Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pls. nazor ohledně auta:) bude to cr-v
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 10:36   Citovat  

no a co ten automat?? myslim crv 2g v automatu... maj jit do toho?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 11:09   Citovat  

Osobně bych nikdy nešel do automatu, zkoušel jsem to a je to nuda a o ničem, gord u hondy. A ještě k tomu větší šance na poruchu oproti manuálu... to mi hlava nebere Nemluvě o tom, že se auta s automatem špatně prodávaj zzzzzzz
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 11:35   Citovat  

rotker napsal:
Osobně bych nikdy nešel do automatu, zkoušel jsem to a je to nuda a o ničem, gord u hondy. A ještě k tomu větší šance na poruchu oproti manuálu... to mi hlava nebere Nemluvě o tom, že se auta s automatem špatně prodávaj zzzzzzz

...nikdy nerikej nikdy. u "dupovozu" jako je crv myslim idealni
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jan.satrapa je teď offline  jan.satrapa
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 11:43   Citovat  

ejd.no napsal:
no a co ten automat?? myslim crv 2g v automatu... maj jit do toho?

ahoj, take jsem shanel automat, drive jsem jezdil s automatem (audi allroad) a zvykl jsem si.
CR-V G2 v automatu jsem chtel, ale nebylo moc k sehnani takze mam manual. V automatu pak jezdis za 11 litru, ale nebal bych se toho. Je fakt, ze v cechach moc automat neni "obliben" takze kdyby jsi pak prodaval po case, mohl by jsi cekat dele. A nebo taky ne :o)
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 11:59   Citovat  

pajo napsal:
manzelka ma cr-v, automat, sice 1G ale 2001, s tym silnejsim motorom.. ta spotreba ma dost zarazila, ja mam accorda 3.0 AT a cr-v stylom jazdy na aky som zvyknuty zrala viac ako ten accord... hlidanim si stylu jazdy sa dalo dostat na nejakych 10,5, pod to ani bohovi, defenzivnou jazdou sa s accordom da dostat na 7.. takze v priebehu 2 tyzdnov slo do crv lpg.. nadrz do prazdneho priestoru v kufru... momentalne ma na plyne nejakych 15tis. km, spotrebu nesledujeme, ale ona na 25 litrov lpg urobi cca 200km (vacsia nadrz sa mi tam nedala, ak som chcel zachovat piknikovy stolik Úsměv.. v zasade to nicemu nevadi, zena tankuje cca kazdy 3ti den za 10 eur a nestezuje si.
nad cca 110-120 km/h to je ale konec, akonahle s nou vybehnem ja na dialnicu, je schopna tych 25 litrov lpg scucnut na 150km, uplne v klidku...cize normalna spotreba sa da dosiahnut len jemnym plynom a jazdenim max do 100km/h... inak, zlate stare auticka z 90tych rokov... mal som 5 hond, cr-v je z nich sice najmladsia aj ma najmenej km - 112tis. v case kupy, serviska + historia v honde, ale aj najhorsie auto ake som kedy mal, uplne slendriansky urobene, zle zlicovane plasty, na suv strasne poddimenzovane vsetko na co sa pozriem, sice ma tendenciu byt aj pohodlne - vdaka priestoru a pruzeniu, ale aerodynamicky hluk a hluk od kolies, hlavne zadnych, to pohodlie uplne kazia... jazdne vlastnosti tiez dost biiida, taky hyundai tucson je na tom ovela lepsie, a v zasade vsetky "radobyterenaky" co som kedy jazdil okrem lady nivy boli na tom lepsie Smutný cr-v 2G mi pripada uplne rovnaka, 3G som este nemal tu cest...osobne uz by som druhykrat nekupil Ble

nech si to LPG seřídit. Za 15-16l LPG jezdí kámoš s BMW 740i (4.4 V8 285ps) a to se s tím moc nemaže.
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2010 , 21:18   Citovat  

Střelec napsal:
nech si to LPG seřídit. Za 15-16l LPG jezdí kámoš s BMW 740i (4.4 V8 285ps) a to se s tím moc nemaže.

tam neni co serizovat, je tam vstrikovani lpg, zmes je naladena podla lambdy na idealne hodnoty...okrem toho akukolvek vychylku v zmesi by hlasila oranzova kontrolka (stavalo sa mi pred naladenim)... druha vec, to auto rovnako zerie aj na benzin...darmo, velka celna plocha, kratke prevody a kardan na pritaz robia svoje... 25 lpg na 200km je v pohode, 12,5 LPG/100km s automatom a jazdami vyhradne po dialnici a bratislave je podla mna v ramci normalu...bohuzial
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2010 , 21:26  Naposledy upravil pajo dne 17.9.2010 , 21:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Střelec napsal:

mimochodom, tomuto neverim, bud su tie cisla mimo alebo "se s tím moc nemaže" neni zrovan ten spravny pojem... moje coupe 3.0 s AT dokaze zajazdit za 7 benalu (s plynom som ekorally neskusal), bezne dlhodobo jazdim za 11,5-12 benzinu event. 12-14 plynu (v lete paradoxne viac).... "kdyz se s tim nemazu" zhltne 45 litru lpg na 160-200 kilometrech, dtto aj benalu Úsměv a zestelovany to fakt mam dobre...

imho, mam s tym jeden problem, ked mam menej ako pol nadrze plynu, pri zoslapnuti na podlahu ked prevodovka podradi a motor vyleti do tociek, prepne mi okamzite na benal kvoli neschopnosti dodavat palivo do reduktora a piska mi error... uz som sa s tym naucil zit, tak ani neviem ci to budem riesit...ale to hovori za vse... neviem si predstavit okamzitu spotrebu V8 4,4 pri full throttle...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2010 , 21:36   Citovat  

happy napsal:
... muzes to rozvinout mistre? nejakou hlubsi reakci? crv 2g/3g mne ve vyhledu zatim docela zajima ... a7g je vevnitr maly (kdyz si sednu dopredu tak za sebe uz ne)

Rome, aj mna by zaujimal tvoj nazor... proc ten usmev? ja neviem, mozno som niekomu slapol na kurie oko a mozno som len rozmaznany a cakam od auta viac...ok, uznavam ze za ty prachy, co sa da kupit cr-v je to slusne a asi jedno z mala pouzitelnych aut...ale keby som sam za seba mal potrebu vlastnit suv, urcite si radsej priplatim ale cr-v by som vynechal...v poslednej dobe som jazdil napr. to najstarsie X3 2.0D - neni o cem, jazdne vlastnosti uplne niekde inde, kvalita interieru, hospodarnost, pohodlie... k cr-v podobny pomer ako cr-v k te lade nive... uz spominany tucson, sportage, sorento, dalej mazda tribute a napr. moj tip do ktoreho by som bez vahania siel - FX35 - najsampopici SUV zo vsetkych co som skusal Úsměv z novsich: X6, vsetky mercedesy....ale to snad ani nema zmysel porovnavat... skutocne je cr-v porovnani s tymito autami taky "chudacek"... esteze som na kupecka a sportovejsie auta Úsměv
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 9:52   Citovat  

pajo napsal:
Rome, aj mna by zaujimal tvoj nazor... proc ten usmev? ja neviem, mozno som niekomu slapol na kurie oko a mozno som len rozmaznany a cakam od auta viac...ok, uznavam ze za ty prachy, co sa da kupit cr-v je to slusne a asi jedno z mala pouzitelnych aut...ale keby som sam za seba mal potrebu vlastnit suv, urcite si radsej priplatim ale cr-v by som vynechal...v poslednej dobe som jazdil napr. to najstarsie X3 2.0D - neni o cem, jazdne vlastnosti uplne niekde inde, kvalita interieru, hospodarnost, pohodlie... k cr-v podobny pomer ako cr-v k te lade nive... uz spominany tucson, sportage, sorento, dalej mazda tribute a napr. moj tip do ktoreho by som bez vahania siel - FX35 - najsampopici SUV zo vsetkych co som skusal Úsměv z novsich: X6, vsetky mercedesy....ale to snad ani nema zmysel porovnavat... skutocne je cr-v porovnani s tymito autami taky "chudacek"... esteze som na kupecka a sportovejsie auta Úsměv

Tohle tudy odkaz je podle tebe vzor SUV? Tenhle střep má být konkurence pro CRV ? To snad nemyslíš vážně Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 14:27   Citovat  

Velmi šťastný
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 14:29   Citovat  

maminka ma na prodej cr-v 2g v automatu =) myslim ze ho mam v profilu =) jezdi se s nim vyborne, je to relax, ale je to benzinak, takze kdyz si zvyknes na to, ze chlasta, tak budes spokojenej =D
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 14:34   Citovat  

byl jsem se podivat na jeden automat crv 2g no paradni autičko ,ale automat no muj nazor asi možna dobre ale ja nechci automat byl to hnus vtom jet je to o zviku jasny ,ale važně si to neumim představit v automatu jezdit.. potřebuju spojku bez ni to neni ono.. jinak co se tyka crv no tak byla to laska na třeti pohled prvi měla targa pak type-r.. no važně změna suv je fajn velke prostorne a hlavně pěkne a jezdi se stim taky fajn.. tak že počkam na nějake v manualu.. nespěcham na to. a třeba to vzimně trošku spadne cenově.. Honda jinak jsem kdesi čet že to ma řetez ale nevim od ktereho roku to byla 2003 a měla klinak
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 14:39   Citovat  

zalezi kde jezdis. jestli to chces do nejakyho vetsiho mesta, SUV v automatu je to nejlepsi, co te muze potkat, i kdyz je to zpocatku nezvyk, pak se jen vysmivas ostatnim.

Faktem je, ze jestli se chces vozit sportovneji, automat v CR-V je ti k nicemu.

Dalsi otazka pak ale vyvstava - jestli se chces vozit sportovneji - proc si brat SUV? =D a jeste navic CR-V, jehoz motor mi vzdy bude pripadat docela slabej (min benzinak)

3G uz je jina, mela jsem moznost svezt se v 2.2iDTEC AT a bylo to jako vznaset se nad zemi =)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 14:45   Citovat  

ne male město.. tak že automat mi je naprd a dalnice taky nejezdim.. no chci suv a jelikoš jsem hondař tak to musi byt honda.. ty auta mě nikdy nezklamali.. a jine honda nema než crv.. a na 3g nemam a ani mit nebudu:)) a 150hp stači si myslim.. na to auto
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 14:58   Citovat  

kdo ma na kone musi mit i na oves Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 20:02   Citovat  

hopit napsal:
Tohle tudy odkaz je podle tebe vzor SUV? Tenhle střep má být konkurence pro CRV ? To snad nemyslíš vážně Velmi šťastný

toto co si sem dal fotku, som v zivote nikde nazivo nevidel, sportage ktore som pisal medzi dalsimi X menovanymi - takze si vobec nezasluzi tvoju extra pozornost, vyzeralo uplne inak ako ten "strep" co tu prezentujes Úsměv a hlavne, lepsie vyzeralo, bolo podstatne lepsie vybavene a aj lepsie jazdilo ako cr-v... nevytrhavaj z kontextu a nesnaz sa ma zosmiesnit...klucii nebudem sa tu natahovat, pred par rokmi by som reagoval mozno rovnako ako vy, som hondista a uznavam iste kvality aut tejto znacky, ale uz som vyrastol z uctievania boha Úsměv ano, uznavam ze za 90-150.000 korun asi bude CR-V jedna z mala rozumnych volieb ak clovek fakt chce SUV a nema viac penazi...zaroven vsak tvrdim, ze rozhodne nepatri medzi najlepsie suv... este som si nevsimol ze by tu niekdo chcel spochybnit X3 alebo napr. aj to FX35... a na tych hyundai/kia vam odporucam sa povozit, porovnat a potom mozme debatovat, mozno budete prekvapeni Úsměv moja chyba a vina, ze som crv zacal porovnavat s autami z inej cenovej relacie... i ked, mozno za cenu novsej 2G by sa dala aj napr. ta X3 kupit.. nemam prehlad, nesledujem to...

dalsia vec... takisto som este pred 3-4 rokmi odsudzoval AT a nechapal ako to niekto moze chciet...dnes mam 3tie auto s AT... imho, ked ma clovek nabehane tristvrtemiliona km a denne travi za volantom zopar hodin, tak to nejak pride samo, ked vyskusa... a tak ako si dnes neviem predstavit svoje auto na denne jazdenie s fofrklackem a menej ako 200k, tak si neviem predstavit ze by som mal mat MX-5 alebo nejake sportove auticko na zabavu a vikendy s AT. vsetko ma svoje pre a proti a nic nie je ciernobiele... nech si kazdy jazdi v com chce, ale netreba byt zaslepeny a odsudzovat nieco co sme nevyskusali. milovnici aut ako sme tu asi vsetci, vzdy budu riesit dilemu ktore auto je najlepsie, ci je lepsi zadny nahon alebo FWD, ci manual alebo AT... a najhorsie je, ked je taky clovek nuteny mat len jedno auto...preto mam ja 3, rwd, fwd aj 4+4, coupe, cabrio aj suv, R4 aj V6, AT aj manual... poznam zopar profi zavodnikov, aj nadsencov co cez vikendy drtia kopce a okruhy a takmer vsetci maju svoje civilne auto s automatom...takze tolko k tomu odsudzovaniu automatov...to robia len nevyspeli zakomplexovany mladici.
vsetko je to len o subjektivnych pocitoch, kedysi som absolvoval cestu do bulharska na lade 1500, neskor som najazdil tisice km so skodou 105, nieco som sa navozil aj na wartburgu a moskvici a vsetko bolo ok...v dnesnej dobe si netrufnem ist s crv na viac ako 200km cestu, pretoze ma boli hlava z hluku a mam morsku nemoc, a napr. dnes som si dal nieco cez 100km ostrym stylom na miatke a som zniceny akokeby som presoferoval 2000km... toto sa mi napr. u accorda nedeje a v poho zvladnem na zatah stovky km...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 20:04   Citovat  

myst napsal:
zalezi kde jezdis. jestli to chces do nejakyho vetsiho mesta, SUV v automatu je to nejlepsi, co te muze potkat, i kdyz je to zpocatku nezvyk, pak se jen vysmivas ostatnim.

Faktem je, ze jestli se chces vozit sportovneji, automat v CR-V je ti k nicemu.

Dalsi otazka pak ale vyvstava - jestli se chces vozit sportovneji - proc si brat SUV? =D a jeste navic CR-V, jehoz motor mi vzdy bude pripadat docela slabej (min benzinak)

vynikajuci postreh a logika OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 20:09   Citovat  

ejd.no napsal:
byl jsem se podivat na jeden automat crv 2g no paradni autičko ,ale automat no muj nazor asi možna dobre ale ja nechci automat byl to hnus vtom jet je to o zviku jasny ,ale važně si to neumim představit v automatu jezdit.. potřebuju spojku bez ni to neni ono.. jinak co se tyka crv no tak byla to laska na třeti pohled prvi měla targa pak type-r.. no važně změna suv je fajn velke prostorne a hlavně pěkne a jezdi se stim taky fajn.. tak že počkam na nějake v manualu.. nespěcham na to. a třeba to vzimně trošku spadne cenově.. Honda jinak jsem kdesi čet že to ma řetez ale nevim od ktereho roku to byla 2003 a měla klinak

hnus jak hnus, to chce zvyk a nikdy uz manual nebudes chciet... rozvodovu retaz by mali mat i-Vtec - cize asi vsetky 2G...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 23:38   Citovat  

pajo napsal:
toto co si sem dal fotku, som v zivote nikde nazivo nevidel, sportage ktore som pisal medzi dalsimi X menovanymi - takze si vobec nezasluzi tvoju extra pozornost, vyzeralo uplne inak ako ten "strep" co tu prezentujes Úsměv a hlavne, lepsie vyzeralo, bolo podstatne lepsie vybavene a aj lepsie jazdilo ako cr-v... nevytrhavaj z kontextu a nesnaz sa ma zosmiesnit...klucii nebudem sa tu natahovat, pred par rokmi by som reagoval mozno rovnako ako vy, som hondista a uznavam iste kvality aut tejto znacky, ale uz som vyrastol z uctievania boha Úsměv ano, uznavam ze za 90-150.000 korun asi bude CR-V jedna z mala rozumnych volieb ak clovek fakt chce SUV a nema viac penazi...zaroven vsak tvrdim, ze rozhodne nepatri medzi najlepsie suv... este som si nevsimol ze by tu niekdo chcel spochybnit X3 alebo napr. aj to FX35... a na tych hyundai/kia vam odporucam sa povozit, porovnat a potom mozme debatovat, mozno budete prekvapeni Úsměv moja chyba a vina, ze som crv zacal porovnavat s autami z inej cenovej relacie... i ked, mozno za cenu novsej 2G by sa dala aj napr. ta X3 kupit.. nemam prehlad, nesledujem to...

dalsia vec... takisto som este pred 3-4 rokmi odsudzoval AT a nechapal ako to niekto moze chciet...dnes mam 3tie auto s AT... imho, ked ma clovek nabehane tristvrtemiliona km a denne travi za volantom zopar hodin, tak to nejak pride samo, ked vyskusa... a tak ako si dnes neviem predstavit svoje auto na denne jazdenie s fofrklackem a menej ako 200k, tak si neviem predstavit ze by som mal mat MX-5 alebo nejake sportove auticko na zabavu a vikendy s AT. vsetko ma svoje pre a proti a nic nie je ciernobiele... nech si kazdy jazdi v com chce, ale netreba byt zaslepeny a odsudzovat nieco co sme nevyskusali. milovnici aut ako sme tu asi vsetci, vzdy budu riesit dilemu ktore auto je najlepsie, ci je lepsi zadny nahon alebo FWD, ci manual alebo AT... a najhorsie je, ked je taky clovek nuteny mat len jedno auto...preto mam ja 3, rwd, fwd aj 4+4, coupe, cabrio aj suv, R4 aj V6, AT aj manual... poznam zopar profi zavodnikov, aj nadsencov co cez vikendy drtia kopce a okruhy a takmer vsetci maju svoje civilne auto s automatom...takze tolko k tomu odsudzovaniu automatov...to robia len nevyspeli zakomplexovany mladici.
vsetko je to len o subjektivnych pocitoch, kedysi som absolvoval cestu do bulharska na lade 1500, neskor som najazdil tisice km so skodou 105, nieco som sa navozil aj na wartburgu a moskvici a vsetko bolo ok...v dnesnej dobe si netrufnem ist s crv na viac ako 200km cestu, pretoze ma boli hlava z hluku a mam morsku nemoc, a napr. dnes som si dal nieco cez 100km ostrym stylom na miatke a som zniceny akokeby som presoferoval 2000km... toto sa mi napr. u accorda nedeje a v poho zvladnem na zatah stovky km...

Jen jsem tě ukázal jak vypadá Sportage ze stejného roku jako Crv 1 . Srovnávat model Crv z roku 1995 s auty o 10 let novějšími mě přijde trochu mimo Tak to valím bulvy Když si chce někdo koupit targu , tak mu také neporadím kup si Ferrari 458 ,to je mnohem lepší svezení Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2010 , 10:56   Citovat  

hopit napsal:
Jen jsem tě ukázal jak vypadá Sportage ze stejného roku jako Crv 1 . Srovnávat model Crv z roku 1995 s auty o 10 let novějšími mě přijde trochu mimo Tak to valím bulvy Když si chce někdo koupit targu , tak mu také neporadím kup si Ferrari 458 ,to je mnohem lepší svezení Úsměv

tak moment, zasa prekrucovanie... tema je o crv 2G - cize 2001-2007 - co sa designu tyka, nesudim, je to na individualnom vnimani, ale nemyslim ze 2G je nejaky designovy zazrak a nijak vedla tebou uvedeneho sportage nevynika Mrk
a odporucat F458 popri targe je tiez dobra blbost... ak by som chcel ist tvojim systemom, tak nevynecham v porovnani cayenne turboS alebo range rover vogue, Q8 a podobne kraviny Mrk a to uz by tato diskusia sklzla uplne inym smerom...
porovnavam auta z rokov 02-07 ktore nove stali +/- milion
   Návrat  
t.riederer je teď offline  t.riederer
PříspěvekZaslal: 16.10.2010 , 20:37   Citovat  

Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady. Vybírám nové auto, mezi kandidáty jsou Kia Sorento, Subaru Outback a do oka mi padla taky Honda CR-V 2.0 manuál, 2.generace, r.v. 2003 a chtěl bych vědět jak je na tom se zavazadlovým prostorem, objem má psaný 527 litrů ale potřeboval bych znát rozměry, aby se mi tam všechno vešlo, tak jestli byste někdo mohl přeměřit budu rád. Díky, Tomáš.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.10.2010 , 18:05   Citovat  

t.riederer napsal:
Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady. Vybírám nové auto, mezi kandidáty jsou Kia Sorento, Subaru Outback a do oka mi padla taky Honda CR-V 2.0 manuál, 2.generace, r.v. 2003 a chtěl bych vědět jak je na tom se zavazadlovým prostorem, objem má psaný 527 litrů ale potřeboval bych znát rozměry, aby se mi tam všechno vešlo, tak jestli byste někdo mohl přeměřit budu rád. Díky, Tomáš.

Ahoj, mam G2 r.v 2003, 2.0 a ted jsem ti to zmeril. Hloubka kufru je 90 cm, sirka mezi podbehama je 106cm, podbehy jsou vysoke cca 30cm a nad podbehama je sirka 130 cm. Staci takhle, nebo jeste nejake otazky? Úsměv
Honz@
   Návrat  
t.riederer je teď offline  t.riederer
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 21:14   Citovat  

jan.satrapa napsal:
Ahoj, mam G2 r.v 2003, 2.0 a ted jsem ti to zmeril....

Díky moc OK , takhle mi to stačí, ty kufry, jak jsem tak zjistil, jsou vesměs u všech SUV podobné, hlavně hloubkou. Teď už mi zbývá jen se rozhodnout Mrk . Díky, Tomáš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 21:40   Citovat  

t.riederer napsal:
Díky moc OK , takhle mi to stačí, ty kufry, jak jsem tak zjistil, jsou vesměs u všech SUV podobné, hlavně hloubkou. Teď už mi zbývá jen se rozhodnout Mrk . Díky, Tomáš.

Jestli ti to pomůže, sice nevím přesně jestli u CRV 2G jdou posunout zadní sedačky, ale u CRV 3G když posuneš zadní sedáky o pouhé 2cm, tak se do kufru v pohodě naskládá podstatně víc věcí jak do octavieII combi je to dobrý podle mě to je způsobeno tím, že ten kufr je lépe řešen. Na druhou stranu jak píšeš, většina SUV je na tom dost podobně, teda co se kufru týče HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 21:43   Citovat  

rotker napsal:
Jestli ti to pomůže, sice nevím přesně jestli u CRV 2G jdou posunout zadní sedačky, ale u CRV 3G když posuneš zadní sedáky o pouhé 2cm, tak se do kufru v pohodě naskládá podstatně víc věcí jak do octavieII combi je to dobrý podle mě to je způsobeno tím, že ten kufr je lépe řešen. Na druhou stranu jak píšeš, většina SUV je na tom dost podobně, teda co se kufru týče HaHaaa

Sedaky posunou nejdou, jdou jen polohovat operadla. Jinak dobra vychytavka je otevirani jen zadniho skla bez nutnosti otevrit celej kufr. To myslim, ze u G3 neni, coz je skoda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 21:49   Citovat  

nee u 3G to není a kufr se už neotvírá do boku, ale klasika nahoru. Sedáky jsou také polohovatelný a i sklopný, ale jak píšu do kufru se vejde dramaticky víc jak do ochcáfkyII a to má CRV papírově tuším o cca 70L menší kufr Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 21:56   Citovat  

rotker napsal:
nee u 3G to není a kufr se už neotvírá do boku, ale klasika nahoru. Sedáky jsou také polohovatelný a i sklopný, ale jak píšu do kufru se vejde dramaticky víc jak do ochcáfkyII a to má CRV papírově tuším o cca 70L menší kufr Honda

jo jo to je fakt, mne prijde ze tady v cechach se porad kouka, kdo ma kolik litru, ze ochcafka ma obr kufr, ale prakticnost jiz nikdo nezkousi. :o( to myslim, ze by ochcavka byla v .... jak zadost na byt, kdyz se to srovna treba s accordem tourerem... Jenze v cr znaj vsichni occhavku, takze srovnavat budou jina auta jen s ochavkou :o( To neni nic proti Tomasovi, aby to nevyznelo spatne, jen jsem konstatoval situaci :o)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pls. nazor ohledně auta:) bude to cr-v
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina