Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 436, 437, 438 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 437 z 486
sakybuky je teď offline  sakybuky
PříspěvekZaslal: 18.1.2019 , 8:32   Citovat  

K té spotřebě. Jezdím vsehostyl. Město, dálky. Klidná jízda i vytáčení k rudemu. Mám 2.4 tourer. A spotřeba v létě klidně i 8.5 v zimě klidně 9.5 až 10.2. Jako průměru bych uvedl těch 9.5 to je optimální. Budu dávat brzi čip motoru tak uvidíme.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.1.2019 , 10:22   Citovat  

sakybuky napsal:
K té spotřebě. Jezdím vsehostyl. Město, dálky. Klidná jízda i vytáčení k rudemu. Mám 2.4 tourer. A spotřeba v létě klidně i 8.5 v zimě klidně 9.5 až 10.2. Jako průměru bych uvedl těch 9.5 to je optimální. Budu dávat brzi čip motoru tak uvidíme.

Myslíš takový ten čip co zvedne výkon o 20 koní za 4000,- Kč na atmosféře? Na to jsem zvědav,pak se tu pochlub...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2019 , 12:52   Citovat  

sakybuky napsal:

A na jakou mapu ten čip bude? I-Vtec jich má několik pro normální vačky i pro ostrou, natáčí se mu vačková křídel a mapy se mezi sebou různě kombinují... Už to není Vtec on/off... Čipa (a Dala) má skoro každá firma, ale po mailovém dotazu "jak to uděláte, když mám "3 mapy" na normál a "3 mapy" na ostré vačky? se nikdo neozval... Se stydím
   Návrat  
Fiskus je teď offline  Fiskus
PříspěvekZaslal: 18.1.2019 , 15:09   Citovat  

Jak je to s dvd mechanikou, nejraději bych ji vyndal a už nevracel, otázka je zda musí být připojená nebo bude vše kromě navigace i bez ní? Nevíte někdo.

Na před fl.

Díky.
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2019 , 22:02   Citovat  

bez dvd mechaniky ti nebude lcd nic zobrazovat , dvd mechanika neni jen mechanika na navigaci
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 8:01   Citovat  

Čau, doporučíte mi nějakého kvalitního druhovýrobce světel, popřípadě i kde objednat Cooo???
Plánuji na svém A7g, 2.2,r 06, poFace, H1+H1 výměnu. Originální mi už vůbec nesvítí - zažloutlý přední plast, čočky a určitě vypálené paraboly.

A neřešil už někdo výpadky podsvícení autorádia?

Díky
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 9:12   Citovat  

TYC. Depo neber. TYC používa rovnaké projektory, mám dokonca pocit že repasuje použité, lebo to tak fakt vyzera. A kúp poface, sú za rovnakú cenu a auto vyzerá s nimi lepšie.
   Návrat  
BeFree je teď offline  BeFree
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 18:26   Citovat  

Zdravim vsechny. Potreboval bych poradit. Accord 2.4 mi v tahu vibruje - ne do volantu, ale do auta. Vim, ze uz se to tady resilo, prispevky jsem cetl a na zaklade toho jsem vymenil cele poloosy. Vymena hodne pomohla ( predtim to hazelo s autem na vsechny rychlisti), ted to vibruje jen na dvojku a jen priblizne 2-3tis otacek. Chci se zeptat, co by to jeste mohlo byt. Poloosy se menily cele, ale netusim, jak jsou ulozene. Cetl jsem tady jeste o vymene nejskeho loziska na poloosach, nebo loziska na kole. Prijde mi, ze to hazi od prave strany, ale jen kdyz na dvojku hodne slapnu v nizkych otackach. Kdyz jse auto plne nalozene, jede normalne. Sim o radu, co by to mohlo byt. Diky moc
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 19:03   Citovat  

Kmóďa napsal:
Myslíš takový ten čip co zvedne výkon o 20 koní za 4000,- Kč na atmosféře? Na to jsem zvědav,pak se tu pochlub...

Jj. Ani tak ne neočekávám nárůst kW ale spíš že mi trochu upraví křivku. A soupnou větší výkon dolů k nižším otáčkam. Tak uvidíme. Dám vědět co to s autem udělá
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 19:04   Citovat  

Hellborn napsal:
A na jakou mapu ten čip bude? I-Vtec jich má několik pro normální vačky i pro ostrou, natáčí se mu vačková křídel a mapy se mezi sebou různě kombinují... Už to není Vtec on/off... Čipa (a Dala) má skoro každá firma, ale po mailovém dotazu "jak to uděláte, když mám "3 mapy" na normál a "3 mapy" na ostré vačky? se nikdo neozval... Se stydím

Asi nevěděli o čem pán hovoří
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 19:10   Citovat  

BeFree napsal:
Zdravim vsechny. Potreboval bych poradit. Accord 2.4 mi v tahu vibruje - ne do volantu, ale do auta. Vim, ze uz se to tady resilo, prispevky jsem cetl a na zaklade toho jsem vymenil cele poloosy. Vymena hodne pomohla ( predtim to hazelo s autem na vsechny rychlisti), ted to vibruje jen na dvojku a jen priblizne 2-3tis otacek. Chci se zeptat, co by to jeste mohlo byt. Poloosy se menily cele, ale netusim, jak jsou ulozene. Cetl jsem tady jeste o vymene nejskeho loziska na poloosach, nebo loziska na kole. Prijde mi, ze to hazi od prave strany, ale jen kdyz na dvojku hodne slapnu v nizkych otackach. Kdyz jse auto plne nalozene, jede normalne. Sim o radu, co by to mohlo byt. Diky moc

Cus. Mám stejný problém. Vybrace do kastle u 2-2,3 otáček. Dle mého mekanika je nejspíš v háji některý z uložení motoru. For je v tom že v kterým uložení. Žádný uložení totiž vyloženě nejeví známky viditelného opotřebení. Psal jsem o radu Mattikovi který z uložení motoru se nejčastěji mění když už se meni že bych ho vyměnil. Nechci měnit zrovna všechny a doufat že je to ono. Taky bych rád vyřešil protože z toho vrze palubka a jak mi to vibruje i do čelního skla tak mi Brno zpětne zrcátko a je v něm prd vidět
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 19:14   Citovat  

Kluci ještě dotaz. Jak vám dobře vyhriva zadní okno? Mám tourer a co mám Hondu tak nikdy Teda žádná sláva oproti jiným vozidlům. A poslední dobou mi přijde že to snad ani nezahriva okno vůbec. Chyba auta či je něco rozbité? Nevíte?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 20:46   Citovat  

BeFree napsal:

Měnil si komplet poloosy za originál,nebo kde si je koupil?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 20:49   Citovat  

sakybuky napsal:

Jako většina firem typu ABCtuning... Upravit jednotku za ty 3-4tis. není reálné.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 20:54   Citovat  

sakybuky napsal:
Jj. Ani tak ne neočekávám nárůst kW ale spíš že mi trochu upraví křivku. A soupnou větší výkon dolů k nižším otáčkam. Tak uvidíme. Dám vědět co to s autem udělá

Upraví ti jí tak, že ti jí zničí. Jsou to vyhozené peníze, pokud chceš optimalizaci jednotky s pozitivním účinkem na výkon, tak jedině reflash přímo na K24 od Hondaty: tudy odkaz dělá to Marek ze Slovenska tudy odkaz

Něco o čiptuningu od Danyho, nejznámějšího upravce K-series motorů na clubu Mrk tudy odkaz

Citace pokud to nechceš číst

"No a co u motorů F20, K20, K24 a podobných??? Tam jednoduchý chiptuning důrazně nedoporučuji. Tato jednotka je díky variabilnímu časování, které je ještě navíc spojené s natáčením vačky, opravdu hodně složitá. U starších jednotek se zjednodušeně řečeno jedná o kombinaci dvou map motoru (VTEC vypnuto a VTEC zapnuto), ale u těch nových motorů to je 6 základních map bez VTEC a 6 základních map motoru se sepnutým VTEC, což je právě dáno možností kombinace s natočením vačky o 0-50 stupňů (v základních skocích po 10 stupních), což se dá ještě jemně doladovat, no prostě dokonalé, ale blázinec :o) . Opravdu to nejnižší co funguje jsou Hondata, ale ani ty Vám v ceně nedají (a vlastně ani nemůžou) optimální mapu motoru. Pouze jakousi obecnou a univerzální, kterou (jak sami upozorňují) je třeba upravit. I tady si myslet, že nějak sáhnu do programu a nastavím si správně mapu "od oka", je holý nesmysl a většinou pak vede k horším výsledkům než v sérii. Zde jdou sice lehce nastavovat hodnoty spínání VTEC a chování motoru v jednotlivých režimech, ale zase pro změnu to je tak složité, že pro základní doladění potřebuje člověk nějakých 5-20 měření (podle zkušeností) a pro člověka, který to nikdy nedělal, je to vlastně nemožné doladit správně. Jen na okraj, kdo Vás nechá takhle dlouho řádit na brzdě??? (a hlavně za kolik). "
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 21:06   Citovat  

sakybuky napsal:

Jako většina firem typu ABCtuning... Upravit jednotku za ty 3-4tis. není reálné.
   Návrat  
Rado1983 je teď offline  Rado1983
PříspěvekZaslal: 22.1.2019 , 21:07   Citovat  

Caute.Da sa niekde nastavit ten pedal,aby zaberal tak ako ma?Vdaka.Plynovy pedal ma prve 2cm mrtvy chod.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 2:25   Citovat  

Kmóďa napsal:

Poloosy jsem nikde nekoupil ani neměnil. Není v mém případě třeba. Když to naskytnu a opru se o motor tak jasně drnci do rukou. Podle toho právě ta myšlenka že jde o chybu v držáku motoru. Do kastle to vibruje právě až v těch otáčkách od 2 tis do 2.3 jak o píšeš ty. V tu chvíli má motor největší vibrace. Osobně tipuji že by to mohl být držák co je vpravo z pohledu řidiče. Ale z pohledu jak říkám nejeví známky opotřebení. Tak nevím je jich tam asi 5.ten zadní pochybuji ty snad neodchazej u zadnyho auta. Heh
   Návrat  
BeFree je teď offline  BeFree
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 7:54   Citovat  

Kmóďa napsal:

Jsou tam originaly z Hondy. To uchyceni motoru me taky napadlo, ale vzhledem k tomu, ze vymena poloos hodne pomohla a vibrace omezila, bych se priklanel k tomu, ze bude porad problem nekde tam. Dalsi poznatek - ted v mrazech, kdyz vyjedu rano se zmrzlym autem, jede to uplne normalne. Jak se to pres den ohreje na slunci, vibrace jsou zpatky.
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 19:44   Citovat  

sakybuky napsal:
Kluci ještě dotaz. Jak vám dobře vyhriva zadní okno? Mám tourer a co mám Hondu tak nikdy Teda žádná sláva oproti jiným vozidlům. A poslední dobou mi přijde že to snad ani nezahriva okno vůbec. Chyba auta či je něco rozbité? Nevíte?
Pokud se ti zdá že se ti zadní okno u Tourera nerozmražuje tak máš pravděpodobně přelámané kabely ve svazku co vedou do pátých dveří Mrk měl jsem to taky je to dobrý
   Návrat  
tommy6g je teď offline  tommy6g
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 21:25   Citovat  

Kolik jste nejvíc jeli se svými Accordy 2.2 nafta sedan? Ma auto nějaký omezovac? Vždycky jsem jel nejvíce cca 219 tachometrovych a víc proste už ani ťuk. Rovinka, mírný kopec dolu furt stejné. Bueee
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 22:07   Citovat  

tommy6g napsal:
Kolik jste nejvíc jeli se svými Accordy 2.2 nafta sedan? Ma auto nějaký omezovac? Vždycky jsem jel nejvíce cca 219 tachometrovych a víc proste už ani ťuk. Rovinka, mírný kopec dolu furt stejné. Bueee

serie moc nejede pres maximalni konstrukcni rychlost ,kdyz ja koupil K24 tourer na ouzkych letnich 205kach a vice nez 220 to nejelo i to s tezi .. po reflashi na osumnactkach 225 nebyl problem jet malinko pres 240 ..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 22:49   Citovat  

BeFree napsal:
Jsou tam originaly z Hondy. To uchyceni motoru me taky napadlo, ale vzhledem k tomu, ze vymena poloos hodne pomohla a vibrace omezila, bych se priklanel k tomu, ze bude porad problem nekde tam. Dalsi poznatek - ted v mrazech, kdyz vyjedu rano se zmrzlym autem, jede to uplne normalne. Jak se to pres den ohreje na slunci, vibrace jsou zpatky.

No mě to dělá za každého počasí. A jak říkám i na volnoběh když se opru o motor tak cítím jak silné vibruje. Což by nemělo. Nevím asi máš problém jinde. Ale chytla mě u tebe
ta stejná souvislost s těmi otáčkami.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 22:50   Citovat  

[quote="Meda"]Pokud se ti zdá že se ti zadní okno u Tourera nerozmražuje tak máš pravděpodobně přelámané kabely ve svazku co vedou do pátých dveří Mrk měl jsem to taky je to dobrý[/quote jo?? A jak jsi to prosím tě řešil??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.1.2019 , 22:52   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Upraví ti jí tak, že ti jí zničí. Jsou to vyhozené peníze, pokud chceš optimalizaci jednotky s pozitivním účinkem na výkon, tak jedině reflash přímo na K24 od Hondaty: tudy odkaz dělá to Marek ze Slovenska tudy odkaz

Něco o čiptuningu od Danyho, nejznámějšího upravce K-series motorů na clubu Mrk tudy odkaz

Citace pokud to nechceš číst

"No a co u motorů F20, K20, K24 a podobných??? Tam jednoduchý chiptuning důrazně nedoporučuji. Tato jednotka je díky variabilnímu časování, které je ještě navíc spojené s natáčením vačky, opravdu hodně složitá. U starších jednotek se zjednodušeně řečeno jedná o kombinaci dvou map motoru (VTEC vypnuto a VTEC zapnuto), ale u těch nových motorů to je 6 základních map bez VTEC a 6 základních map motoru se sepnutým VTEC, což je právě dáno možností kombinace s natočením vačky o 0-50 stupňů (v základních skocích po 10 stupních), což se dá ještě jemně doladovat, no prostě dokonalé, ale blázinec :o) . Opravdu to nejnižší co funguje jsou Hondata, ale ani ty Vám v ceně nedají (a vlastně ani nemůžou) optimální mapu motoru. Pouze jakousi obecnou a univerzální, kterou (jak sami upozorňují) je třeba upravit. I tady si myslet, že nějak sáhnu do programu a nastavím si správně mapu "od oka", je holý nesmysl a většinou pak vede k horším výsledkům než v sérii. Zde jdou sice lehce nastavovat hodnoty spínání VTEC a chování motoru v jednotlivých režimech, ale zase pro změnu to je tak složité, že pro základní doladění potřebuje člověk nějakých 5-20 měření (podle zkušeností) a pro člověka, který to nikdy nedělal, je to vlastně nemožné doladit správně. Jen na okraj, kdo Vás nechá takhle dlouho řádit na brzdě??? (a hlavně za kolik). "
zajímavé. No když mě se Teda nechce jezdit až do čobolska Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 7:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
serie moc nejede pres maximalni konstrukcni rychlost ,kdyz ja koupil K24 tourer na ouzkych letnich 205kach a vice nez 220 to nejelo i to s tezi .. po reflashi na osumnactkach 225 nebyl problem jet malinko pres 240 ..

230 dle tacho, na 235 to lezlo hůř a pak už byl provoz... Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 7:31   Citovat  

sakybuky napsal:

Pokud chceš peníze splachovat... Velmi šťastný Jo, žádná firma se neozvala, protože ani netušili, že by sériová jednotka mohla mít několik map a netušili, jak to čipovat (viz. výše Dany). Ale někomu holt např. firma ABCtuning upraví i jednotku, která upravovat nejde... Velmi šťastný Tady psal blog náš člen DaM tudy odkaz
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 10:26   Citovat  

[quote="sakybuky"]
Meda napsal:
Pokud se ti zdá že se ti zadní okno u Tourera nerozmražuje tak máš pravděpodobně přelámané kabely ve svazku co vedou do pátých dveří Mrk měl jsem to taky je to dobrý[/quote jo?? A jak jsi to prosím tě řešil??
V Hservisu mi to rozebrali proměřili a natáhli nové kabelysenu si už nepamatuju bylo to v rámci většího servisu,požadavek zněl aby fungovalo odmražování Velmi šťastný ty kabely se tam při otvírání kufru prostě lámou a pak může blbnout u chod ele. otevírání dveří Mrk
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 12:52   Citovat  

Me jdou jen 2 drátky co ohrivaji zadní okno, takže předpokládám že ty ostatní jsou zničený. Asi od lepení fólie.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2019 , 13:59   Citovat  

sakybuky napsal:

offtopic Bože, proč zas Čobolsko? Co ti udělali? Sebrali ti při rozpadu čokoládu? zmatenej Velmi šťastný

Jinak jde to přes dopravce, a na 7g snad má i náhradní ECU, takže teoreticky, když se domluvíš nemusíš zůstat s nepojízdným autem Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 436, 437, 438 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina