso konektory s hondáckou koncovkou,nebo to fakt ustřiham a bude klid,neví kdyžtak nikdo nákou adresu na takovíhle ty konektory atd?...díky OK

Tak určitě v každém pořádném obchodě s autosoučástkama, nebo elektro... třeba GME
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 14:47   Citovat  

Madro napsal:
Tohle dělá přepálený odporový drát na řídící jednotce ventilátoru. Ta jednotka je u pylového filtru. Takže aby ses tam dostal, musíš vyndat kastlík u spolujezdce. Je tam na dvou šroubech a jednom konektoru. Potom je několik možností jak opravit. Já si sehnal kantalový drát, namotal a připevnil ho svorkama na zbytky původního (kantalový drát se celkem špatně pájí). Nebo můžeš tu jednotku sehnat novou, ale to je podle mě zbytečně drahé.

Nebo tam může přidělat žárovku 12V...a udělat si podsvětlení prostoru pro nohy Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 15:29   Citovat  

Madro napsal:

přesně tak. Nová je drahá a jetá za chvili bude stejná a taky za ní chtějí tak 500. A oprava stojí jen pár korun a vydrží možná i víc než originál. Jen s tím pájením drátu je problém. Já jsem to vyřešil tak, že jsem vybrakoval ten kov z čokolády( myslím tu jak se s ní spojují drátky) a připájel jsem ji k těm vývodům na té jednotce a do ní se krásně tají ty odporové dráty uchytit.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 15:35   Citovat  

dva rychlé dotazy chlapi :
civic 2000 1.4 éro, houpou otáčky z 500 do 2000 a nebo drží 2000.
Auto jsem zkoušel v bazaru, check engine je odpojenej (asi vyndaná žárovka).
Někdo nějakej nápad co by to mohlo být?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 15:56   Citovat  

Mohl by to být termostat a možná škrtící klapka může být zanesená to mi hlava nebere
Když se motor zahřál, otačky padly, nebo tam si se až nedostal?
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 17:19   Citovat  

crxmann napsal:
dva rychlé dotazy chlapi :
civic 2000 1.4 éro, houpou otáčky z 500 do 2000 a nebo drží 2000.
Auto jsem zkoušel v bazaru, check engine je odpojenej (asi vyndaná žárovka).
Někdo nějakej nápad co by to mohlo být?

Když jsem kdysi kupoval Preluda tak taky houpal. Jediný problém byl příliš vytočenej šroub na štelovani volnoběhu Velmi šťastný
Po druhe jsem se s tim setkal na CRX a tam pro změnu byl problém v čidlu polohy škrtící klapky.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 17:24   Citovat  

Bubaak napsal:
Mohl by to být termostat a možná škrtící klapka může být zanesená to mi hlava nebere
Když se motor zahřál, otačky padly, nebo tam si se až nedostal?

Ani po zahřátí to nepadlo. Furt 2000, nebo se to houpalo.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 18:06   Citovat  

tak za sebe dávám hlas klapce Mr. Green
Při šlapání na plyn se chovala normalně? omezovač a reakce, jen nedopadla k volnoběhu?
   Návrat  
eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 19:13   Citovat  

chtel bych vedet jak je to s nahradnima dilama na muj model(mam anglana MB3 r.v.97 84kw),konkretne na motor a podvozek.Jestli je to stejne jak pro japonske?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 20:32   Citovat  

Maťo H napsal:
..ja som mal na anglanovi hmlovky z rovera, neviem presne z akeho typu, kupoval mi to bratranec (mal by to byt bud 200ka alebo 400ka). Foto v galerii na hc.sk:

Anglan
vypadá to dobře, a jak svití??? a je problem je sehnat na rovera???

Madro napsal:
Já tam mám mlhovky z accorda. Bohužel nevím z kterého. Dával to tam MiBa, od kterého jsem auto kupoval. Sice už na forum nechodí, ale v historii jeho zpráv možná najdeš z čeho to tam nakonec šupl.

toto by me taky zajímalo, hlavně ty úpravy a svítivost.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 8:04   Citovat  

Nevím jak popsat svítivost Úsměv Já bych ani nepoznal, že to neni original a to jsem je potřeboval už dostkrát.

Jediná fotka co mám je tudy odkaz .

Jestli chceš můžu to nafotit líp. Jen napiš co přesně chceš vidět a neni problem Úsměv
   Návrat  
Maťo H je teď offline  Maťo H
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 11:18   Citovat  

[quote="sablos"]vypadá to dobře, a jak svití??? a je problem je sehnat na rovera???[quote]

Pokial si pamatam svietili dobre, boli totiz nove s peknym cirym sklom. Ale auto uz viac ako pol roka nemam a pouzival som ich sporadicky. Ako je to s dostupnostou, neviem, ale keby bol nejaky problem ich zohnat, bratranec by sa mi na nich vyprdol. Montoval to mozno pred 3-4 rokmi. Myslim ze pasovali presne do otvorov v poface narazniku, ktore su pod tymi ciernymi krytkami.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 14:51   Citovat  

[quote="Maťo H"][quote="sablos"]vypadá to dobře, a jak svití??? a je problem je sehnat na rovera???
citace:

Pokial si pamatam svietili dobre, boli totiz nove s peknym cirym sklom. Ale auto uz viac ako pol roka nemam a pouzival som ich sporadicky. Ako je to s dostupnostou, neviem, ale keby bol nejaky problem ich zohnat, bratranec by sa mi na nich vyprdol. Montoval to mozno pred 3-4 rokmi. Myslim ze pasovali presne do otvorov v poface narazniku, ktore su pod tymi ciernymi krytkami.

A mohl bych te poprosit ci tveho bratranka jestli by dokazal sehnat??pripadne zjistit cenu???dikes za ochotu.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 16:33   Citovat  

Spyda rikal, ze puvodni mlhovky (Carello p533) se davali jeste na nejakeho legenda (koupil je tady na klubu od nekoho, kdo je planoval dat/vymenit je na legenda), ale stejne bylo jen to telo, hrazda byla jina (pouzil puvodni ze starych rozpadlych mlhovek).

Ja zrovna ted svoje renovuju a jedna je uplne hotova, uz jsem na ni odvrtal kde co, ale mam na ni zarostle srouby v tom hliniku, takze ani odvrtani nepomaha. Roman mi zrovna dneska rikal, ze nova s hrazdou stoji 120eur kus, takze vymena za puvodni je nechutne draha, v dnesni dobe uz bych na auto bez mlhovek strkal do puvodniho prostoru asi spis deni sviceni.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 16:51   Citovat  

DrSlimm napsal:
Spyda rikal, ze puvodni mlhovky (Carello p533) se davali jeste na nejakeho legenda (koupil je tady na klubu od nekoho, kdo je planoval dat/vymenit je na legenda), ale stejne bylo jen to telo, hrazda byla jina (pouzil puvodni ze starych rozpadlych mlhovek).

Ja zrovna ted svoje renovuju a jedna je uplne hotova, uz jsem na ni odvrtal kde co, ale mam na ni zarostle srouby v tom hliniku, takze ani odvrtani nepomaha. Roman mi zrovna dneska rikal, ze nova s hrazdou stoji 120eur kus, takze vymena za puvodni je nechutne draha, v dnesni dobe uz bych na auto bez mlhovek strkal do puvodniho prostoru asi spis deni sviceni.
já bych radši mlhovky, nejsem zastánce DRL.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina