Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 31 z 333
Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.3.2011 , 18:53   Citovat  

Chumo napsal:
Mna to piskanie vytacalo tiez jednu chvilku, akoby si tam zila mys..:Úsměv... Mne to robili dve veci, motor kurenia... Vymenil som za iny a prestalo... A druhe trochu ine piskanie mi islo z dvierok odkladacieho priestoru... Skus ich otvorit a pojazdi s tym trosku, ak bude piskat dalej je to nieco ine... Potom uz len vsetko podotahovat poriadne...

No vidim to na ten motor kurenia, pretoze dvierka som uz mal zatvorene, otvorene, odmontovane... zmatenej No nic, pride vikend a pekne pocasie, program je jasny. Honda

Kazdopadne sa dnes zahadne vyriesila aspon jedna zavada. Vybral som a zalozil poistku tempomatu a ten zrazu funguje. Jedine nefunguje podsvietenie tlacitka, ale to uz je detail. Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:29   Citovat  

Ahoj, mám na vás 2 dotazy. Mám teď svého Accorda (2.0 vtec) po výměně rozvodů, ale problém je v tom, že cítím zhruba od 1500ot./min. jemné vibrace do karoserie a při vyšších otáčkách i do pedálů (jako když vibruje mobil, ale ne tak intenzivní, spíš takový brnění). Bohužel od zhruba 110km/hod se s tím nejezdí moc komfortně, protože už je to brnění dost cítit, např. brní střed. panel, o který má opřenou nohu, nebo tapec dveří. Prostě čím vyšší otáčky, tím intenzivnější brnění. Je to cítit i na neutrál, ale jen u studeného motoru (a to mi připadá, že slyším i takový dunění a to jako by způsobovalo ty jemné vibrace), kdy jsou vyšší otáčky. U teplého, kdy už jsou nízké tak nic. A teď druhý dotaz. Nechají se nějak přes dálkový ovladač centrálního zamykání aktivovat směrová světla? Nebo to u Accorda nejde? Moc děkuju za případné odpovědi.
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 18:21   Citovat  

Waladero napsal:
Za levým předním blatníkem je nádobka ostřikovačů. Když poodehneš plastové nadkolí, dostaneš se k motorkům ostřikovačů. Stačí ten jeden ke světlům odpojit.

...nekdo psal neco o pojistce ze by stacila vyndat Úsměv...
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 19:47   Citovat  

Střelec napsal:
Kterou měnili? A6G má lambdy dvě. Jedna je u svodů (ta musí bejt opravdu jedině origo-jiná nefunguje) a druhá za katem, tam stačí replika do 2000,-. U svodů je dražší, nová origo cca 5-6tis. Mě odešla ta u svodů, vyřešila to vrakárna za 1300,- a doteď funguje (už je to přes rok). Byl jsem pro ní v Úvalech u Prahy a týpek na mě tehdá vytáhnul celkem 4 sondy, ať si je prubnu. S první to chcípalo a klepalo se to na volnoběh, druhá byla ok. OK

taky jsem se spálil, tu neorigo mám doteď v garáži k prdu... musí být origo obě dvě!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 9:24   Citovat  

chalejkum napsal:
...nekdo psal neco o pojistce ze by stacila vyndat Úsměv...

Jsou to pojistky na straně spolujezdce, pod přihrádkou, musí se vytáhnout třetí pojistka seshora z levého sloupce.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 19:59   Citovat  

Flameboy85 napsal:
Jsou to pojistky na straně spolujezdce, pod přihrádkou, musí se vytáhnout třetí pojistka seshora z levého sloupce.

No... špatně jsem se podíval na diagram (zapoměl jsem ho obrátit o 90*) HaHaaa . Takže je to spodní řádek, třetí pojistka z levé strany.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 20:06   Citovat  

Ahoj, nechají se nějak přes dálkový ovladač centrálního zamykání aktivovat směrová světla (aby při zamknutí i odemknutí blikly směrovky)? Nebo to u Accorda nejde? Moc děkuju za případné odpovědi.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 20:26   Citovat  

mikos napsal:
Ahoj, nechají se nějak přes dálkový ovladač centrálního zamykání aktivovat směrová světla (aby při zamknutí i odemknutí blikly směrovky)? Nebo to u Accorda nejde? Moc děkuju za případné odpovědi.

Nazdar, určitě to nějak musí jít, protože můj Accord blikne při zamknutí a odemknutí. Nevím ti ale poradit, co může být na tom tvým Acc špatně. Kdyby to byla pojistka, tak asi nefunguje centrál vůbec (jsou to pojistky před spolujezdcem, horní řada, čtvrtá pojistka z leva).

Když budeš chtít, tak ti pošlu v pondělí servisní manuál na Keyless Entry, nechal jsem ho totiž v práci.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 20:29   Citovat  

me to taky neblika... jedine se mi rozsvici a zhasina svetylko v interieru Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 20:40   Citovat  

mikos napsal:

Jde to. Ale osobně to moc rád nemám... Takže jsem rád,že Jazz nebliká, u Accorda to budu teprve řešit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 20:43   Citovat  

Já si právě myslim, že by se to nechalo nějak udělat tim ovladačem. Třeba na několik vteřin stisknout jedno z těch dvou tlačítek, nebo tak nějak, ale nevim.
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 8:58   Citovat  

mne pri zamikani/odemikani na dalku taky probliknou smerovky... kdyz to tak pozoruju tak to blika jen poface accu
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 11:54   Citovat  

ja teda poface nemam a blika mi to taky...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 13:56   Citovat  

osiris napsal:
me to taky neblika... jedine se mi rozsvici a zhasina svetylko v interieru Úsměv

To mě to normálně bliká, ale občas se mi taky stalo, že to třeba na 2 dny blikat přestalo Úsměv
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 9:43   Citovat  

Taky nemam poface. a při odemčení 1x bliknou směrovky a při zamčení 3x... měl jsem za to že takhle to má být to mi hlava nebere
   Návrat  
fuck3rkkt je teď offline  fuck3rkkt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 10:28   Citovat  

Jorgensen napsal:
Taky nemam poface. a při odemčení 1x bliknou směrovky a při zamčení 3x... měl jsem za to že takhle to má být to mi hlava nebere

u mojeho coupecka to mam to samy....1x pri odemknuti a 3x pri zamknuti...myslim ze to je spravne Úsměv a nekde v manualu jsem cetl ze se da i nejak dodelat aby to udelalo nejakej zvuk ale to nechci takze jsem to neresil..
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 14:40   Citovat  

Můj Acco bohužel nebliká, ale kdyby se našel někdo kdo poradí jak by se to dalo zapojit aby to při zamykání a odemykání blikalo, tak šup sem s tim Úsměv
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 16:35   Citovat  

Zdravím,chci se optat jestli někdo nevíte o nějaké zahrádce na Accorda,půjčit za nějaký peníz,nebo jinak se domluvit případně.
Díky moc za info.

Jinak blikám taky 1x odemknutí a 3x při zamčení Úsměv
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 16:54   Citovat  

needs napsal:
Zdravím,chci se optat jestli někdo nevíte o nějaké zahrádce na Accorda,půjčit za nějaký peníz,nebo jinak se domluvit případně.
Díky moc za info.

Jinak blikám taky 1x odemknutí a 3x při zamčení Úsměv

Zahradku ma myslim JAUDA a mozna i OSIRIS tak jim zkus napsat oba auta prodavaji.. Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 17:05   Citovat  

Ahá,to jsem nevěděl že i Jauda,ten byl vždy upnutej na Acco Úsměv
Díky za info OK
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 6:57   Citovat  

Osiris uz zahradku nema...Úsměv Pretoze ju mam uz ja...Úsměv

acco 99 blika... A ten zvuk pri zamknuti a odomknuti by ma zaujimal...
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 11:59   Citovat  

A6 by měl blikat, ať už je to před face nebo po face. Podle schématu by měly být blinkry zapojený. Je ovšem fakt, že i u mého Accorda blinkry neblikají, jen se rozsvítí vnitřní osvětlení... Takže asi na zapojení kabelů ve fabrice zapomněli. A tak nemám na parkovišti místo auta blikající vánoční stromeček, a udivené pohledy lidí, že lezu do auta, anichž bbych si ho před tím odemkl, jsou docela zábavné... Úsměv

Turn signal.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Turn signal.JPG, 69.68 kB
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 14:48   Citovat  

Zdravím Vás všechny...právě jsem se stal majitelem Accordu 1.8 Vtec 100 kW a chtěl bych se vás zeptat, jestli nemáte tip, kde sehnat něco jako uživatelskou příručku (jak dělat běžné opravy, zkrátka jak na to...) díky moc za informace
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 17:43   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím Vás všechny...právě jsem se stal majitelem Accordu 1.8 Vtec 100 kW a chtěl bych se vás zeptat, jestli nemáte tip, kde sehnat něco jako uživatelskou příručku (jak dělat běžné opravy, zkrátka jak na to...) díky moc za informace

myslím, že ve FAQ tu někdo byly manuály... byl to odkaz na aplikaci, kterou sis nainstaloval, pustil a byl to komplet manual.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 6:31   Citovat  

fera2 napsal:

Nazdar,

Manual mas tady, staci stahnout, rozbalit a nainstalovat. Funguje na WinXP, zatim jsem nezjistil jak to rozbehat na Win7.

Manual Acc6g H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 11:19   Citovat  

A neni možný, že blikají jen Accordy co mají alarm? Já totiž alarm nemám. Jen se mi taky rosvítí stropní světlo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 14:43   Citovat  

mikos napsal:
A neni možný, že blikají jen Accordy co mají alarm? Já totiž alarm nemám. Jen se mi taky rosvítí stropní světlo.

No nevím, alarm nemám a bliká mi to.
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 22:03   Citovat  

Flameboy85:
rozbeháš to na aj na win7 či inom... stačí:
pravým na spúšťaciu ikonu / vlastnosti / klikni na kartu "kompatibilita" / zaškrtni "Tento program spustiť v režime kompatibilnom so systémom:" zvol si systém (napr. "windows XpP (Service Pack 3)")
to je všetko...

na margo blikania: mám predfacelift a bliká taktiež 1x pri odomknutí a 3x pri zamknutí...
a rozdiel medzi zamknutím a tzv. super-zamknutím v blikaní nie je...
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 23:27   Citovat  

needs napsal:
Ahá,to jsem nevěděl že i Jauda,ten byl vždy upnutej na Acco Úsměv
Díky za info OK

no jo časy se mění.. po projížďce v nejnovějším Sub.. ehm radši to tady nebudu říkat.. Hihi ne vážně.. řekl jsem si, že to musím nějak rozseknout, zbavit se pohledávek a navíc mi tu auto stojí na ulici a jezdím s ním tak 1x za 14 dní.. takže půjde asi do světa, pokud se najde vůbec kupec.. zahrádku mám origo, kdysi kupovanou tuším od Alicanteho, ani jsem ji nepoužil.. když si pro ni přijedeš do Prahy, tak ti ji půjčím.. HaHaaa já sice jedu příští týden na moravu, ale asi pojedu tam i zpět přes Brno.. kdyby se něco změnilo, vezmu ti ji..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 12:36   Citovat  

Jauda napsal:
no jo časy se mění.. po projížďce v nejnovějším Sub.. ehm radši to tady nebudu říkat.. Hihi ne vážně.. řekl jsem si, že to musím nějak rozseknout, zbavit se pohledávek a navíc mi tu auto stojí na ulici a jezdím s ním tak 1x za 14 dní.. takže půjde asi do světa, pokud se najde vůbec kupec.. zahrádku mám origo, kdysi kupovanou tuším od Alicanteho, ani jsem ji nepoužil.. když si pro ni přijedeš do Prahy, tak ti ji půjčím.. HaHaaa já sice jedu příští týden na moravu, ale asi pojedu tam i zpět přes Brno.. kdyby se něco změnilo, vezmu ti ji..

O.K super,písnu ti na FB.Já bych ji stejně potřeboval asi až koncem června tak to tak ještě nehoří a do té doby to třeba slušně prodáš.Každopádně jestli myslíš to subaru jak si dával na FB fotky tak se ti nedivím Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina