Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 201 z 486
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 10:25   Citovat  

citace:
Inak vy co mate 2.4 predface, mate niekto automaticke svetla? ja ich tam mam a vadi mi to, neviem ci ich tam niekto domontoval, alebo tam boli od zaciatku lebo ked otocim klucom do druhej polohy, uplne zbytocne sa mi rozsvietia este pred nastartovanim, potom pri startovani zhasnu a potom znova roznu...zbytocne tam je ten cyklus 2x...keby sa rozsvietili len po nastartovani, tak by to bolo ok

- presne toto som písal už niekde aj ja. Zafixoval som si preto taký postup - vždy pred štartovaním otočím na parkovacie svetlá, našťartujem a následne prepnem na "auto".
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 10:36   Citovat  

Gabo napsal:
citace:
Inak vy co mate 2.4 predface, mate niekto automaticke svetla? ja ich tam mam a vadi mi to, neviem ci ich tam niekto domontoval, alebo tam boli od zaciatku lebo ked otocim klucom do druhej polohy, uplne zbytocne sa mi rozsvietia este pred nastartovanim, potom pri startovani zhasnu a potom znova roznu...zbytocne tam je ten cyklus 2x...keby sa rozsvietili len po nastartovani, tak by to bolo ok

- presne toto som písal už niekde aj ja. Zafixoval som si preto taký postup - vždy pred štartovaním otočím na parkovacie svetlá, našťartujem a následne prepnem na "auto".

ano cital som o tom, skusal som, ale u mna to tak nefunguje,tie svetla sa nedaju vypnut nijak
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 10:40   Citovat  

Patr1k napsal:
ano cital som o tom, skusal som, ale u mna to tak nefunguje,tie svetla sa nedaju vypnut nijak

Já měl automatické rozsvěcení dodělané. Ještě než jsem si auto převzal z bazaru, tak to na mou žádost odpojili a naopak zapojili ostřikovače.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 10:46   Citovat  

během roku provozu už mám ve světlech pátou sadu žárovek, prošel jsem od drahých s extra svítivostí po ty nejlevnější co jsem našel a životnost v průměru je 2,5měsíce a je jedno co to je za žárovku, co tam dát nebo co zkontrolovat aby se životnost prodloužila?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 11:01   Citovat  

Petura napsal:
během roku provozu už mám ve světlech pátou sadu žárovek, prošel jsem od drahých s extra svítivostí po ty nejlevnější co jsem našel a životnost v průměru je 2,5měsíce a je jedno co to je za žárovku, co tam dát nebo co zkontrolovat aby se životnost prodloužila?

tam bude problém někde jinde, u žádné z mých šesti hond jsem problém neměl, na tohle trpí pažouti ale že by hondy Ble
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 12:09   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím vás všechny...po Accordu 6G jsem se posunul zase o level víš a měl bych jeden dotaz...je třeba se znepokojovat / řešit tohle? Viz video.

tudy odkaz

dík za info

s jakou prodlevou vám zhasíná kontrolka mazání?
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 12:41   Citovat  

TO: Patr1k.. Automatické rozsvěcování světel je až na poface modelech. Já to tam nemám a jsem za to docela rád (mám předface), neustálým zhasínáním musí výbojky trpět, tak by mě ani nepřekvapovalo, kdyby majitelé výbojky často měnili.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 13:10   Citovat  

von-pivoj napsal:
TO: Patr1k.. Automatické rozsvěcování světel je až na poface modelech. Já to tam nemám a jsem za to docela rád (mám předface), neustálým zhasínáním musí výbojky trpět, tak by mě ani nepřekvapovalo, kdyby majitelé výbojky často měnili.

Já automatické rozsvěcování mám a jsem za to rád. jenže já ho tam mám dodělávané. Funguje takto,dole u otvírání kapoty motoru mám kolébkové tlačítko OFF/ON kde zapnu nebo vypnu automatiku. Já ho mám stále zapnuté,pak můžu mít spínač světel na vypnuto,prostě nastartuju a světla se rozsvítí. Takže žádný že už se zapnutým klíčkem a pododobně,prostě až naskočí motor,zapnou se světla...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 13:38   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já automatické rozsvěcování mám a jsem za to rád. jenže já ho tam mám dodělávané. Funguje takto,dole u otvírání kapoty motoru mám kolébkové tlačítko OFF/ON kde zapnu nebo vypnu automatiku. Já ho mám stále zapnuté,pak můžu mít spínač světel na vypnuto,prostě nastartuju a světla se rozsvítí. Takže žádný že už se zapnutým klíčkem a pododobně,prostě až naskočí motor,zapnou se světla...

Mně se světla rozsvěcela hned s klíčkem bez startování.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 14:54   Citovat  

Patr1k napsal:
takisto sa mi to stava, ale o dost castejsie ako raz za rok...

...inak prave som dokoncil citanie 200 strany Je to tam. trvalo mi to necely tyzden, za den som niekedy precital aj 4 hod HaHaaa uf, no fuska to bola,ale tak mam urcity prehled aspon a dost veci som sa dozvedel,ktore mi aj pomozu...co ma tak napadlo je ked mam pusteny ventilator a privoniam k tomu, tak citim urcity zapach, ako to tu uz bolo ako keby zatuchla hadra,alebo neviem ako to popisat...to iste ked zapnem klimu, tak ten isty zapach sa objavi ale len mozno na 5 sek a potom zapach klimy necitit...klima bola menena mesiac dozadu a ventilator precisteny ozonom...niekto tu daval navod na vymenu vyparnika,tak rozmyslam aj nad tym ci nepomoze

na tejto strane aj s foto a graf.náčrtom jako sa čo najblišie dostať a vyčistit výparník klímy bez demontáže
tudy odkaz
   Návrat  
Martin82 je teď offline  Martin82
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 21:37   Citovat  

Ahoj,

mám Tourera 2.2 CTDi z roku 2005, přestalo mi fungovat dálkové ovládání uzamykání dveří. Resp. ovladačem můžu odemknout a zamknout všechny dveře kromě řidičových - ty jdou pouze manuálně klíčem. Napadá někoho proč? Kabeláž? Motorek? Díky za nápady... Cool
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 21:46   Citovat  

Povedal by som že motorek...bežná spotrebná vec..objednat z émeriky...link sa tu niekde povaluje, resp. ďakujem ak ho sem niekto doplní, ale pozri ebay, tam toho je.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2015 , 22:06   Citovat  

Martin82 napsal:
Ahoj,

mám Tourera 2.2 CTDi z roku 2005, přestalo mi fungovat dálkové ovládání uzamykání dveří. Resp. ovladačem můžu odemknout a zamknout všechny dveře kromě řidičových - ty jdou pouze manuálně klíčem. Napadá někoho proč? Kabeláž? Motorek? Díky za nápady... Cool

je to tu už několikrát, na ebayi DOOR LOCK ACTUATOR cca 200Kč a v Hondě sem dal za výměnu tušim 300-500Kč
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:30   Citovat  

Dnes se mi stala nemilá věc, když jsem poskakoval v koloně tak jsem si otevřel okno kvůli nutnosti odplivnutí ale pak se mi nechtělo zavřít. Dával jsem si pozor a můj chrchel jsem hodil do dostatečné vzdálenosti, takže tím to asi nebylo. Oknou vždy popojelo nahoru tak cca 1-2 cm a pak hned dolů do spodní (otevřené) polohy. Vzhledem k tomu, že jsem neměl čas ani prostor to v koloně řešit tak jsem musel zbytek cesty cca 4 km dojet do práce jako frajer s otevřeným oknem, ještě že nepršelo. V práci po vypnutí zapalování a opětovném zapnutí se okno zavřelo, jako kdyby se nic nestalo Tak to koukám! .
Do dveří accordu se mi nechce zrovna vrtat. Nesetkal se někdo s něčím takovým? Napadá mě snad jen chyba v koncovém spínači....
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:34   Citovat  

von-pivoj napsal:
Dnes se mi stala nemilá věc, když jsem poskakoval v koloně tak jsem si otevřel okno kvůli nutnosti odplivnutí ale pak se mi nechtělo zavřít. Dával jsem si pozor a můj chrchel jsem hodil do dostatečné vzdálenosti, takže tím to asi nebylo. Oknou vždy popojelo nahoru tak cca 1-2 cm a pak hned dolů do spodní (otevřené) polohy. Vzhledem k tomu, že jsem neměl čas ani prostor to v koloně řešit tak jsem musel zbytek cesty cca 4 km dojet do práce jako frajer s otevřeným oknem, ještě že nepršelo. V práci po vypnutí zapalování a opětovném zapnutí se okno zavřelo, jako kdyby se nic nestalo Tak to koukám! .
Do dveří accordu se mi nechce zrovna vrtat. Nesetkal se někdo s něčím takovým? Napadá mě snad jen chyba v koncovém spínači....

Já bych odpojil baterku a všechno vyresetoval, jinak mně občas nešel knoflík u řidiče pro spolujezdcovo okno...asi kontakt, neřešil jsem, protože tam to v případě nouze šlo zavřít na dveřích spolujezdce Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:41   Citovat  

OsekSpider napsal:
tam bude problém někde jinde, u žádné z mých šesti hond jsem problém neměl, na tohle trpí pažouti ale že by hondy Ble

Nazdar, to může značit problém s alternátorem. Pokud dává příliš vysoké napětí, tak to odnáší v prvé řadě žárovky. Zjistíš to jednoduše tak, že změříš napětí na baterii při nastartovaném motoru. Měl by jsi naměřit hodnotu v rozmezí 14 - 14.4V. Pokud tam bude hodnota o poznání vyšší (o 0.2 a výš) tak je to špatně. Další, co má vliv na odchod elektroniky do popelnice jsou napěťově špičky, ty na baterii klasickým měřákem nenaměříš. Baterie samotná to sice akceptuje ale zbytek el. soustavy je na to o poznání více háklivější. Ke kompenzaci se používají kompenzátory (kondík s odporem atd..) koupíš to třeba zde: tudy odkaz
nebo tu: tudy odkaz
ale google ti dá více možností.
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:47   Citovat  

fera2 napsal:
s jakou prodlevou vám zhasíná kontrolka mazání?

kontrolka mazáni by měla zhasnout do pěti vteřin od nastartování takže si myslím že to maš v pohodě teda pakli-že ti zhasne po nastartování
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:49   Citovat  

Doktor napsal:
Já bych odpojil baterku a všechno vyresetoval, jinak mně občas nešel knoflík u řidiče pro spolujezdcovo okno...asi kontakt, neřešil jsem, protože tam to v případě nouze šlo zavřít na dveřích spolujezdce Úsměv

Jestli se to bude opakovat, tak to zkusím. Pokud to bude ale hardwarového původu, tak to reset nebude řešit....
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 12:49   Citovat  

von-pivoj napsal:

Tak přesně tohle se mi už taky stalo,asi třikrát,po pár minutách a zkoušení se to vždy rozjelo. Ani sem nemusel vypínat zapalování nic. Do dveří Accorda se klidně podívám,je to maximálně 5 minut a nic z čeho bych měl mít strach,měl jsem to rozebrané několikrát,ale nevím na co koukat...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 13:42   Citovat  

von-pivoj napsal:

A nechal jsi okno trochu popojet nebo jsi dal rovnou druhou pozici tlačítka,aby se dotáhlo až nahoru? Příště mu zkus dát 1s čas před dotažením až nahoru.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 15:41   Citovat  

von-pivoj napsal:

Bezne sa mi to stavalo. Odkedy som ale prestal stahovat mokre/zarosene okno, ci uz z vonku alebo z vnutra šuk , tak som tento problem nemal. Ocividne tomu vadila vlhkost nejakym sposobom...alebo nahoda.

BTW NEJAKE AKTUALNE INFO OHLADOM POLOOSI

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 16:24   Citovat  

Keď už tu riešite poloosi - našiel som stránky kde sa venujú repasovaniu. Skúšal to niekto?
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 19:25   Citovat  

Většinou výměna kloubu stejně nepomohla,až celá poloosa.Občas je vyrezlá drážková křídel,na niž je naražená poloosa.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 19:47   Citovat  

von-pivoj napsal:
Automatické rozsvěcování světel je až na poface modelech. Já to tam nemám a jsem za to docela rád (mám předface), neustálým zhasínáním musí výbojky trpět, tak by mě ani nepřekvapovalo, kdyby majitelé výbojky často měnili.

vsak prave a nie len vybojky ale aj startery...ale po 2r vybojky zatial stale drzia

Kmóďa napsal:

ty to mas spravene aspon rozumne..tiez by som to bral ako to mas ty, ze sa mi zapnu svetla az po nastartovani...ja mam tiez packu stale na off
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 20:48   Citovat  

Patr1k napsal:
ty to mas spravene aspon rozumne..tiez by som to bral ako to mas ty, ze sa mi zapnu svetla az po nastartovani...ja mam tiez packu stale na off

nemam tady ani xenony, ale zaroky stejne setrim tim, ze mam dodelany denni (led)sviceni = neni to treba (lepsi)reseni? tudy odkaz
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:13   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak přesně tohle se mi už taky stalo,asi třikrát,po pár minutách a zkoušení se to vždy rozjelo. Ani sem nemusel vypínat zapalování nic. Do dveří Accorda se klidně podívám,je to maximálně 5 minut a nic z čeho bych měl mít strach,měl jsem to rozebrané několikrát,ale nevím na co koukat...

To sa mi stávalo často, čo som niekde čítal, tak snáď to može suvisieť s potrebou znovu nastaviť hornu hranicu dojazdu okna(po odpojení baterie) ..su na to návody na netu.
tudy odkaz
Inak pokiaľ sa mi to stalo, tak vždy len pri bežiacom motore, akonáhle som vypol zapaľovanie, tak to vždy normálně automaticky vyliezlo uplne, takže do auta pršať nemusí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:37   Citovat  

Trebor napsal:
nemam tady ani xenony, ale zaroky stejne setrim tim, ze mam dodelany denni (led)sviceni = neni to treba (lepsi)reseni? tudy odkaz

Neviem či si čítal pár mojich príspevkov dozadu, ale keďže mi nejdú nijak prepinat svetla, tak si môžem ísť piskat akurát muhehe muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2015 , 21:42   Citovat  

Na žiarovky sa vykašlat, skôr to pomáha predísť tomuto:

ODKAZ
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 6:32   Citovat  

Zdarec hoši, prosím vás, kdo máte Accorda nebo i ostatní..co mě může způsobovat vibrace na nápravě? Reps. jsem vyměnil přední kotouče, nějakou chvílí super a teď to začíná opět třepat..náboje by měly být ok, absolutně se nehly, kotouče nasazeny taky ok..co tam může být? Kosti jsou ok, může to dělat nějaký siláč? Na nápravě není dělané nic, pokud vím a auto má najeto 150tis..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 7:23   Citovat  

Vibrácie na náprave si moc nepopísal - vibrácie pri brzdení/pridaní plynu/ubraní plynu (zaradená rýchlosť). Acco má hydraulický posilnovač ktorý je hoodne citlivý na vyváženie kolies, a osobne som zistil že dobre vyvážiť kolesá mi dokáže 1 servis z 5, a aj to mi vydrží pol sezóny...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina