Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 259 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2016 , 0:00   Citovat  

Squixx napsal:
Nééé..řekni že sis to tam nedal..prosííím, řekni že to je blbá sranda.. kuky kuk

Po zvážení, pojdu LEDky preč. Nie že by zle svietili, ale rušia celkový pekný matný lak svetiel, lebo predsa len to je dorábané a nejaké priesvitné plasty tam proste nesedia. . Namiesto toho som kúpil homologované LED DRL ktoré umiestnim niekde nenápadne dole na nárazník, sú také šikmé a stáli asi 800 kč Úsměv

Na tejto foto sú ešte LEDky na svetlách. Žial, foto hodne ruší nekvalitný povrch krytov, ktoré budem ešte na finál brúsiť. TOto svetlo je už na 90 % hotové, druhé na cca 80 Úsměv

WP_20160521_012.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160521_012.jpg, 337.69 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2016 , 17:41   Citovat  

markos napsal:
Po zvážení, pojdu LEDky preč. Nie že by zle svietili, ale rušia celkový pekný matný lak svetiel, lebo predsa len to je dorábané a nejaké priesvitné plasty tam proste nesedia. . Namiesto toho som kúpil homologované LED DRL ktoré umiestnim niekde nenápadne dole na nárazník, sú také šikmé a stáli asi 800 kč Úsměv

Na tejto foto sú ešte LEDky na svetlách. Žial, foto hodne ruší nekvalitný povrch krytov, ktoré budem ešte na finál brúsiť. TOto svetlo je už na 90 % hotové, druhé na cca 80 Úsměv

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2016 , 17:42   Citovat  

to vypadá bohužel hrozně...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2016 , 19:08   Citovat  

NE ne, ja mám preface, a nemám hmlovky, tak mám priestor na krajoch a je kúpil som také čo sú asi 2 cm vysoké, a ich ešte aj zapustím, takžen ič nebude trčať
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2016 , 22:04   Citovat  

Mrk

DSC_6038.JPG

DSC_6038.JPG, 1.34 MB

garage 1.jpg

garage 1.jpg, 119.8 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2016 , 22:06   Citovat  

no fuj kluci to nemyslite vazne Velmi šťastný
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 7:05   Citovat  

Já už 3. měsíc čekám na denní svíceni od cybertronic. Jedno mi už poslali ale ztratilo se. Česká pošta je supr. Takže mě čeká další čekání Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 8:08   Citovat  

na hondacc.eu, rumy práve dokončil verziu toho denného svietenia. Takže, kludne objednávajte a dajte dole tie LED pásiky, vtecm á pravdu, kazí to krásne línie Smutný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 10:16   Citovat  

markos napsal:
na hondacc.eu, rumy práve dokončil verziu toho denného svietenia. Takže, kludne objednávajte a dajte dole tie LED pásiky, vtecm á pravdu, kazí to krásne línie Smutný

Na tohle denní svícení čekám asi jako na bixenony a zatím dokončeno není Úsměv ,nebo nevím odkud je ta informace. Rumy od 6.kětna kdy měl začít pracovat na finální verzi mlčí...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 10:33   Citovat  

Nazdar, má někdo návod nebo plán zpětného zrcátka na Acco 7G předface? Před časem jsem se potkal s nějakým joudu, který neznal dopravní předpisy, a s ivecem vjel do ulice, kde jsme se taktak vlezli. Já jsem bohužel při úhybném manévru sejmul nějakému dědovi pravým zrcátkem popelnici, stále lepší jak celý levý bok. Krom proraženého venkovního krytu zrcátko funguje, ale dnes jsem v něm zjistil velké vůle, tak bych to chtěl rozdělat a zkusit opravit. Chci ale předejít zdlouhavému bádání a metodě pokus omyl, tato metoda ve mně vždy vyvolá návaly vzteku, a to není při opravách žádoucí, je-li poblíž kladivo.
Díky předem...
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 12:52   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, má někdo návod nebo plán zpětného zrcátka na Acco 7G předface? Před časem jsem se potkal s nějakým joudu, který neznal dopravní předpisy, a s ivecem vjel do ulice, kde jsme se taktak vlezli. Já jsem bohužel při úhybném manévru sejmul nějakému dědovi pravým zrcátkem popelnici, stále lepší jak celý levý bok. Krom proraženého venkovního krytu zrcátko funguje, ale dnes jsem v něm zjistil velké vůle, tak bych to chtěl rozdělat a zkusit opravit. Chci ale předejít zdlouhavému bádání a metodě pokus omyl, tato metoda ve mně vždy vyvolá návaly vzteku, a to není při opravách žádoucí, je-li poblíž kladivo.
Díky předem...

Ahooj, je to celkem easy Mrk Jestli ho chceš sundat celý, ať máš manipualční prostor na blbbiny, tak je potřeba sundat(nebo alespoň po-odsundat) tapec, protože kabel od ovládání vede do konektoru pod nim. Podle tohodle videa: ODKAZ ZDE to odloupneš, je to vevnitř stejný ten mechanizmus. Potom už jen šroubuješ všechno co vidíš a s tim ti selskej rozum celkem snadno poradí.. A kdyby jsi to náhodou potřeboval, tak ano, ten kabel z toho vytáhnout nejde, jedině vypinovat konektor. Já měnil ten mechanizmus uvnitř, bo jsem si ho rozlámal o ceduli ve 130 jak se to pěkně zavřelo rychlostí blesku.. Ale jak říkám, je to easy, držim palce. Je to práce tak na hoďku, záleží co s tim budeš vymejšlet.. je to dobrý
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 15:48   Citovat  

Úsměv mám lepší tvar nárazníku Úsměv

denní svícení.jpg

denní svícení.jpg, 1.16 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 16:35   Citovat  

Čakačkan a bixenóny ma rozhodne mrzí. Ono som totižto na poslednú chvíľu od základu zmenil typ projektora, a tím sa cleý projekt docela pretiahol. KeĎ si k tomu priráta človek, že sme skoro zastavili General Motors v Amerike, tak som rád že prvá montáž dopadla teraz.

Martin- jo, takto nejak sa mi to vcelku páči.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 16:49   Citovat  

pilotní montáž bi-xenonu proběhla dneska a vcelku hladce Úsměv marek měl vše připravené a celá montáž trvala cca. 5 hodin Úsměv večer jedeme na nějakou projíždku tak pak můžu poreferovat Mrk
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 19:44   Citovat  

markos napsal:
Čakačkan a bixenóny ma rozhodne mrzí. Ono som totižto na poslednú chvíľu od základu zmenil typ projektora, a tím sa cleý projekt docela pretiahol. KeĎ si k tomu priráta človek, že sme skoro zastavili General Motors v Amerike, tak som rád že prvá montáž dopadla teraz.

Martin- jo, takto nejak sa mi to vcelku páči.

to mi něco připomíná HaHaaa A handcarry bylo taky? Velmi šťastný Sorry za offtopic

Jinak ty světla musí být parádní OK No nic, snad na příštím autě...
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 20:30   Citovat  

Můj dotaz se týká správné činnosti klimatizace u Accorda 7g rv. 2007. Při spuštěném motoru na volnoběh, chladící kapalina zahřátá na provozní teplotu a zapnutou klimatizací, se stále v pravidelných intervalech spouští ventilátor chladiče a pak ještě něco, co nedokáží identifikovat (kompresor???). Při tomto režimu provozu vozidla je slyšet pouze samotné spouštění a chod těchto přístrojů. Během jízdy tyto zvuky čitelné nejsou, avšak občas cítím opravdu maličké škubnutí vozidla (způsobené zřejmě úbytkem napětí z důvodu spouštění těchto přístrojů). Tímto se chci zeptat, zda tyto skutečnosti pozorujete i u svých vozidel a zda jsou normální. Bez zapnuté klimatizace se toto neděje. Děkuji za věcné odpovědi.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 20:42   Citovat  

Crash86 napsal:
Můj dotaz se týká správné činnosti klimatizace u Accorda 7g rv. 2007. Při spuštěném motoru na volnoběh, chladící kapalina zahřátá na provozní teplotu a zapnutou klimatizací, se stále v pravidelných intervalech spouští ventilátor chladiče a pak ještě něco, co nedokáží identifikovat (kompresor???). Při tomto režimu provozu vozidla je slyšet pouze samotné spouštění a chod těchto přístrojů. Během jízdy tyto zvuky čitelné nejsou, avšak občas cítím opravdu maličké škubnutí vozidla (způsobené zřejmě úbytkem napětí z důvodu spouštění těchto přístrojů). Tímto se chci zeptat, zda tyto skutečnosti pozorujete i u svých vozidel a zda jsou normální. Bez zapnuté klimatizace se toto neděje. Děkuji za věcné odpovědi.

Naprosto normální chování klimatizace. To škubnutí je úbytek výkonu vlivem sepnutí kompresoru klimatizace (ten je mechanický, nejde teda o úbytek napětí palubní sítě 12V). Pravidelně se spíná, aby dochladil okruh s chladicím médiem. Ventilátor pak ochlazuje horkou stranu okruhu, tzn. chladič.
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2016 , 21:08   Citovat  

Moc díky za bleskovou odpověď. Accorda mám teprve chvíli a je to opravdu super auto, ale tohle chování klimatizace mě překvapilo. To občasné "škubnutí" dokáže být docela protivné.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2016 , 5:29   Citovat  

Crash86 napsal:
Moc díky za bleskovou odpověď. Accorda mám teprve chvíli a je to opravdu super auto, ale tohle chování klimatizace mě překvapilo. To občasné "škubnutí" dokáže být docela protivné.

Jojo, to mě taky první rok štvalo..co je ale zajímavé je to, že minulý rok a zároveň první rok mého vlastnictví to škubalo mnohem víc a navíc to někde unikalo to chladivo..letos opět naplněno, kompresor už tak neškube a neuniká to Mr. Green .. Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2016 , 7:09   Citovat  

Dopis napsal:
to mi něco připomíná HaHaaa A handcarry bylo taky? Velmi šťastný Sorry za offtopic

Myslíš že či sme viezli v batohu lietadlom do US s diely? Nie Velmi šťastný Velmi šťastný

Dopis napsal:
Jinak ty světla musí být parádní OK No nic, snad na příštím autě...

Dovolím si postnút Aliasove fotky Úsměv))

wp_20160522_22_17_37_pro_141.jpg

wp_20160522_22_17_37_pro_141.jpg, 2.54 MB

wp_20160522_22_17_57_pro_909.jpg

wp_20160522_22_17_57_pro_909.jpg, 3.04 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2016 , 11:33   Citovat  

Vaciii napsal:
Ahooj, je to celkem easy Mrk Jestli ho chceš sundat celý, ať máš manipualční prostor na blbbiny, tak je potřeba sundat(nebo alespoň po-odsundat) tapec, protože kabel od ovládání vede do konektoru pod nim. Podle tohodle videa: ODKAZ ZDE to odloupneš, je to vevnitř stejný ten mechanizmus. Potom už jen šroubuješ všechno co vidíš a s tim ti selskej rozum celkem snadno poradí.. A kdyby jsi to náhodou potřeboval, tak ano, ten kabel z toho vytáhnout nejde, jedině vypinovat konektor. Já měnil ten mechanizmus uvnitř, bo jsem si ho rozlámal o ceduli ve 130 jak se to pěkně zavřelo rychlostí blesku.. Ale jak říkám, je to easy, držim palce. Je to práce tak na hoďku, záleží co s tim budeš vymejšlet.. je to dobrý

Díky za odkaz, na toto jsem taky narazil po delší době bádání. O víkendu na to kouknu. Kdyžtak budu nějaký čas jezdit bez pravého zrcátka. Mám na něm proražený vrchní lakovaný kryt, to by neměl být takový problém to opravit. Hlavní problém je v tom, že v tom kloubovém uchycení je docela velká vůle, tak jsem zvědav, co tam je rozmláceného. Každopádně se mi nechce za to dávat 3K za nové. Zkusím opravit. Na lak kašlu, přemýšlím, že bych to dal do fólie. Takový nějaký mikrotuning. Na tuning vůbec nejsem ale tohle bych mohl překousnout.
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2016 , 11:44   Citovat  

von-pivoj napsal:
Díky za odkaz, na toto jsem taky narazil po delší době bádání. O víkendu na to kouknu. Kdyžtak budu nějaký čas jezdit bez pravého zrcátka. Mám na něm proražený vrchní lakovaný kryt, to by neměl být takový problém to opravit. Hlavní problém je v tom, že v tom kloubovém uchycení je docela velká vůle, tak jsem zvědav, co tam je rozmláceného. Každopádně se mi nechce za to dávat 3K za nové. Zkusím opravit. Na lak kašlu, přemýšlím, že bych to dal do fólie. Takový nějaký mikrotuning. Na tuning vůbec nejsem ale tohle bych mohl překousnout.

Na vrakovišti určitě seženeš zrcátko. Sbazar cz má plno Accordů na díly. Jen potom pozor na to, jestli máš ele sklápění nebo ne, v tom je trochu rozdíl vevnitř (Ale ten motorek na naklápění skla je stejný/zaměnitelný). Já sehnal zpětný za 500 je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2016 , 12:21   Citovat  

Vaciii napsal:
Na vrakovišti určitě seženeš zrcátko. Sbazar cz má plno Accordů na díly. Jen potom pozor na to, jestli máš ele sklápění nebo ne, v tom je trochu rozdíl vevnitř (Ale ten motorek na naklápění skla je stejný/zaměnitelný). Já sehnal zpětný za 500 je to dobrý

No to mě nenapadlo, hned večer na to kouknu. Mám to komplet v elektrice i s vyhříváním.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 8:21   Citovat  

Kucí řešil někdo nefunkční naklápění obyč světel na 7g?
Pojistky jsem zkontroloval, jsou ok. Motorky si ani neprdnou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 8:43   Citovat  

crxmann napsal:
Kucí řešil někdo nefunkční naklápění obyč světel na 7g?
Pojistky jsem zkontroloval, jsou ok. Motorky si ani neprdnou.

Problém by som hľadal v tom koliesku, pomerne slušne sa zahrieva, tak je možné že tam niečo odišlo do krémíkového neba. Ak máš daakoho v okolí, čo má 7g tak si to skúste zameniť, je to práca na 5 min..
   Návrat  
poolwinner je teď offline  poolwinner
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 12:11   Citovat  

Zdravím. Mám dva dotazy.

Je možné zakoupit sportovní packet (přední, zadní lip, prahy) na klasický a7g? Příp. kde ideálně nějaký sport packet koupit.

2. otázka: Jak je to poté s homologací packetu na vůz?

Budu rád když poradíte, ideálně kde se dá sehnat celý packet. Předpokládám, že výměna nárazníků z type-s na klasický 7G asi nebude možná?

Předem moc díky.
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 15:36   Citovat  

Nazdárek accorďáci, začlo mi na nerovnostech pískat u levého předního kola (zvuk podobný andulce Velmi šťastný ) posledně to byla tyčka stabilizátoru. Teď když jsem to rozdělal, tak stabik vypadá v cajku, vlastně všechno tam vypadá v pořádku. Nesetkal jste se někdo s tímto jevem? Díky za rady, ať to jezdí meetallll
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 15:37   Citovat  

mate tu tiez niekto problemy so startovanim pri teplych startoch? co vam na to pomohlo?
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 16:13   Citovat  

Patr1k napsal:
mate tu tiez niekto problemy so startovanim pri teplych startoch? co vam na to pomohlo?

Nová verze SW nahraná do ECU přímo v Honda za cca 700kč
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 24.5.2016 , 17:00   Citovat  

Mourl napsal:
Nová verze SW nahraná do ECU přímo v Honda za cca 700kč

pytal som sa na to,ked som tam bol na vymenu airbagu asi tak 4 mes. dozadu a bolo mi povedane, ze ziadna nova verzia pre moj rocnik neni Ble mozno je to inak u diesloch alebo az od vyssich rocnikoch vyroby...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina