Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 376 z 486
Willy Fog je teď offline  Willy Fog
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 3.9.2017 , 12:48   Citovat  

Maggoth napsal:
No a já sháním opravnou sadu zadních brzdičů - především potřebuji opravit zatuhloý mechanismus ruční brzdy v brzdiči.Jedná se o A7G předface sedan 2.4.

Jen tak namátkou tudy odkaz pokud sháníš toto... Akorát nevím, jestli to pomůže,zkus se tady zeptat, ale můj mechanik říkal, že je to stejně na chvíli a pak asi nový třmen. Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 3.9.2017 , 16:30   Citovat  

Willy Fog napsal:
Jen tak namátkou tudy odkaz pokud sháníš toto... Akorát nevím, jestli to pomůže,zkus se tady zeptat, ale můj mechanik říkal, že je to stejně na chvíli a pak asi nový třmen. Bueee

Děkuju za radu. Koupím nové třmeny a ty staré zrepasuju..
   Návrat  
TheLastUnicorn je teď offline  TheLastUnicorn
Nový příspěvekZaslal: 5.9.2017 , 6:52   Citovat  

Maggoth: Nevím, jak to má přesně udělaný accord, ale třeba u merglu způsobovaly takové zatékání ucpané odtoky šíbru. V rozích prostoru pro šíbr by měly být díry vedoucí pomocí hadiček až někam k podvozku. Ty se po case ucpou maglajzem a voda pak teče dovnitř. Takže pokud tam ty díry najdeš, zalej to vodou pozoruj, zda to dírama odteče a pod autem si vytvoří louže. Pokud ne, budeš to muset pročistit.

Petr_cze: Zadní lemy jsem jako díl nikde nenašel, ale Poláci to nahrazují dvěma kusama zadního lemu z nějakýho Fordu Transit. Bohužel jsem se nedopátral o kterou generaci se jedná.

All: Co se týče tahu 2.2i-ctdi, tak co jsem měl možnost vyzkoušet na třech kusech C8G, mým A7G a jedné CR-V, tak cca do 1800 otáček to zrychluje jako atmosférická 2.2D-16V. Pak začne turbo pozvolna tlačit, od 2000RPM začíná tah masivně narůstat a při cca 2200-2300RPM už táhne na maximální kroutící moment. Tohle maximum trvá pocitově do do asi 3500RPM, po těchto otáčkách už začíná moment pomalu klesat, ale stale velmi dobře táhne. Končí někde před 4500RPM. Tahle charakteristika může být pro dřívější majitele benzínů, nebo VW-TDI velmi podivná. Pro mně, jakožto bývalého majitele vozu s motorem OM605-960 (mercedesí 20-ventilový 5-válec turbodiesel, objem 2.5, výkon 150PS)je to úplně standardní a příkladné chování. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Radim je teď offline  Radim
Nový příspěvekZaslal: 5.9.2017 , 10:04   Citovat  

Hoj, od včera pozoruju lehke praskání od nápravy levého zadního kola. Projevuje se to na vice nerovnostech za sebou ale taky když projíždím levotočivou zatáčku a zadni leve kolo se odlehčí tak v tom praskne jednou, dvakrat, pokracuju plynule zatackou a je klid, když to krouhnu trochu vic a kolo se o neco vic odlehci zase to praskne. Nesetkal se s tím už někdo?
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 5.9.2017 , 11:51   Citovat  

Radim napsal:
Hoj, od včera pozoruju lehke praskání od nápravy levého zadního kola. Projevuje se to na vice nerovnostech za sebou ale taky když projíždím levotočivou zatáčku a zadni leve kolo se odlehčí tak v tom praskne jednou, dvakrat, pokracuju plynule zatackou a je klid, když to krouhnu trochu vic a kolo se o neco vic odlehci zase to praskne. Nesetkal se s tím už někdo?

Zkontroluj kosti stabilizatoru, případně uložení stabilizátoru.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.9.2017 , 16:22   Citovat  

To ale nepraská...spíš bych zkontroloval pružiny.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 5.9.2017 , 19:04   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, lze někde sehnat opravnou sadu na zadní lemy? Začínají mi rezivět a kroutí se.

Šikovný klempíř ti je vyrobí
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 5.9.2017 , 19:12   Citovat  

Tak toto záhadné pukanie sprevádzalo celý môj život s mojim predchádzajúcim A7G. Vymenené tlmiče a pružiny, gumy stabilizátora...a stále to tam bolo. Skôr mi to prišlo ako keby niekto proste pukal plech, nie náprava...
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2017 , 0:11   Citovat  

Nemáš urvanou tyčku stabilizátoru? S tím mám zkušenost já..
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2017 , 12:17   Citovat  

Radim napsal:

Jak moc lehke? ja jsem docela citlivy na pazvuky a takove lehounke praskani (slysitelne ale pouze v mestskych rychlostech prakticky) mi delal vymlaceny cep na tahlu od senzoru zatizeni napravy pro nivelaci xenonu, ty jsou taky na leve strane.. Dalo se to jednoduse zreprodukovat na stojicim aute zaverglovanim s tahlem rukou..
Ale s mlacenim ktere provazelo mrtve kosti stabiku se to nedalo srovnavat, to bylo teda mnohem mohutnejsi v mem pripade.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2017 , 12:30  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 6.9.2017 , 18:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

GoomIce napsal:
Jak moc lehke? ja jsem docela citlivy na pazvuky a takove lehounke praskani (slysitelne ale pouze v mestskych rychlostech prakticky) mi delal vymlaceny cep na tahlu od senzoru zatizeni napravy pro nivelaci xenonu, ty jsou taky na leve strane.. Dalo se to jednoduse zreprodukovat na stojicim aute zaverglovanim s tahlem rukou..
Ale s mlacenim ktere provazelo mrtve kosti stabiku se to nedalo srovnavat, to bylo teda mnohem mohutnejsi v mem pripade.

mne zase vzadu vrze jedna strana jakoby vrzalo pero ,tycky a ulozeni stabiku novy ,pri vetsi dire to kvakne ,
prej silentblok tak nevim..
   Návrat  
Radim je teď offline  Radim
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2017 , 18:00   Citovat  

Markos, no k pukani plechu to nemá daleko. Šlo to slyšet i když sem zahoupal vzadu vlevo autem ručně, ale zvuk nejde slyšet od nápravy ale spíš více vzadu. Tak lehce to pukalo jen jeden den, ted už to jde slyšet dost. Dnes sem koukal pod auto a jediné na co sem přišel je volnější uloženi stabilizátoru pravě na levé straně. Zítra měním tak se uvidí.
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 16:54   Citovat  

Ahoj.
Začalo mi vybrovat auto při akceleraci nejvíc na dvojku a trojku. Projevilo se i při přímé jízdě. Dnes jsem tedy měnil nové kompletní poloosy na levou a pravou stranu, vrchní a spodní ramena, silentblok přední a zadní na motoru. Závada stále trvá jen vybrace jsou trochu menší. Jinak rozjezdy bez vibrací. Vždy až při akceleraci. Prosím o radu na co ještě kouknout nebo vyměnit.
Jinak kola prevazena a nehazou.
Předem děkuji za reakce.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 17:45   Citovat  

koty1989 napsal:
Ahoj.
Začalo mi vybrovat auto při akceleraci nejvíc na dvojku a trojku. Projevilo se i při přímé jízdě. Dnes jsem tedy měnil nové kompletní poloosy na levou a pravou stranu, vrchní a spodní ramena, silentblok přední a zadní na motoru. Závada stále trvá jen vybrace jsou trochu menší. Jinak rozjezdy bez vibrací. Vždy až při akceleraci. Prosím o radu na co ještě kouknout nebo vyměnit.
Jinak kola prevazena a nehazou.
Předem děkuji za reakce.

co spojka a prevodovka ?
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 17:49   Citovat  

Spojka mě taky napadla jen nevím jak vyloučit převodovku. Jinak vybrace ve větších ot. Nejsou jen do max. 3000 ot.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 18:49   Citovat  

koty1989 napsal:
Spojka mě taky napadla jen nevím jak vyloučit převodovku. Jinak vybrace ve větších ot. Nejsou jen do max. 3000 ot.

nejspis naky poskozeni na hnacim ustroji ktery kdyz se dostane do urcitych otacek tak se citelne rozvibruje ,jako spatne vyvazeny kola ktery tresou az nad 100km/h .. chce to vylucovaci metodu ,od gum kol pres polosi ,spojku ,prevodovku ,kliku atd..príznaky mi pripominaj pokrivenou polosu ,jaky polosy jsi tam daval neni jen spatne neco zalozeny ?
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 19:05   Citovat  

Poloosy jsou nové od import poloos, které kupuje v anglii. Ta tyč co je na pravé straně mi zůstala na autě. Neměla poškození a ložisko bez vůle. Nasunul jsem jen na to tu poloosu. Začalo mi to dělat když jsem přijel v létě z dovolené. Tak po vyvážení kol a kontrole zda nejsou nakoply jsem obj. poloosy a zbytek věcí.
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 19:46   Citovat  

koty1989 napsal:
Poloosy jsou nové od import poloos, které kupuje v anglii. Ta tyč co je na pravé straně mi zůstala na autě. Neměla poškození a ložisko bez vůle. Nasunul jsem jen na to tu poloosu. Začalo mi to dělat když jsem přijel v létě z dovolené. Tak po vyvážení kol a kontrole zda nejsou nakoply jsem obj. poloosy a zbytek věcí.

jak jsi to meril ,ze to je bez poskozeni ,kdyz neco takoveho delas mel bys mit 100% jistotu abys mohl vylucovat dal ..
ja mel jednou polosu ohlou tak ,ze bys to na oko nezjistil a traslo uplne stejne jak popisujes ..
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 21:33   Citovat  

koty1989 napsal:

a nepovedlo se ti náhodou na dovolené přehřát a zkroutit brzdové kotouče?
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 7.9.2017 , 23:00   Citovat  

jakubM napsal:
a nepovedlo se ti náhodou na dovolené přehřát a zkroutit brzdové kotouče?

ty nebudou snad vibrovat pri akceleraci ,ale pri brzdeni ikdyz jsou zapeceny pistky ..
to jsem taky mel to je citit jen pri silnem brzdeni ..
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 5:11   Citovat  

Teď nevím co si myslel tím poskozenim?
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 5:17   Citovat  

Jinak ta závada poloos se projeví taky při akceleraci bez vytoceneho rejdu nebo musí být kola v rejdu?
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 5:45   Citovat  

Nevíte nekdo zda ma acco jednopatrolovy bag ci dvou? Diky
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 9:25   Citovat  

MAREKB napsal:
Nevíte nekdo zda ma acco jednopatrolovy bag ci dvou? Diky

ono je vice druhu airbagu na A7G ,zjisti dle VIN ..
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 9:29   Citovat  

koty1989 napsal:
Jinak ta závada poloos se projeví taky při akceleraci bez vytoceneho rejdu nebo musí být kola v rejdu?

u mne bylo jedno jak jsou kola akcelerace je akcelerace ,cim vic jsem seslapnul pedal tim silnejsi byly vibrace a myslel jsem tu tyc cos spomel zes ji tam nechal ,pac byla neposkozena , vse muze byt poskozeny a na oko toho moc nezjistis ..
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 10:53   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ono je vice druhu airbagu na A7G ,zjisti dle VIN ..

Do volantu, chci menit za volant z ufona
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 12:02   Citovat  

MAREKB napsal:
Do volantu, chci menit za volant z ufona

tak to tezce pochybuji ,ze to pujde jen tak sparovat , ono ani zamena poface a predface airbagu accordu neni jen tak ,dle mne nestaci jen mit spravnej pocet patronu ,ale mohu se mylit ,kazdopadne z vlastni zkusenosti vim ,ze kdyz menis jetej airbag i ze stejnyho modelu a mas spravnej pocet pinu tak to nemusi fungovat a bude ti porad svitit kontrolka airbagu ,neco podobneho resim taky a nejspis to ani nevyresim ,max zkouset dily az jeden nepasne ..
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 13:20   Citovat  

Ahoj, mám naftu, předface. Zajímá mě jen, proč můj motor dělá pazvuky. Když je zahřátej a běží na volnoběh nebo když ho vytočím na volnoběh na místě, tak v motoru jakoby něco praská Velmi šťastný Představuju si jakoby bubliny praskali nebo se vařila nějáká kapalina a nebo zvuk podobnej přecvaknutí solenoidu.. je to nepravidelný a nepozoruju, že by to bylo pokaždý, ale z ničeho se nekouří, teplota motoru ok, vychází to z levé strany motoru když stojím před autem. V nádobce od serva kapalina dost bublá (ani nevim jestli je to normální), přisuzuju to zatím jí. Kromě chyby na IMRC nic jiného. Auto jinak normálně jezdí. Díkes za typy
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 19:16   Citovat  

typoval bych to na O-kroužek u servo čerpadla, tady je návod jak to vyměnit youtuby
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 8.9.2017 , 19:25   Citovat  

Tak jinak s těma vibracema jsem s klukama na dílně ještě se přiklonil na boční silentbloky motoru. Protože při výměně buď těch silentbloku vpředu a vzadu jsou vibrace ohodne menší i chvění motoru při startování . Zkusím zjistit co chtějí za to v honde a vyměním to. Holt se to blbě identifikuje Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina