Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 406 z 486
prochy13 je teď offline  prochy13
PříspěvekZaslal: 1.3.2018 , 11:27  Naposledy upravil prochy13 dne 1.3.2018 , 12:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Se omolouvám, psal jsem to do předmětu a nezobrazilo se to.

Zdravím,

Prosím o info kdo má zkušenosti. Na kolik vyjde výměna spojky v autorizovaném servisu Honda?? Volal jsem do Jarova a řekli mi 25 000Kč za výměnu spojky a pokud bude napálenej setrvák tak 50 000Kč.
Je to Accord 2006 a motorizace 2.2 i-ctdi, vin: JHMCN15206C202890

Předem Vám děkuji za odpoveď. Měj te se.. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2018 , 11:52   Citovat  

prochy13 napsal:
Zdravím,

Prosím o info kdo má zkušenosti. Na kolik vyjde výměna spojky v autorizovaném servisu Honda?? Volal jsem do Jarova a řekli mi 25 000Kč za výměnu spojky a pokud bude napálenej setrvák tak 50 000Kč.

Předem Vám děkuji za odpoveď. Měj te se.. Honda

mozna by bylo dobry napsat jakej motor jakej rok atd atd Úsměv nebo idealne vin
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2018 , 12:08   Citovat  

MattiK napsal:
mozna by bylo dobry napsat jakej motor jakej rok atd atd Úsměv nebo idealne vin

2.2..
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2018 , 13:32   Citovat  

prochy13 napsal:
Se omolouvám, psal jsem to do předmětu a nezobrazilo se to.

Zdravím,

Prosím o info kdo má zkušenosti. Na kolik vyjde výměna spojky v autorizovaném servisu Honda?? Volal jsem do Jarova a řekli mi 25 000Kč za výměnu spojky a pokud bude napálenej setrvák tak 50 000Kč
Ano cena je 45-50tis za OEM sadu ,pokud mas najeto cca 200tis tak dvouhmota bude na 99% na výměnu. Nemusíš kupovat Originál ale LUK ten je i originál a koupíš celý kit cca 20-25tis a pak práce . Musí rám dolů , geometrie atd. Potřeba přípravek na SAC spojky. Už jsem zde několika klubakum dělal spojku.Hlavne bacha pokud kupujete přes e-shop tak už mi několikrát došel,vynastaven SAC přítlačak.
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 1.3.2018 , 19:49   Citovat  

DworiBak napsal:
Ano cena je 45-50tis za OEM sadu ,pokud mas najeto cca 200tis tak dvouhmota bude na 99% na výměnu. Nemusíš kupovat Originál ale LUK ten je i originál a koupíš celý kit cca 20-25tis a pak práce . Musí rám dolů , geometrie atd. Potřeba přípravek na SAC spojky. Už jsem zde několika klubakum dělal spojku.Hlavne bacha pokud kupujete přes e-shop tak už mi několikrát došel,vynastaven SAC přítlačak.

Ako sa tá "zlá" dvojhmota u 2.2 ictdi prejavuje ? Napr. nejaké vibrácie pri rozjazde po rovine bez plynu ? Ak je už ten pritláčak vynastavený, dá s ato nejako "vrátiť" ? dík.
   Návrat  
sonnySVK je teď offline  sonnySVK
PříspěvekZaslal: 2.3.2018 , 18:42   Citovat  

v najlbizsej dobe to aj mna caka, accord 2008, poface, 2.2, 266tis, zatial oem spojka a oem zotrvak, prejavuje sa to uz sem tam smykanim spojky pri plnom kotly od 2000tis/ot., a sem tam pri rozjazde jemne trha, cize LUK spojka zotrvak sada je prvovyroba? nedavali oem Exedy?
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2018 , 21:54   Citovat  

Kluci, pokud nemá tourer hagusy,je pod střešními lištami nějaká příprava na uchycení,nebo to lze dodělat,či nikoliv ? Díky
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.3.2018 , 22:53   Citovat  

Máte někdo u K24A3 přimý kit sportovního sání? Přemýšlím, zda mám nechat originál box a dát tam lepší vzduchový filtr (např. K&N) nebo to rovnou celé vyměnit. Najde se tady někdo, kdo má zkušenosti s obojím? Úsměv

accordkit1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
accordkit1.jpg, 82.6 kB
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 0:43   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Máte někdo u K24A3 přimý kit sportovního sání? Přemýšlím, zda mám nechat originál box a dát tam lepší vzduchový filtr (např. K&N) nebo to rovnou celé vyměnit. Najde se tady někdo, kdo má zkušenosti s obojím? Úsměv

sportovni sani jsem nemel ,ale na zacatku kdyz jsem koupil accorda tak jsme jsi upravil na leto OEm sani tak ze slo na zimu normalne zadelkat bez nakych vetsich uprav ,mam penovej filt pipercross a na leto jsem jsi udelal takovej ramecek kterej mi drzel filtr v horni polovici boxu a spodni cast jsem vyndal a bylo otevrene sani Velmi šťastný jediny ucel otevreneho sani coz je hluk v kabine ,splnilo na jednicku Velmi šťastný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 8:45   Citovat  

R4YNE8 napsal:

Ak ti ide o lepsi zvuk, staci ked vyhodis rezonator, a budes castejsie menit filter kedze to lubi nasavat napriamo a nie cez cely rezonator.

Kamos ma cely kit, najdes ho na FB ako Palino Hodulik . Uz ju teda predal, ale urite ti k tomu povie viacej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 10:57   Citovat  

Díky za tipy pánové Úsměv ... Výfuk bych rád ponechal, mám origo v dobrém stavu a nerad bych ho nějak upravoval, řezal do něj. Až budu nucen ho vyměnit, potom by nějaké pokusy nevadily.

Dělám teď u Accouše takovou vizuální kontrolu před jarem a říkal jsem si, jestli by nebylo fajn tam dát sportovní sání (jde mi především o zvýšení výkonu a potom až ten malinko ostřejší zvuk, origo zvuk mi taky nevadí). Auto mám už skoro 5 let jako víkendovku, ke každodennímu ježdění mám něco jiného. Proto bych si ho rád hýčkal, ale nechci dělat nějaké destruktivní kroky. Abych případně mohl vrátit vše do původního stavu.

Kdybych dal do origo boxu K&N filtr, změní se něco? Má smysl dávat 3x tolik oproti běžným filrům? Nebo mám raději dávat, jako doposud, kvalitní značkové filtry typu Mann Filter nebo Bosch, Valeo? OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 11:41   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Díky za tipy pánové Úsměv ... Výfuk bych rád ponechal, mám origo v dobrém stavu a nerad bych ho nějak upravoval, řezal do něj. Až budu nucen ho vyměnit, potom by nějaké pokusy nevadily.

Dělám teď u Accouše takovou vizuální kontrolu před jarem a říkal jsem si, jestli by nebylo fajn tam dát sportovní sání (jde mi především o zvýšení výkonu a potom až ten malinko ostřejší zvuk, origo zvuk mi taky nevadí). Auto mám už skoro 5 let jako víkendovku, ke každodennímu ježdění mám něco jiného. Proto bych si ho rád hýčkal, ale nechci dělat nějaké destruktivní kroky. Abych případně mohl vrátit vše do původního stavu.

Kdybych dal do origo boxu K&N filtr, změní se něco? Má smysl dávat 3x tolik oproti běžným filrům? Nebo mám raději dávat, jako doposud, kvalitní značkové filtry typu Mann Filter nebo Bosch, Valeo? OK

no za prvy , samotnym otevrenym sanim nezvysis vykon jen vysku decibelu v kabine a to je fakt..
za druhy ,ano sportovni filtr upravy trochu zvuk motoru ,penovej jeste vice jako KN ..plus lepe se cisti a udrzuje a vydrzi mnohem dele .. KN je dle mne zbytecne predrazeny nato co to vydrzi..
za treti kdyz chces zvysit vykon doporucuji reflash ,mam ho sam a nejsem jedinej kdo ti rekne ,ze co se tyce vykonu a reakce motoru neni lepsi investice do motoru ,ani vyfuky ani sani ani hondaty coz je i dvounasobni investice a vysledek minimalne stejny plus spousta hluku .. dokonce se dela k reflashi na miru svody pro jeste vetsi zvyseni vykonu ktrerej je dle stavu motoru az nekde u 230koni (se seriovym motorem).. je zde nato cely tema doporucuji projit cely ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 12:06   Citovat  

David vti napsal:
Kluci, pokud nemá tourer hagusy,je pod střešními lištami nějaká příprava na uchycení,nebo to lze dodělat,či nikoliv ? Díky

Nikdo nevíte ? Potřeboval bych co nejrychleji vědět... Mrk Díky
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 12:25   Citovat  

David vti napsal:
Nikdo nevíte ? Potřeboval bych co nejrychleji vědět... Mrk Díky
Sundej ty plastove kryci listy a mrkni, jestli tam jsou diry-priprava a nebo se bude muset vrtat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 12:31   Citovat  

Kendik napsal:
Sundej ty plastove kryci listy a mrkni, jestli tam jsou diry-priprava a nebo se bude muset vrtat . Predpokladam, ze original jsou ve strese prisroubovane.
Podivej se treba zde Je tam i montazni navod.

Já mám Tourera s hagusy,ale kamarád má jednoho vyhlédlého,který je bez nich a chtěl by pro něj jet a zároveň by je pak chtěl dodělat,pokud to půjde.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 12:34   Citovat  

V odkazu je bohužel znázorněna montáž na nějakou feldu.... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 13:06   Citovat  

David vti napsal:
Já mám Tourera s hagusy,ale kamarád má jednoho vyhlédlého,který je bez nich a chtěl by pro něj jet a zároveň by je pak chtěl dodělat,pokud to půjde.
Dodelat to urcite pujde. Tak to asi bude stejne jako na Feldu Velmi šťastný Nevim jedine se zeptat prodejce tech hagus na te strance.
   Návrat  
bambuss je teď offline  bambuss
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 13:13   Citovat  

Zdar, trápí mě hodně složitej problém, se kterým si nikdo neví rady. Budu rád, pokud někoho ze zdejších Honda guru něco napadne.
Před dvěma lety můj nebohý Accord 7G 2005 2.0 i-VTEC dostal ránu na pravej zadní blatník. Byly zmuchlaný plechy kolem zadních dveří a podběhu a vylítly airbagy na pravé straně, čili:

• Pravý hlavový AB
  • Pravý boční AB v sedačce spolujezdce
  • Tuším, že se tím pádem odpálil asi i předpínač spolujezdcova pásu

Přednost zprava člověk neokecá, takže jsem si opravu hradil hezky sám, v neautorizovaným servisu. Plechařinu udělali pěkně, airbagy vyměnili včetně jednotky a hezky to tam naskládali. Zapojit to, aby airbagy fungovaly, to už se jim ale jaksi nepodařilo. Už jsem měl dost dlouhýho čekání a stejně si s tím nevěděli rady, tak jsem auto převzal s rozsvícenou kontrolkou airbagů. A bohužel s ní jezdím dodnes Smutný
Byl jsem s tím pak samozřejmě i ve svým autorizáku Autoelegance v Řečkovicích, tam akorát napíchli diagnostiku s tímto závěrem:

F4-11 Pravý boční airbag aktivován.

Tak jsem dostal radu vyměnit sedačku spolujezdce, ačkoliv už se měnila po nehodě, že to bude ten pytel v ní. Nepomohlo to, kontrolka svítila dál.

Další nápad: Bude to jednotkou airbagů. Zkoušeli jich tam v autodilyhonda.cz zapojit několik neaktivovaných a kontrolka stále svítí. Při vymazání závady naskočí po chvíli zese. Zajímavý ale je, že jiná jednotka AB znamenala jinou chybu airbagů, čili to vypadá, že jednotka je zmatená ze signálů, který dostává. A protože se systém airbagů chová takhle nestandardně, ačkoliv jsou jednotka i samotné airbagy podle všeho v pořádku a neaktivované, musí být nejspíš problém někde v kabeláži. Oni to trochu naznačovali už tehdy v prvním servisu, kde nevěděli co s tím. Možná tam při opravě nějakej kabel poškodili, prodřeli, něco neukostřili nebo zkratovali, bůh ví.
A tady se celej problém stává noční můrou. Jakmile někde řeknu, že bude asi potřeba pitvat se v kabelech, pošlou mě rovnou do oněch míst. Tohle nikdo nechce dělat, tudíž jsem momentálně v bezvýchodné situaci.
Nechci dál jezdit bez airbagů, ale zbavovat se Accorda taky nemíním. Takhle dokonale spolehlivý a zábavný auto bez moderních zbytečností se těžko hledá.
Takže situace pěkně na houby co? Má někdo nápad, co by se s tím dalo dělat? Předem děkuju za jakoukoliv reakci.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 13:19   Citovat  

David vti napsal:

Koupil sem tourera bez hagus. Hagusy sem dokoupil z vrakáče za 3000 kč. Pod plastovými lištamy bylo vše připraveno. Jen se musí naměřit a správně vyříznout díry do lišt které jsou v jednom celku od skla až dozadu. Pokud budeš kupovat z vrakáče jako já, taxi zkontroluj jestli máš všechny krytky a šrouby bez poškození.Jednu krytku sme pro jistotu zasilikonovali,pže šla lehce rukou dolu. Mám tourera 2.0,r.v. 2003
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 13:20   Citovat  

Mozno to az take peklo nebude . Pod rádiom som videl konektory pre airbagy - mozno tam su aj pre tie co riešiš. Prever si to zo schém . No a odpojiť a premerat káble na odpor uz je najmenej Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 13:53   Citovat  

CAD napsal:
Koupil sem tourera bez hagus. Hagusy sem dokoupil z vrakáče za 3000 kč. Pod plastovými lištamy bylo vše připraveno. Jen se musí naměřit a správně vyříznout díry do lišt které jsou v jednom celku od skla až dozadu. Pokud budeš kupovat z vrakáče jako já, taxi zkontroluj jestli máš všechny krytky a šrouby bez poškození.Jednu krytku sme pro jistotu zasilikonovali,pže šla lehce rukou dolu. Mám tourera 2.0,r.v. 2003

Super,to jsem potřeboval vědět. Moc děkuji. je to dobrý Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 15:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no za prvy , samotnym otevrenym sanim nezvysis vykon jen vysku decibelu v kabine a to je fakt..
za druhy ,ano sportovni filtr upravy trochu zvuk motoru ,penovej jeste vice jako KN ..plus lepe se cisti a udrzuje a vydrzi mnohem dele .. KN je dle mne zbytecne predrazeny nato co to vydrzi..
za treti kdyz chces zvysit vykon doporucuji reflash ,mam ho sam a nejsem jedinej kdo ti rekne ,ze co se tyce vykonu a reakce motoru neni lepsi investice do motoru ,ani vyfuky ani sani ani hondaty coz je i dvounasobni investice a vysledek minimalne stejny plus spousta hluku .. dokonce se dela k reflashi na miru svody pro jeste vetsi zvyseni vykonu ktrerej je dle stavu motoru az nekde u 230koni (se seriovym motorem).. je zde nato cely tema doporucuji projit cely ..

O tom jsem už slyšel několikrát. I na YT je spousta videií a určitě to má smysl. Časem do toho půjdu, ale zajímal mě přínos sportovního filtru. Dám teda klasicky Mann Filter a box vrátím zpátky Úsměv

IMG_20180304_115631.jpg

IMG_20180304_115631.jpg, 472.36 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 18:33   Citovat  

R4YNE8 napsal:
O tom jsem už slyšel několikrát. I na YT je spousta videií a určitě to má smysl. Časem do toho půjdu, ale zajímal mě přínos sportovního filtru. Dám teda klasicky Mann Filter a box vrátím zpátky Úsměv

jako povim ti rovnou ,ze kdyz jsem mel udelany to otevreny sani tak motor byl v lete pekne linej oproti OEM boxu ,jen tolik k vykonu na seriovem motoru ,to lip udelas obyc filtrem a odizolovanim OEM saciho potruby ..
   Návrat  
Jozefin je teď offline  Jozefin
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 18:47   Citovat  

caute, chcem sa opytat ci sa da vymenit ten znak na volante honda accord 7g 2007. Videl som nejake navody na youtube ze to vymenili, vylupli stary a vlozili tam novy, ale niekde pisu ze moze vystrelit airbag atd. robil to uz niekto z vas? diky

s-l1600.jpg

s-l1600.jpg, 74.88 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 19:02   Citovat  

Tak ho odpoj, nez se v tom budes hrabat a nic nemuze vystrelit...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 19:12   Citovat  

Stepa napsal:
Tak ho odpoj, nez se v tom budes hrabat a nic nemuze vystrelit...

stouranim v plastu volantu bag nevystrely ,nato je narazove cidlo ,ale pro tvuj klid odpoj pojistku airbagu a mas jistotu no..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 19:14   Citovat  

staci odpojit baterku ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 19:52   Citovat  

Jozefin napsal:
staci odpojit baterku ?
Kdyz odpojis baterku, vypnes vsechno Úsměv
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.3.2018 , 22:53   Citovat  

[quote="Jozefin"]
Taky se ho chystám měnit. Mám ho dost odrbanej. Ale bojím se, že pouhým vyloupnutím poškodím ten okolní černej plast. Viděl jsem ale i video, kde airbag vymontovali z volantu, pak odvrtali asi 4 nýty, vyndali pytel a pak ze vnitř odstranili ten znak a misto nej dali novej.
Kde budeš brát ten novej znak? Original Honda?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.3.2018 , 1:39   Citovat  

Nie, objednal som z ebayu za nejakych 8 eur. Ak bude dobry tak ja to nejak vylupnem nechcem rozoberat volant aby som tam nieco nahodou nepokazil.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina