Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
svíčky ngk obyč a ngk iridium - změna vlastností motoru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 13:54   Citovat  

ja sem jeste zkusil dat i tablety do motoru a ejhle spotreba sla uplne dolu ted si netroufnu presne rict kolik ale je to neco pod 5.7l a vykon rapidne nahoru.odezva na pedal uplne krasna.auto slo do otacek krasne.muzu doporucit.a tem co tady pisou ze to je nesmysl tak vubec nevi.nemaji to vyzkousene jenom teorii.ja sem to zkusil primo na svojem aute a narust vykonu rapidni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 13:55   Citovat  

Adamek napsal:
jsem na tom stejně, ale mam ještě turbonator ve vyfuku, kovovej aby to šlo líp ven OK
hele sem tam chtel davat tu pistalku, myslis ze to taky lip pojede? nebo radsi ten turbonator??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 13:56   Citovat  

kamol napsal:
ja sem jeste zkusil dat i tablety do motoru a ejhle spotreba sla uplne dolu ted si netroufnu presne rict kolik ale je to neco pod 5.7l a vykon rapidne nahoru.odezva na pedal uplne krasna.auto slo do otacek krasne.muzu doporucit.a tem co tady pisou ze to je nesmysl tak vubec nevi.nemaji to vyzkousene jenom teorii.ja sem to zkusil primo na svojem aute a narust vykonu rapidni.
joo tablety mi borec z aukra psal, ze se bat nemusim ze vsichni jen proti tomu ze zbytecny prachy, a ze to nepomuze, ale treba to dal do kamionu man tgacko a pry taky z 20 litru nafty na 15, takze na tom neco bude, dnes si pro ty tablety jedu je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:02   Citovat  

dal sem Brndovi plus za to ze se tady podelil o mnoho overenych zkusenosti.Urcite se bude hodit ne jen jednomu cloveku.velke diky.jen tak dal chlape.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:03   Citovat  

kamol napsal:
dal sem Brndovi plus za to ze se tady podelil o mnoho overenych zkusenosti.Urcite se bude hodit ne jen jednomu cloveku.velke diky.jen tak dal chlape.
oh thx Úsměv tobe taky nalezi, jelikoz na ty tablety sem uplne zapomel je to dobrý
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:05   Citovat  

chlapy co to tady resite, vubec vas nepoznavam cože cože ? cože cože ? cože cože ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:06   Citovat  

Becky napsal:
chlapy co to tady resite, vubec vas nepoznavam cože cože ? cože cože ? cože cože ?
resime jen to co ostatni vyvraci aniz by to vyzkouseli, my to zkusili a vime, ze to opravdu funguje OK
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:06   Citovat  

ja sem dal do nadrze smes alpy spolu s technickym lihem a vykon se zvedl cca odhadem o 42,3756 WHP. samozrejme mam v sani i turbonator vyrobeny ze stareho fenu a jeste sem dal titanomolybdenowolframoplatinovy svicky. jeste sem si koupil na aukru chip, takovej pekne barevnej, maji ho i v baumaxu ale tam mi nikdo nebyl schopen poradit. premyslel sem i tom paralenu do olejove naplne, pry to ma zlepsit mazani a zvysit tepelnou vodivost bloku motoru, pak se to lip chladi a muzete to tocit i v zime hned po startu. spotreba klesla tak o 22,5% a pritrojovka se zmekcila minimalne o polovinu, a navic mi to prestalo reznout OK fakt doporucuju, ti co to nemaji vyzkouseni nevi ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:07   Citovat  

Becky napsal:

problematiku zvysovani vykonu.a nasli jsme cestu zvedani vykonu za ucelem neutratit moc penez.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:09   Citovat  

Clark napsal:
ja sem dal do nadrze smes alpy spolu s technickym lihem a vykon se zvedl cca odhadem o 42,3756 WHP. samozrejme mam v sani i turbonator vyrobeny ze stareho fenu a jeste sem dal titanomolybdenowolframoplatinovy svicky. jeste sem si koupil na aukru chip, takovej pekne barevnej, maji ho i v baumaxu ale tam mi nikdo nebyl schopen poradit. premyslel sem i tom paralenu do olejove naplne, pry to ma zlepsit mazani a zvysit tepelnou vodivost bloku motoru, pak se to lip chladi a muzete to tocit i v zime hned po startu. spotreba klesla tak o 22,5% a pritrojovka se zmekcila minimalne o polovinu, a navic mi to prestalo reznout OK fakt doporucuju, ti co to nemaji vyzkouseni nevi ...
jo technicky lih a alpa prida vykon, to pouzivaji i zavodnici jako doping je to dobrý ale s tim mazanim o tom sem neslisel jeste
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:10   Citovat  

Clark napsal:

s tim paralem byhc trosku brzdil.kamos to zkousel a mel problemy s tim ze mu ecu hazela chybu.ted presne nevim jakou.ale nakonec pomohla uprava ECU a fungovalo jak ma.tak jenom at vite ze se musi upravit ecu.myslim si ze taky dobry prinos.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:11   Citovat  

jj s tou ecu je problem, ale prej paralen 500...tak to 500 prej je v N.m, dneska pro nej jdu do lekarny
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka

Hned jedu nakupovat at mam doma nabusenou karu Velmi šťastný Honda pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček

kamol napsal:
s tim paralem byhc trosku brzdil.kamos to zkousel a mel problemy s tim ze mu ecu hazela chybu.ted presne nevim jakou.ale nakonec pomohla uprava ECU a fungovalo jak ma.tak jenom at vite ze se musi upravit ecu.myslim si ze taky dobry prinos.
ja akorat vim o tom ze kdys se prida mouka na zhusteni oleje, ze to taky dost pomuze, envim sice kterym smerem ale pomuze to dost, pry to vymezi vule dost jak je ten olej hustsi, jedine co se musi upravit je vyndat zarovicku z kontrolky mazani, protoze porad sviti
   Návrat  
Vinc je teď offline  Vinc
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:12   Citovat  

Taky potvrzuji slova Brnd'i OK s normálníma svíčkama to vůbec nejelo,ale jak jsem tam dal iridové tak mi ta bestie hrabala i na 4ku a točila skoro 8500ot ,jinak turbonátor jsem si vyrobil sám,protože nemám moc peněz a můžu říct,že tak jak to potom tlačilo do sedačky jsem ještě nezažil.Jsem z těch tlaků měl vždycky problém udržet stolici.Jo a ještě si pamatuju,ty tablety jsou určitě taky dobré,ale já kdysi koupil na burze od nějakého polského tunera nějaký octan booster co ti změní octanové číslo na 120,normálně jsem byl vždycky středem pozornosti,protože mi šlehal metrový plamen z výfuku,to si Brnd'o taky kup je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:15   Citovat  

me to taky bez svicek nejelo, ale jak sem je tam pak dal......to jelo
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:16   Citovat  

tohel se zapíše zlatým písmem do dějin zvyšování výkonu!!!! Marat, Eso, ReNo, atd , Ti všichni jdou na to špatným směrem
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:17   Citovat  

Vinc napsal:
Taky potvrzuji slova Brnd'i OK s normálníma svíčkama to vůbec nejelo,ale jak jsem tam dal iridové tak mi ta bestie hrabala i na 4ku a točila skoro 8500ot ,jinak turbonátor jsem si vyrobil sám,protože nemám moc peněz a můžu říct,že tak jak to potom tlačilo do sedačky jsem ještě nezažil.Jsem z těch tlaků měl vždycky problém udržet stolici.Jo a ještě si pamatuju,ty tablety jsou určitě taky dobré,ale já kdysi koupil na burze od nějakého polského tunera nějaký octan booster co ti změní octanové číslo na 120,normálně jsem byl vždycky středem pozornosti,protože mi šlehal metrový plamen z výfuku,to si Brnd'o taky kup je to dobrý
kde se to da sehnat? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:17   Citovat  

MOTyLEK napsal:
tohel se zapíše zlatým písmem do dějin zvyšování výkonu!!!! Marat, Eso, ReNo, atd , Ti všichni jdou na to špatným směrem
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
jj, myslim si ze oni zbytecne davaji lepsi ventily, vacky, pisty , vyfuk atd, kdys to jde jednoduse za par korun je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:20   Citovat  

co jsem ale zaslechl, tak prej rychlé pruhy alias viper taky něco přidaj, prý lepší proudění vzduchu bo co a auto se líp prokousává větrem OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:20   Citovat  

Brnďa napsal:
kde se to da sehnat? Úsměv

já se otom dočetl na škoda 120 forum že prý to lijou do svých zadohrábek,je to luxusní frajeřinka a diky tomu většímu číslu to jede jak na letecký benzín,tak jsem to chvíli scháněl a sehnal jsem to na motoristické burze. Zkus se mrknout po internetu určo na to narazíš OK
   Návrat  
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:22  Naposledy upravil TomTom1 dne 2.6.2009 , 14:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:22   Citovat  

Vinc napsal:
já se otom dočetl na škoda 120 forum že prý to lijou do svých zadohrábek,je to luxusní frajeřinka a diky tomu většímu číslu to jede jak na letecký benzín,tak jsem to chvíli scháněl a sehnal jsem to na motoristické burze. Zkus se mrknout po internetu určo na to narazíš OK
ok du hledat Úsměv je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:23   Citovat  

MOTyLEK napsal:
co jsem ale zaslechl, tak prej rychlé pruhy alias viper taky něco přidaj, prý lepší proudění vzduchu bo co a auto se líp prokousává větrem OK

JJ přesně tak, asi ti dám taky plus,protože to je svatá pravda,proč myslíte že kdysi měli všechny závodní auta tyhle pruhy? Je to proto že lak na autě svou strukturou pod mikroskopem připomíná rybí šupiny a díky polepení závodníma pruhama se razantně snížil odpor vzduchu a zlepšila aerodinamika,takže taky jednoznačně doporučuju je to dobrý kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:25   Citovat  

Vinc napsal:

diky za radu.taky me to zajima a sem rad ze neco takoveho muzu mit taky na svem aute.
jinak sem cosik zaslechl ze pry jde lehce zvysit objem motoru za pouziti anabolickych steroid.netreba prevrtavat ale staci hodit vialky do valcu a hned je treba z 1.6 motor o objemu 2.5 se samozrejme vetsim vykonem.akorat je treba trosku upravit brzdy smirkem a vyvrtat diry do kotoucu.prece jenom se zvysi kroutici moment(ten kdo nevi muze si precist na hlavni strane co to je vykon a kroutici moment).
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:35   Citovat  

Vinc napsal:

kuci to se nedá čist a tlemit se u toho. a neptal ses kluků na škoda fóru jak dlouho jim ty plečky vydržely??co ventily??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:38   Citovat  

klucí, zvyšujete výkon, ale co podvozek, brzdy a aerodynamika? co se týká brzd, doporučuji poklice s jejich imitací, krásný doplněk a určitě bude i hodně funkční!!!! dále čím větší křídlo vzadu s větším sklonem, tím líp ta zadek bude sedět. dále nárazníky, čím větší lopata a čím níž u země, taky lepší, viz DTM, tam mají křidélka i na trenkách u řidiče OK
   Návrat  
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:38  Naposledy upravil TomTom1 dne 2.6.2009 , 15:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sablos napsal:
kuci to se nedá čist a tlemit se u toho. a neptal ses kluků na škoda fóru jak dlouho jim ty plečky vydržely??co ventily??

HaHaaa já bych, být moderátorem, pár příspěvků odsud rovnou přemístil do topicu " Vtipy sem! "

Být to tak jednoduchý tak jezdí každej ve 200koňových bestiích se spotřebou 5l,
a to ještě prakticky zadarmo
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:43   Citovat  

...táák, ve světle nových zkutečností...dám za odvoz moje TODA 4-2-1 a MUGEN 4-1 svody, S80 se špérou...a B20 jde do šrotu, hliník je těžký, to ještě vydělám. OK
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2009 , 14:55   Citovat  

Lukas napsal:
...táák, ve světle nových zkutečností...dám za odvoz moje TODA 4-2-1 a MUGEN 4-1 svody, S80 se špérou...a B20 jde do šrotu, hliník je těžký, to ještě vydělám. OK

tak já těch TODA zbavim, když je necháš za odvoz.kdy se můžu stavět?? pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
svíčky ngk obyč a ngk iridium - změna vlastností motoru
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina