Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Repase zadních třmenů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 23
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2010 , 11:57   Citovat  

Tomášek napsal:
Ahoj mám taky problém, přibržduje mi právě zadní kolo, váleček pak vždy jen zatočím dovnitř a nákou dobu to zas funguje? Nemáte stím někdo nákou skušenost, jak to udělat tak aby se to nemuselo takto pořád opravovat?
Díky Tom

Rozdělat rozkuchat přetěsnit vyměnit rezavý pístek. Nic jiného na tohle nepomůže. je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Warezz.K je teď offline  Warezz.K
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2010 , 20:16   Citovat  

Pfff paráda zvládl jsem to a ani bolelo, ten svěrák je výtečný pomocník Úsměv zejtra to tam jdu všechno znovu namontovat. A teď snad již poslední dotaz. jak se odvzdušnujou brzdy? Jakým zpusobem to mám dělat. Budu mít na pomoc kamaráda, prej se to dělá ve dvou to je vše co vím. Docela mam strach s tim pak odjet. Chvíli to budu zkoušet na plácku, ale doufám že až odjedu, že budu šlapat a nic. Snad ne. A ještě poslední dotaz, kolik to spotřebuje tak kapaliny? Je v nich nějaký rozdíl? Mám jen nějakou 500ml.

Edit: Našel jsem si tu návod. Vypadá to hardcore, doufam, že se to zvládne.

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.4.2010 , 8:52   Citovat  

Warezz.K napsal:
Pfff paráda zvládl jsem to a ani bolelo, ten svěrák je výtečný pomocník Úsměv zejtra to tam jdu všechno znovu namontovat. A teď snad již poslední dotaz. jak se odvzdušnujou brzdy? Jakým zpusobem to mám dělat. Budu mít na pomoc kamaráda, prej se to dělá ve dvou to je vše co vím. Docela mam strach s tim pak odjet. Chvíli to budu zkoušet na plácku, ale doufám že až odjedu, že budu šlapat a nic. Snad ne. A ještě poslední dotaz, kolik to spotřebuje tak kapaliny? Je v nich nějaký rozdíl? Mám jen nějakou 500ml.

Edit: Našel jsem si tu návod. Vypadá to hardcore, doufam, že se to zvládne.

A rozdělával jsi i ten vnitřek zadních třmenu? A jak to šlo a co jsi na to použil

voreza je teď offline  voreza
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 23.4.2010 , 12:56   Citovat  

optimas napsal:
A rozdělával jsi i ten vnitřek zadních třmenu? A jak to šlo a co jsi na to použil

potřebuješ na to akorát stahovací kleště na segrovky..pokud bys chtěl foto nějaký mam když sem to rozebíral...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.4.2010 , 15:24   Citovat  

jo fotky jsem per pod tlakem, ani se nemusíš ptát Velmi šťastný

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.4.2010 , 16:26   Citovat  

jj dávej sem je to dobrý

Warezz.K je teď offline  Warezz.K
0
Nový příspěvekZaslal: 24.4.2010 , 9:41   Citovat  

no takze dal jsem to vsechno zase dohromady, odvzdušnil s kamarádem podle návodu za pomocí hadicky proste vsechno co by se s tim delat melo. utazene, zkontrolovane a proste vsechno. ale kdyz jedu, pedál zabírá az Témer ve spodu a brzda je docela volná. nevíte nekdo co s tim? sedne si to casem nebo je neco spatne?

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
Nový příspěvekZaslal: 24.4.2010 , 10:01   Citovat  

Warezz.K napsal:
no takze dal jsem to vsechno zase dohromady, odvzdušnil s kamarádem podle návodu za pomocí hadicky proste vsechno co by se s tim delat melo. utazene, zkontrolovane a proste vsechno. ale kdyz jedu, pedál zabírá az Témer ve spodu a brzda je docela volná. nevíte nekdo co s tim? sedne si to casem nebo je neco spatne?

spatne odvzdusneny Chápeš!

majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
0
Nový příspěvekZaslal: 3.5.2010 , 21:08   Citovat  

optimas napsal:
Tady je to rozdělané ta ručka a nic složitého v tom nevidím. Je tam vidět pod závitem ploška na klíč tak ,že jestli by se to nemělo povolit a vytáhnout ,ale bůh ví jak se to rozkuchává
kde se dá sehnat ten českej překlad s hezkejma obrázkama? já co našel na netu, tak jsen takový nic moc obrázky, často rozmazaný nebo kostičkoidní a s EN (EN neva, ale CZ někdy lepší a ty obrázky bych fakt moc rád) THX

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 4.5.2010 , 13:45   Citovat  

majkl_l napsal:
kde se dá sehnat ten českej překlad s hezkejma obrázkama? já co našel na netu, tak jsen takový nic moc obrázky, často rozmazaný nebo kostičkoidní a s EN (EN neva, ale CZ někdy lepší a ty obrázky bych fakt moc rád) THX

tady to je tudy odkaz od bitkar ,ale je to na anglany

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 4.5.2010 , 13:54   Citovat  

díky moc, kouknu na to.. já ty zadní třmeny potřebuju zrepasovat, protože se mi zasekává ručka a přemejšlím i co s předníma, protože se mi už dvakrát stalo, že jsem musel "trochu prudčeji" brzdit (asi ze 170ti na 40) na jižní spojce, když mi tam vlítl nějakej jantar se škodovkou nebo VolskymWagonem a do pěti kilometrů se mi tak rozklepal volant a přední pravý kolo bylo tak zahřátý, že jsem se o něj málem spálil - prostě chce to s tím něco provést...

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
Nový příspěvekZaslal: 4.5.2010 , 14:47   Citovat  

majkl_l napsal:
díky moc, kouknu na to.. já ty zadní třmeny potřebuju zrepasovat, protože se mi zasekává ručka a přemejšlím i co s předníma, protože se mi už dvakrát stalo, že jsem musel "trochu prudčeji" brzdit (asi ze 170ti na 40) na jižní spojce, když mi tam vlítl nějakej jantar se škodovkou nebo VolskymWagonem a do pěti kilometrů se mi tak rozklepal volant a přední pravý kolo bylo tak zahřátý, že jsem se o něj málem spálil - prostě chce to s tím něco provést...

To uz docela hranici se zdravym rozumem. Nejezdim tam 80, ale jako co je moc, to je moc. To si radeji takovy story nech pro sebe.

3 háčka
-1
Nový příspěvekZaslal: 4.5.2010 , 14:52   Citovat  

já a zdravej rozum se sejdeme málokdy... Velmi šťastný max tak v posteli když usínám a ráno se zase rozcházíme... Hihi

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.5.2010 , 19:06   Citovat  

Takže třmeny jsem hodil už na auto i s novými hadicemi:

Ještě to musíme znova odvzdušnit protože to prostě ještě není ono.Nevím proč s tím odvzdušněním je takovej problém Bueee Dělali jsme to se strejcem a prej teče už jenom kapalina, ale pedál brzdí prostě až dole Smutný

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.5.2010 , 19:56   Citovat  

ja dneska jeste dodatecne odvzdusnoval taky po tom, co jsem v zime predelaval trubky. Vyplejtval jsem pres pul litru brzdovky za dnesek a stejnak se to moc nezlepsilo. jsem z toho taky docela spatnej. Taky tece uz jen brzdovky, nechapu. Stve me to.

btw. pekna prace

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.5.2010 , 20:07   Citovat  

Tomášek napsal:
Ahoj mám taky problém, přibržduje mi právě zadní kolo, váleček pak vždy jen zatočím dovnitř a nákou dobu to zas funguje? Nemáte stím někdo nákou skušenost, jak to udělat tak aby se to nemuselo takto pořád opravovat?
Díky Tom

Asi to není tvůj případ, ale mě to dělalo, když už byla destička před smrtí. Pístek je už jakoby moc vyjetý z brzdiče a i trochu vyosený. Nové destičky to vyřešily (repas terpve bude)...

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.5.2010 , 20:38   Citovat  

Sorry za offtopic , ale pár fotek z repase předních brzdičů z Legenda. Opískování, 2 vrstvy komaxitu, vyleštění pístků, pozinkování "spojovacího materiálu" a bohužel použití původních guferek a prachovek. Repas sadu se mi nepodařilo sehnat Smutný

11052010446.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
11052010446.jpg, 418.5 kB

11052010448.jpg

11052010448.jpg, 415.88 kB

11052010450.jpg

11052010450.jpg, 456.05 kB

11052010454.jpg

11052010454.jpg, 353.68 kB

11052010455.jpg

11052010455.jpg, 313.67 kB

11052010459.jpg

11052010459.jpg, 477.73 kB

10032009090.jpg

10032009090.jpg, 726.5 kB

jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.5.2010 , 21:11   Citovat  

majkl_l napsal:

sorry za offtopic , ale nedokážu si na H-C představit obecnější prototyp zloducha než s Š nebo VW Velmi šťastný hoši, vy jste střelci Velmi šťastný koncernáře máte jak já rusáky HaHaaa

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 5.6.2010 , 17:03   Citovat  

Zdarec především musím poděkovat Mourlovi za PŮJČENÍ zadních třmenu abych si je mohl repasnou jelikož auto potřebuju denně. Tak jsem se dnes při tom pěkném počasí pustil do výměný těch zadních třmenů abych si ty svoje původní mohl zrepasovat. Tak jsem po delším zápasení s ručkou sundal třmen a že tam nasadím ten od Mourla. A hle obrovský problém nastal při nasazení te podkovy co drží ten třmen on byl MENŠÍ. Já jsem si do teď myslel ,že anglány budou mít stejné zadní třmeny od r.v. 94 až po 01 ,ale kulový!!! Už mám koupenou i sady na repas ,ale na průměr pístku 30 mm a na mojem MB2 r.v. 00 je průměr 34 mm a ten jak jsem zjišťoval se montoval na aerodeck MC2. Takže jsem totálně naštvanej protože takovou skládačku co udělali ti tupci v UK to by snad nevymysleli ani v Rusku. Takže třmeny od Mourla jsou mi na nic jen snad na to až seženu tu repas sadu na 34 mm pístek tak ten třmen použiju jen jako přípravek aby mi nevytekla všechna kapalina na nic jiného se mi to nehodí to snad ne

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 5.6.2010 , 17:57   Citovat  

optimas napsal:
Já jsem si do teď myslel ,že anglány budou mít stejné zadní třmeny od r.v. 94 až po 01 ,ale kulový!!!

A nejsou jedny trmeny Lucas/TRW a druhe Akebono (sice jsem na zadnem aglanovi zatim akebono nevidel ale podle TechDocu tu ta moznost je)?

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 5.6.2010 , 19:09   Citovat  

DrSlimm napsal:
A nejsou jedny trmeny Lucas/TRW a druhe Akebono (sice jsem na zadnem aglanovi zatim akebono nevidel ale podle TechDocu tu ta moznost je)?

Já mam svoje Lucas a ty od Mourla jsem se nepodíval na značku ,ale je to jedno protože je tam stejně nedostanu ,protože mám asi i větší zadní kotouče ,protože tu podkovu co drží třmen tam prostě nedám. Nedostanu se na díry co jsou na rameni. A kdybych tam nechal původní podkovu a dal ten malý třmen tak díry na vodící čepy sedí ,ale zase by pístek brzdil jen půlkou což by asi nebylo dobré. Takže musím sehnat tu repas sadu na pístek o průměru 34 mm a už jsem ji našel v Inter Cars

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 10.6.2010 , 21:39   Citovat  

vi nekdo prosimvas jaky jsou na 1.8Vti odvzdusnovaky?

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:03   Citovat  

nikdo nevi? ani jak to zjistit krom sundani?

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 13:13   Citovat  

Bitkar napsal:
vi nekdo prosimvas jaky jsou na 1.8Vti odvzdusnovaky?

Dneska večer se mrknu na třmeny co mám venku a dám vědět...

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 19:13   Citovat  

Bitkar napsal:
nikdo nevi? ani jak to zjistit krom sundani?

Já co teď dělá tak pokoutněten repas brzd. Tak jsem sháněl i nové ovzdušNováky. A bylo mi řečeno v Honda že nejsou a ani nebudou (na zadek) na předek ano ty mají. Do zadu však né. Ale to jsem sháněl na anglána 1,4 ,ale to bude stejný. A můžu říct i když jsem si koupil nové na předek a dal je tam tak pří ovzdušnění šly ven a měnil jsem je za staré. Ty nové jsou jakési šuk a nesedí. Takže pokud můžu radit ty staré dokonale očistit a použít znovu. je to dobrý

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 20:34   Citovat  

dopis: dik, zmer pls poradne ty rozmery jako primery, tak jakej to ma zavit, snad to baxim bude mit. dik moc jeste jednou.

optimas, za tech par korun to za zkousku stoji. Ty moje jsou v desnym stavu. Pravej zadni mam prebouchanej na o dve cisla mensi matku, na kazdy kolo pouzivam skoro jinej nastroj, abych to povolil a utah :)) Pokud to bude mit ten rozmer a zavit, tak to snad sedet musi. Uvidim, beru na vedomi, dik.

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 21:23   Citovat  

Bitkar napsal:
dopis: dik, zmer pls poradne ty rozmery jako primery, tak jakej to ma zavit, snad to baxim bude mit. dik moc jeste jednou.

optimas, za tech par korun to za zkousku stoji. Ty moje jsou v desnym stavu. Pravej zadni mam prebouchanej na o dve cisla mensi matku, na kazdy kolo pouzivam skoro jinej nastroj, abych to povolil a utah Úsměv) Pokud to bude mit ten rozmer a zavit, tak to snad sedet musi. Uvidim, beru na vedomi, dik.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak pokud tam máš to co píšeš tak ti bude vše připadat skvělý. Jen mám obavy s Honda jestli je dělá jak jsem psal oni je vážně nedělají a berou to o někud z fáčka ják tu jeden psal že pasujou přední pístky za pár šupú na místo od Honda za několik stovek a sedí to pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem I Posero říkal že je třeba hledat a najdeš vše pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 21:34   Citovat  

no ja doufam, ze budou sedet ty, co jsem daval z toho odkazu vyse - firma baxim. Budu tam ted totiz neco objednavat, tak bych rovnou vzal i ty odzvdusnovaky.

btw: predni levej mam ok, pravej s trochou nasily, zadni levej je o cislo mensi a pravej o dve :) docela ferovka no.

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 11.6.2010 , 21:55   Citovat  

Já si je koupil v Honda a nakakali mě mají to z druhé ruky a ještě menší a chcou za to hříšný prachy. Když jsem to utahoval tak tam byla velká vůle v tom závitě tak to musím často kontroloval a až se na to dostanu tak je vrátím nazpět ty origo původní

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 14.6.2010 , 19:37   Citovat  

tak co? meril to nekdo?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Repase zadních třmenů