Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 400 z 486
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2018 , 13:18   Citovat  

Relé na prvních N22A1 odcházela,někdy i při montáži poškodili konektor. Cena relé je 4000kc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2018 , 14:36   Citovat  

Resil uz nekdo problem RJ airbagu , po vymene RJ ,airbagu a pasu ,sviti kontrolka ,ze je spatnej kontakt na pasu spolujezdce ,pas byl vymenen za jiny a chyba tam je porad ,muze byt chyba spatne RJ ?
Dily jsem kupoval od Major honda jako dily z nebouranyho auta ,ne UK verze..
zaslechl jsem ,ze se musi nejak zresetovat RJ ,co je natom pravda ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.1.2018 , 15:18   Citovat  

A proč jsi měnil RJ? V původní jsi měl taky chybu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2018 , 16:17   Citovat  

Hellborn napsal:
A proč jsi měnil RJ? V původní jsi měl taky chybu?

prej se ma menit po narazu vse ,cidla ,bagy ,pasy i RJ ..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2018 , 20:06   Citovat  

Koukal jsem na nejaka videa a melo by to jit inicializovat pres HDS...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2018 , 21:14   Citovat  

Stepa napsal:
Koukal jsem na nejaka videa a melo by to jit inicializovat pres HDS...

no kamos dela v Honde ,ale prej to u nich neudela tak nevim kde je problem to mi hlava nebere
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 7:53   Citovat  

Tak beru zpět...ta videa byla ohledně inicializace ODS senzorů. Co jsem četl, tak amíkům (když lehla jednotka, ne po bouračce) stačilo vyměnit jednotku a šlapalo to hned s novou.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 9:41  Naposledy upravil mad_zed dne 24.1.2018 , 12:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no kamos dela v Honde ,ale prej to u nich neudela tak nevim kde je problem to mi hlava nebere

Nevim,co je servisnim manualu,nechce se me to hledat,ale jesti jsi si jisty,ze mas vsechny veci dobre,tak zkus jeste Iteho meho jmenovce Zemcika(na foru najdes kontakt),krom toho ze ty dily ma na vrakovisti,tak je to byvaly servisak Hondy,ktery si udelal vlastni servis.Jinak me nenapada nikdo.HDS mam taky,ale tohle jsem nikdy nedelal,nevim co tam je za moznosti.
Zdena

Nasel jsem jen tohle video,takze tady HDS pada tudy odkaz

Takze podle videa se po nehode se prepise obsah te eeprom 95640 a jednotka porad chrli chybu.Musi se v ni prehrat program,coz tak slozite nebude,ale bude problem najit ten,co tam patri.Tady to borci resi na civicu tudy odkaz
Cislo te tve jednotky je jake?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 11:17   Citovat  

mad_zed napsal:
Nevim,co je servisnim manualu,nechce se me to hledat,ale jesti jsi si jisty,ze mas vsechny veci dobre,tak zkus jeste Iteho meho jmenovce Zemcika(na foru najdes kontakt),krom toho ze ty dily ma na vrakovisti,tak je to byvaly servisak Hondy,ktery si udelal vlastni servis.Jinak me nenapada nikdo.HDS mam taky,ale tohle jsem nikdy nedelal,nevim co tam je za moznosti.
Zdena

Nasel jsem jen tohle video,takze HDS pada tudy odkaz

Takze podle videa se po nehode se prepise obsah te eeprom 95640 a jednotka porad chrli chybu.Musi se v ni prehrat program,coz tak slozite nebude,ale bude problem najit ten,co tam patri.Tady to borci resi na civicu tudy odkaz
Cislo te tve jednotky je jake?

to fakt nevim ,nejsem u auta .. proc se ptas ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 12:05  Naposledy upravil mad_zed dne 24.1.2018 , 12:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jestli to uz nekdo neresil podle kodu,protoze tech jednotek bylo mraky druhu.A konecne se tu neco resi Úsměv.
Pokud jsi si jisty na 100%,ze tam je jednotka,ktera neni po bouracce,tak ta predchozi rada neplati.
Pokud jsi prehodil jednotku z jineho nebouraneho auta a mas vsechny dily proverene,ze jsou ok,tak by asi stacilo nakalibrovat.
Sem to upravil.Radsi pres SZ
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 12:15   Citovat  

mad_zed napsal:
Jestli to uz nekdo neresil podle kodu,protoze tech jednotek bylo mraky druhu.A konecne se tu neco resi Úsměv.
Pokud jsi si jisty na 100%,ze tam je jednotka,ktera neni po bouracce,tak ta predchozi rada neplati.
Pokud jsi prehodil jednotku z jineho nebouraneho auta a mas vsechny dily proverene,ze jsou ok,tak by asi stacilo nakalibrovat.Viz prilozeny soubor.

jistej jsi nejsem ,pac nemam sajn jak zjistit ,jestli je ECU z bouranyho nebo ne to mi hlava nebere
ale dik za snahu postnu to dal ,tak uvidime je to dobrý
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 12:30   Citovat  

DOHCVTEC: Po nehodě se vždy tento stav zapíše do řídící jednotky (airbagů). Tuto událost lze (neoficiálně) vymazat.

Tobě ale jednotka hlásí jasnou chybu ve stávajícím osazení vozidla, píšeš: "ze je spatnej kontakt na pasu spolujezdce "
Klidně mohou být rozdíly mezi díly jednotlivých modelových ročníků, jednotka si vše testuje na základě změřeného odporu čidla/pásu/airbagu ... Nejspíš si osadil pás/předpínač, který není kompatibilní s tvou jednotkou airbagů, nebo je závada v kabeláži.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 12:33   Citovat  

Jarda ma pravdu.Mas SZ.Zkus to,kdyz to nepujde je v haji jednotka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 13:05   Citovat  

JardaBar napsal:
DOHCVTEC: Po nehodě se vždy tento stav zapíše do řídící jednotky (airbagů). Tuto událost lze (neoficiálně) vymazat.

Tobě ale jednotka hlásí jasnou chybu ve stávajícím osazení vozidla, píšeš: "ze je spatnej kontakt na pasu spolujezdce "
Klidně mohou být rozdíly mezi díly jednotlivých modelových ročníků, jednotka si vše testuje na základě změřeného odporu čidla/pásu/airbagu ... Nejspíš si osadil pás/předpínač, který není kompatibilní s tvou jednotkou airbagů, nebo je závada v kabeláži.

No Major honda se mi dusoval ,ze to musi sedet ,vse se objednavalo dle poctu pinu a kodu na dilech a poslal mi dalsi spolujezdcuv pas a chyba stejna ... ceknu to a uvidime ..
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 13:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Resil uz nekdo problem RJ airbagu , po vymene RJ ,airbagu a pasu ,sviti kontrolka ,ze je spatnej kontakt na pasu spolujezdce
U nové ne u jete ano. Pokud nemáš jistotu, že není jednotka z nebouraneho auta.i samotná jednotka může být vadná. Není nic nejdodussiho než napojit místo pasu požadovaný odpor. Honda má v přípravcich konektory z odporem aby jsi vyloučil chybu pasu popřípadě jednotky. Kabeláž není nikde poškozená?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2018 , 16:17   Citovat  

DworiBak napsal:
U nové ne u jete ano. Pokud nemáš jistotu, že není jednotka z nebouraneho auta.i samotná jednotka může být vadná. Není nic nejdodussiho než napojit místo pasu požadovaný odpor. Honda má v přípravcich konektory z odporem aby jsi vyloučil chybu pasu popřípadě jednotky. Kabeláž není nikde poškozená?

ne nemela by byt ,byl to maly frontal tukes ,odnesl to jen naraznik ,ale bagy bouchly i tak ..

a nevi nekdo kdo by mel nato program na tu RJ kdyz nam predsi prodal Major honda bouranou ?
klidne RJ zaslu mma i tu puvodni i tu druhou ...
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 8:32   Citovat  

Tak mám dva problémy a říkám si jestli to může souviset.

1) když auto stojí, tak klimatizace / ventilace nasává spaliny do kabiny

2) nevím, jak to popsat, ale když je motor (diesel) pod tahem nejvíc na dvojku, tak je dost silně slyšet takový zvuk jako velká dieselová lokomotiva Velmi šťastný hele nevím jak to popsat, ale jakoby to s každým cyklem někde profukovalo. Zřejmě to bude souviset s prvním bodem, kdy se spaliny dostanou asi do motorového prostoru a následně nasajou do kabiny.

Vím, že prasklé svody se hodně u tohoto modelu řeší, tak se chci zeptat, zda to může tím být. Auto mám 50t km, má teďka celkově 200t km.

Dá se ke svodům nějak lehce dostat?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 8:51   Citovat  

Trip napsal:

2) nevím, jak to popsat, ale když je motor (diesel) pod tahem nejvíc na dvojku, tak je dost silně slyšet takový zvuk jako velká dieselová lokomotiva Velmi šťastný hele nevím jak to popsat, ale jakoby to s každým cyklem někde profukovalo. Zřejmě to bude souviset s prvním bodem, kdy se spaliny dostanou asi do motorového prostoru a následně nasajou do kabiny.

Vím, že prasklé svody se hodně u tohoto modelu řeší, tak se chci zeptat, zda to může tím být. Auto mám 50t km, má teďka celkově 200t km.

To co popisujes vypada na svody.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 9:34   Citovat  

Bude kampan, zober komplet sadu na Civic, vide to cenovo dobre a pasuju tam. Overene
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 12:35   Citovat  

markos napsal:
Bude kampan, zober komplet sadu na Civic, vide to cenovo dobre a pasuju tam. Overene

Sadu na Civic? Na A7G se uz neprodava nebo proc? Jinak koukal jsem, kde ty svody jsou... da se k tomu nejak lehce dostat, jen abych se podival, jestli jsou fakt praskle? Staci sundat ten plastovy kryt motoru a da se nasledne dostat zvrchu k tomu plechovemu krytu?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 13:38   Citovat  

Civic má stejný motor,ale díl levnější... Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 14:51   Citovat  

Naftové motory z A7G a C8G sú totožné, ale cena zvodov na tieto motory je rozdielna. Kúpiš aj zvody na A7G, ale sú skoro o 200€ drahsie,tak načo zbytočne vyhadzovať peniaze? Mrk
Mne to takto pred pár rokmi poradili priamo moji známi z Honda servisu je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 14:56   Citovat  

varuj napsal:
Naftové motory z A7G a C8G sú totožné, ale cena zvodov na tieto motory je rozdielna. Kúpiš aj zvody na A7G, ale sú skoro o 200€ drahsie,tak načo zbytočne vyhadzovať peniaze? Mrk
Mne to takto pred pár rokmi poradili priamo moji známi z Honda servisu je to dobrý

O 200€ levnější to mi hlava nebere tak to radši nechci vědět, co by to v Hondě stálo celkem Úsměv Našel jsem nějakej kit na ebay, třeba tady, tak o tom uvažuju... Někdo nějaké zkušenosti s druhovýrobou?

tudy odkaz
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 15:26   Citovat  

Prosím neřešil jste někdo zadní horní ramena na sedan??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 16:34   Citovat  

Jo ja ano.Je to tu nekde zapadle ve foru.Kupoval sem tusim nipparts a jsou stavitelne,cena byla pulka originalu.Daval jsem to sem aj s cislama a v mobilu uz to nemam.

Nasel sem.Strana 345
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 18:35   Citovat  

Trip napsal:
O 200€ levnější to mi hlava nebere tak to radši nechci vědět, co by to v Hondě stálo celkem Úsměv Našel jsem nějakej kit na ebay, třeba tady, tak o tom uvažuju... Někdo nějaké zkušenosti s druhovýrobou?

tudy odkaz

Odpad, nebrat. uz tu boli jedinci co to skusali a potom to posielal spet do polska...
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 19:40   Citovat  

Trip napsal:

Jsem na tom stejně, musím zapínat topení až když se rozjedu. Kamarád slíbil že je zkusí zavařit, tak uvidim, už svody někomu vařil a drží.
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 28.1.2018 , 22:52   Citovat  

To rovnou vymen.. Vymenis a mas to ai dovolim rict do alejuja
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2018 , 8:55   Citovat  

Jehla23 napsal:
To rovnou vymen.. Vymenis a mas to ai dovolim rict do alejuja

Zjistuju cenu nahradnich dilu v Honde, podle toho se rozhodnu a vymenim. Jinak pristup k tomu neni moc dobry. Je potreba jit zespodu, rozpojit vyfuk (zrejme v miste katalizatoru), sundat turbo a az pak se clovek dostene ke svodum. Se srouby na vyfuku uz mam nejake zkusenosti, takze to radeji prenecham nejakemu servisu HaHaaa
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2018 , 9:43  Naposledy upravil Kmóďa dne 29.1.2018 , 11:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mad_zed napsal:
Jo ja ano.Je to tu nekde zapadle ve foru.Kupoval sem tusim nipparts a jsou stavitelne,cena byla pulka originalu.Daval jsem to sem aj s cislama a v mobilu uz to nemam.

Nasel sem.Strana 345

Díky,našel jsem i foto v obalu s kódem na straně 331,ale moc se to nikde neprodává Úsměv

edit: tak jsem ho i našel a ještě i jiné značky,zajímavé že se nabízí i pro A6g,přitom to má jiný OEM kód...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina