Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 377 z 464
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:32   Citovat  

David.306 napsal:
nevim co je velka spotreba,ale to svezeni za to stoji.mam obe auta,legenda teda KA7 a Lexuse 1g.

tak tých 12L to vezme isto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:36   Citovat  

Tomik napsal:
Tohle už jsou docela velký krávy, budu taky jezdit dost po městě a parkovat.
Jinak z těch japonskejch limuzín se mi vždycky líbila Sigma, ocelovej tank japonské Jakuzy! Úsměv

inak chceš benzín či diesel? a aká spotreba by bola pre teba OK?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:38   Citovat  

David.306 napsal:
nevim co je velka spotreba,ale to svezeni za to stoji.mam obe auta,legenda teda KA7 a Lexuse 1g.

a LS400 to už je staré aúto neviem či by čosi také chcel
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:41   Citovat  

rudy5 napsal:
inak chceš benzín či diesel? a aká spotreba by bola pre teba OK?

No to jsem právě na vážkách trochu, najedu ročně 15-max.25 tis.km. Spíš se klaním k bezproblémovým benzínům, ale klidně bych si i zkusil poprvý nějakýho nafťáka, spotřebu beru za OK do 10l.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 19:56   Citovat  

Tomik napsal:
No to jsem právě na vážkách trochu, najedu ročně 15-max.25 tis.km. Spíš se klaním k bezproblémovým benzínům, ale klidně bych si i zkusil poprvý nějakýho nafťáka, spotřebu beru za OK do 10l.

tak 20-25tis je už dosť aby sa ti oplatil aj nafták najlepšie by bolo bez DPF filtra , treba prepočítať spotrebu cca 7L nafty snižná jazda a cenu nafty a 10L benzínu a cenu benzínu . A všetko záleží v akom stave auto kúpiš ak budeš už 10 majitel zázraky nečakaj
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 20:32   Citovat  

Tomik napsal:
Tohle už jsou docela velký krávy, budu taky jezdit dost po městě a parkovat.
Jinak z těch japonskejch limuzín se mi vždycky líbila Sigma, ocelovej tank japonské Jakuzy! Úsměv

rict pravdu mnohem lip se mi ve mneste parkovalo s petimetrovym peugeout 607 jako mym tourerem i co se tyce rejdu nebo posilovace spis jde o vyhled z auta nez o velikosti aspon v Plzni jsem snim nemel problem kdekoliv zaparkovat..a se 3.0 V6 jsem dokazal jezdit v zimne za 10,5 LPG ..auto s takovym kroutakem odspodu nemusi vylozene zrat 14l co se tyce podvozku tak viceprvkova drzela krasne a bremba byly brilantni a nikdy bych nerekl ze se da takhle jezdit se 1800kg autem a pritom tlumeni paradni ..v pohodlnejsim aute jsem snad nejel krome SAABu 9-5 kterej tlumi spis lepe nerovnosti ..
to jen ktomu pohodlnymu jezdeni ,to jsem i po letech agresivni jizdy na hondach zklidnil svuj styl a uzival jsi plavbu Úsměv ..
jinak spousta muziky za malo penez ..ano cidla merky nadrzek na ostrikovac a chladici kapaliny nefungovali , stahovani zadnich oken bylo KO kvuli praskani plastovych drzaku a predface PC display nebyl v lete citelnej,ale zato zbytek auta nemuzu rict krive slovo , jedine to ze V6 ma problem s tesnenim hlavy co muze,ale nemusi potkat kazdy auto ,snad po druhy bych sel asi 2.2 benzinu kterej je nejspolehlivejsi od P a prakticky bezproblemovej a spis pofacelift kvuli par elektrickym neduhum kdybych chtel znovu vylozeny pohodovy auto za malo penez kde bych i kufr klidne srovnal s tourerem co se tyce litraze ..

LEGACY je krasa sama o sobe ,spracovani ,bytenej interier ,ale pokud nepotrbujes 4x4 je to jen pritez ,pak malej kufr a ikdyz se o 2.5 boxer zpiva ,ze je hodne spolehlivej ..tak co ja vim zas tak ruzovy to neni a i proto jsem od nej upustil a sel do accordu ..ten myslim spolehlivosti a nenarocno udrzbou predci asi jen starsi 2.0 Avensis nebo 1.8 GDI Galant..

COROLLA mne treba nenadchla interierem a prostorem a jedinej motor co bych bral je slabsi 1.8 vvt a poface kvuli problemum motoru kterej vychitali pozdeji .. coz vykonove nezni taky moc suprove to uz je lepsi K20 Acco kterej jezdi lip a za prakticky stejnou spotrebu
..accordy byly vzdy ty nej drzaky a 7G neni dle mne vyjimkou ..proste mej pripraveny prachy sleduj net a bud pripraven vyrazit a ne konzultovat na Klubu ...pac takhle ti utece kazdej dobrej kus .. je to dobrý
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 20:51   Citovat  

rudy5 napsal:
a LS400 to už je staré aúto neviem či by čosi také chcel

ja si kupuju cim dal starsi auta a jsem cim dal spokojenejsi a svezeni v lexusu je uzasny a jeste o tridu vys nez treba ten legend.A ani novy auta se jemu pohodli a spolehlivosti nevyrovnaji.ale je to jen muj nazor Úsměv A kdyz clovek chce,tak se spotrebou se do 10ti litru vleze.Za tolik mi jezdil accord coupe 6g Úsměv Jinak u nas benzin je za cca 27,40-27,90
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 20:52   Citovat  

DOHCVTEC:
Corolla by se mi právě líbila s 1.8 s těma 140 kw, na to auto to je prej už docela raketa, vhodná i na každodenní ježdění s prostorem je to trochu horší no, je to spíš třída Civicu, jenomže Avensis se mě líbí až od řady 09 vejš a to jsem zase na jiný ceně.
tudy odkaz
Do Galantů se pokud vím dávaly GDI motory pouze 2.4 (alespoň v evropě) a byl to právě, pokud nepočítáme diesla, ten nejproblémovější motor.
No kandidáta mám pořád Hondu (i tu S60), ale je jich fakt málo, jezdím se i dívat a projíždět, ale zatím jsem narazil na klasický bazarovky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 21:02   Citovat  

Tomik napsal:
DOHCVTEC:
Corolla by se mi právě líbila s 1.8 s těma 140 kw, na to auto to je prej už docela raketa, vhodná i na každodenní ježdění s prostorem je to trochu horší no, je to spíš třída Civicu, jenomže Avensis se mě líbí až od řady 09 vejš a to jsem zase na jiný ceně.
tudy odkaz
Do Galantů se pokud vím dávaly GDI motory pouze 2.4 (alespoň v evropě) a byl to právě, pokud nepočítáme diesla, ten nejproblémovější motor.
No kandidáta mám pořád Hondu (i tu S60), ale je jich fakt málo, jezdím se i dívat a projíždět, ale zatím jsem narazil na klasický bazarovky.

tak ked ti vyhovuje sedan a honda tak bež pozrieť tu čo sa tu preberla za to nič nedáš sám musíš vedieť čo sa ti páčičo chceš pozri na nete recenzie na autá čo sa ti páčia , tu ti každý povie čo sa páči jemu a tebe sa nemusí chápeš
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2015 , 21:34   Citovat  

Tomik napsal:
DOHCVTEC:
tudy odkaz

Ja prave myslel tu slabsi 140ps verzi ta silnejsi je problemovejsi ikdyz vlastnosti ma krasny ..proste bych se toho bal ..
a stim GDI mas recht ,Ja mel starsiho galanta 1.8 a krome vahy vzduchu si nevzpomenu na naky problemy ...samozrejme 2.4 byla na ventilech problemova ..

jinak se vykasli na bazary kolem baraku a rozhledni se i do zahranici nebo zaukoluj kluky tady na klubu jako je ROM ktery privezli uz nejednoho accorda nekomu zde je to dobrý
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2015 , 17:40   Citovat  

Tomik napsal:
DOHCVTEC:
tudy odkaz

Corollu TS 141kw jsem měl a fakt parádní auto. Ani všichni mluví o problémech s pridiranim váčky a vůle rozvodového řetězu. Ale pokud se tyhle věci vychytaji tak je radost mít tohle auto. V tom liftu je kopanec minimálně na úrovni vtecu integry, podvozek je příjemný kompromis sport/komfort a přitom máš 5 dveří a s eko jizdou jde jezdit za 6,5 litrů.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2015 , 18:51   Citovat  

Robik napsal:
Corollu TS 141kw jsem měl a fakt parádní auto. Ani všichni mluví o problémech s pridiranim váčky a vůle rozvodového řetězu. Ale pokud se tyhle věci vychytaji tak je radost mít tohle auto. V tom liftu je kopanec minimálně na úrovni vtecu integry, podvozek je příjemný kompromis sport/komfort a přitom máš 5 dveří a s eko jizdou jde jezdit za 6,5 litrů.

otom zadna ,ze je to skvely svezeni a kdyz narazis na kousek se TTE nebo Bemani compresorem tak to je šuk ,ale to je to ,vychitat... taky jsem malem koupil jendnu s poslednich z dvema laufama a ful vybavou ,ale problem je ten ,ze tam je porad moznost ,ze i poface motor ma výrobní vadu šroubů na vačkové hřídeli který se střihají což způsobí pootočení tyče držící vahadla a poté nesedí mazací kanálky tak jak by měli takže se začne přiďírat vačka a nikdy nevis v jakem stavu uz to tam je a oprava neni zdaleka levna .. a v tom srovnani je K20/24 top engine ..
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2015 , 21:48   Citovat  

Ten motor ma dost zavazne konstrukcni vady, jestli s tim chce nekdo jezdit ostreji... pekne popsano zde: tudy odkaz

Resil jsem to, kdyz jsem chtel stavet MR2 s 2ZZ a nakonec jsem to zavrhnul, protoze je fakt lepsi varianta tam swapnout K20.

Mimochodem, nevi nekdo o nejake S2000 na prodej? EU model, AP1? Nemusi byt lestenka, muze mit vady nebo tuknuta... diky. Úsměv
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 7:50   Citovat  

jagy napsal:
Ten motor ma dost zavazne konstrukcni vady, jestli s tim chce nekdo jezdit ostreji... pekne popsano zde: tudy odkaz

Resil jsem to, kdyz jsem chtel stavet MR2 s 2ZZ a nakonec jsem to zavrhnul, protoze je fakt lepsi varianta tam swapnout K20.

Mimochodem, nevi nekdo o nejake S2000 na prodej? EU model, AP1? Nemusi byt lestenka, muze mit vady nebo tuknuta... diky. Úsměv
na Sautu je za Dvě kila... nebo už ne ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 10:17   Citovat  

Mne výměna váčky stála tusim kolem 11t. se vším všudy a pak jsem si už jen liboval ve svezení Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 12:54   Citovat  

Robik napsal:
Mne výměna váčky stála tusim kolem 11t. se vším všudy a pak jsem si už jen liboval ve svezení Úsměv

Ale taky kolik a kym uz melo auto najeto + urcite zanedbany servis, kdyz nekdo preventivne nemenil lift-srouby za par drobnych a nechal to zajit tak daleko. Dokud se na te tve byvale Corolle nepo.. neco uplne jineho, jezdila jak z praku i s tim, co uz mela vsechno za sebou, muzu potvrdit OK
Nakonec mam ted 2ZZ-GE sam, i kdyz s docela masivnimi upravami od Lotusu a s kompresorem. I ostatni lidi z komunity potvrzuji, ze jde potom pri spravne peci o drzak, zvlast po tech upravach. Kazdy motor ma svoje mouchy, ale je pravda, ze okompresorovana K20 by me taky neurazila, to je jeste jine kafe je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 13:17   Citovat  

Od Hondy to čeká každý, že pojede jak z praku ale u Corolly, co vypadá jak nafouknuta Fabie, to nečeká nikdo Velmi šťastný
Ale jinak pravda, při pravidelném servisu by se nic řešit nemuselo Úsměv ta moje měla cca 182t., když jsem ji kupoval a původ ČR.
   Návrat  
xik je teď offline  xik
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 15:52   Citovat  

Byl se nekdo podivat na tento A7G? Na prodej je uz podezrele dlouho za podezrele malo penez, na to ze pise "sednout a jezdit". Honda

link 1
link 2
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 16:23   Citovat  

MalTake napsal:
na Sautu je za Dvě kila... nebo už ne ?

Na tu jsem se byl i podivat, projet. Byla dobita, lakovana... ale jela normalne, radila, nic nemlatilo od podvozku. Bohuzel az kdyz jsem byl doma, tak jsem se dozvedel, ze to je prestavene RHD auto na LHD papirech a nejakych dilech... coz by mi az tak nevadilo, chci to na ostre jezdeni a ne ukazovani ale kdybych to vedel, muzu kvalitu prestavby aspon zkontrolovat a zamerit se na to. Smutný A znovu do Prahy se mi uz nechtelo... a koupil to nakonec snad nekdo z SK. Ale mohlo me to napadnout, kdyz tam byla AP2 strecha, stredovy tunel, tapecy... takze nejspis cele UK auto bylo AP2.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 16:52   Citovat  

xik napsal:
Byl se nekdo podivat na tento A7G? Na prodej je uz podezrele dlouho za podezrele malo penez, na to ze pise "sednout a jezdit". Honda

link 1
link 2

se divim ze to uz nekdo nekoupil na ksefta jak to byva a po tydnu by byla za kilo ,ale mozna je natom tak blbe ,ze se to nevyplati ,kdo vi ... nejspis bude jen na hrane se spotrebnim materialem a nebude to zadna topka no,kazdopadne za tu cenu to jde ,das do toho 20000kc i s pneu a tak a zfoukne dalsich 250tkm kdykoliv .. ikdyz myslim ze 2.0litru je vcelku dost za neco pres kilo i v lepsim stavu a proto tam nejspis jeste je ..
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 17:07   Citovat  

xik napsal:

link 1
link 2

Jel jsem pro něj cca 250km , po 100km jizdy me napsal uz nejezdi nezvedal pak telefony, nereagoval podle me se lekl po mojich otazkach na auto, podle me tam neco bude, jinak teda byl jsem pekne nas..nej naštvanej naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2015 , 22:52   Citovat  

Ty Corolly E12 prej měly celkově problémy s benzínovými motory, ať už to byla obyč 1.4 nebo 1.6, kdy první ročníky trpěly po nějakým nájezdu na nadměrnou ztrátu oleje a pak pokud se pravidelně nehlídaly, tak se zadřely, Toyota to prej přiznala a novějším modelům dávala větší olejový nádrže + nějaké úpravy, což mě teda docela zarazilo, když právě Corolla/Carina byly vždycky vzor absolutní spolehlivosti, ale, že se ten problém týkal i té 1.8 140 kw sem nevěděl. Ble
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:06   Citovat  

odkaz tak tohle vidim prvně
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:13   Citovat  

Reg napsal:
odkaz tak tohle vidim prvně

Ten inzerát je i tady na klubu. Civic sedan se dělal 4x4 i ve 4 a 6g (6g jen jpn). On i Acco 7g byl v jpn 4x4...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:40   Citovat  

Hellborn napsal:
Ten inzerát je i tady na klubu. Civic sedan se dělal 4x4 i ve 4 a 6g (6g jen jpn). On i Acco 7g byl v jpn 4x4...

A7 bol aj 4x4?V cz asi taký kúsok nie je či?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:28   Citovat  

rudy5 napsal:
A7 bol aj 4x4?V cz asi taký kúsok nie je či?

Píšu v jpn... Ano byl - sedan CL8 a tourer CM3 (oba s 2.4 v automatu).
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:18   Citovat  

Odkaz

Doprkýnka to je nádhera Tak to koukám!
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:30   Citovat  

je to dobrý je to dobrý je to dobrý

Aj ja chceeeem...
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 9:02   Citovat  

Zdravím, nebyli jste se někdo podívat v Brně na TUHLE Targu?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2015 , 9:08   Citovat  

_DoDo_ napsal:
Zdravím, nebyli jste se někdo podívat v Brně na TUHLE Targu?

Ta je na prodej už celkem dlouho (+/- rok, pokud si pamatuju správně).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina