Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém s PC...nenabíhá plocha...prosím o radu.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 11:35   Citovat  

Vypal jen ten prostřední soubor FRTMCFRE_EN_DVD.iso
Máš v PC něco na vypalování? Vypadá to jako kdyby jsi tam měl CloneDVD nebo podobný program.
Tady máš třeba návod na vypálení bootovacího obrazu
tudy odkaz
co se týče toho BIOSu, tak z toho moc nepoznám. Zkus projet postupně položky, nic neměň a až na razíš na položky kde bude slovo "first" "boot" "master" "slave" "primary" "secondary" "device" či podobné tak jsi na správném místě
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 11:40   Citovat  

mám skype...
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 12:20   Citovat  

Skypem to nevypálíš a já Skype nemám takže si ani nepokecáme
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 12:31   Citovat  

už jsem to vypálil tak to zkusím ještě...
Tak to valím bulvy
   Návrat  
JackeOb je teď offline  JackeOb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 13:56   Citovat  

Tak zkusím taky pomoct.
Pročetl jsem si to tu, nicméně některé věci asi budu opakovat.

1- Ten program je vir, takze pokud v tom notasu nejsou dulezita data, tak bych behem instalace zformatoval vsechny pevne disky v notasu. Jinak se do novyho systemu muze vir zase relativne snadno natahnout.
2- ihned po instalaci nainstalovat kvalitni antivirak (osobne doporucuju eset smart security). A to je dulezity extra pokud se behem instalace nebude nejaky disk formatovat.
3- proverit na viry treba flash pameti ktere se do notasu v posledni dobe pripojovali (dalsi cesta, jak se muze vir vratit).

TED K VLASTNI INSTALACI:
1- vypalit stahnutej image windows (pokud mas legalni cislo na visty, tak samozrejmne visty. Nicmene pokud uz by to melo byt nelegal, tak kazdopadne win. 7 - seven).
- na vypalenm dvd by melo byt nekolik adresaru a souboru, urcite ne pouze prosta kopie stahnuteho souboru.
- ten ztahnuty soubor (vetsinou s koncovkou .bin nebo .iso nebo .nrg) je tzv. image disku. Tedy jeho obraz (proste zabaleny obsah dvdcka do jednoho souboru), ktery umi po vypaleni na nove dvd prenest i informace porebne k bootovani z dvdcka. Tohle prostou kopii neudelas.
- na vypaleni by mel ve vetsine pripadu fungovat program nero (ktery je asi nejrozsirenejsi). Nekde v hlavnim menu programu je polozka neco jako "vypalit image". Tak pres tohle je to asi nejjednodussi. Jinak muzu doporucit treba program Clone DVD, CDBurnerXP a dalsi Úsměv
2- v biosu tady dostat na 1st boot priority polozku Otical disk drive (pomici klaves + a -)
3- nechat pocitac nabootovat z noveho dvd (mozna to bude chtit behem bootovani zmacknout klavesu aby to bootovalo z dvd a nepokracovalo na disk)
4- ridit se pokyny na obrazovce

budu to tady sledovat, kdyz tak jeste rad poradim.
A nejlepsi by bylo, zanest do nejake firmy profikum. U nas by to stalo cca 500 az 1000,- coz neni za funkcni wokna a zachraneny data az tak moc (vse je ralatvni, i cena).
Hlavne to odvirovat, pokud tam zustanou nejaky data. Jinak to cele bylo zbytecne.

Drzim palce.

(PS - slovo V_i_r_u_s je tady bran jako vulgarismus OK )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 13:58   Citovat  

Tak v příkazovém řádku jsem zadal obnovu a ta mě konečně uvedla na plochu! Jdu to projet testama a snad bude vše o.k. Takže DÍKY, DÍKY a ještě jednou DÍKY VŠEM za rady a pomoc!!!!!!!! CHVÁLIM! je to dobrý přátele přátele přátele
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:03   Citovat  

JackeOb napsal:
Tak zkusím taky pomoct.
Pročetl jsem si to tu, nicméně některé věci asi budu opakovat.

1- Ten program je vir, takze pokud v tom notasu nejsou dulezita data, tak bych behem instalace zformatoval vsechny pevne disky v notasu. Jinak se do novyho systemu muze vir zase relativne snadno natahnout.
2- ihned po instalaci nainstalovat kvalitni antivirak (osobne doporucuju eset smart security). A to je dulezity extra pokud se behem instalace nebude nejaky disk formatovat.
3- proverit na viry treba flash pameti ktere se do notasu v posledni dobe pripojovali (dalsi cesta, jak se muze vir vratit).

TED K VLASTNI INSTALACI:
1- vypalit stahnutej image windows (pokud mas legalni cislo na visty, tak samozrejmne visty. Nicmene pokud uz by to melo byt nelegal, tak kazdopadne win. 7 - seven).
- na vypalenm dvd by melo byt nekolik adresaru a souboru, urcite ne pouze prosta kopie stahnuteho souboru.
- ten ztahnuty soubor (vetsinou s koncovkou .bin nebo .iso nebo .nrg) je tzv. image disku. Tedy jeho obraz (proste zabaleny obsah dvdcka do jednoho souboru), ktery umi po vypaleni na nove dvd prenest i informace porebne k bootovani z dvdcka. Tohle prostou kopii neudelas.
- na vypaleni by mel ve vetsine pripadu fungovat program nero (ktery je asi nejrozsirenejsi). Nekde v hlavnim menu programu je polozka neco jako "vypalit image". Tak pres tohle je to asi nejjednodussi. Jinak muzu doporucit treba program Clone DVD, CDBurnerXP a dalsi Úsměv
2- v biosu tady dostat na 1st boot priority polozku Otical disk drive (pomici klaves + a -)
3- nechat pocitac nabootovat z noveho dvd (mozna to bude chtit behem bootovani zmacknout klavesu aby to bootovalo z dvd a nepokracovalo na disk)
4- ridit se pokyny na obrazovce

budu to tady sledovat, kdyz tak jeste rad poradim.
A nejlepsi by bylo, zanest do nejake firmy profikum. U nas by to stalo cca 500 az 1000,- coz neni za funkcni wokna a zachraneny data az tak moc (vse je ralatvni, i cena).
Hlavne to odvirovat, pokud tam zustanou nejaky data. Jinak to cele bylo zbytecne.

Drzim palce.

(PS - slovo V_i_r_u_s je tady bran jako vulgarismus OK )

jj taky děkuji takže tvé doporučení je i když jsem už na ploše přehrát VISTY. to cd s teď mám a mám na noťasu i kode key...tak nevím jestli to teď nepůjde i bez toho cd-a z compu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:06   Citovat  

Egy napsal:
Tak v příkazovém řádku jsem zadal obnovu a ta mě konečně uvedla na plochu! Jdu to projet testama a snad bude vše o.k. Takže DÍKY, DÍKY a ještě jednou DÍKY VŠEM za rady a pomoc!!!!!!!! CHVÁLIM! je to dobrý přátele přátele přátele

Mrkni na tudy odkaz ale hlavne na tudy odkaz do sekcí Prevence a Likvidace. Pokud si chce být jistej conejvíc, tak je třeba ty programy ktere tam doporucujou jeden po druhem pouzit. (Kazdy umi neco jineho, takze nespolehat pouze na jeden nebo na dva).
   Návrat  
coroner je teď offline  coroner
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:10   Citovat  

Odkud si?
Klidně ti ten komp přeinstaluju zadara. Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:10   Citovat  

Egy napsal:
jj taky děkuji takže tvé doporučení je i když jsem už na ploše přehrát VISTY. to cd s teď mám a mám na noťasu i kode key...tak nevím jestli to teď nepůjde i bez toho cd-a z compu?

No pokud to preinstalujes tak, ze nabootujes z cd (a behem instalace navic zformatujes disky), tak tim zcela obchazis system, ve kterem je vir aktivni (to ze to nedela to co pred tim, neznamena, ze tam vir neni).
Pokud budes instalovat novy system z aktivniho systemu (nebo vyuzijest tzv. opravy systému - coz jenom prehraje nektere poskozene soubory) tak muze v operacni pameti byt vir stale aktivni a "prenese se" do noveho systemu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:13   Citovat  

coroner napsal:
Odkud si?
Klidně ti ten komp přeinstaluju zadara. Mrk

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Ja somozrejme taky Velmi šťastný Velmi šťastný - Honda Honda Honda si museji pomahat Úsměv
Kdyz sem psal u "nas na firme...." tak sem tim chtel rict, ze to neni otazka 5ti tisic. - Jen abyste mne spatne nechapali.
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:28   Citovat  

Úsměv je to dobrý v poho chápu, že mě nechceš oškubat pifko ale jinak jsem z Prahy 4 aktuálně...pomoc bych ještě bral i rady už na to dělám od včerejška naštvanej
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:30   Citovat  

jo a stím, že tam ten vir zůstává tak to bude určitě pravda, protože tohle už se tu jednou stalo, ale vyskočilo to pod jiným antivirem...původním co tam byl... zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:38   Citovat  

Egy napsal:
ale jinak jsem z Prahy 4

No a prave proto sem ani nepsal at to doneses, protoze kolik lidi tady bude z Poličky nebo aspoň ze Svitav, ze Velmi šťastný .
Akorat mne tak napada, ze v Praze bych se nedivil, kdyby si za podobny veci rekli 2-3 tis.

Kazdopadne, pokud budes mit otazky, klidne pis, rad je zodpovim. Pokud budu vedet.

Honda přátele
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 14:40   Citovat  

JackeOb napsal:
No a prave proto sem ani nepsal at to doneses, protoze kolik lidi tady bude z Poličky nebo aspoň ze Svitav, ze Velmi šťastný .
Akorat mne tak napada, ze v Praze bych se nedivil, kdyby si za podobny veci rekli 2-3 tis.

Kazdopadne, pokud budes mit otazky, klidne pis, rad je zodpovim. Pokud budu vedet.

Honda přátele

hodný přátele jinak nevim no asi bych to stejně celý chtěl přehrát aby to bylo čistý a pak projížděl ruznýma testama, protože je ten comp super zahlcen to snad ne
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 15:09   Citovat  

stáhl jsem mbam a projíždim teď oba pc, tak uvidíme...jaký by si mi doporučil ochrany do pc aby se netloukli a teda volně ke stažení... Se stydím
jdu se teď najíst ale ten program mi ukázal že i tenhle comp je nějakej napadenej. když jsem ty soubory odstranil tak jsem málem nepustil pc to mi hlava nebere a teď mám zakázaný některý soubory, jsem z toho fakt už blázen naštvanej jestli je mám zase odblokovat nebo nevim co s tím... Bueee

Foto001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Foto001.jpg, 144.78 kB

Foto002.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Foto002.jpg, 151.84 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 15:52   Citovat  

No, mrkni se na nejaky testy, treba na test AV - zive.cz dole jsou i odkazy na stahnuti.

Nase firma je partnerem ESETu, takze jsem vyber antiviru opravdu dlouho neresil, natoz nejakyho free.
Akorat musim rict (a neni to reklama) ze se setkavame s kompama, kde lide pouzivaji jako free antiviry avasta, avg nebo nortona a stejne maji v systemu treba 10-50 kousku ruznych viru. My to pak prozeneme primarne esetem (ale ne primo z napadenyho systemu - proste vyndame disk a pripojime ho jinam) a nekolika dalsima vecma pod woknama i pod linuxem (vetsina je popsana prave na viry.cz a spyware.cz) a pak je teprve hotovo. A zakaznik teprve pak pochopi proc nektery produkty proste jsou placeny - protoze sou lepsi Úsměv . Ale samozrejmne sme se setkali i s nekolika pripady, kdy ani eset nezmohl nic a nebyla jina moznost, nez totalne zformatovat data.

hlavne neinstaluj dve a vice rezidentnich ochran!! potom ti na 99% nebude nabihat system. Ty ochrany se mezi sebou hadaj a si pak rad, kdyz se dostanes aspon do nouzovyho rezimu woken.
Jednorazovejch testu muzes mit treba 20, hlavne abys je musel poustet rucne a ne aby byly residentní, tedy aby samovolne nenabihali soucasne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 15:54   Citovat  

Egy napsal:
stáhl jsem mbam a projíždim teď oba pc, tak uvidíme...jaký by si mi doporučil ochrany do pc aby se netloukli a teda volně ke stažení... Se stydím
jdu se teď najíst ale ten program mi ukázal že i tenhle comp je nějakej napadenej. když jsem ty soubory odstranil tak jsem málem nepustil pc to mi hlava nebere a teď mám zakázaný některý soubory, jsem z toho fakt už blázen naštvanej jestli je mám zase odblokovat nebo nevim co s tím... Bueee

na obrazkach nic vyslovene spatnyho na prvni pohled nevidim, ale jestli doobre koukam mas tam 2 antiviry, takze jestli ti najel system, si stastny clovek. Jestli tam mas fakt dva soucasme, tak jeden odinstaluj. VZDY JEN JEDEN ANTIVIR
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 16:01   Citovat  

mozna jako prvni vec si stahnni hiJackThis. Podle navodu v odkazu uloz log, kterej to udela (nebo si ho zkopiruj do schranky - CTRL+C) a pak tenhle log dej na alalyzu na tehle strance: hijackthis.de/cz a ono ti to vyplivne takovou analyzu hlavnich souboru. To co bude tusim cervene, nebo oznacene jako skodlive, pak oznac primo ve spustenym programu hijackthis s dej tlacitko FixChecked. A restartuj. A pak se modli at ti nabehne system (jako vzdy je riziko, ze pokud nekdo dela neco, cemu tak uplne nerozumi, tak si to akorat znici - viz ja a moje auto Velmi šťastný ).

Dzim palce
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 18:05   Citovat  

Velmi šťastný tak to radši dělat nebudu...jistotka...no a co myslíš teda u toho rozsekanýho compu...přeinstalovat a projet to tím nějakým antivirem a uvidíme. Při tý horší variantě ti to pošlu do firmy HaHaaa No a vcelku pro můj i ten rozsekanej mi prosím poraď jaký FREE verze než koupim Smart...bys tam dal aby se to nepřebilo? Tvůj názor...děkuju. Teď jsu grilovat a večer to zkouknu ale díky moc...
   Návrat  
mooonwalker je teď offline  mooonwalker
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 19:54   Citovat  

stahni si ten programek jak jsem ti psal v mailu, ten primo odstranuje ten bordel co tam mas
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 20:00   Citovat  

Egy napsal:
Velmi šťastný tak to radši dělat nebudu...jistotka...no a co myslíš teda u toho rozsekanýho compu...přeinstalovat a projet to tím nějakým antivirem a uvidíme. Při tý horší variantě ti to pošlu do firmy HaHaaa No a vcelku pro můj i ten rozsekanej mi prosím poraď jaký FREE verze než koupim Smart...bys tam dal aby se to nepřebilo? Tvůj názor...děkuju. Teď jsu grilovat a večer to zkouknu ale díky moc...

- idealni reseni (rychle, jednoduche) je preinstalovat to zcela nacisto (bootovat z cd, a formatovat VSECHNY disky) - tahkle ti tam vir na 99,9% nezustane
- jako dobrej free antivir bych asi bral Avira AntiVir Personal. Nemam s nim osobni zkusenost, ale v testech je na tom dobre. Asi bych si ho instaloval radsi nez avast nebo avg.
- pred instalaci vybraneho antiviru ale zkontroluj, ze v systemu neni jeste nejaky jiny. pokud ano, tak ho nejdriv odinstalovat a restartovat system

Do firmy to klidne poslat muzes, kdyztak ti dam adresu. Mozna by to slo poslat zpatky zadarmiko (resp. na firemni naklady Úsměv )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 20:04   Citovat  

mooonwalker napsal:
stahni si ten programek jak jsem ti psal v mailu, ten primo odstranuje ten bordel co tam mas

mysleno v dobrem:
Nevim sice co to je za program, ale pokud je to jednoucelovy antivir primo na ten spyware z fotky, pak je otazka kolik dalsiho bordelu v pc po jeho pouziti zustane.
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2010 , 20:56   Citovat  

Opět musím poděkovat, především Vám všem a to i honda klubu díky čemuž nás to spojuje...díky Vám mám spousty dobrých přátel a rad nejen o vozech, ale kompletně co se týká všeho...DĚKUJU! přátele Se stydím
Jináč tedy zatím posílat asi néé, ale taky děkuju, pokud ovšem chceš Se stydím jen pro sychr do budoucna tak v SZ mi jí poslat můžeš nebo jen tvůj email já bych se ozval...Nakonec tedy stáhnu ještě i ten odkaz z emailu a votestuju to a už to snad nějak dám sám do kupy...každopádně kdyby něco ozvu se a prostě kluci..děkuju...Honda Honda Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2010 , 8:39   Citovat  

jj, pravda - Úsměv Honda přátele je to dobrý
Velmi šťastný
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 23:31   Citovat  

POMOC, přehrál jsem ty Visty a je tam jen angličtina Tak to koukám! co s tím??? Please...
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 23:36   Citovat  

naučit se anglicky Velmi šťastný offtopic
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 23:39   Citovat  

s tím já problém nemám ale není to moje pc...prosím
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 23:46   Citovat  

Přehrát na české sedmičky, pče vista je dílo ďáblovo Ble
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2010 , 23:51   Citovat  

no to teda... Ble jsem to musel překopat kvůli viru. ovšem instalační cd se nedodává. je to prý v kompu ale kde?? tak jsem musel dle rad stáhnout cd instalační a doufal že to půjde normálně ale bohužel Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém s PC...nenabíhá plocha...prosím o radu.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina