Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 321 z 486
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 15:38   Citovat  

Idealni je udrzbova yuasa,ale nenalita,aby byla jistota,ze nelezi 2roky v regalu.
Idealne nabijet bosch battmax automatic-to je ta se trema ledkama tudy odkaz uvnitr je trimr,ktery je dobre vymenit za lepsi 10ot. a nastavit vypinaci napeti na 14,6v.Nabiji to stejnosmernym pulzujicim(vic nez ty procesorove,co jsem meril-dle osciloskopu).
Bacha na ty s ampermetrem.Vetsina nehlida max. napeti a vyleti to klidne na 16V.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 16:05   Citovat  

Zdravím, nejak mi zacal hamprovat volnoběh. Zacalo to po tech mrazech, kdy mi 2 dny stalo auto a uz jsem nenastartoval. Chvílemi pada k 500ot/min, lehce hrubší chod. Chvilku ano, chvilku ne. Stane se to třeba, kdyz zastavím na semafotu, tak spadne takto nizko. Svíčky meneny pred 40tis.provoz na plyn i benzin vysledek stejny. Diky
   Návrat  
plesky3 je teď offline  plesky3
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 16:06   Citovat  

Ahoj všem, mám problém se zavíráním pátých dveří, které jsou otevírány elektricky. Na displeji mi svítí "PDF system prüfen". V průběhu otevírání to zahlásilo chybu a dveře zůstaly v polovině. Na tlačítko na přístrojovce ani na klíči dveře vůbec nereagovaly. Následně jsem se je pokusil zavřít ručně, ale auto nešlo zamknout. Musel jsem šroubovákem mechanicky přecvaknout zámek, aby bylo alespoň zamčené. Zámek nereaguje ani na centrál.

Zajímalo by mě, jestli už někomu něco takového nastalo. Samozřejmě to odvezu do servisu, ale šlo mi o to jestli se nejedná o nějakou banalitu.

Za každou radu předem děkuji.

Ahoj Martin
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 17:16   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdravím, nejak mi zacal hamprovat volnoběh. Zacalo to po tech mrazech, kdy mi 2 dny stalo auto a uz jsem nenastartoval. Chvílemi pada k 500ot/min, lehce hrubší chod. Chvilku ano, chvilku ne. Stane se to třeba, kdyz zastavím na semafotu, tak spadne takto nizko. Svíčky meneny pred 40tis.provoz na plyn i benzin vysledek stejny. Diky
Po odpojení baterky se má ecu nechat srovnat..tedy brblat auto na volnoběh až do zahřátí, nemít přitom puštěnou klimu..světla, nic co žere šťávu, potom auto chcípnout, znovu nastartovat a jezdit.. Stale dokola omylana otazka Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 18:59   Citovat  

Kendik napsal:
Po odpojení baterky se má ecu nechat srovnat..tedy brblat auto na volnoběh až do zahřátí, nemít přitom puštěnou klimu..světla, nic co žere šťávu, potom auto chcípnout, znovu nastartovat a jezdit.. Stale dokola omylana otazka Úsměv

No, dela to uz dva dny ale zkusim cos rikal. Baterka odpojena nebyla. Chápu to dobre, ze se musi skalibrovat ecu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 19:04   Citovat  

MAREKB napsal:
No, dela to uz dva dny ale zkusim cos rikal. Baterka odpojena nebyla. Chápu to dobre, ze se musi skalibrovat ecu?
Ano, ECU si musi nastavit potrebne hodnoty. Jak jsi tedy nastartoval? Pises, ze jsi nenastartoval. Pres kabely?
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 19:14   Citovat  

MAREKB napsal:

Nevím jestli to chápu a vysvětlím správně. Podle způsobu jízdy si ECU uloží do jakési paměti různé proměnné hodnoty, získané z předchozího provozu, které pak využíje pro optimální chod motoru. Po odpojení a ponechání ECU odpojenou od akumulátoru dojde k resetu a výmazu těch zapamatovaných dat / hodnot a ECU po zapojení pracuje s defaultními hodnatami přednastavené výrobcem, než si je opět přizpůsobí podla dalšího způsobu provozu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 19:19   Citovat  

Kendik napsal:
Ano, ECU si musi nastavit potrebne hodnoty. Jak jsi tedy nastartoval? Pises, ze jsi nenastartoval. Pres kabely?

Bylo to uplne mrtve, asi 20min jsem byl napojeny na druheho accorda pres kable. Nabijecka hlasila full ale nestacilo to v pondeli natocit.
   Návrat  
Majkl30 je teď offline  Majkl30
PříspěvekZaslal: 13.1.2017 , 19:22   Citovat  

MAREKB napsal:
Bylo to uplne mrtve, asi 20min jsem byl napojeny na druheho accorda pres kable. Nabijecka hlasila full ale nestacilo to v pondeli natocit.

jen takovej dotaz....Nevíte někdo jaký napětí je na venkovním čidle teploty????
mam tam 5V...čidlo se jeví OK-měřeno a podle tabulky ukazuje.

Když jsem se o to zajímal,našel jsem toto:
uložto:
-honda service manual 2003-2008
Honda Accord ESM 2003-2008.rar
   Návrat  
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 0:01   Citovat  

MAREKB napsal:
zkus seřídit ventily
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 8:53   Citovat  

scream napsal:
Tak dokonca 60Ah...

A takto to startuje po 3 rokoch v mestskom rezime po noci s teplotou -15:

BTW spotreba za december 14,2l/100km v meste sopťa sopťa

ja som 2mes. dozadu kupoval novu,startovaci prud ma 720A a je to 72Ah a je poznat ze to startovanie je o niecom inom..predtym som mal 360A...ale aj tak mam pocit ze pri takychto nizkych teplotach ked je -12 a viac sa to pri startovani trochu trapi...niektore diesle startuju takmer rovnak ci je -12 alebo +12...uplne krasne a z lahka,ziadne trapenie Chápeš!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 10:32   Citovat  

Honda.men napsal:
zkus seřídit ventily

Ty jsou delane v listopadu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 11:24   Citovat  

Honda.men napsal:
zkus seřídit ventily
Ventily se projevuji jinak ne?
   Návrat  
HondaAddict je teď offline  HondaAddict
PříspěvekZaslal: 14.1.2017 , 13:52   Citovat  

plesky3 napsal:
Ahoj všem, mám problém se zavíráním pátých dveří, které jsou otevírány elektricky. Na displeji mi svítí "PDF system prüfen". V průběhu otevírání to zahlásilo chybu a dveře zůstaly v polovině. Na tlačítko na přístrojovce ani na klíči dveře vůbec nereagovaly. Následně jsem se je pokusil zavřít ručně, ale auto nešlo zamknout. Musel jsem šroubovákem mechanicky přecvaknout zámek, aby bylo alespoň zamčené. Zámek nereaguje ani na centrál.

Zajímalo by mě, jestli už někomu něco takového nastalo. Samozřejmě to odvezu do servisu, ale šlo mi o to jestli se nejedná o nějakou banalitu.

Za každou radu předem děkuji.

Ahoj Martin

mě pomůže odpojit baterku, po chvíli zapojit a vše funguje, sice to příčinu neřeší, ale v tu chvíli, můžu alespo%n zavřít/otevřít kufr....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 14:01   Citovat  

HondaAddict napsal:
mě pomůže odpojit baterku, po chvíli zapojit a vše funguje, sice to příčinu neřeší, ale v tu chvíli, můžu alespo%n zavřít/otevřít kufr....

Dík zkusím to.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 14:34   Citovat  

plesky3 napsal:
Dík zkusím to.

Určitě to funguje, minimálně na pár zavření/otevření. Já kvuli tomu ani nedotahoval baterku Velmi šťastný Nakonec jsem to vzdal a lezu tam přes zadní sedačky a otevírám zevnitř ručně.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 15:34   Citovat  

Střelec napsal:
Určitě to funguje, minimálně na pár zavření/otevření. Já kvuli tomu ani nedotahoval baterku Velmi šťastný Nakonec jsem to vzdal a lezu tam přes zadní sedačky a otevírám zevnitř ručně.

jo no tenhle mesic dvakrat a pomohlo spis to odpojeni na delsi dobu ,ruco jsem to mohl otevirat zavirat snad 1000x pokud to neresetujes odpojenim nic stim nenadelas Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 15:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jo no tenhle mesic dvakrat a pomohlo spis to odpojeni na delsi dobu ,ruco jsem to mohl otevirat zavirat snad 1000x pokud to neresetujes odpojenim nic stim nenadelas Úsměv

Bohužel, u mě už opakovaně nefunguje ani ručně. Řeším výměnu zámku a pak snad bude klid.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2017 , 18:59   Citovat  

Ad. zadní vrata - už to tu píšu asi po páté, ale zkoušeli jste nejdřív vyblikat chybu jednotky el. vrat? To je to nejednodušší a nestojí to nic.

Mě osobně to nasměrovalo přesně k problému (kontakt v koncové poloze zámku) a oprava pak stála jen cca 2 hod. vlastního času.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 16:19   Citovat  

Dopis napsal:
Ad. zadní vrata - už to tu píšu asi po páté, ale zkoušeli jste nejdřív vyblikat chybu jednotky el. vrat? To je to nejednodušší a nestojí to nic.

Mě osobně to nasměrovalo přesně k problému (kontakt v koncové poloze zámku) a oprava pak stála jen cca 2 hod. vlastního času.

Hledal jsem ve fórech asi 2 hodiny a nic o zámku zadních dveří jsem nenašel. Nemohl by jsi mi poslat odkaz na nějaký postup jak se to dělá? Dvě hodiny opravě rád obětuji.
Dík
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 17:32   Citovat  

Dnes vyměněna baterie na mém 2.4 acco. Kdyby někdo hledal a řešil rozměr, tak tudy odkaz

Oddělaný plastový rámeček a vleze se tam většina baterii. Teda alespoň u mě s přímým sháním jo. Viz foto.

IMG_20170118_171902.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20170118_171902.jpg, 2.64 MB

IMG_20170118_171913.jpg

IMG_20170118_171913.jpg, 2.74 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 18:02  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 18.1.2017 , 22:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kynio napsal:
Dnes vyměněna baav sterie na mém 2.4 acco. Kdyby někdo hledal a řešil rozměr, tak tudy odkaz

Oddělaný plastový rámeček a vleze se tam většina baterii. Teda alespoň u mě s přímým sháním jo. Viz foto.

Ja tam zkousel ted jeste vyssi a vesla ze vsim vsudy ,jak ti startuje ted oproti serii ? Ja planuji bosch 63/610 .. 70atky jsou uz pres 26cm dlouhy vesla by se taky ,ale hur by se vyndavala.. uvidim jeste ..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 18:12   Citovat  

Tak bez airboxu asi jo,ale dole ti musí viset na těch rantlech kam se strkají tyčky držáku...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 19:17  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 18.1.2017 , 20:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak bez airboxu asi jo,ale dole ti musí viset na těch rantlech kam se strkají tyčky držáku...

Nic nevisy ,oem baterka ma cca 13cm tahle je sirsi o cca 3cm, rozmer mezi tema rantlema je 18,5cm .. max delka baterky by mohla byt klidne 26cm co je o 2cm vic nez oem , samozrejme pod baterku das gumovou podlozku ,drzak jak vidis i u Kynio je puvodni nechapu proc bych mel kupovat predrazenou zalostne slabou uzkou baterku , jednou jsem to udelal a uz tak blbej 2x nebudu.. zde je nakej navod akorat tam nejsou rozmeryty baterky ,pravdepodobne byla až moc velka a tak proto orezaval ten plast , ted jsem to tam daval a pouze se dotyka o ten kryt rezonatora ,mne to vesla bez rezani prakticky stejna baterka jako ma kynio . tudy odkaz
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 20:26   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Ja tam zkousel ted jeste vetsi a vesla ze vsim vsudy ,jak ti startuje ted oproti serii ? Ja planuji bosch 63/610 .. 70atky jsou uz pres 26cm dlouhy vesla by se taky ,ale hur by se vyndavala..

Po 14 dnech stání na místě v mrazu? Takhle: tudy odkaz

Před tím každý druhý den modlení, aby to při 6. otočení naskočilo. Bannerka shodná se sérií. Pohasínaly budíky atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 21:03  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 18.1.2017 , 22:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kynio napsal:
Po 14 dnech stání na místě v mrazu? Takhle: tudy odkaz

Před tím každý druhý den modlení, aby to při 6. otočení naskočilo. Bannerka shodná se sérií. Pohasínaly budíky atd.

pekny je to dobrý nejradeji bych tam dal jeste silnesi , skocim k svarovy jestli tam nema nakou175x175x 278 mm jestli ji tam taky dam a kdyz jo prasknu tam 74Ah 750A .. jediny co bych mohl upravit je ten krit rezonazoru i bez rezani ,ale neni to nic co bych musel predelavat je to jen kritka a je pruzna a baterka pevne pridelana jen se dotyka .. davam par na houby fotek co jsem ted narychlo udelal jak jsem zkusil dat baterku cca 175x240x190 a vesla i sla pridelat bez uprav a sedi mezi rantlema ,ikdyz to na fotkach vypada ze se dotyka airboxu pac baterka ma sirsi klobouk jako telo ,tak je tam kolem 4mm mezera ..

image.jpeg

image.jpeg, 839.23 kB

image.jpeg

image.jpeg, 1.55 MB

image.jpeg

image.jpeg, 1.5 MB

image.jpeg

image.jpeg, 1.17 MB

image.jpeg

image.jpeg, 790.17 kB

image.jpeg

image.jpeg, 964.26 kB
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 22:10   Citovat  

Ahojte. Tento rok to asi vydržím se starou baterkou (ta úzká) v Acco, stejně pořád jezdim Civicem. Baterku jsem dobyl před vánocema a po necelých třech týdnech v těch posledních mrazech, to sotva chytlo. Kontrolky pohasínaly a točilo to naprd. Co se mi často stává, skoro pravidelně, když pustím klíček a motor nenaskoči, tak na napodruhé škytně a naskoči okamžitě po prvním otočení. Stavá si mi to u obou aut, vpodstatě mám napodruhý jistotu. V Civicu mě udržbová Yuasa 45 Ah, uzká stála 1100, takže krásná cena, no nevim jak teď. A jak to točí v Civicu, to je rychlost i když je -10. Vlastně je to ta samá, co se dává do Acco, ale tam bych tomu moc nevěřil, velkej motor. Dost mě překvapilo, že Acco i s nabitou baterku startuje tak rozvážně a pomalu, jak ukázal ve videu Kynio.
Co myslíte o této volbě?? :
tudy odkaz
tudy odkaz
Vlezou tam, já myslím že jo. A bude regulátor stíhat dobíjet, když nastaven na dobíjení baterie cca 50Ah ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2017 , 22:24   Citovat  

Marián napsal:
Ahojte. Tento rok to asi vydržím se starou baterkou (ta úzká) v Acco, stejně pořád jezdim Civicem. Baterku jsem dobyl před vánocema a po necelých třech týdnech v těch posledních mrazech, to sotva chytlo. Kontrolky pohasínaly a točilo to naprd. Co se mi často stává, skoro pravidelně, když pustím klíček a motor nenaskoči, tak na napodruhé škytně a naskoči okamžitě po prvním otočení. Stavá si mi to u obou aut, vpodstatě mám napodruhý jistotu. V Civicu mě udržbová Yuasa 45 Ah, uzká stála 1100, takže krásná cena, no nevim jak teď. A jak to točí v Civicu, to je rychlost i když je -10. Vlastně je to ta samá, co se dává do Acco, ale tam bych tomu moc nevěřil, velkej motor. Dost mě překvapilo, že Acco i s nabitou baterku startuje tak rozvážně a pomalu, jak ukázal ve videu Kynio.
Co myslíte o této volbě?? :
tudy odkaz
tudy odkaz
Vlezou tam, já myslím že jo. A bude regulátor stíhat dobíjet, když nastaven na dobíjení baterie cca 50Ah ?

Ja bych rekl ze si stim vubec nedelaly hlavu a praskly tam stejnou co do K20 .. dle mne je dulezitejsi startovaci proud tu prvni co jsi dal tak tak velkou jse ted popisoval tak se nato mrkni,ze se tam vesla ,ale buhuzel ma i stejnej startovaci proud a oproti serii to byl hodne malej rozdil porad to tocilo dlouho tu bych nebral ..a ta dlouha uz bude asi moc , .. jsem se dozvedel od svary ze vyrobce udava max 60Ah cokoliv navic je na skodu baterky tak tu vetsi ani nebudu zkouset a koupim najspis tu samou yuasu nebo jeste svara si pochvaluje nakou co se dela soubezne z vartou ze ji ma ve vyech naftovych baboracich a jedou i po trech letech tak uvidime za jakou cenu to bude ..
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 9:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Ja bych rekl ze si stim vubec nedelaly hlavu a praskly tam stejnou co do K20 .. dle mne je dulezitejsi startovaci proud tu prvni co jsi dal tak tak velkou jse ted popisoval tak se nato mrkni,ze se tam vesla ,ale buhuzel ma i stejnej startovaci proud a oproti serii to byl hodne malej rozdil porad to tocilo dlouho tu bych nebral ..a ta dlouha uz bude asi moc , .. jsem se dozvedel od svary ze vyrobce udava max 60Ah cokoliv navic je na skodu baterky tak tu vetsi ani nebudu zkouset a koupim najspis tu samou yuasu nebo jeste svara si pochvaluje nakou co se dela soubezne z vartou ze ji ma ve vyech naftovych baboracich a jedou i po trech letech tak uvidime za jakou cenu to bude ..

A preco co kolvek viac.je.na.skodu baterky ved ty keby.mas aj 100A baterku.to je.jedno akurat podla sily alternatora by sa.len dlhsi cas nabijala keby ale je.uplne vybita ale pri.startovani.mas k dispozicii vacsiu silu pri normalnych podmienkach ju normalne dobija.ako.aj.tu 60ah.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2017 , 11:04   Citovat  

rudy5 napsal:
A preco co kolvek viac.je.na.skodu baterky ved ty keby.mas aj 100A baterku.to je.jedno akurat podla sily alternatora by sa.len dlhsi cas nabijala keby ale je uplne vybita ale pri startovani.mas k dispozicii vacsiu silu pri normalnych podmienkach ju normalne dobija.ako.aj.tu 60ah.

Asi ,ze se tim snizuje zivotnost baterky kdyz motor dobiji jen na 45 a ty tam das 74.. svara mi rikal ,ze to zazil, ze baterka vydrzela takhle jen rok ..ja mu v celku verim .. uz par stovek aut mel pod rukama ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina