Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 293 z 486
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 20:40   Citovat  

me to prislo v breznu na 7g, jeste jsem tam nebyl ale ted je cas tam zajet, nemyslite ze to nejak propadlo? zadnej datum do kdy tam nebyl ... sopťa sopťa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 21:04   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
Je to vyzkoušený? je to pro kamaráda a už mu někdo tu hadici dělal a vydržela den...

Můžeš nechat udělat kde dělají hydraulické hadice,hlavně přehodit ventil.
Nebo originál,druhovýroba na diesel není na benzín je jich mraky.

LK7R napsal:
Tak mám první vážnější závadu na Accordu, zatéká mi do auta v místě B sloupků. Tipnul bych to hagusy a jejich těsnění. Nesetkal se s tím někdo, případně neřešil to někdo?

Miss mokré tričko... Tak to valím bulvy
tudy odkaz

žádne těsnení tam není,hagusy jsou jen přitažené maticemi ke kastly,už jsem se setkal,díky přetížení popraská v podech kastle a mezi tím protéká voda dovnitř. Pokud máš odtoky od šíbr ok,sundat hágusy,lišty a mrkni jestli ti to tam někde nerezne.

Kmóďa napsal:
No jasně já tam byl tak před rokem. To se tam chodí i s osmičkou? Tak to koukám!

jjjak A8g,A7G,Civic 7g,Jazz 1G,2G,CRV 2G,Insight atd. někde jen jeden někde oba přední
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 21:57   Citovat  

DworiBak:tak se tes,pristavim vam tam druhou pelusinu Mrk
P5g uz snad nahanet nebudete,z ty byste misto pytle mohli taky vyfoukat uz jen prach Velmi šťastný
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 22:02   Citovat  

spoon napsal:
Dneska me zaskocil dopis z ministerstva,ze i se sedmickou mam naklusat na pytlovou svolavacku cože cože ?

Ja to same.Doslo to ted v pondeli a je tam napsano druha vyzva.Budu se muset objednat.
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2016 , 22:11   Citovat  

miniwop napsal:
Ahoj,
prosím o radu.

Co máte v TP za load Indexi??

Sehnal jsem 17" disky origo Honda . Koupil pneu 225/45R17 91Y. Teď koukám do TP a u 225/45R17 je 94W.
U 15" mám 91V a U 16" taky 91V. Myslím že je to chyba u těch 17" .
Na první straně je 91W sice CDTI, ale myslím že to bude stejné mám 2,0 acco 7g tourer.

Díky za rady

V puvodnim TP bylo 225/45R17 91Y a mam to i nalepene na B sloupku,jak mi prepisovali TP tak je tam 225/45R17 94W.
Taky jsem ted koupil 94V ve W byt zimaky nemusi.

Jo mam sedan
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 12:24   Citovat  

Svolávačku na airbag u spolujezdce jsem taky letos o prázdninách absolvoval. Bez jakékoliv výzvy z vlastní iniciativy. V servisu se divili, že mi nic nepřišlo.

Co se týče zatékání, tak mě to taky trápí. Při velkém dešti (bez jízdy) mám mokré pásy - řidič i spolujezdec. Už se půl roku chystám na to, že to rozeberu Velmi šťastný

Ještě dotázek, poslední dobou se mi zdá, že auto při přejezdu nerovností plave a jako by odskakuje. Když je mokro tak se to chová hůř. Po kontrole podvozku se zdá vše ok. Nikde nic neklepe atd. V Hondě mi jen tak od oka zaškrtali co vše vyměnit, ale podle ceny je to spíš na nové auto.
Neřešil už někdo podobný problém?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 14:32   Citovat  

Santi: Mně to plavalo na starých pneu - tomu by odpovídalo i zhoršení na mokru... Kouknul bych na stabilizátory. Někdy vypadá OK dokud se nevyndá.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 15:17   Citovat  

No mám tam na zadku 2 sezóny jeté Dunlopy, ale příští týden jdu na zimáky, tak uvidíme co to provede. Díky za tip je to dobrý
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 16:22   Citovat  

Santi napsal:
Svolávačku na airbag u spolujezdce jsem taky letos o prázdninách absolvoval. Bez jakékoliv výzvy z vlastní iniciativy. V servisu se divili, že mi nic nepřišlo.

Co se týče zatékání, tak mě to taky trápí. Při velkém dešti (bez jízdy) mám mokré pásy - řidič i spolujezdec. Už se půl roku chystám na to, že to rozeberu Velmi šťastný

Ještě dotázek, poslední dobou se mi zdá, že auto při přejezdu nerovností plave a jako by odskakuje. Když je mokro tak se to chová hůř. Po kontrole podvozku se zdá vše ok. Nikde nic neklepe atd. V Hondě mi jen tak od oka zaškrtali co vše vyměnit, ale podle ceny je to spíš na nové auto.

Skús napísať kilometre. Ja som pri 160 tisíc menil tlmiče aj pružiny a auto sa okamžite správalo istejšie. Mimo iného určite čeknúť celý podvozok ale nie typom že "asi treba vymeniť" ale skôr solídna analýza.

Ono A7G žial nie je na OEM podvozku žiadna sláva, to chce ísť do Showa Úsměv To je potom tá pravá Honda. Presná a športová a pritom stále komfortná Úsměv
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 17:24   Citovat  

Santi napsal:

To že nic neklepe, neznamená že je vše v pořádku. Kolik KM máš najeto,Co vše ti napsali v Hondě?

spoon napsal:
DworiBak:tak se tes,pristavim vam tam druhou pelusinu Mrk
P5g uz snad nahanet nebudete,z ty byste misto pytle mohli taky vyfoukat uz jen prach Velmi šťastný

Dobrá,zde je to proti A8G rychlovka. Mění se jen patrona airbag zůstává.
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 6.10.2016 , 18:00   Citovat  

mad_zed napsal:
V puvodnim TP bylo 225/45R17 91Y a mam to i nalepene na B sloupku,jak mi prepisovali TP tak je tam 225/45R17 94W.

Jo mam sedan

Takže je to určo chyba. Úsměv Mě to přišlo divný, že ujinejchrozměrů je 91.
Díky
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 13:59   Citovat  

caute, zaujima ma ci aj na vasich benzinoch vam to zle startuje ked je teplota uz pod 10 stupnu? a to nerikam jak to startuje v zime ked je pod 0, proste katastrofa,vzdy mam pocit ze ani nenastartuje..mam tam baterku 45ah so startovacim prudom 360A, ma tam niekto silnejsiu? je to tou baterkou, alebo ako to zlepsit? Nápad je tu!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 14:03   Citovat  

markos napsal:
Skús napísať kilometre. Ja som pri 160 tisíc menil tlmiče aj pružiny a auto sa okamžite správalo istejšie. Mimo iného určite čeknúť celý podvozok ale nie typom že "asi treba vymeniť" ale skôr solídna analýza.

Ono A7G žial nie je na OEM podvozku žiadna sláva, to chce ísť do Showa Úsměv To je potom tá pravá Honda. Presná a športová a pritom stále komfortná Úsměv

Najeto mám 227 tis - v Hondě mi zaškrtali i věci co jsou už vyměněné, takže to bylo zřejmě od stolu. V první řadě vyměním pneu a zajedu na test tlumičů. Pak uvidím co dál..
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 14:19   Citovat  

mad_zed napsal:

Jo mam sedan

Ahoj není to chyba má Acco 7g tourer 2.0 a mám to samí... Taky mi to přišlo divný ale asi to tak je.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 15:02   Citovat  

Jakub Foud napsal:
Ahoj není to chyba má Acco 7g tourer 2.0 a mám to samí... Taky mi to přišlo divný ale asi to tak je.

Na štítku sloupku je 225/45r17 91W. Je to blbost. To by správně měli bejt zesílený i 15" i 16". 91 je 615kg na pneu x 4 je 2460kg.
Acco má provozní 1532 - 1615 kg a nejvyšší / povolená je 2030kg. tak proč 94(670kg)???
   Návrat  
Pospecdawe je teď offline  Pospecdawe
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 15:09   Citovat  

Caute lidi, je možný že accord 7g nemá CD changer v origu radiu?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 15:48   Citovat  

miniwop napsal:
Ahoj,
prosím o radu.

Co máte v TP za load Indexi??

Sehnal jsem 17" disky origo Honda . Koupil pneu 225/45R17 91Y. Teď koukám do TP a u 225/45R17 je 94W.
U 15" mám 91V a U 16" taky 91V. Myslím že je to chyba u těch 17" .
Na první straně je 91W sice CDTI, ale myslím že to bude stejné mám 2,0 acco 7g tourer.

Díky za rady

Zatezovy (hmotnostni) index musis mit podle sveho TP. Pokud mas v TP predepsanych u 15+16" 91, pak musis pouzit u 15+16" minimalne 91, u 17" 94, pak u 17" pneu musis pouzit minimalne 94. A vyssi, smerem nahoru se hranice pochopitelne neklade.

Rychlostni index pneumatiky musi oproti tomu odpovidat udaji o maximalni konstrukcni rychlosti vozidla, uvedene v TP, ne udaji o rychl. indexu v nem uvedene.
§ 21 vyhlasky c. 341/2002 Sb.:
"...rychlostní kategorie pneumatik musí být shodná nebo vyšší, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla...". Pak staci pro obe benzinove varianty A7G rychl. index V a pro i-CTDi pro dodrzeni zakona staci dokonce H. I kdyz bych si to na auto nenazul, diesel dokaze i na rovine jet realne k 220 km/h, podle GPS.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 15:52   Citovat  

Pospecdawe napsal:
Caute lidi, je možný že accord 7g nemá CD changer v origu radiu?

CD changer mel jen A7G s Premium Sound System.
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 16:45   Citovat  

Pánové mám problém. Měnil jsem brzdy zadní kotouče i desky.Dnes je tomu 430km. Proběhlo to normálně ale všiml jsem si ,že kotouč i deska byla zevnitř sjetá jen z poloviny.Nepřikládal jsem tomu moc pozornost bohužel. Vyměnil jsme a na druhy den začínám slyšet od jedné a pak i druhé brzdy lupání. Vždy otočka a lup, otočka lup....OBĚ!!!. Rozebral jsem to a překontroloval, desky sedí, korouč nekope, pístek se vrací a i vodící tyčky chodí jak mají. Proč v tom lupe a proč se mi sjíždí jen vnitřek jen z poloviny kotouče? Setkal se s tím někdo? Co s tím, vyměnit pístek nebo cely brzdový třmen? Děkuji za radu přikládám odkazy
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:24   Citovat  

MAREKB napsal:
Pánové mám problém. Měnil jsem brzdy zadní kotouče i desky.Dnes je tomu 430km. Proběhlo to normálně ale všiml jsem si ,že kotouč i deska byla zevnitř sjetá jen z poloviny.Nepřikládal jsem tomu moc pozornost bohužel. Vyměnil jsme a na druhy den začínám slyšet od jedné a pak i druhé brzdy lupání. Vždy otočka a lup, otočka lup....OBĚ!!!. Rozebral jsem to a překontroloval, desky sedí, korouč nekope, pístek se vrací a i vodící tyčky chodí jak mají. Proč v tom lupe a proč se mi sjíždí jen vnitřek jen z poloviny kotouče? Setkal se s tím někdo? Co s tím, vyměnit pístek nebo cely brzdový třmen? Děkuji za radu přikládám odkazy
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Desky určitě sedí?? Všechny desky mají takové výstupky,u vnějších je to k ničemu,ale u vnitřních musí ten výstupek zapadnout do drážky v pístku. Sedí to určitě? Je o pístek opřená deska celou plochou? Není opřená jen tím výstupkem? V tom případě by pístek přitlačoval desku jen ve spodní části,což vypadá že dělá...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:31   Citovat  

Kmóďa napsal:
Desky určitě sedí?? Všechny desky mají takové výstupky,u vnějších je to k ničemu,ale u vnitřních musí ten výstupek zapadnout do drážky v pístku. Sedí to určitě? Je o pístek opřená deska celou plochou? Není opřená jen tím výstupkem? V tom případě by pístek přitlačoval desku jen ve spodní části,což vypadá že dělá...

pozor desky na tourer a sedan jsou jiny a kolikrat jsou zameneny v katalogech ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 18:57   Citovat  

Kmóďa napsal:

No ted tak přemýšlím, v baleni byly takove dve sponky ale mam za to, ze to byla akusticka vystraha... Neco co tim presne myslis? Nejaky odkaz, fotka? Jsem z toho na nervy uz, prece nejsem tak blby
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 19:01   Citovat  

MAREKB napsal:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

K tomu sjíždění
Předpokládám že všechny dosedací plochy jsi před montáží očistil.
Zkusil bych zkontrolovat ty vodící čepy jestli nejsou třeba ohnuté, zkus je povolit a pak s nimi zatočit, jestli to nebude nějak házet.

A to lupání, nejsou ty desky v těch drážkách držáku moc volné?

Jinak ten starej kotouč vypadá že se ti někdy upekl. Zarezlej mechanismus ruční brzdy?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 19:56   Citovat  

Acxe napsal:
K tomu sjíždění
Předpokládám že všechny dosedací plochy jsi před montáží očistil.
Zkusil bych zkontrolovat ty vodící čepy jestli nejsou třeba ohnuté, zkus je povolit a pak s nimi zatočit, jestli to nebude nějak házet.

A to lupání, nejsou ty desky v těch drážkách držáku moc volné?

Jinak ten starej kotouč vypadá že se ti někdy upekl. Zarezlej mechanismus ruční brzdy?

Všechno očištěné jak ma byt. S tim zapečený kotoučem, těžko říct. Za mě co auto vlastním poslednich 50tisic nebyk problem, mozna byvaly majitel. Vodici cepy jeste zitra prekontroluju. Nicmene zaměřím se na ty drážky. Neni možné uz.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:13   Citovat  

MAREKB napsal:
No ted tak přemýšlím, v baleni byly takove dve sponky ale mam za to, ze to byla akusticka vystraha... Neco co tim presne myslis? Nejaky odkaz, fotka? Jsem z toho na nervy uz, prece nejsem tak blby

Fotku nemám. Zezadu desky je takový nálitek,pár milimetrů. A pistek má na okraji takové drážky. Dvě proti sobě. A ten nálitek musí zapadnout do jedné z těch drážek v pistku. Musíš ten pistek správně natočit. Pokud o tom nevíš,můžeš to mit klidně špatně...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:22   Citovat  

MAREKB napsal:
Všechno očištěné jak ma byt. S tim zapečený kotoučem, těžko říct. Za mě co auto vlastním poslednich 50tisic nebyk problem, mozna byvaly majitel. Vodici cepy jeste zitra prekontroluju. Nicmene zaměřím se na ty drážky. Neni možné uz.

skusil bych ho srovnat nebo dat proste novej kotouc, takova palka to neni , jestli to bude delat i tak ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:57   Citovat  

Kmóďa napsal:
Fotku nemám. Zezadu desky je takový nálitek,pár milimetrů. A pistek má na okraji takové drážky. Dvě proti sobě. A ten nálitek musí zapadnout do jedné z těch drážek v pistku. Musíš ten pistek správně natočit. Pokud o tom nevíš,můžeš to mit klidně špatně...

To bude ono si myslim, nic jineho to byt snad ani nemuze. Diky zitra sem napíšu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 20:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
skusil bych ho srovnat nebo dat proste novej kotouc, takova palka to neni , jestli to bude delat i tak ..

Ma najeto 400km, nic mu neni, to opotřebení je minimalni uplne, zatim se leda sedrela barva. Vyhozene petikilo.
   Návrat  
Jakub Foud je teď offline  Jakub Foud
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 21:57   Citovat  

Čau chci se zeptat daj se na A7g naprogramovat sklopení zrcátek přes klíček při zamykání a stahování oken při otevírání. Jestli jo tak jak děkuji předem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2016 , 22:41   Citovat  

MAREKB napsal:
Ma najeto 400km, nic mu neni, to opotřebení je minimalni uplne, zatim se leda sedrela barva. Vyhozene petikilo.

popravde moje zadni kotouce vypadaj podobne taky nove ATE ,ale moje auto hodne stoji ,takze temer po kazdy kdyz prijedu domu po mesici mi soupe zadek skoro mesic nez zase jedu pric .. uz to moc neresim ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina