Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 375, 376, 377 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 376 z 464
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 11:48   Citovat  

To neni TypeS, ale Executive s bodykitem. Jestli se nepletu, tak prodávaj bráchové Mina33 a Majlou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 12:03   Citovat  

Jojo je to jejich Acco Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 13:16   Citovat  

Opotřebovanej interiér mi dost vadí a k tomuto kytu a motoru mi moc nesedí ta látka, to leda vyměnit celej vnitřek za polo nebo celokůži.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 13:22   Citovat  

U A7G 2,4 mělo polokůži jen TypeS, ale ten zase nemá šíbr. Executive měl buď látkové nebo kožené sedačky, ovšem oboje el. stavitelné.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 13:34   Citovat  

2bep napsal:
U A7G 2,4 mělo polokůži jen TypeS, ale ten zase nemá šíbr. Executive měl buď látkové nebo kožené sedačky, ovšem oboje el. stavitelné.

Jen řidiče...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 13:36   Citovat  

Tomik napsal:
Opotřebovanej interiér mi dost vadí a k tomuto kytu a motoru mi moc nesedí ta látka, to leda vyměnit celej vnitřek za polo nebo celokůži.

Taky mám látkové a jsem za ně rád...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 15:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Jen řidiče...

...jen u predfejsu Úsměv coz je tenhle pripad.
Jinak Exe byla bud kuze, nebo latka, jak psano vyse. Latku bych rozhodne bral jako vyhodu, mam zkusenosti s obojim.
A Type S se sibrem existovaly, ale byly jich snad jednotky prodanejch kusu, pred casem jsem jeden oslintaval na mobile.de
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 16:05   Citovat  

Viděl jsem i předface s elektrickým sedadlem i u spolujezdce. Ale výškově bylo vždy jen řidičovo...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 16:19   Citovat  

kandik napsal:
...jen u predfejsu Úsměv coz je tenhle pripad.
Jinak Exe byla bud kuze, nebo latka, jak psano vyse. Latku bych rozhodne bral jako vyhodu, mam zkusenosti s obojim.
A Type S se sibrem existovaly, ale byly jich snad jednotky prodanejch kusu, pred casem jsem jeden oslintaval na mobile.de

mne treba sibr vubec nechyby na auto co ma klimu a type-s sedacky jsou dle mne lepsi nez kuze samotna nebo jenom oskliva latka.. jasne ze Type-s tolik neni jako exe ,ale stejne bych lepe pohledal nez vzal neco jineho.. i ten ype s kit dle mne je decentnejsi a hezci nez ten na exe.. ale to je vec nazoru..
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 16:23   Citovat  

Spojka na tom autě vydrží tak málo?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 16:46   Citovat  

rudy5 napsal:

na takovem motoru je 170tkm malo ? Na mym CTR a vsech VTi skoncila zhruba po 160-180tkm ...sice zalezi na stylu jizdy ,ale takovej motor jsi nekoupy nekdo na cesty v nedeli do kostela VTEC ,ale prosim pouc me kolik najedes na koncernu na jednu spojku mozna ten ji ma kvalitnejsi .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 16:54   Citovat  

rudy5 napsal:

Poraď co koupit v hodnotě 100-130 tis.
Accorda? Legacy? S60? Nebo třeba Corollu E12? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 16:58   Citovat  

Oktávku na hlínách v metle s TDI pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:00   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
na takovem motoru je 170tkm malo ? Na mym CTR a vsech VTi skoncila zhruba po 160-180tkm ...sice zalezi na stylu jizdy ,ale takovej motor jsi nekoupy nekdo na cesty v nedeli do kostela VTEC ,ale prosim pouc me kolik najedes na koncernu na jednu spojku mozna ten ji ma kvalitnejsi .

Já som sa pytal neviem kolko má vydrzat já som spojku na dvoch passatoch nikdy neměnil auta som mal od nová a isli prec ked malí cez 300tis a myslím že na tom jednom stále není vyměněna druhé je na Ukrajině tak nevíem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:01   Citovat  

Tomik napsal:
A7G K24 S-type
tudy odkaz
Nezná někdo? Nepříjde mi zrovna zachovalej.

Jestli máš zájem,tak doporučuji se na něj jet podívat dřív,než bude fuč. Najít 2.4ku v inzerátu je malý zázrak.
Jinak já taky kupoval ne zrovna TOPku,myslím že to by jen tak někdo nekoupil tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:03   Citovat  

2bep napsal:
Oktávku na hlínách v metle s TDI pořádnej výtlem

Tu mí doporučovalo pár lidí, ale já ji prostě nemůžu mít, na mě moc tvrdé, divně to na našich silnicích poskakuje a duní. To je absolutně nevhodný vůz pro ČR.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:06   Citovat  

[quote="Tomik"]Poraď co koupit v hodnotě 100-130 tis.
Accorda? Legacy? S60? Nebo třeba Corollu E12? Úsměv[/quot

Legacy mal kamarat je dobře že to je 4x4 ale ten 2.5benzin není nějakou živý ten pohon ho brzdí ale AK potřebuje 4x4 tak v pohodě 2.0benzin 101kw je slabý a moc nevydrží ,s60 má známý v naftě 2.4d 120kw celkom v pohodě vozenie dostatek miesta taka limuzína ,hondu som nemal tu ti chalani poradia a čiroku som mal kedysi starsiu ale fachala bez poruchy co som ju mal asi 3roky ale s pomedzi vybranými najmensie auto neviem naco auto chceš Volvo má aj T5 motor a T6 .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:07   Citovat  

Tomik napsal:
Tu mí doporučovalo pár lidí, ale já ji prostě nemůžu mít, na mě moc tvrdé, divně to na našich silnicích poskakuje a duní. To je absolutně nevhodný vůz pro ČR.

Tak AK sa ti zda octavia tvrdá tak po honde sa ani nedivaj
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:14   Citovat  

rudy5 napsal:
Tak AK sa ti zda octavia tvrdá tak po honde sa ani nedivaj

Jezdím se starým Aco 5g, a pohodlnější podvozek má snad jen C5 nebo můj bejvalej Galant, projížděl jsem i pár novejších 7g a co se týče pohodlí jízdy, srovnal bych to s mým Accordem, škoda ať je to Fabia nebo Superb je tak šíleně tupě naladěná co do pohodlí se týče, tvrdý sedačky v kombinaci se skákavým a tvrdším podvozkem, no prostě auto pouze na DE dálnice, rozhodně ne do ČR.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:19   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jestli máš zájem,tak doporučuji se na něj jet podívat dřív,než bude fuč. Najít 2.4ku v inzerátu je malý zázrak.
Jinak já taky kupoval ne zrovna TOPku,myslím že to by jen tak někdo nekoupil tudy odkaz

Pěkně si tu svou vymazlil, to teda klobouk dolů, ale to já tak právě nechci, koupit a piplat se s různejma věcma, ale radši sehnat něco zachovalého a spíš opečovávaného, což vím, že není sranda, ale už jsem tak nějak kvůli tomu i slevil z 2.4 a klidně kdyby se objevilo něco pěknýho s 2.0 nebo 2.2, šel bych do toho.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:21   Citovat  

Tomik napsal:
Jezdím se starým Aco 5g, a pohodlnější podvozek má snad jen C5 nebo můj bejvalej Galant, projížděl jsem i pár novejších 7g a co se týče pohodlí jízdy, srovnal bych to s mým Accordem, škoda ať je to Fabia nebo Superb je tak šíleně tupě naladěná co do pohodlí se týče, tvrdý sedačky v kombinaci se skákavým a tvrdším podvozkem, no prostě auto pouze na DE dálnice, rozhodně ne do ČR.

Tak neví teda jazdil som aj na octavke aj na acorde ako na a7 aj a8 ale jednoznačně octavka bola najmeksia zase třeba porovnat aj gumy a aka tam je motorizací a tak bude asi aj podvozek trošku inak laděný AK chceš poriadne tlmit tie cesty tak si kup nieco co má vzduch podvozek alebo hydrauliku alebo nějaké SUV
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:24   Citovat  

Tomik napsal:
Pěkně si tu svou vymazlil, to teda klobouk dolů, ale to já tak právě nechci, koupit a piplat se s různejma věcma, ale radši sehnat něco zachovalého a spíš opečovávaného, což vím, že není sranda, ale už jsem tak nějak kvůli tomu i slevil z 2.4 a klidně kdyby se objevilo něco pěknýho s 2.0 nebo 2.2, šel bych do toho.

Technicky to bylo ok,měnil jsem jen ABS čidlo na předním kole,ale ten zanedbaný vzhled mě hodně odrazoval. Nakonec jsem ji po dvou hodinách okukování vzal,protože se mi nechtělo čekat další měsíce. Vypucoval jsem ji a bylo...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:27   Citovat  

Tomik napsal:

Inak najkomfortnejsi podvozek zo vsetkych aut má :ford mondeo,Volvo s60 a Mazda 6 .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:28   Citovat  

rudy5 napsal:
Tak neví teda jazdil som aj na octavke aj na acorde ako na a7 aj a8 ale jednoznačně octavka bola najmeksia zase třeba porovnat aj gumy a aka tam je motorizací a tak bude asi aj podvozek trošku inak laděný AK chceš poriadne tlmit tie cesty tak si kup nieco co má vzduch podvozek alebo hydrauliku alebo nějaké SUV

Prostě chcu auto s trochu normálním pohodlím na naše cesty (ted nemyslím vyloženě díry), v octávkách jezdíme občas do práce, od jedničkových po i úplně novou nezajetou s nějakým 1.6tdi, ve všech se mi prostě blbě spí, jak to poskakuje a sedím na lavici, přesednout pak z toho do Accorda je fakt znatelnej rozdíl.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:38   Citovat  

rudy5 napsal:
Inak najkomfortnejsi podvozek zo vsetkych aut má :ford mondeo,Volvo s60 a Mazda 6 .

S60 pokud teda myslíš první generaci, má vůbec nejlepší sedačky v kterejch jsem kdy seděl, podvozek už tak měkkej mi nepříšel, asi jako 7g. řekl bych, projížděl jsem dvě s D5 naftou a T5 turbobenzinem 154kw, obě měly něco za sebou, ale na Volvech mi příjde, že to jde o mnoho víc poznat na interiéru, než na Japonských autech, všelijaký ulámaný pacičky, loketka, přihrádky, ošoupaný pogumovaní občas (stejně jako na Audi), tyhle věci mi prostě vadí.
Mondeo (předchozí generace) je opravdu pohodlné a vobrovské auto, ale C5 je pořád měkčí, pokud se ale bavíme o moji cenový kategorii, tak ani C5 ani Ford se mi nelíbí a trochu i pochybuju o jejich kvalitách (to ale rozebírat tady nemusíme)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 17:59   Citovat  

Tomik napsal:
S60 pokud teda myslíš první generaci, má vůbec nejlepší sedačky v kterejch jsem kdy seděl, podvozek už tak měkkej mi nepříšel, asi jako 7g. řekl bych, projížděl jsem dvě s D5 naftou a T5 turbobenzinem 154kw, obě měly něco za sebou, ale na Volvech mi příjde, že to jde o mnoho víc poznat na interiéru, než na Japonských autech, všelijaký ulámaný pacičky, loketka, přihrádky, ošoupaný pogumovaní občas (stejně jako na Audi), tyhle věci mi prostě vadí.
Mondeo (předchozí generace) je opravdu pohodlné a vobrovské auto, ale C5 je pořád měkčí, pokud se ale bavíme o moji cenový kategorii, tak ani C5 ani Ford se mi nelíbí a trochu i pochybuju o jejich kvalitách (to ale rozebírat tady nemusíme)

AK chceš benzín není sa coho bát kolega má na tom okolo 380tis a dokonca to ani olej nezere c5 je hydraulika na to sa klasický podvozek nechyta alebo si kup audi alroad A6 po roku výroby 2003 motor BAU tam je už problém s vačkami vyřešeny ten motor už je OK len dem tam nějaký snímač na mechoch popřípadě samotný mech odide ale s tým aj na panelové do Prahy budeš spokojený ,vies ako v tom rozpočet nějak vyskakovat nemozes a třeba brat to naj co sa vtedy vyrabalo a cobby ti mohlo sluzit ked chceš nieco lepsie aj servis bude drahsi.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 18:35   Citovat  

Tomik napsal:
Poraď co koupit v hodnotě 100-130 tis.
Accorda? Legacy? S60? Nebo třeba Corollu E12? Úsměv

Lexus LS400,Legend Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 18:51   Citovat  

David.306 napsal:
Lexus LS400,Legend Úsměv

len či mu nebude vadiť ta spotreba
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:10   Citovat  

rudy5 napsal:
len či mu nebude vadiť ta spotreba

nevim co je velka spotreba,ale to svezeni za to stoji.mam obe auta,legenda teda KA7 a Lexuse 1g.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:31  Naposledy upravil Tomik dne 22.10.2015 , 19:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

David.306 napsal:
nevim co je velka spotreba,ale to svezeni za to stoji.mam obe auta,legenda teda KA7 a Lexuse 1g.

Tohle už jsou docela velký krávy, budu taky jezdit dost po městě a parkovat.
Jinak z těch japonskejch limuzín se mi vždycky líbila Sigma, ocelovej tank japonské Jakuzy! Úsměv

sigma-limo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
sigma-limo.jpg, 61.88 kB

mitsubishi-sigma-interior-2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
mitsubishi-sigma-interior-2.jpg, 302.83 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích: