Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Strana 22 z 46
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:27   Citovat  

ChuCky napsal:
Já nechci kecat, ale myslím, že jsem se bavil se Zizi na prvním letošním Panenském Týnci a mluvila o svých téměř 200PS a 190NM krouťáku na své B16A2.. VTEC

Mno mám odbržděno 197 ps a 168 Nm ( tudy odkaz !/photo.php?pid=245556&id=100000390327325) ,těch 190 si mi asi špatně rozumněl. Byl to stav bez výfuku, ale krom kliky a vstřiků nezůstalo nic série, má to ještě rezervy takže se bude jetě upravovat. ALe bez ojnic a pístů bych se ani na těch 190 ps nedostala Smutný

brzda2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
brzda2.jpg, 118.93 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 12:36   Citovat  

tak to pardón, jsem rád že jsi to uvedla na pravou míru Velmi šťastný Ale i tak úctyhodný výsledek..otázka je, jestli to za ty peníze stojí..
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 14:34   Citovat  

Tema rozdeleno. O sprintech pokracujte prosim zde v tematu "pokec o sprintech"
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 15:38   Citovat  

To Cocks:

Kdyz delas takovy projekt, bez komplikaci se kteryma neslo pocitat se to neobejde. Kdyby to bylo jednoduchy, podobne upraveny auto ma kazdy druhy. Neni to az tak o penezich, ale o reseni problemu a nevzdavat se...

Ver tomu, ze Swap by Ti nepomohl, bylo by to zase plno jinych problemu. Jdes spravnou cestou, jen to chce vydrzet a uspesne dotahnout do konce OK
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 16:30   Citovat  

to Luther: OK

auto je lepsi o sek nez pred tim dodelas to a bude jeste lepsi ..jak sem us psal vykon a kompresni pomer je spojeni tam to zacina ....proste auta co sem delal s podobni setup + spodek mai kolem 190-200hp a de to jezdit denne...
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 18:14   Citovat  

Psal jsem to už několikrát, já vždy spodkem začínám, takže opravdu bych moc nespekuloval, udělal spodek a pokud potom to nebude dobré, tak bych to řešil, klidně tady na fóru, ale pokud nevím, v jakém stavu je spodek, pak jsou všechny tyhle diskuse o řazení, převodovce, výkonu a průběhu bezpředmětné...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 22:43   Citovat  

dimitar napsal:
to Luther: OK

auto je lepsi o sek nez pred tim dodelas to a bude jeste lepsi ..jak sem us psal vykon a kompresni pomer je spojeni tam to zacina ....proste auta co sem delal s podobni setup + spodek mai kolem 190-200hp a de to jezdit denne...

jaký přesný setup máš na mysli? pouze GO spodku a písty s vyšší kompresí?
   Návrat  
PKMotorsport je teď offline  PKMotorsport
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 9:08   Citovat  

OsekSpider napsal:
jaký přesný setup máš na mysli? pouze GO spodku a písty s vyšší kompresí?

Ne, to zas nestačí. Úsměv Písty s jiným kompresním poměrem se tam dávají hlavně kvůli tomu aby se mohly dát jiné vačky atd. a mělo to positivní efekt.
To Danny: My také vždy začínáme od zakladu ale u Cockse původní zadání bylo uplně jiné a s přibívajícímy nároky jsme už pak jasně řekli že teď už by to ale potřebovalo udělat spodek a dát jiné písty.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 12:10   Citovat  

PKMotorsport napsal:
Ne, to zas nestačí. Úsměv Písty s jiným kompresním poměrem se tam dávají hlavně kvůli tomu aby se mohly dát jiné vačky atd. a mělo to positivní efekt.
To Danny: My také vždy začínáme od zakladu ale u Cockse původní zadání bylo uplně jiné a s přibívajícímy nároky jsme už pak jasně řekli že teď už by to ale potřebovalo udělat spodek a dát jiné písty.

tak tak ,to potvrzuji, to až pak se z toho vyklubala nutná potřeba ten spodek udělat, představoval jsem si to o dost jednodušeji Úsměv ..takže až bude mít PK volný termín, tak jdu do toho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 12:24   Citovat  

Luther napsal:
To Cocks:

Kdyz delas takovy projekt, bez komplikaci se kteryma neslo pocitat se to neobejde. Kdyby to bylo jednoduchy, podobne upraveny auto ma kazdy druhy. Neni to az tak o penezich, ale o reseni problemu a nevzdavat se...

Ver tomu, ze Swap by Ti nepomohl, bylo by to zase plno jinych problemu. Jdes spravnou cestou, jen to chce vydrzet a uspesne dotahnout do konce OK

Pravda pravda no, přeci jen se také neupravuje nový auto.
Taky už vidím ,že peníze jsou až druhořadá záležitost ..nastačí jen nakoupit díly a nainstalovat..ale uvést to do provozu a hlavně to vyladit..

s tím SWAPem nevím, já mohu těžko soudit, ale vždycky jsem chtěl radši zachovat vše standardní, jen to upravit, než to celý překopávat..to určitě..ale zase na druhou stranu by tam byl ITR motor, který je už v sérii zase o kus dál... ale teď už jsme na dobré cestě a začíná to vypadat slibně takže ničeho nelituji, jen spekulace. .. uvidíme až se udělá ten spodek, přeci jen 210 000 v těle asi není úplně hit no.
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2010 , 19:27   Citovat  

neviem, aj keď pozerám na tie šprinty z videa, nepríde mi že by Ti to išlo zle alebo horšie jak Chuckymu... to mi hlava nebere
ostatne to dokazujú asi aj časy/výsledky zo vzájomných duelov (či už neofiko CRX sraz a asi aj časy z Hondaya)
za mňa Tvoj projekt fpoho OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 0:08   Citovat  

Tak už jsou připravené anglické kotouče, italské destičky, taiwanský podvozek, tak uvidíme, jak to nakonec bude všechno fungovat dohromady v Japonském autě... pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2010 , 11:36   Citovat  

Dany napsal:
Tak už jsou připravené anglické kotouče, italské destičky, taiwanský podvozek, tak uvidíme, jak to nakonec bude všechno fungovat dohromady v Japonském autě... pořádnej výtlem

jojo, to přesně zapadá do mýho scénáře....jen co se to dostaví, tak to hned někde vokulim aby se neřeklo HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 10:27   Citovat  

tak podvozek už čeká na montáž... zda-li se nepletu, tak se jedná o XYZ SuperSport ...už se těším..ža to konečně nebude jak s fáčkem a budu moct jezdit rychle nejen rovně Úsměv

Brzdy už jsou na autě, zatím zajíždím, jedná se o kotouče EBC TurboGroove a destičky FERODO DS 2500 ..tak to snad konečně začne taky brzdit Úsměv

39030_1355622571054_1246145579_30804994_4081270_n.jpg

39030_1355622571054_1246145579_30804994_4081270_n.jpg, 81.48 kB
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 10:57   Citovat  

Wow pěkně, závidím je to dobrý Hele nebude ti chybět ten tvůj prasklý kotouč? HaHaaa Přece jenom sis už na něj zvykl pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 11:16   Citovat  

rotker napsal:
Wow pěkně, závidím je to dobrý Hele nebude ti chybět ten tvůj prasklý kotouč? HaHaaa Přece jenom sis už na něj zvykl pořádnej výtlem

Velmi šťastný pravda ,že jsem na něj myslel pokaždé, když jsem šlápl na brzdu....těšil jsem se, až konečně lupne, zasekne se o brzdič a to celý se urvě, namele se pod auto a taaaak Velmi šťastný
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 12:16   Citovat  

Jak má ten XYZ Supersport podvozek tvrdé pružiny (spring rate)?

Edit: Už jsem našel, předek 12, zadek 5
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:00  Naposledy upravil cocks dne 11.8.2010 , 22:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Libas napsal:

vidíš, to já ani nevím..jen to, že pružina je uprostřed tlutší než na krajích..Dany to vymyslel na míru + co bude třeba tak doladí..auto bude muset bejt relativně vysoko kvůli výfuku a kolům..pak podám reference..dnes jak jsem se byl projet jsem si zase podvozek "hezky" užil..je to fakt děs, vůbec nechápu, že jsem si už dřív dřív nevšiml, v jaký kaši ten podvozek je... Ale snad úspěšně zajíždím brzdy Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:03   Citovat  

a dnes také konečně foto nových kotoučů a destiček Úsměv

Zadek už je skoro zajetej, předek ještě tak 30%

DSC05762.JPG

DSC05762.JPG, 187.66 kB

DSC05763.JPG

DSC05763.JPG, 201.34 kB

DSC05764.JPG

DSC05764.JPG, 91.42 kB
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:23   Citovat  

to mě už to drážkování s vrtánim neni skoro vidět HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:26  Naposledy upravil Dany dne 12.8.2010 , 14:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Libas napsal:

Právěže ne, podvozek jsem si nastavil sám, dle požadavků s progresivními pružinami... Jak to většinou dělám, až to bude na autě a bude to fungovat, řeknu víc, zatím nemáms CRX žádné zkušenosti, takže spíš pokus...

Dále je také důležité, jakou mají pružiny délku a na jaký pracovní rozsah jsou projektovány...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 11:30   Citovat  

Dany a co ty brzdy zajíždím to dobře ? Alespoň teda dle fotek ? Ještě jsem se do nich ani jednou neopřel..ale už teď je to pocitově úplně jinde, cítím, že to opravdu znatelně a příjemně zpomaluje..až bude válec OK a zajeto to bude něco..těším se jak malej kluk Úsměv
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 11:31   Citovat  

zeptam se add upravy podvozku... je mozny nejak zjistit aktualni silu pruzin? kolik N/mm maji? (konkretne u myho auta). Je to nekde na webu bo da se to zmerit na vymontovany pruzine bo jak? casem premyslim o nepatrne nizsich a nepatrne tuzsich pruzinach. (mam tam ted serie origo a k tomu kyb agx)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 14:27   Citovat  

Bitkar napsal:
zeptam se add upravy podvozku... je mozny nejak zjistit aktualni silu pruzin? kolik N/mm maji? (konkretne u myho auta). Je to nekde na webu bo da se to zmerit na vymontovany pruzine bo jak? casem premyslim o nepatrne nizsich a nepatrne tuzsich pruzinach. (mam tam ted serie origo a k tomu kyb agx)

Dá se to změřit, pokud to jsou origo pružiny, tak asi nic jiného nezbyde...

Nicméně zkušenosti s KYB AGX nemám žádné, takže ti ani nemůžu moc poradit, musel bych se s tím autem asi alespoň svést, poslechnout si, co a jak chceš ty a pak můžu nad něčím dumat... Já to řeším opravdu celkově jako podvozek...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 14:30   Citovat  

cocks napsal:
Dany a co ty brzdy zajíždím to dobře ? Alespoň teda dle fotek ? Ještě jsem se do nich ani jednou neopřel..ale už teď je to pocitově úplně jinde, cítím, že to opravdu znatelně a příjemně zpomaluje..až bude válec OK a zajeto to bude něco..těším se jak malej kluk Úsměv

Já bych se toho už nebál, to už musí být sedlé, jakmile už cítíš rozdíl mezi tím, jak to brzdilo, když si odjížděl, a jak to brzdí teď, tak to už bude dobré...

Pomalu přikládej Velmi šťastný jen dej pozor, musíš si vyzkoušet, ty brzdy můžou mít chuť se trošku kousat... Pak musíš vždy včas povolit... Můžou teď být silnější, než dokážeš přes sériové gumy přenést na vozovku, musíš si to někde opatrně vyzkoušet, třeba budeš překvapenej jaký je to rozdíl v brzdném účinku oproti jinejm "tuningům" docela příjemná změna, možná
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 14:44   Citovat  

Dany napsal:
Dá se to změřit

nj, ale jak, bo spis kde? Jinac ja mam rodinny vti :) spis streetsport (obcas nejakej ten okruh, prilezitostne jen), jezdim i pres zimu apod. Tlumice jsou to celkem slusny, delany na origo, takze s tim nechci zadny velky okruhovy upravy, spis tak trosku to optimalizovat a mirne pro vzhled, protoze je to fakt desne vysoky a i na silnici neuskodi, kdyz se to da o 2cm dolu. Mam taky tuseni, ze miiirne tuzsi pruziny by tomu podvozku prospely, co se charakteristiky tyce, ty tlumice to zvladnou utlimit. Vlastne to je ted tak trochu, ze ty tlumice odvadej vic prace nez pera (vic nez obvykle/vic nez idealne.)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 14:45   Citovat  

Dany napsal:
Já bych se toho už nebál, to už musí být sedlé, jakmile už cítíš rozdíl mezi tím, jak to brzdilo, když si odjížděl, a jak to brzdí teď, tak to už bude dobré...

Pomalu přikládej Velmi šťastný jen dej pozor, musíš si vyzkoušet, ty brzdy můžou mít chuť se trošku kousat... Pak musíš vždy včas povolit... Můžou teď být silnější, než dokážeš přes sériové gumy přenést na vozovku, musíš si to někde opatrně vyzkoušet, třeba budeš překvapenej jaký je to rozdíl v brzdném účinku oproti jinejm "tuningům" docela příjemná změna, možná

Uvidíme, zítra mě čeká cesta do Chomutova, včera jsem byl na přehradě takže po příjezdu do Chomutova už snad nebude třeba obav, ale jsem opatrnej, přece jen kdo zničil dvoje Bremba a jedny Zimmermanny ? HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 14:56  Naposledy upravil Dany dne 12.8.2010 , 15:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cocks napsal:
... dvoje Bremba a jedny Zimmermanny ? ...

To jsou výrobci šroubů a matic nebo čeho? pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 15:01   Citovat  

Bitkar napsal:
... ze ty tlumice odvadej vic prace nez pera (vic nez obvykle/vic nez idealne.)

Nejsem si úplně jistej...

Pružiny dokážu nechat změřit...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 15:39   Citovat  

Dany napsal:
To jsou výrobci šroubů a matic nebo čeho? pořádnej výtlem

no podle těch "brzdných výsledků" to jsou asi výrobci latrín..ale jinak dělaj spoustu samolepek na auta Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks: CRX EE8 back in black
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 44, 45, 46  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina