Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 27 z 486
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 11:13   Citovat  

FunToDrive: díkes našel jsem toto ale moc nechápu ten první bod, že něco ukostřit ale nevím co

1) Jump pin 9 to chassis ground (I have used a bolt on a door hinge).
2) Turn the ignition on, after ABS light turns off, quickly press the "VSA off" button.
3) After ABS light turns on again, quickly press the "VSA off" button.
4) Now shoud be a lot of different blinks and fashes and all lights ABS, VSA and triangle should turn off. The problem's solved.
5) Open the beer bottle!

zato uplně chápu 5. bod Je to tam.

Sakal: koukám taky máš veselo Velmi šťastný já sem tědka dělal právě rozvody a ještě potřebuju doladit podvozek takže do toho pořád něco sypu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2012 , 12:44   Citovat  

1) Stačí propojit 4 a 9. Před 2) ještě smazat ABS chybové kódy.
kód:
a) Make a shortcut between 4th and 9th pin of the OBD plug
b) Press with your foot on the brake pedal and switch on the ignition.
c) Wait for the ABS lamp to turn off and then remove your foot from the brake pedal.
d) Wait for the ABS lamp to turn on and press with your foot on the brake pedal again.
e) ABS lamp should turn off, then remove your foot from the brake pedal.
f) Wait for two flashes of ABS lamp. If it flashes it means that errors are erased. Turn off ignition.

OBDII_4_9.gif

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
OBDII_4_9.gif, 15.28 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 11:24   Citovat  

ahoj přátelé,
potřebuju rychlou pomoc, přestala mi fungovat klima a to tak že nezapne spojka na kompresoru.Auto bylo v hondě a vše by mělo být ok a přiklání se k tomu že má relatko pecku a proto nespina.Dělá to jenom někdy a když dám automaticu tak nejde či vynechává jak to furt zapíná a vypíná a na manuál se to někdy chytne a pak jede.Rele bude doma nový a potřebuju kdyby jste to někdo vyzkoušel který to je ať to vím 100%.Prostě zapnout autoklimu a sáhnout prstem který Rele to je....dekuju moc...
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 15:01   Citovat  

Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 21:52   Citovat  

FunToDrive, ale tohle co píšeš to je na abs, to mi nesvítí já potřebujuu VSA, tudíž podle toho obrázku co jsi posílal bych měl teda 9. propojit s kostrou jak to píše v tom co jsem posílal já, nebo to musím udělat komplet i stím abs? Se stydím

Edit: ještě sem se chtěl zeptat jak vám Akouni žerou olej? mám najeto 271tkm, v únoru sem měnil olej a ted v červnu mi v autorizáku prej dolejvali 1,5 litru. Je to vubec možný? nemohlo to bejt rozvodama přes smrtí? docela mě to vyděsilo Tak to valím bulvy
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 22:55   Citovat  

Davidoff napsal:
Edit: ještě sem se chtěl zeptat jak vám Akouni žerou olej? mám najeto 271tkm, v únoru sem měnil olej a ted v červnu mi v autorizáku prej dolejvali 1,5 litru. Je to vubec možný? nemohlo to bejt rozvodama přes smrtí? docela mě to vyděsilo Tak to valím bulvy

Jo, kamaráde, já jsem se teď přehoupnul přes 200k a měnil jsem (resp. Alda) ve 190k - 5W40 a dolejvám takřka stále a rozhodně to nejsou decky (dcl)... Takže přemejšlim, že to vyleju a zkusim 10W40, protože už mě to nebaví... A to ho tedy rozhodně nějak zvlášť nehonim, spíše naopak...
A jinak kontrolka airbagu zhasla a chová se to opět mravně... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2012 , 22:57   Citovat  

Sakal: já jsem dřív dával 5W-30 Valvoline a v poho, tedka jsem zase přešel zpět na 10W-40 a takovýhle čísla na mě vytáhli Velmi šťastný taky skoro nehoním jezdím 80% ve městě

Kontrolce gratuluju, jestli se dostanu na Honday (budu asi v práci) tak pokecáme Úsměv hlavně doufám že už budu na kolech, tedka drandím na zimákách nuceně Bueee
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 8:30   Citovat  

Davidoff napsal:

Při 123tis. km zatím 0,0000nic na 7-8tis. km - jak 5w-40,tak 10w-40... V zimě budu zkoušet 0W-40, protože v těch -20°C se při startu trápil...
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 21:15   Citovat  

Čaute všichni,dnes mi přestaly na mém Acco se zamykat spolujezdcovy dveře......jinak všechny ostatní se zamknou.Neměl jsem čas zatím na to mrknout,tak se chci zeptat jestli nemá někdo z vás nějakou zkušenost či naopak radu...THANKS YOU předem všem.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2012 , 21:40   Citovat  

Cinan napsal:
Čaute všichni,dnes mi přestaly na mém Acco se zamykat spolujezdcovy dveře......jinak všechny ostatní se zamknou.Neměl jsem čas zatím na to mrknout,tak se chci zeptat jestli nemá někdo z vás nějakou zkušenost či naopak radu...THANKS YOU předem všem.

To se tady řeší pořád dokola... Projeď si to kus zpět a nebo se mrkni na článek od Štěpy o výměně zámků v Civicu 7G, resp. do diskuse k němu...
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 12.7.2012 , 9:35   Citovat  

Cinan napsal:

pozri stranu 23 tejto temy. OK
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2012 , 23:39   Citovat  

Cinan napsal:

Asi nějaké špatné období pro zamykání, a u mého kousku nejen zamykání Smutný . O víkendu začaly haprovat pravé přední dveře, tak jsem hned objednal na ebay motorek. Teď poslední tři dny fungovaly perfektně, včera už vůbec. Do toho se mi podělalo naklápění světel. Jsou v nouzové poloze, tedy svítí pár metrů před auto. Začalo téct do auta. Rozebral jsem tapecy a opravdu to vypadá že to teče někde kolem okna jak říkali kluci v Autoelegance. A včera jsem nacouval do sloupku, moje chyba. Samozřejmě mám nově nalakovaný nárazník a spojler Smutný . No sejří se jedná báseň...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2012 , 23:56   Citovat  

Newtom napsal:
Asi nějaké špatné období...
Smutný . No sejří se jedná báseň...

To asi ten letní slunovrat... Slunce se odklání od vozů ze země vycházejícího slunce... Smutný
Sorry za OT...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 0:53   Citovat  

jak to tak čtu tak jsem i docela rád že mě jedinýho muj akouš neštve Je to tam. H+
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 6:04   Citovat  

Mi se letos taky vůbec nedaří... Prvně mi jeden člověk nedá přednost, tak byl rozflákaný předek, pak chvíli po opravě jsem se při couvání opřel do překážky a když jsem nechal opravit to, tak mi jedna dobrá duše rozbila boční okýnko Smutný (jo a mezi tím jsem ještě píchnul)
...a k tomu se začíná motor chovat nějak neklidně + se blíží výměna spojky. Jak poznám, že by se už měly měnit tlumiče?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 6:28   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Mi se letos taky vůbec nedaří... Prvně mi jeden člověk nedá přednost, tak byl rozflákaný předek, pak chvíli po opravě jsem se při couvání opřel do překážky a když jsem nechal opravit to, tak mi jedna dobrá duše rozbila boční okýnko Smutný (jo a mezi tím jsem ještě píchnul)
...a k tomu se začíná motor chovat nějak neklidně + se blíží výměna spojky. Jak poznám, že by se už měly měnit tlumiče?

Jo tak pneu jsem letos taky prorazil (18") a poškodil disk. V mém případě mi pravý přední tlumič prostě vytekl Mrk
   Návrat  
accord2.4 je teď offline  accord2.4
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 13:08   Citovat  

Ahoj, jsem tu nový. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo nezná tento vůz tudy odkaz Ty nalepené plastové věci dole, to je originál nebo nějaký tunning? Děkuji.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 13:26   Citovat  

accord2.4 napsal:
Ahoj, jsem tu nový. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo nezná tento vůz tudy odkaz Ty nalepené plastové věci dole, to je originál nebo nějaký tunning? Děkuji.

Auto neznám. Lipy vypadají originál.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 13:32   Citovat  

Super. A chtěl jsem se zeptat kolik stojí rozvody a jestli jde poznat jestli se musí dělat? Děkuji.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 13:52   Citovat  

accord2.4 napsal:

Ty plastové věci jsou standardní výbava nabízeného Accorda Type S. Tedy by to mělo být origo...
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 14:18   Citovat  

accord2.4 napsal:
Super. A chtěl jsem se zeptat kolik stojí rozvody a jestli jde poznat jestli se musí dělat? Děkuji.

je tam retez, takze spravne se menit nema a neni to spotrebni zbozi a kdyz se menit musi (povoleni), neni to levna zalezitost..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 15:17   Citovat  

myst napsal:
je tam retez, takze spravne se menit nema a neni to spotrebni zbozi a kdyz se menit musi (povoleni), neni to levna zalezitost..

Skvělé, jak často se na tom sypou třeba nápravy, spojka atp. Chtěl bych to koupit kvůli spolehlivosti. Je to pravda?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 15:31   Citovat  

accord2.4 napsal:
Skvělé, jak často se na tom sypou třeba nápravy, spojka atp. Chtěl bych to koupit kvůli spolehlivosti. Je to pravda?

Spojka +/- 100tis. km - pokud je někdo extra opatrný,tak samozřejmě déle (já měl třeba lamelu a ložisko v pohodě,ale přítlačák byl olízaný a už nevystavoval správně). Ale bude záležet na péči majitele - měl jsem Hondu s 250tis. km v lepším stavu než další se 150tis.km... Jinak já mám z ČR a jediné,co se dělalo byla ta spojka (jinak prkkotiny jako baterka..), myst má z Německa při stejný km měnila pístní kroužky..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 21:29   Citovat  

accord2.4 napsal:
A chtěl jsem se zeptat kolik stojí rozvody a jestli jde poznat jestli se musí dělat? Děkuji.
¨

Dělal jsem před měsícem, materiál + práce v autorizáku 16tisíc bez pár korun Hihi a nevím jak se to pozná já sem nic nezpozoroval, mě nechalo auto stát před barákem protože přeskočil řetez když jsem to chcípnul cože cože ?
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2012 , 21:59   Citovat  

Toz kurna, nestraste s temi zavadami. Jeste si koupi Accorda rozmyslim. Ale to uz pak fakt nevim, co bych kupoval Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2012 , 7:10   Citovat  

Mino21 napsal:
Toz kurna, nestraste s temi zavadami. Jeste si koupi Accorda rozmyslim. Ale to uz pak fakt nevim, co bych kupoval Úsměv

Obecně je tento Accord spolehlivý podle zkušeností různých uživatelů. Ale samozřejmě se může vyskytnout problém jehož řešení může být dražší, nebo i takový s jakým se nikdo ještě nesetkal, viz. moje zatékání skrz okno, či nefunkčí systém naklápění světel...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2012 , 9:05   Citovat  

Presne tak, malokdo sem napise jen tak prispevek typu "nemam na aute zadnou zavadu". Mne treba jezdi Acco uplne bez problemu jako drtiva vetsina techhle vozu, tezko najdes neco podobneho u jinych znacek.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2012 , 12:06   Citovat  

Ja to samozrejme myslel s legraci, ne vazne Úsměv Je mi jasne, ze i jinak spolehlive auto bude mit obcas nejaky ten neduh. I proto chci urcite poFL model, ktery by mel byt spolehlivejsi a odladenejsi (a taky kvuli palubnimu pocitaci). Co mam ted Primeru, tak tu potkala vetsina typickych zavad a presto ji hodnotim jako dosti spolehlivy vuz, se kterym se budu jen velmi nerad loucit.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2012 , 12:19   Citovat  

Mino21 napsal:
Ja to samozrejme myslel s legraci, ne vazne Úsměv Je mi jasne, ze i jinak spolehlive auto bude mit obcas nejaky ten neduh. I proto chci urcite poFL model, ktery by mel byt spolehlivejsi a odladenejsi (a taky kvuli palubnimu pocitaci). Co mam ted Primeru, tak tu potkala vetsina typickych zavad a presto ji hodnotim jako dosti spolehlivy vuz, se kterym se budu jen velmi nerad loucit.

Tak. Resit typicke veci jako piskani spojkoveho pedalu, pridrhavani zadnich brzdovych pistku (pri horsi udrbe) apod. je urcite lepsi nez stat uprostred krizovatky treba diky neustalym zavadam elektroniky.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2012 , 12:28   Citovat  

Tak mam vymenenou spojku (original komplet za 7700 Kc) a kotouce + desticky Brembo na predku a jsem spokojenej jak blecha Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina