Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 299 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 13:38   Citovat  

von-pivoj napsal:
Zkušený lakýrník to zvládne trefit do odstínu. Tyto škrábance je nemilé řešit, když se kouknu na svůj tourer, tak ten je omydlený ze všech roků, už 2 roky se chytám k lakýrníkovi na opravu a přeleštění, ale nějak na to nejsou zatím finance. Nejdřív musím dořešit děcka, pak podvozek a potom kabát auta.

Teď jde právě o to, kdo (a kde) je ten zkušený lakýrník. Už jsem měl kdysi u A6G zkušenost s jedním ,,zkušeným", kde už když jsem se k autu blížil, tak jsem tak na 100m viděl, jak mají dotčené díly úplně jiný odstín Velmi šťastný Stříbrná je prý na toto špatná.

DOHCVTEC napsal:
,to je parkovani ve meste

Tak já měl zatím taky štěstí. Ve městě parkuju celý život a tohle je poprvé, kdy mě někdo orval. Navíc si od toho platím havárko, ale když má viník tolik slušnosti, tak proč si kazit bonusy... Úsměv Jsem zvědavý na jednání s jeho Kooperativou. Jak jsem zjistil, ihned po události zašel na pobočku to nahlásit OK

Dopis napsal:

Nejhorší je bez poškození rozebrat tapec vrat,drží to jak přibité a plastové příchytky moc nevydrží.

Ty úchytky lze někde koupit? Pod jakým kódem?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 16:16   Citovat  

Diagnostika ABS/VSA 124ty krat: tudy odkaz
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 16:40   Citovat  

scream napsal:
Diagnostika ABS/VSA 124ty krat: tudy odkaz

Ja jen doplnim to co v tom clanku chybi zminit a to co byl problem tazatele.
Po vymazani chyb ABS/VSA se trojuhelnik rozsviti vzdy.Vzdy po smazani chyb se musi udelat resychronizace tim uvedenym postupem.Jinak ten trojuhelnik bue svitit stale a po rozjeti se rosviti jeste VSA napis.Samotnym smazanim chyb,at uz zkratovacim konektorem,nebo pres HDS to nekonci.Vymaz chyb=udelat pak resynchronizaci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 18:15   Citovat  

Ano je to tak, bezna vec pri vymene ABS cidla. Ak ale clovek spravi vsetky kroky za sebou, tak sa nad tym nemusi zamyslat Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2016 , 21:04   Citovat  

Lidi nebudete prodávat, nebo neplánujete prodat svého 6G Hatchback? Sháním zrovna jeden kousek. Ano dvě acca mi nestačí Velmi šťastný jedno jsem dal bráchovi a jedno 6g chci pro přítelkyni. Klidně s LPG. Kdyby někdo věděl, díky za info.
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 12:25   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ty krajní piny jsou očíslované. Blíž ke dveřím je spodní 1 a vrchní 8,druhá řada zase dole 9 a nahoře 16...

Včera jsem to zkoušel a nefunguje mi to... To tlačítko má jít zmáčknout hodně lehce myslím si že by mohlo Bejt odpojeny.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 12:42   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Včera jsem to zkoušel a nefunguje mi to... To tlačítko má jít zmáčknout hodně lehce myslím si že by mohlo Bejt odpojeny.

Ono ti jde zmačknout ztěžka nebo co? Co nefunguje?
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 12:45   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ono ti jde zmačknout ztěžka nebo co? Co nefunguje?

Propojil jsem piny 4 a9 dal klíček do druhý polohy a když se rozsvítí trojúhelník tak sem skousel mačkat VSA off a nic to nedělalo a přijde mi to tlačítko až moc zvolna jakoby za ním nic nebylo dnes ho zkusím rozebrat jestli tam něco nechybí
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 13:05   Citovat  

Je nějaký zádrhel při výměně brzd, typický pro tento model? Vím, že u předchozích Accordů se občas musely i nové kotouče stočit na autě, protože náboj míval po letech vůli a kotouče pak, byť nové, házely. Poradí si s tím mechanik, jehož doménou jsou mercedesy? Mám ho vedle domu, takže bych s autem nemusel jezdit nikam daleko.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 13:06   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Propojil jsem piny 4 a9 dal klíček do druhý polohy a když se rozsvítí trojúhelník tak sem skousel mačkat VSA off a nic to nedělalo a přijde mi to tlačítko až moc zvolna jakoby za ním nic nebylo dnes ho zkusím rozebrat jestli tam něco nechybí

Nic nerozebírej,to tlačítko je úplně normální,tak to má být. V jakém stadiu teď jsi? Máš vymazané chyby? Znovu je vymaž a pak teprve zkus tu synchronizaci. Vše máš tady na té stránce tudy odkaz
Nekoukej na žádný trojúhelník,ale na kontrolku ABS. Zhasne,zmačkneš tlačítko,znovu se rozsvítí,zmačkneš tlačítko. Ty návody jsou úplně jasné,pomalu si to přečti a udělej jak je napsáno. Pokud ti to nepůjde,odvez to do Hondy,protože ne každý na tohle má,bohužel...
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 13:17   Citovat  

Střelec napsal:
Je nějaký zádrhel při výměně brzd, typický pro tento model? Vím, že u předchozích Accordů se občas musely i nové kotouče stočit na autě, protože náboj míval po letech vůli a kotouče pak, byť nové, házely. Poradí si s tím mechanik, jehož doménou jsou mercedesy? Mám ho vedle domu, takže bych s autem nemusel jezdit nikam daleko.

Já osobně při výměně předních kotoučů 2x stáčel nové kotouče a pomohlo až stočení kotoučů přímo na autě..teď už to konečně naháže a je vše v pořádku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 17:02   Citovat  

Squixx napsal:
Já osobně při výměně předních kotoučů 2x stáčel nové kotouče a pomohlo až stočení kotoučů přímo na autě..teď už to konečně naháže a je vše v pořádku.

Takže se koukám za ty 3 generace Accordů vůbec nic nezměnilo HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 21:49   Citovat  

Stare kotuce hadzali, stocene, 2000km klud.
Kupil som nove black diamond po 4000km hadzali, stocene na aute uz cez 20tis km klud. Resp. Na 95% pomohlo.

Ono docital som sa, ze pri vymene kotucov v autorizaku je v procedure stocenie priamo na aute ako povinny servisny ukon... som zvedavy kolko autorizakov ma pro-cut a realne to robi.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2016 , 22:37   Citovat  

scream napsal:
Kupil som nove black diamond po 4000km hadzali, stocene na aute uz cez 20tis km klud. Resp. Na 95% pomohlo.

Ono docital som sa, ze pri vymene kotucov v autorizaku je v procedure stocenie priamo na aute ako povinny servisny ukon... som zvedavy kolko autorizakov ma pro-cut a realne to robi.

Ano, na Hondě se má stáčet na autě.

Jinak já mám obyč Brembo kotouče asi 50tis.km a žádné házení...
   Návrat  
stan je teď offline  stan
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 11:15   Citovat  

Střelec napsal:
Tenhle problém mám taky. Buď rád, že ti zatím funguje aspoň madlo zvenku. Mě už jde jen zevnitř a lézt furt dozadu přes sedačky je opruz.

Může to být vadná řídící jednotka 5. dveří, cena v Hondě cca 7500,-

Případně možná bude stačit prostříkat kontakty u zámku, může to způsobovat bordel.

Zavírám normálně bouchnutím a mezera je velmi malá, takže to netluče. Ale 100% přitáhnuté to není.

Dej vědět, na co si přišel po vyblikání závady. Autoelektrikář mi sliboval, že se na to podívá, ale ještě jsem se k němu bohužel nedostal. Co vzpěry? To bys to ale asi ani neotevřel.

Ja tam tu mezeru mam taky malou, to tluceni jde od levyho kloubu, tak je tam bud neco povolenyho nebo vybehanyho a prave myslim, ze tim uplnym nedovrenim dveri se to projevi. Ale mozna to bude mlatit i po tom, co ty dvere budou dotazeny. Musim to rozebrat, jinak se dal nehnu. Vzpery myslis ty plynovy pisty? Ty myslim, ze jeste svoji praci odvadej. Az to vyblikam, napisu. V tyhle zime ale nevim, kdy se k tomu dostanu. Garaz v Pze nemam a stejne neni vytapena. Mimochodem mala rada od Aldy, kdyz rozebirate ten tapecirung, tak to delejte v teple, jinak to jde mnohem hur a prichytky se pravdepodobne ulamou. Ja mam v planu nechat chvili pod ten tapecirung foukat horkovzdusnou pistoli nebo fen.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 11:24  Naposledy upravil stan dne 26.10.2016 , 14:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Squixx napsal:
Když s kufrem trošku víc bouchneš (s citem), tak se normálně zaklapnou na 100% ručne..jako kdyby to nemělo motorek..takhle jsem to dělal já, když to zlobilo..teď to nezlobí.

edit: Zkousel jsem rucne pomoci sroubovaku ten zamek dostat do druhy polohy, jakoby ty dvere byly pritahly/hodne zabouchly a v ty poloze zustane. Takze to vypada, ze ty dvere se nezabouchnou tak daleko, aby se zamek cvakl do druhy polohy. To ocko jsem zkousel stelovat, ale vic smerem k zamku uz nejde, tak jsem ho dal spis dal, aby vule na prvni poloze nebyla tak velka. Az to rozeberu, zkusim jeste hejbnout zamkem, jestli to pujde.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 11:28   Citovat  

von-pivoj napsal:
V první řadě to může být poškozený kabel elektroinstalace co vede od 5-tých dveří k jednotce, často tam nějaký drát praskal (špatně zvolený typ vodiče, za tych ty rýžáka nakopal do zadku), zjistíš to proměřením, není to nic složitého vymontovat to ze dveří, jen s tapecírem je trochu obtíž.
Pak to může být zámek ve dveřích, už párkrát se to tu řešilo. Je v něm spínač, který může být zaoxidovaný a tak jednotka neví, jestli jsou dveře zavřeny nebo jestli jsou otevřeny, případně jen pootevřeny. Jednotka umí pracovat je za předpokladu 2 definovaných poloh dveří (otevřeno a zavřeno).
Další na pořadu je tlačítko ve dveřích (elektrické zavírání dveří), já jej jednou omylem zapoměl připojit a nemohl jsem se s dveřama domluvit, tak jsem to musel opět rozdělat.
Na poškozenou jednotu bych si nevsadil, ta je docela blbuvzdorná, musela by ti do toho natéct voda.
S dveřama by se nemělo třískat, hrozí poškození mechanismu který provádí ono přitažení dveří v zavřené poloze. Dost často to bývá chyba tu.

Diky za hodnotnou odpoved. Uvidime, az to rozeberu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 11:36   Citovat  

Dopis napsal:
Už jsem to tu psal několikrát...základ je vyblikat chybový kód a pak podle něho v servisního manuálu najít,který spínač to je. Celý motorek zámku jde v pohodě rozebrat - na netu jsou postupy. Ale jde to i po "čuchu",nic na tom není...
Já měl chybu v kontaktu polohy zavřeno. Stačilo kontakt mírně přihnout (je to vlastně jezdec podobně jako na potenciometru, časem to napružení povolí a přítlak není dostatečný),složit a od té doby je pokoj...
Nejhorší je bez poškození rozebrat tapec vrat,drží to jak přibité a plastové příchytky moc nevydrží.

Tady bych tu chybu taky videl na ten kontakt, kdyz to parkrat jde a potom ne.
Rozebirej ten tapecirung v teple nebo to prohrej i zevnitr fenem/horkovzdusnou pistoli.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 11:53   Citovat  

Střelec napsal:
v elektrickém vedení to nebude, to mi jednak proměřovali a taky, když vyresetuju ECU odpojením baterky, tak se dveře 1-2x normálně zavřou / otevřou včetně přitažení, než to hodí chybu znovu. I to tlačítko během té doby funguje. Vidím to tedy na ty kontakty v zámku. Ten spínač v něm lze samostatně vyměnit? Nebyl by nějaký návod pro totální lamu? Úsměv Díky.

Servisni manual mas? Tam je to pekne popsany a vysvetleny. Kdyztak napis SZ a poslu ti to.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 12:51   Citovat  

scream napsal:

Mno, tak to jsi mě s touto informací vůbec ale opravdu vůbec nepotěšil. Já mám prozatím kotouče v pořádku, ale jednou příjde doby, kdy je budu muset vyměnit a nejsem nadšený, když musím auto dávat do servisu.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 13:24   Citovat  

von-pivoj napsal:
Mno, tak to jsi mě s touto informací vůbec ale opravdu vůbec nepotěšil. Já mám prozatím kotouče v pořádku, ale jednou příjde doby, kdy je budu muset vyměnit a nejsem nadšený, když musím auto dávat do servisu.

dle mne to neni zadny pravidlo ,na zadny honde jsem toto nemusel resit ,spis jen ty pistky zadnich brzdicu ,to jde celou historii hondy ,na A7G jsem dojel kotouce ktery byly uz KO a nic nehazelo a ted mam ATE uz 15000km a porad v pohode ..
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 14:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Ano, na Hondě se má stáčet na autě.

Jinak já mám obyč Brembo kotouče asi 50tis.km a žádné házení...

jj, taky mi to kdysi rikali v Honda Kolin. Tamtez mi taky delali tehdy brzdy na cepelínovi a pokud si pamatuju, tak na Honde to bylo jednou jedinkrat, kdy brzdy pak desitky tisic km fungovaly bez vibraci.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 15:28   Citovat  

Já sem zkoušel nasadit 2 sady nových kotoučů a výsledek stejný..obě sady kotoučů po pár dnech začaly házet a pomohlo jedině stočení kotoučů na autě..ani osoustružení kotoučů nepomohlo..
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 17:58   Citovat  

Ano je uvedene,ze se maji stacet primo na aute,jsou na to servisni buletiny,ale hledat se mi nechcou.
Kotouce jsem doma na accordech a civicach menil nekolikrat a musim to zaklepat vzdy v pohode.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 18:03   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 18:03   Citovat  

Me po namontovani novych kotoucu a i pres stoceni na aute v Honde po par km zacaly kopat Velmi šťastný
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 20:21   Citovat  

Zdarec, nevíte někdo, jak se projevuje špatné turbo u 2,2 i-ctdi?
Když je motor zahřátý a otáčky motoru se při běžné akceleraci zvyšují, tak kolem 2,5 až 3tis. otáček začne motor jakoby kvílet. Pokud tomu šlapu "na plný plyn", tak se nic takového neděje. Jinak motor krásně táhne, žádné škubání nebo podobné negativa se nedějí. Jen to kvílení. Nemáte s tím někdo zkušenosti, co by to mohlo být? Mě napadá jen to turbo Smutný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 21:27   Citovat  

Squixx napsal:
Jelikož hází náboj tak stočení mimo auto nepomůže. Popřípadě špatně očištěná dosedací plocha na náboji. Jelikož je těžké na A7G změřit házivost náboje kde nelze demontovat štefty tak po nasazení nových kotoučů,je dobré změřit házivost hned na novým kotouči. Většina automobilek dovoluje jen stáčení na autě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2016 , 22:32   Citovat  

DworiBak napsal:
Jelikož hází náboj tak stočení mimo auto nepomůže. Popřípadě špatně očištěná dosedací plocha na náboji. Jelikož je těžké na A7G změřit házivost náboje kde nelze demontovat štefty tak po nasazení nových kotoučů,je dobré změřit házivost hned na novým kotouči. Většina automobilek dovoluje jen stáčení na autě.

Spíš je otázka proč hází náboj..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2016 , 6:25   Citovat  

Náboj neháže..měřeno 2x..a 2x to nasazoval někdo jinej HaHaaa ..a pokaždé servis..takže asi tak. Pokaždé byly očištěné dosedací plochy Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina