Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nerezove zvody civic,crx D rada
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2010 , 15:02   Citovat  

Jose napsal:
U mě to bylo tak, že když jsem vyřezal katalyzátor i s vlnovcem a nahradil ho rovnou trubkou stejného průměru, tak auto potom bylo trochu hlučnější, ale trochu líp jelo. To bylo tím že ty výfukové plyny přestal brzdit beztak už rozsypaný kat a ve vlnovci určitě byly díry.. Jinak svody sériové, ale i tato úprava nebo spíš oprava byla citelnou změnou k lepšímu, co se týká pružnosti a zátahu motoru.. (I když to bylo ještě na Toyotě,ale tyhle věci jsou si myslím neměnné, žádné auto s ucpaným díravým potrubím nepojede dobře) Spotřebu jsem nezaznamenal, že by se zvedla nebo klesla, pokud ano tak neznatelněÚsměv a emise? To je přece jasné ne? pokud auto má mít z výroby kat, tak bez něj samozřejmě emisema neprojdeš, to je prostě fakt:) ale já nejsem ekolog, kdybych chtěl být ohleduplný k přírodě tak jezdím v rákosovém člunu.. Zkrátka, za mě svody určitě ano, a když už svody tak i kat pryč, a nějakej kvalitní koncový tlumič at je slyšet rádio, a pohoda.. jen co udělám STK a emise, jdu do toho:)
to je nejvetsi blbost delat ze odriznes vlnovec a das trubku, mel si dat novej vlnovec aby byl vyfuk porad pruznej a nehejbal ti motor s celym potrubim, pak ti to bude zbytecne praskat
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 22.8.2010 , 15:36   Citovat  

Brnďa napsal:
to je nejvetsi blbost delat ze odriznes vlnovec a das trubku, mel si dat novej vlnovec aby byl vyfuk porad pruznej a nehejbal ti motor s celym potrubim, pak ti to bude zbytecne praskat
Mrk
ja to udelal stejne jako on uz to tak mam pekne dlouho ... kazdou chvili nekde skrtnu vejfukem a nikdy mi neprask ... asi mam nejakou spesl trubku Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2010 , 15:42   Citovat  

Newer napsal:
Mrk
ja to udelal stejne jako on uz to tak mam pekne dlouho ... kazdou chvili nekde skrtnu vejfukem a nikdy mi neprask ... asi mam nejakou spesl trubku Velmi šťastný
ty mas na civicovi vlnovec ci pletenc jak se tomu rika? civic maj ten pruzny spoj ve kterym to hejbe v poho
   Návrat  
Johanick je teď offline  Johanick
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.8.2010 , 4:59   Citovat  

ja vymenil svody dal sem lambdu do vrchniho otvoru z jednoho valce a trochu sem to projel a brutalne mi kolisaly otacky, zkousel sem ji dat do druheho otvoru a dela to to same... je mozne ze kdyz sem lambdu prodluzoval ze sem to blbe spajel, nebo mam hledat jinde? popr. teplotni cidlo vaha vzduchu atd. (D16Y3) diky za rady.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2010 , 11:16   Citovat  

Johanick napsal:
ja vymenil svody dal sem lambdu do vrchniho otvoru z jednoho valce a trochu sem to projel a brutalne mi kolisaly otacky, zkousel sem ji dat do druheho otvoru a dela to to same... je mozne ze kdyz sem lambdu prodluzoval ze sem to blbe spajel, nebo mam hledat jinde? popr. teplotni cidlo vaha vzduchu atd. (D16Y3) diky za rady.
dej lambdu tam kde ma byt origo. a kolisani otacek dela volnobeznak vetsinou , nebo zkus reset aecu
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2010 , 12:44   Citovat  

Johanick napsal:

Pokud vím, tak kabely na lambdě se pájet nesmí. Můžeš akorát použít prodloužení, které třeba u DCček je obsahem zásilky.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2010 , 12:47   Citovat  

Bullseye napsal:
Pokud vím, tak kabely na lambdě se pájet nesmí. Můžeš akorát použít prodloužení, které třeba u DCček je obsahem zásilky.
proc nesmi? muzou ale paji se blbe pokud vim a spoj nemusi byt kvalitní
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.8.2010 , 15:44   Citovat  

Brnďa napsal:
proc nesmi? muzou ale paji se blbe pokud vim a spoj nemusi byt kvalitní

tak treba lepsi nez zakroutit a stahnout buzirkou ne? tam by mohl byt oblouk. a problem je vyresen byla to mala hadicka ktera asi pri montazi odletela, znejakeho cidla presne nevim asi teplota motoru . Velmi šťastný ,jak to mam teda udelat??
jo ale furt mi nejde do hlavy jaktoze ta vrchni muze fungovat kdyz si bere jen z prvniho valce ??
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2010 , 14:35   Citovat  

Zdarec mám tyhle svody a vůbec se mi nelíbí ty 3 štefty co spojují díly 4-2. Asi po 3 měsíčním ježdění jsem zjistil že tyhle svody při 90 km/ 2900 otáček začnou rezonovat a to celkem dost. Tak jsem se dnes rozhodl že si tam vyrobím držák jak na origo svodech ,ale problém nastal ve chvílí kdy jsem chtěl povolit matku. Ta samozřejmě nešla a vytočil se celý šteft. Dám ho do svěráku ,že ji teda vytočím a hle zas nejde ,dokonce jsem ukroutil ten čudlík na konci šteftu ,kterým se šteft utahuje do svodů. Vzal jsem si na pomoc autogen a matku nahříval a sundal jsem ji jenže závit na šteftu byl v wc Takže jsem byl nucen použít šroub M8 pozink jako provizorku k uchycení toho držáku. A teď co mě zajímá dají se někde tyhle štefty koupit? Je to tuším rozměr M10x1,25

IMG_0280.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0280.JPG, 2.36 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2010 , 22:15   Citovat  

optimas napsal:
Zdarec mám tyhle svody a vůbec se mi nelíbí ty 3 štefty co spojují díly 4-2. Asi po 3 měsíčním ježdění jsem zjistil že tyhle svody při 90 km/ 2900 otáček začnou rezonovat a to celkem dost. Tak jsem se dnes rozhodl že si tam vyrobím držák jak na origo svodech ,ale problém nastal ve chvílí kdy jsem chtěl povolit matku. Ta samozřejmě nešla a vytočil se celý šteft. Dám ho do svěráku ,že ji teda vytočím a hle zas nejde ,dokonce jsem ukroutil ten čudlík na konci šteftu ,kterým se šteft utahuje do svodů. Vzal jsem si na pomoc autogen a matku nahříval a sundal jsem ji jenže závit na šteftu byl v wc Takže jsem byl nucen použít šroub M8 pozink jako provizorku k uchycení toho držáku. A teď co mě zajímá dají se někde tyhle štefty koupit? Je to tuším rozměr M10x1,25

si tam udelej mensi zavit..., nebo si kup kulatinu a urob si to.
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.8.2010 , 22:23   Citovat  

Zdravim, taky jsem ukroutil srouby a propalil tesneni mezi temi dvemi kusy. Ale to je delsi historie. Mam ty svody od tebe myslim. Chtel bych se zeptat, jestli muzes sehnat to tesneni nove, nebo kde bych ho koupil. Diky
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2010 , 6:08   Citovat  

Johanick napsal:
si tam udelej mensi zavit..., nebo si kup kulatinu a urob si to.

Aha, takže já si půjdu koupit kulatinu. Když koupím obyčejnou tak za měsíc to zarezne tak, že to nepovolíš a ukroutíš to. Takže si budu muset koupit nějakou kvalitní nejlépe nerez a už vidím jak mi někde prodávají 10 cm nerez kulatiny a cena bude asi taky celkem vysoká. a další věc je zavitové očko, které taky samozřejmě nemám a při tomhle stoupání to bude tady celkem balíka určitě má tohle každý doma a ochotně to půjčí. Takže mě pořád vychází levněji si to někde koupit OK
   Návrat  
DACAN je teď offline  DACAN
PříspěvekZaslal: 31.8.2010 , 16:22   Citovat  

poradi mi nekdo kde seženu svody na targu na d16z6 nejak levne popripade čemu se vyhnout a jakou znacku brat či nebrat VTEC
   Návrat  
tomca.ptacek je teď offline  tomca.ptacek
PříspěvekZaslal: 2.9.2010 , 10:52   Citovat  

já bych ty svody bral teda pokud je ještě máš psal jsem ti mail Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nerezove zvody civic,crx D rada
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: