Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 320 z 486
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 11:54   Citovat  

nudissima napsal:
Ahoj,
je u 2.2 iCTDI normalni to, ze se spina kompresor klimatizace automaticky pri vypnute klimatizaci ikdyz je motor zcela ohraty? V popisu na prvni strance je informace, ze je to bezne u studeneho motoru, ale po hodinove jizde?

Koukni na stránku 210 a 211 uživatelské příručky. Třeba je to právě ta funkce přídavného topení, která u dieslu využívá systému klimatizace, pokud je venkovní teplota pod + 5 stupňů a teplota chladící kapaliny nepřesáhla 75 stupňů a to i pokud máš ACC OFF.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 12:32   Citovat  

Tak jsem dneska nenastartoval, baterka asi KO. Starter sice jeste roztocila, ale na nastartovani to uz nestacilo. Hodil jsem ji na nabijecku, tak jeste uvidim. Jak dlouho by se mela asi nabijet? A popripadne jakou koupit do Accorda 2.2 I-ctdi?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 12:51   Citovat  

Tomik napsal:
Tak jsem dneska nenastartoval, baterka asi KO. Starter sice jeste roztocila, ale na nastartovani to uz nestacilo. Hodil jsem ji na nabijecku, tak jeste uvidim. Jak dlouho by se mela asi nabijet? A popripadne jakou koupit do Accorda 2.2 I-ctdi?

Jakoukoli s podobnými parametry jako ta co tam máš Tak to valím bulvy
Máš diesla,ten nemá vzduchový airbox před pojistkovou skříňkou takže tam máš spoustu místa na klasickou baterii...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 13:07   Citovat  

Co tahle baterka? Vleze se tam? Budou sedet svorky na kontakty?
tudy odkaz
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 13:12   Citovat  

Tomik napsal:

Zkus tohle:
tudy odkaz
Třeba ti to pomůže Mrk
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 13:20   Citovat  

Tomik napsal:
tudy odkaz

Chlape vidíš u té baterie rozměry,máš doma auto do kterého to chceš dát,tak se zvedni od počítače,vyndej starou baterii a změř ten kaslík jestli to tam vleze ne? To samé kontakty,porovnej se svoji jestli je + na správné straně. Mělo by to tam vlézt,ale já to auto doma nemám,to máš ty...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 13:33  Naposledy upravil Tomik dne 7.1.2017 , 15:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Slo mi spis o prumer kontaktu baterky, aby tam v poho sedly ty svorky a nemusely se shanet nejaky redukce. A merit jestli se tam baterka vejde, se mi prave nechce, kdyz se valim v teplicku u telky, proto se ptam. Hihi
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 13:38   Citovat  

Crash86 napsal:
Koukni na stránku 210 a 211 uživatelské příručky. Třeba je to právě ta funkce přídavného topení, která u dieslu využívá systému klimatizace, pokud je venkovní teplota pod + 5 stupňů a teplota chladící kapaliny nepřesáhla 75 stupňů a to i pokud máš ACC OFF.

Ledaze by v techto mrazech, pri kratkem stani teplota vody na volnobeh rychle padala pod 75 stupnu a tim se ta klima spinala.Spis me zajimalo jestli se to deje i jinym uzivatelum nebo je treba problem v termostatu, ktery neudrzi spravnou provozni teplotu. Zkontroluju ve volne chvilce diagnostikou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 14:39  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 17.1.2017 , 16:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

...
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 14:46  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 17.1.2017 , 16:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 19:25   Citovat  

nudissima napsal:
Ledaze by v techto mrazech, pri kratkem stani teplota vody na volnobeh rychle padala pod 75 stupnu a tim se ta klima spinala.Spis me zajimalo jestli se to deje i jinym uzivatelum nebo je treba problem v termostatu, ktery neudrzi spravnou provozni teplotu. Zkontroluju ve volne chvilce diagnostikou.

Taky to mám v těchto mrazech. Slyším krátké zahučení...
   Návrat  
prody je teď offline  prody
PříspěvekZaslal: 7.1.2017 , 21:53   Citovat  

Tomik napsal:
tudy odkaz

VLEZE
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 8.1.2017 , 12:35   Citovat  

Mourl napsal:
Po nastartování nejspíš zůstává viset pastorek a točit by taky mohl víc.Po nastartování prostě divný zvuk,někdy i při startování. Zajímavý je,že to dělá jenom když auto déle stojí a je zima. Ještě podezřívám rozvody/napínák. Zvuk to udělá jenom 1x za den první nastartování,pak už ne. Zkoušel jsem i hned po "divném" nastartování hned zhasnout a startovat znovu ale pak je vše OK tak právě proto podezřívám i rozvody to mi hlava nebere

ja mam presne take iste priznaky,niekedy pri startovani a niekedy aj po startovani a takisto len ked je zima..zacalo mi to robit minulu zimu, po zime to potom nespravilo ani raz a teraz cez zimu znovu...je to take zachrasteni ako keby...tiez myslim ze to je tym starterom a dam ho skusit rozobrat a vycistit,jak tu pisal tusim kmoda...
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 12:12   Citovat  

petrp napsal:
Taky to mám v těchto mrazech. Slyším krátké zahučení...

Dik za info, pomohlo Úsměv
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 20:07   Citovat  

Zákazník: Nesvieti mi svetlo podľa mojich predstáv, ani HID nepomohlo.

DEPO, po 3 rokoch. A7G

15969834_1240522886027651_743470019_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
15969834_1240522886027651_743470019_n.jpg, 82.78 kB

15970105_1240522899360983_1950627532_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
15970105_1240522899360983_1950627532_n.jpg, 56.99 kB
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 9.1.2017 , 21:31   Citovat  

Ahojte,
v sobotu se mi z ničeho nic rozsvítili kontrolky VSA, vykřičník v trojúhelníku a ABS. Parkoval jsem na zasněženém parkovišti a po asi 3 hodinách chci odjet a začli svítit. Už po otočením klíčku do 3 polohy se kontrolky nezhasnou... Pak jsem zkoušel i někde na semaforu zdechnout motor a znocu nastartovat a pořad to samé. Co to znamená? Porucha ABS čidla? Nejlepší to bude asi napichnout na diagnostiku co? Díky za rady OK
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 7:09   Citovat  

Zdravim chlapci, chci novou baterku... Ma smysl tam cpat vetsi nebo staci to co tam ma byt? Me to prijde proste malo 45ka Koukam ted je za dobrou cenu tudy odkaz diky
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 10:06   Citovat  

Honďas14 napsal:
Ahojte,
v sobotu se mi z ničeho nic rozsvítili kontrolky VSA, vykřičník v trojúhelníku a ABS. Parkoval jsem na zasněženém parkovišti a po asi 3 hodinách chci odjet a začli svítit. Už po otočením klíčku do 3 polohy se kontrolky nezhasnou... Pak jsem zkoušel i někde na semaforu zdechnout motor a znocu nastartovat a pořad to samé. Co to znamená? Porucha ABS čidla? Nejlepší to bude asi napichnout na diagnostiku co? Díky za rady OK

Pěknej návod:
tudy odkaz
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 10:55   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdravim chlapci, chci novou baterku... Ma smysl tam cpat vetsi nebo staci to co tam ma byt? Me to prijde proste malo 45ka Koukam ted je za dobrou cenu tudy odkaz diky

Ahoj ted to taky resim.Mam tam Vartu 45 ah 330A po byvalem majiteli a jak je chladno hur to startuje. Koukal jsem ze original ma 48Ah 420A startovaci proud. Pak je jeste Yuasa ta ma 48 ah a 430A. Jdu do orig a v unoru bude kampan sleva asi 15%.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 10:59   Citovat  

markos napsal:
Zákazník: Nesvieti mi svetlo podľa mojich predstáv, ani HID nepomohlo.

DEPO, po 3 rokoch. A7G

Tak to koukám! jojo depo to nic nevydrzi. Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 11:42   Citovat  

miniwop napsal:
Ahoj ted to taky resim.Mam tam Vartu 45 ah 330A po byvalem majiteli a jak je chladno hur to startuje. Koukal jsem ze original ma 48Ah 420A startovaci proud. Pak je jeste Yuasa ta ma 48 ah a 430A. Jdu do orig a v unoru bude kampan sleva asi 15%.

Mam tam tu stejnou. Jsem nevedel, ze 420A v tom případě vemu rovnou vetsi kapacitu. I original je malo. Tu Yuassu bych bral ale nechci ji objednávat přes net, v pema-baterie zrovna tahle neni, tak vemu jako kolega v jinem tematu tudy odkaz vleze ale je treba vyndat to pouzdro na baterii a koncovku ve sani(nicemu to nevadi).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 17:34   Citovat  

MAREKB napsal:
Mam tam tu stejnou. Jsem nevedel, ze 420A v tom případě vemu rovnou vetsi kapacitu. I original je malo. Tu Yuassu bych bral ale nechci ji objednávat přes net, v pema-baterie zrovna tahle neni, tak vemu jako kolega v jinem tematu tudy odkaz vleze ale je treba vyndat to pouzdro na baterii a koncovku ve sani(nicemu to nevadi).

Tu Yuasu jsem chtěl taky, ale nikde v okolí neprodávaj a z netu prostě ne. Hondu mám za barákem takže kdyby něco jdu rovnou tam. A cena po slevě (kampaň -15%) oem Honda 2119,- a Yuasa YBX5053 stoji na netu 1741,- + doprava 280,- hamletovygumy.cz . A 10A už řešit nebudu, pořád lepší než 330A Velmi šťastný
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 10.1.2017 , 22:52   Citovat  

petrp napsal:
Pěknej návod:
tudy odkaz

Děkuju, v brzkých dnech vyzkouším OK
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 10:39   Citovat  

Ja tam mam vartu 55Ah a teraz ako je -12 v noci tak citit, ze to uz rano nestartuje suverenne.. baterka ma 2 roky, zvacsa jazda mestom.

BTW: uz niekto vymyslel ako na lacny a tichy vyfuk pre 2.4? zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 11:14   Citovat  

scream napsal:
Ja tam mam vartu 55Ah a teraz ako je -12 v noci tak citit, ze to uz rano nestartuje suverenne.. baterka ma 2 roky, zvacsa jazda mestom.

BTW: uz niekto vymyslel ako na lacny a tichy vyfuk pre 2.4? zmatenej

Baterku beru nqkonec yuasa 48ah. Vyfuk... No divej, nevyplati se ti cokoliv bastlit, ta delsi prava část vyjde pristi mesic se slevou na nejakych 9tisic. Je to dost ale zase, kdyz uvazim, ze jsem chtel nechat vyrobit koncovy tlumic tak stejne 4tisice plus jeste nekdo by to musel dopasovat, tak jsem zas skoro tam, kde byl a s nejistym vysledkem. Takze pravou cast beru original. Levou stranu zatim neresim, to co jsem se dival se da sehnat V polsku klarius nebo proste vrakac. Kdybys chtel můžu dat kontakt na typka, co dela nerez vyfuky na subaru. Pred vánoci se jsem to s nim resit, je schopen je nechat vyrobit na miru. 4000kc za kus ale nekdo ti to tam musi dopasovat. Nejake kousky jsem videl osobne a zadny šmejd. Stoji to za zvážení, ja to nechtel pac se mi to nevyplatí. Radeji novy ten kus. Zas kdyby nas bylo vice da se hybat s cenou. Ja bych treba tu levou stranu klidne bral ale tak, at se to jen sunda a nahodi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 15:44   Citovat  

Vraj ma byt v polovici 2017 dostupna nejaka druhovyroba...ale neviem od ktoreho vyrobcu... Ja nemam ziadne sportove ambicie aby som tam daval robit vyfuk na mieru. Skor rozmyslam, ze ak by som aj dal nieco vyrabat, tak single pipe.

Prve zverstvo co ma napadlo, je prasknut tam single z accorda 2.0.

Druhe zverstvo, co ma napadlo je prasknut tam koncak dualpipe co vyraba ulter sport pre 2.0 tudy odkaz
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 17:45   Citovat  

Vartu i tu,co jsem daval tady na forum,ze vleze do 2.4 nedoporucuju.Tady ty novejsi bluedynamic cca.2roky a je po nich,tamty starsi provedeni vydrzely vic,klidne 5let.jeste lepsi byli ty silverdynamic,ale taky ten starsi model.
Montovali jsme je jinam,nez do aut,ale tyhle modernejsi bilo/tm.modre provedeni je velka bida.Maloktera prezila zaruku,ale to byli serie 100ks,takkze reklamace ok.
U nas bylo 3noci po sobe-21C a bylo potreba jezdit i accordem a i ten blby TAB 40Ah z autokelly ktery je tam v te 2.4 buhvi kolik let(mrzak na sobe nema nic napsane)tocil lip nez 2roky stara varta 60Ah v D15,ktera byla opecovavana nabijeckou(desulf,atd.).Dnes rano to sotva tocilo a to jsem pred 2dny kontroloval dobijeni a nabijel.
   Návrat  
Marián je teď offline  Marián
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2017 , 20:31   Citovat  

V Acco 7g (2003) mam nejspíš original Honda, nevím přesně co to je za výrobce. Nábíjel jsem naposledy kolem 20.12. a dneska zkusil v -10 start. Bylo to dost vlažný, 5x velmi pomaličku rozvážně to točilo, dál jsem to netrápil. Další start na první otočení naskočilo. V Civicu mam udržbovou Yuasu a ta točí furt bez problému 4 zimy, nabíjím tak jednou ročně. Bratr dneska na Hamletovygumy.cz koupil do VW T4 údržbovou Yuasu a švédskou chytrou nabíječku CTEK. Osobně vyzvedl dneska na prodejně a nabíječka nedetekovala baterii, změřeno 0,19 V. Prodejce tvrdil, že je nabitá, dolitá jen použít. Slíbíl výměnu příští úterý, ale trošku mě to zneklidnilo, asi jim to někde upadlo Ble Jinak si to neumím vysvětlit...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 10:38   Citovat  

Tak dokonca 60Ah

A takto to startuje po 3 rokoch v mestskom rezime po noci s teplotou -15: tudy odkaz

BTW spotreba za december 14,2l/100km v meste sopťa sopťa
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2017 , 12:13   Citovat  

scream napsal:
Tak dokonca 60Ah

A takto to startuje po 3 rokoch v mestskom rezime po noci s teplotou -15: tudy odkaz

BTW spotreba za december 14,2l/100km v meste sopťa sopťa

jo taky premyslim ze tam prasku rovnou tu na dizle Velmi šťastný vejit se vejde tak co HaHaaa s tou spotrebou ja mel ted 11,8l/100km lpg.. dalnice ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina