Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 344, 345, 346 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 345 z 486
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 9:00   Citovat  

Tak jsem včera při prezuti kol tam nahodil ty ramena nipparts.Bylo potřeba použít matici z originálu,viz foto.Musel jsem malinko upravit tu délku te trubky,aby se me podařil nastavit požadovaný odklon,protože i při největším zasroubovani přebývali 3mm a auto by melo geometrii jak š105.

IMG_20170402_105635.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170402_105635.jpg, 244.17 kB

IMG_20170402_162356.jpg

IMG_20170402_162356.jpg, 124.97 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 10:54   Citovat  

mad_zed napsal:
Tak jsem včera při prezuti kol tam nahodil ty ramena nipparts.Bylo potřeba použít matici z originálu,viz foto.Musel jsem malinko upravit tu délku te trubky,aby se me podařil nastavit požadovaný odklon,protože i při největším zasroubovani přebývali 3mm a auto by melo geometrii jak š105.

ty máš sedan viď? Smutný
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 11:22   Citovat  

Dnes jsem obdržel odpověď od firmy vyfuky-tyll.cz. Ještě zjišťuji, zda je uvedená cena za tlumič (což není zrovna moc dobrá cena) nebo za celý set:
Dobrý den,

vzhledem k poptávce jsme přistoupili k výrobě výfuku – zadního dílu na honda accord – s vozem jsme úspěšně absolvovali i STK a v případě zájmu Vám díl můžeme nabídnout v ceně 6050,- Kč /kus včetně DPH. Pokud by byla objednávka na min 5 ks od každého dílu, poskytneme Vám slevu 10%.
Díl je pouze s výstupní trubkou a je nutné v servise při výměně dovařit sériové koncovky.

Edit: Cena je za kus Ble : Cena je za kus, materiál pohliník dvouplášťový, jedna vrstva 0,75mm , víčka o síle 1,5 mm.Standard fy Tyll.

20170324_095944.jpg

20170324_095944.jpg, 70.78 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 11:37   Citovat  

gebar napsal:
Dnes jsem obdržel odpověď od firmy vyfuky-tyll.cz. Ještě zjišťuji, zda je uvedená cena za tlumič (což není zrovna moc dobrá cena) nebo za celý set:
Dobrý den,

vzhledem k poptávce jsme přistoupili k výrobě výfuku – zadního dílu na honda accord – s vozem jsme úspěšně absolvovali i STK a v případě zájmu Vám díl můžeme nabídnout v ceně 6050,- Kč /kus včetně DPH. Pokud by byla objednávka na min 5 ks od každého dílu, poskytneme Vám slevu 10%.
Díl je pouze s výstupní trubkou a je nutné v servise při výměně dovařit sériové koncovky.

nevypada to spatne ,ale nato ze je to klasicka druhovyroba tak i cena za komplet myslim pomerne vysoka ..
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 12:19   Citovat  

Souhlasím. cena je poměrně vysoká... Smutný
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 12:37   Citovat  

Ta cena je dost vysoká, s ohledem na to, že originál komplet vč. středního tlumiče, trubek, koncovek z UK vyjde na cca. 17tis.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 12:54   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Zrovna jdu objednat zadni tycky stabilizatoru na tourera a koukam ,ze na zadek jsou ctyri delky ,je to mozny ? tudy odkaz

Nazdar, na to si dej pozor, kvůli zmršené databázi na TecDoc tam jsou pomíchané komponenty jak na sedan tak tourer. Objednávej poze podle kódu, já se tak spálil s předními vzpěrami a uložením zadního sabilizátoru (silent-bloky). Orig. číslo je 52320-SED-003, nerozlišuje se levá/pravá strana. Já dával Meyle 31-160600062. Montáž byla luxus, což se o předku nadá říci.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 13:01   Citovat  

gebar napsal:
Dobrý den,

Edit: Cena je za kus Ble : Cena je za kus, materiál pohliník dvouplášťový, jedna vrstva 0,75mm , víčka o síle 1,5 mm.Standard fy Tyll.

Pokud by to bylo za celý set, tak to není zas až tak hrozné, jen bych čekal, nerezové opláštění.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 13:17   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, na to si dej pozor, kvůli zmršené databázi na TecDoc tam jsou pomíchané komponenty jak na sedan tak tourer. Objednávej poze podle kódu, já se tak spálil s předními vzpěrami a uložením zadního sabilizátoru (silent-bloky). Orig. číslo je 52320-SED-003, nerozlišuje se levá/pravá strana. Já dával Meyle 31-160600062. Montáž byla luxus, což se o předku nadá říci.

supr diky a nemas cislo toho zadniho ulozeni ? nebo pomucku na urceni cisla dilu ?
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 14:32   Citovat  

jakubM napsal:
ty máš sedan viď? Smutný

Jo
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 17:37   Citovat  

von-pivoj napsal:
Pokud by to bylo za celý set, tak to není zas až tak hrozné, jen bych čekal, nerezové opláštění.

Kdyz nas bude vic, muzu mit kus/nerez za 6000kc.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 18:42  Naposledy upravil Jarek dne 3.4.2017 , 21:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Případně polskej Ulter dělá oba za cca. 8000 dohromady.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 20:07   Citovat  

Treba to nekomu pomuze odkaz
   Návrat  
stan je teď offline  stan
PříspěvekZaslal: 3.4.2017 , 21:37   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
supr diky a nemas cislo toho zadniho ulozeni ? nebo pomucku na urceni cisla dilu ?

ja pouzivam tohle

kdyz kliknes u dilu na "add", tak se ti pak u toho dilu v kosiku objevi OEM cislo dilu

Pak muzes vlozit tenhle kod do vyhledavace orig. nahradnich dilu a nespolehat na TecDoc
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 10:48   Citovat  

Mohl bych poprosit o radu, jakou elektro instalaci koupit k taznemu? Budu si ho montovat sám, tak bych k tomu potřeboval koupit tu El. Instalaci. Jestli obyc nebo can-bus.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 11:44   Citovat  

Obyč za 150,-...napojíš se na dráty u zadních světel a máš hotovo.
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 12:29   Citovat  

Díky, to mi stačí.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 18:55   Citovat  

Tak jsem po výměně horních ramen a problém stále stejný - vůle v řízení. Pokud hýbu volantem, tak kolem středu jede auto pořád rovně a na dálnici, když zkusím rychle změnit pruh, tak jde auto skoro do smyku. Evidentně to bude opravdu gumama. Vše ostatní na podvozku i nápravě mám nové - mimo axiálních táhel a čepů řízení, ale ty jsou dle 3 servisů OK. Uvidím, až příští týden přezuji, jestli konečně problém zmizí.

S mechanikem jsme si říkali, že jediné, co jsem ještě neřešil a neměnil, je motor. Jedu ze servisu zpátky do Prahy a ha, rozsvítila se kontrolka motoru. Naštěstí mám OBDII konektor a aplikaci v telefonu, takže jsem si sám schopen vyblikat chybu - P0325 - knock senzor. Na volnoběh se auto mírně klepe a otáčky se pohybují kolem 500, místo 800. Nejspíše to bude lambda sonda, na kterou jsem měl nějaký čas podezření, protože mi 2.4 žere víc, než vám ostatním a taky na brzdě minulý týden to vyhodilo o 12 koní méně...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 20:31   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem po výměně horních ramen a problém stále stejný - vůle v řízení. Pokud hýbu volantem, tak kolem středu jede auto pořád rovně a na dálnici, když zkusím rychle změnit pruh, tak jde auto skoro do smyku. Evidentně to bude opravdu gumama. Vše ostatní na podvozku i nápravě mám nové - mimo axiálních táhel a čepů řízení, ale ty jsou dle 3 servisů OK. Uvidím, až příští týden přezuji, jestli konečně problém zmizí.

S mechanikem jsme si říkali, že jediné, co jsem ještě neřešil a neměnil, je motor. Jedu ze servisu zpátky do Prahy a ha, rozsvítila se kontrolka motoru. Naštěstí mám OBDII konektor a aplikaci v telefonu, takže jsem si sám schopen vyblikat chybu - P0325 - knock senzor. Na volnoběh se auto mírně klepe a otáčky se pohybují kolem 500, místo 800. Nejspíše to bude lambda sonda, na kterou jsem měl nějaký čas podezření, protože mi 2.4 žere víc, než vám ostatním a taky na brzdě minulý týden to vyhodilo o 12 koní méně...

u spatne lambdy by svitila chyba spatnyho vyhrivani lambdy ,jak jeden tak druhe ,nebo jak se tomu nadava Úsměv

apropo mrtva poloha volantu ,ta tam bude porad ,zbytek bude problem gum a zvyku na neco jineho co je u A7G bezny..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 20:46   Citovat  

Střelec napsal:

Len daj bacha aby si vybral tie správne. Pretože ja už som na to doplatil, riadenie horšie ako na zimných R16!
To že je niečo v rozmere R18 neznamená, že to bude automaticky citlivé - ja som prešiel z 205/45 na 225/45 a riadenie proste katastrofa - a gumy boli v poradí 2. víťaž testu...

Ja idem do novcýh Conti6, kupujem to raz za 3 resp. 4 roky a ušetriť tam 80 euro nemá pre mňa zmysel. A nadávať potom tri letá...nie...
   Návrat  
Sidesync je teď offline  Sidesync
PříspěvekZaslal: 4.4.2017 , 21:49   Citovat  

Střelec napsal:

To mě už by taky zajímalo kolik mi přežilo koní po těch 370tkm Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 7:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
u spatne lambdy by svitila chyba spatnyho vyhrivani lambdy ,jak jeden tak druhe ,nebo jak se tomu nadava Úsměv

apropo mrtva poloha volantu ,ta tam bude porad ,zbytek bude problem gum a zvyku na neco jineho co je u A7G bezny..

Může to spíš být čidlo klepání. Na co přijde origo a zvládnul bych ho vyměnit sám?

K té mrtvé poloze - když jsem Accorda koupil, tak tam nebyla. Tím se jasně odlišoval od koncernu. U A6G se mi taky objevila a pomohly nové stabilizátory s uložením.

Aby toho nebylo málo, zlobici páté dveře jsou prý elektrikou. Oprava za +-15 tisíc. Tak to valím bulvy Nebo jste to někdo vyřešil levněji?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 8:10   Citovat  

Problém zadních dveří byl v kabelovém svazku. V Ústí byl v Hondě mechanik, co to uměl opravit bez výměny svazku.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 8:21   Citovat  

Střelec napsal:
Může to spíš být čidlo klepání. Na co přijde origo a zvládnul bych ho vyměnit sám?

K té mrtvé poloze - když jsem Accorda koupil, tak tam nebyla. Tím se jasně odlišoval od koncernu. U A6G se mi taky objevila a pomohly nové stabilizátory s uložením.

Aby toho nebylo málo, zlobici páté dveře jsou prý elektrikou. Oprava za +-15 tisíc. Tak to valím bulvy Nebo jste to někdo vyřešil levněji?
Jak se u Tebe projevuje nefunkcnost patych dveri?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 12:06   Citovat  

Kendik napsal:
Jak se u Tebe projevuje nefunkcnost patych dveri?

To s měnilo v čase. Aktuálně to dělá to, že při zavírání přes elektriku kufr nedovre a zapíská, zůstane dole a musím ho zavřít buď zabouchnutim, nebo znovu jemné spustit a doufat, že se zámek chytne a dotáhne ho, což je 50/50. Občas to hodí chybu do ECU a musím ji restartovat, jinak nereaguje elektrika vůbec. Driv se mi zase stávalo, že nešel otevřít zvenku a musel jsem lézt přes sedačky. Teď je to lepší a to jsem s ním nic nedělal.

Dle Dannyho z Type-R.cz je vadná řídící jednotka ve stropnici za 15tis.
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 12:10   Citovat  

Střelec napsal:
Naštěstí mám OBDII konektor a aplikaci v telefonu, takže jsem si sám schopen vyblikat chybu - P0325 - knock senzor. Na volnoběh se auto mírně klepe a otáčky se pohybují kolem 500, místo 800. Nejspíše to bude lambda sonda, na kterou jsem měl nějaký čas podezření, protože mi 2.4 žere víc, než vám ostatním a taky na brzdě minulý týden to vyhodilo o 12 koní méně...
Máš vyměněný palivový filtr dle manuálu a tankuješ kvalitní N95? Knock sensor výměna: tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 12:56   Citovat  

LK7R napsal:
Máš vyměněný palivový filtr dle manuálu a tankuješ kvalitní N95? Knock sensor výměna: tudy odkaz

Palivový filtr se měnil někdy před 1,5 rokem a 50.000 km. Tankuju jen na značkových benzinách, tedy jen tu trošku občas, páč jezdím na LPG.

Ještě k tomu kufru - jelikož je chyba jinde, mám tu na prodej zámek 5. dveří. Nechám ho za to samé, za kolik jsem ho kupoval od majora.hondy - 2500,-. Ani jsem ho nemusel vybalovat.

zamek.jpg

zamek.jpg, 401.35 kB
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:10   Citovat  

Střelec napsal:
Palivový filtr se měnil někdy před 1,5 rokem a 50.000 km. Tankuju jen na značkových benzinách, tedy jen tu trošku občas, páč jezdím na LPG.

Ještě k tomu kufru - jelikož je chyba jinde, mám tu na prodej zámek 5. dveří. Nechám ho za to samé, za kolik jsem ho kupoval od majora.hondy - 2500,-. Ani jsem ho nemusel vybalovat.

No tak to pak asi jedině opravdu ten knock senzor bude spatný. Ohledně nízkých otáček - ventily jsi seřizoval nějak nedávno?
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:12   Citovat  

Jak často by se měl u 2.4 měnit palivák ?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2017 , 13:13   Citovat  

Probos napsal:
Jak často by se měl u 2.4 měnit palivák ?

Opravte mě prosím, ale mám za to, že v 100 000km.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 344, 345, 346 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina