Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 329, 330, 331 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 330 z 486
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 17:52   Citovat  

já musel povolit nápravnici Smutný vůbec se mi nepovedlo ty staré gumy vyndat. Na každé straně jsou 3 šrouby. já vyndal prostření a zadní a přední u nárazníku jen povolil a nápravnice se krásně sklopila, že se tam vešla malá gola Úsměv nicméně bylo zapotřebí potom udělat geometrii Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 18:12   Citovat  

Co si za to řekli? Chtěl bych nechat udělat přední+zadní uložení stabilizátorů,tak abych tam nepsal meila zbytečně Úsměv[/quote]
Za materiál (kosti/vzpěry stabilizátoru přední a zadní nápravy + uložení stabilizátoru vzadu + nějaký spojová) v akci, tedy s 15% slevou 6250CZK (samozřejmě bez práce kouř ).
Jelikož se toho ale nebojím, tak si to udělám sám. Chtěl jsem si to jen nechat prohlídnout, kdyby se tam náhodou objevilo ještě něco, co bych nečekal.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 18:16   Citovat  

markos napsal:
Jo uloženie predného stabíku je peklo, buď sa podarí to vymeniť tak že povolíte jednu skrutku, a nejako to odtiaľ vytlačíte (to isté pri montáži nového,plus ho treba namazať), alebo, ak to nepojde, čaká vás zloženie celej nápravnice...

Pre čísla stabíkov:

tudy odkaz

N22 a K24 majú tie isté, K20 asi tiež ale neviem

Tam jsem taky koukal, ale nejsem si jist, zda jsou tam uvedeny komponenty zadní nápravy na Tourer nebo Sedan. Vzpěry zadních stabilizátorů (kosti), jsou ale jiné. Už mám nachystanou objednávku ale ještě jsem ji neverifikoval. Abych nekoupil něco, co mi tam nebude pasovat.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 20:08   Citovat  

Jaj je to pre sedan, zabudol som to tam uviesť. Tourer to ma vsetko inak
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 21:17   Citovat  

von-pivoj napsal:
...Jen mi přišlo divný, že v nabídce měl pro zadní kost/vzpěru stabilizátoru jedno číslo pro obě strany 52320-SED-003 a když jsem na to koukal pod autem tak mi přišlo, že levá strana není stejná jako pravá.
Měnil již někdo zadní vzpěry stabilizátoru na Acco tourer 2.4?

Tourer má vzadu obě kosti stabilizátoru stejné. A jsou jiné než pro sedan. Navíc sedan má jinou levou a pravou...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 21:55   Citovat  

Tomik napsal:
2.2 Ctdi 103kw spolkla 2l oleje od vymeny k vymene 15tis.km, olej Castrol edge 5w40. Budu ted menit olej, myslite, ze by bylo vhodnejsi prejit na 10w40? Najeto 150tis. Motor krasne jede, tahne, je tichy, nikde zadne uniky.
To je nějak moc mám přes 200tis dávám 0W30 originál doleju tak deci po 10tis. Koukni kolik oleje máš v IC,můžeš mít vůle na turbu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 21:58   Citovat  

Squixx napsal:
Tak, svody jsou doma a následuje výměna Úsměv..to sem zvědavej, jak to půjde Úsměv
Co to je za divný svody? už jsem jich vyměnil na desítky a takhle dívné nebyly.Hlavně ti schází plno těsnění,mazání turba,chlazení turba,spoj na první kat atd. Naposled jsem bral celou opravnou sadu za 7tis v Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2017 , 23:13   Citovat  

DworiBak napsal:
Co to je za divný svody? už jsem jich vyměnil na desítky a takhle dívné nebyly.Hlavně ti schází plno těsnění,mazání turba,chlazení turba,spoj na první kat atd. Naposled jsem bral celou opravnou sadu za 7tis v Honda

Vyzerá to na polské. OEM to určite nie sú...
   Návrat  
madlass je teď offline  madlass
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 14:23   Citovat  

Zdravím, nezná někdo přesný rozměr a typ ložiska čerpadla servořízení. Začínají se mi z něj ozývat nevhodné zvuky, tak bych rád provedl výměnu ložiska... Díky
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2017 , 17:09   Citovat  

Jses si jisty, ze to je lozisko? Nepeni ti servokapalina?
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 0:25   Citovat  

DworiBak napsal:

Svody by mely byt z Anglie,ne z Polska.Rikam ze mely,ruku za to do ohne dat nemuzu.A jak vypadaji teda normalni svody??Co je na nich spatne?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 1:14   Citovat  

Normalne svody mas tu, mozes si ich porovnat s tymi svojimi

06180rbde01_LRG.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
06180rbde01_LRG.jpg, 78 kB
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 10:21   Citovat  

madlass napsal:
Zdravím, nezná někdo přesný rozměr a typ ložiska čerpadla servořízení. Začínají se mi z něj ozývat nevhodné zvuky, tak bych rád provedl výměnu ložiska... Díky

17x40x12
NSK 6203 (z jedné strany kryté)

Sundej řemen a zatoč řemenicí, měla by jít volně a tiše. Zvuky může dělat řemen.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 10:22   Citovat  

von-pivoj napsal:
Co si za to řekli? Chtěl bych nechat udělat přední+zadní uložení stabilizátorů,tak abych tam nepsal meila zbytečně Úsměv

Za materiál (kosti/vzpěry stabilizátoru přední a zadní nápravy + uložení stabilizátoru vzadu + nějaký spojová) v akci, tedy s 15% slevou 6250CZK (samozřejmě bez práce kouř ).
Jelikož se toho ale nebojím, tak si to udělám sám. Chtěl jsem si to jen nechat prohlídnout, kdyby se tam náhodou objevilo ještě něco, co bych nečekal.[/quote]
Ja objednával Meyle HD dozadu, 380kc/kus. Mam je i vepředu a dobry, hlavne oproti originálu, to pak pri demontáži povolis. Originály musis řezat, protože je tam imbus a neni sance to povolit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 12:54   Citovat  

MAREKB napsal:
Ja objednával Meyle HD dozadu, 380kc/kus. Mam je i vepředu a dobry, hlavne oproti originálu, to pak pri demontáži povolis. Originály musis řezat, protože je tam imbus a neni sance to povolit.

Znám to z Mazdy, každou kost/vzpěru odřezat. Po této zkušenosti jsem pečlivě namazal při zpětné montáži závit spec.mazací pastou a zbytek závitu s otvorem na inbus jsem přikryl záslepkou, obdoby krytu odvzdušňovacího šroubu brzd, takže příští oprava na Mazdě bude procházka růžovou zahradou. Stejně to chci udělat i na Hondě, když jsem ale viděl MYELE, tak jsem se rozhodl tam aplikovat něco s větší výdrží. Problém je pro mě ale identifikace zadní vzpěry na tourer, ale myslím, že jsem na to přišel. Na jarní kampani v Hondě mi vypsali čísla dílů, takže by tam mělo pasovat toto: tudy odkaz
Originál číslo 52320-SED-003.
Objednám a jakmile bude žena v porodnici a dvojčata u starých, tak to vyměním.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 13:05   Citovat  

Tak se mi podařilo, díky radám, které mi tu byly uděleny, sundat vrchní kryt středového panelu s tlačítkem výstražných světel. Za použitá modelářského nože a špachtle na palačinky (trochu jsem ji ohnul, snad to holkám při hraní nebude moc vadit) jsem kryt vyloupnul a tlačítko demontoval. Z tlačítka jsem vytáhl něco, co vzdáleně připomínalo žárovku. Po delší době bádání jsem zjistil, e je to žárovka T3. Něco jsem našel na netu (varianta s LED), má s tím někdo zkušenosti, měnil to? Protože LED mají daný vyzařovací úhel a nejsem si jist, zda by to tam korektně fungovalo, respektive svítilo. V tlačítku jsou otvory pro připojení 2 těchto žárovek ale byla tam jen jedna, na obrázku je taktéž zakreslena jen jedna. Neví někdo k čemu je ten druhý otvor?

tlacitka.jpg

tlacitka.jpg, 100.33 kB
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2017 , 15:18   Citovat  

von-pivoj napsal:
Tak se mi podařilo, díky radám, které mi tu byly uděleny, sundat vrchní kryt středového panelu s tlačítkem výstražných světel. Za použitá modelářského nože a špachtle na palačinky (trochu jsem ji ohnul, snad to holkám při hraní nebude moc vadit) jsem kryt vyloupnul a tlačítko demontoval. Z tlačítka jsem vytáhl něco, co vzdáleně připomínalo žárovku. Po delší době bádání jsem zjistil, e je to žárovka T3. Něco jsem našel na netu (varianta s LED), má s tím někdo zkušenosti, měnil to? Protože LED mají daný vyzařovací úhel a nejsem si jist, zda by to tam korektně fungovalo, respektive svítilo. V tlačítku jsou otvory pro připojení 2 těchto žárovek ale byla tam jen jedna, na obrázku je taktéž zakreslena jen jedna. Neví někdo k čemu je ten druhý otvor?

Horní kryt středového panelu se vyndá snadno. V rozích pod nejspodnějším žebrem výdechů je otvor do kterého píchneš zboku šroubovák a zatáhneš směrem k sedačkám. Tohle zopakuješ v obou rozích a kryt je venku. Nemusíš se bát že si zničíš plasty páčením. Žárovku v tlačítku jsem měnil nedávno a dával myslím tohle tudy odkaz

IMG_20170219_151545.jpg

IMG_20170219_151545.jpg, 121.44 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 7:42   Citovat  

Zdarec, tak já ty svody nakonec vrátím a budu si je objednávat v Hondě..na Civica..snad je tam přesvědčím, aby mi to tam dali na Accorda..cena bude sice vyšší, ale aspoň to bude v Hondě a bude se to lépe prodávat letos.. Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 8:12   Citovat  

Squixx napsal:
Zdarec, tak já ty svody nakonec vrátím a budu si je objednávat v Hondě..na Civica..snad je tam přesvědčím, aby mi to tam dali na Accorda..cena bude sice vyšší, ale aspoň to bude v Hondě a bude se to lépe prodávat letos.. Honda

Múúúdro. Oni zvody na civic a accord sú rovnaké! Takže nemusíš ich presviedčať, proste zober na Civic a šmitec. A pýtaj si opravnú sadu, nie len iba zvody Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 8:17   Citovat  

markos napsal:
Múúúdro. Oni zvody na civic a accord sú rovnaké! Takže nemusíš ich presviedčať, proste zober na Civic a šmitec. A pýtaj si opravnú sadu, nie len iba zvody Úsměv

Jj, vím..akorát ještě najít servisáka, kterej to vymění opatně skrz turbo a nebo přesvědčit Hondu, ať mi to tam bez keců daj Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 9:06   Citovat  

Ak si z okolia Liberca, tak ti môžem dať tip, kde mi to robili, a bol som spokojný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 10:04   Citovat  

Nn, okolí Olomouce...a i sada těsnění je shodná s Accordem??

Jinak psali z Hondy a sada svody + těsnění na Civic = 11500,-Kč zaokrouhleně.. to mi hlava nebere po slevě..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 11:22   Citovat  

A jak se tak dívám do výpisu toho, co Honda poslala, tak tam není nic víc, než mi přišlo v balíku z té anglie..jak těsnění, tak matice atd..je tam akorát plechové těsnění mezi svody a motorem,plechové těsnění na turbo a plno šroubů..to samé mám teď u sebe..žádné gumové kroužky, nic navíc..

Tak kde je ten rozdíl?

Quotation1487582730228.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Quotation1487582730228.pdf
 Velikost:  132.04 kB
 Staženo:  159 krát

Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 13:14   Citovat  

Alias napsal:
já musel povolit nápravnici Smutný vůbec se mi nepovedlo ty staré gumy vyndat. Na každé straně jsou 3 šrouby. já vyndal prostření a zadní a přední u nárazníku jen povolil a nápravnice se krásně sklopila, že se tam vešla malá gola Úsměv nicméně bylo zapotřebí potom udělat geometrii Úsměv

Díky za tip, jak budu mít komponenty doma a bude na to čas tak to vyměním. Jen nejsem nadšený z toho, že budu muset dělat geometrii, ale co už, pořád mi to vyjde líp, jak v H+ .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 20:27   Citovat  

Squixx napsal:
A jak se tak dívám do výpisu toho, co Honda poslala, tak tam není nic víc, než mi přišlo v balíku z té anglie..jak těsnění, tak matice atd..je tam akorát plechové těsnění mezi svody a motorem,plechové těsnění na turbo a plno šroubů..to samé mám teď u sebe..žádné gumové kroužky, nic navíc..

Tak kde je ten rozdíl?

To ti poslali blbě,musíš koupit opravnou sadu a máš tam vše už v balíku,koukni ke mě do garáže máš to tam jinak jsem to sem už dával několikrát.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 20:33   Citovat  

Uz jse si to domluvil v Honde ve Frystaku..zaplatil za tu zlodejnu a pristi tyden tam jdu Úsměv..tak bude pokoj
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2017 , 20:50   Citovat  

Squixx napsal:
Uz jse si to domluvil v Honde ve Frystaku..zaplatil za tu zlodejnu a pristi tyden tam jdu Úsměv..tak bude pokoj
http://www.hpositive.cz/forum/files/collage_20151102213935502_290.jpg
zde máš číslo sady,je levnější než svody
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 18:56   Citovat  

"Nevyzpytatelné jsou cesty osudu" Už jsem zase H+ Velmi šťastný Vrátil jsem se zpět k A7G, ale pro změnu Tourer a Type-S

A7G.jpg

A7G.jpg, 1.11 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 20:26   Citovat  

Peliator napsal:
"Nevyzpytatelné jsou cesty osudu" Už jsem zase H+ Velmi šťastný Vrátil jsem se zpět k A7G, ale pro změnu Tourer a Type-S

VItaj v Clube

IMG_0491.JPG

IMG_0491.JPG, 426.9 kB
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2017 , 22:40   Citovat  

Peliator napsal:

Je z DE? Byl na Autoscout za dobrou cenu OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 329, 330, 331 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina