Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 199 z 486
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 20:14   Citovat  

Acxe napsal:
Z boku víka rozvodů je víčko, kterým se jde podívat na napínák, tím se to kontroluje.

Je to aj na diesly N22A1 ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 20:17   Citovat  

ted1717 napsal:
Ahoj Honďáci Úsměv mám menší dotaz, je normální u 2.2 ictdi, že nedoleze ručička teploty motoru až na půlku, ale jen něco za 3/4? Úsměv Díky moc Úsměv

U žádné Hondy (kromě Jazze, který teploměr neměl) mi výš nevylezla (pokud bylo vše OK).
   Návrat  
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 20:24   Citovat  

Díky oboum za odpověď Úsměv to jsem chtěl slyšet Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 10:12   Citovat  

Ještě bych mel jeden dotaz, na olejně mi doporučili do 2.2 ctdi tento olej: tudy odkaz jaky na něj máte názor? Úsměv díky
   Návrat  
cistecky2 je teď offline  cistecky2
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 10:50   Citovat  

Hellborn napsal:
U žádné Hondy (kromě Jazze, který teploměr neměl) mi výš nevylezla (pokud bylo vše OK).

Teď jsem teda pořádně zaskočenej... mě se ta ručička zastaví vždy přímo v polovině Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 11:00   Citovat  

cistecky2 napsal:
Teď jsem teda pořádně zaskočenej... mě se ta ručička zastaví vždy přímo v polovině Tak to koukám!

Mně před polovinou a nehne se ani při lehce vyšších rychlostech ( odkaz ). Se stydím A tak to bylo u všech,co jsem měl.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 11:39   Citovat  

cistecky2 napsal:

to je dobre čo riešiš?ak správne funguje termostat ručička sa ani nehne to je jedno či je milimeter pred alebo presne na polke zmeraj cez diagnostiku akú ma motor teplotu či budíky ukazujú dobre ak hej nič nerieš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 19:33   Citovat  

cistecky2 napsal:

tak to bude někde chyba všechny hondy se zastaví pokud je vše ok někde před půlkou.Málo vody v systému,zavzdušněný system,nespíná ventilátor na první okruh,termostat otvírá pozdě nebo se někdo hrabal v budíkách

Chris napsal:
Je to aj na diesly N22A1 ?

Jasně že má Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 19:34   Citovat  

ted1717 napsal:
Ahoj Honďáci Úsměv mám menší dotaz, je normální u 2.2 ictdi, že nedoleze ručička teploty motoru až na půlku, ale jen něco za 3/4? Úsměv Díky moc Úsměv

U K24 mi ukazuje ještě o trošku míň a je to OK. Tohle není koncern, co má provozní teplotu 90c na středu budíku Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 19:46   Citovat  

cistecky2 napsal:

Půjč si a nebo kup OBD II ELM 327 a zkontrolovat přes např. Torque aplikaci a hnedka budeš vědět, na jakou teplotu se ti voda ohřívá... Já mám 79-80° C standardně, ve velkých vedrech a v koloně tak max. 85° C a ručičku mám vždy kus pod vodorovnou polohou Úsměv viz. foto Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 7:17   Citovat  

Střelec napsal:
U K24 mi ukazuje ještě o trošku míň a je to OK. Tohle není koncern, co má provozní teplotu 90c na středu budíku Úsměv

Koukal jsem na nový termostaty a Honda má teplotu otevření 78°C, koncern má 87°C Úsměv takže těch 79-80 jak píše Hightower by odpovídalo že je správně Úsměv
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 10:10   Citovat  

Trebor napsal:
Tak v prodejně mi doporučili tuhle tudy odkaz , že prý je o třídu lepší a jen o málo dražší. A rozměrově stejná, jako ta Varta, co jsem chtěl - no, snad tam půjde vůbec tenhle rozměr Se stydím
Když jsem mu říkal, že teď tam je o dost slabší a jak dlouho vydržela, tak říkal, že baterky z/pro prvovýroby mají jiná/lepší kritéria pro normy ....?

Plus a mínus by měly být OK - s origo, když stojím před maskou, tak plus pól je nalevo dál ode mne.

Budu ji tam dávat až večer, tak uvidíme. (Nemám čas shánět originál někde v Hondě - tak snad nebudu litovat ...)

Takže potvrzuji, že tato baterka do kastlíku padla jak kiss me na hrnec muhehe , do ní pasuje i ten červený bakelit s plus a naprosto přesně sedí i horní plech, kterým se baterka fixuje Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 10:24   Citovat  

Nevíte na kolik přijde dodělat dělící mříž do kufru? Dá se pak nějak normálně vyndat, kdybych měl vézt nějaký větší náklad? Za chvíli budu muset vozit psa a přijde mi to lepší, jak nějaká miniklec.

Ještě mám dotaz, jestli nějak nevadí střešní airbag vzadu, když mám za spolujezdcem sedačku s dítětem? Ve předu se ten čelní dá vypnout, je nutno a lze vůbec nějak odstavit i ten zadní? Díky.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 10:33   Citovat  

Střelec napsal:

Ještě mám dotaz, jestli nějak nevadí střešní airbag vzadu, když mám za spolujezdcem sedačku s dítětem? Ve předu se ten čelní dá vypnout, je nutno a lze vůbec nějak odstavit i ten zadní? Díky.

Co? Čelní se dá vypnout? U mého ne.

Proč by měl boční vadit?

Přední se vypíná nebo se nesmí vozit sedačka vpředu jen proti směru jízdy (týká se těch nejmenších mimin), kdy by airbag narazil zezadu do sedačky a tím poslal dítě opačným směrem... Pokud budeš mít sedačku po směru (FR-V má např. na prostřední sedačce vpředu i isofix), tak se airbag nevypíná.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 11:08   Citovat  

Hellborn napsal:
Co? Čelní se dá vypnout? U mého ne.

Proč by měl boční vadit?

Přední se vypíná nebo se nesmí vozit sedačka vpředu jen proti směru jízdy (týká se těch nejmenších mimin), kdy by airbag narazil zezadu do sedačky a tím poslal dítě opačným směrem... Pokud budeš mít sedačku po směru (FR-V má např. na prostřední sedačce vpředu i isofix), tak se airbag nevypíná.

Dopředu by mě ani nenapadlo ho dát. Spíš mi šlo o ten zadní boční, jestli nemůže nějak vadit. OK, takže to řešit nemusím Úsměv Sedačku zatím dávám pořád proti směru (7 měsíců) Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 11:15   Citovat  

Trebor napsal:
Takže potvrzuji, že tato baterka do kastlíku padla jak kiss me na hrnec muhehe , do ní pasuje i ten červený bakelit s plus a naprosto přesně sedí i horní plech, kterým se baterka fixuje Úsměv

Tahle klasika baterie široká 175mm že tam padla? Vždyť musí být narvaná mezi airboxem a předním čelem na těsno...
Do té origo vaničky se nemohla vejít a ani přes ni nemohl jít ten plast co ji obepíná shora...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 11:26   Citovat  

Trebor napsal:
Ahoj, mám dotaz. Včera mi po 7,5 letech dala sbohem autobaterie. Má nárok. Ale překvapilo mne, jak náhlým způsobem. Nastartoval jsem, ujel cca 10km,zastavil,po cca 10 minutách chtěl odjet a takřka černo a nic se nedělo. Když jsem zkusil startovat přes kabely, tak palubka se tedy rozsvítila, ale při pokusu o start startér jen chrčel a v autě to blikalo jak disko světla. Nakonec jsem nastartoval z kopce.
Je tohle normální chování? Já takhle odejít náhle baterku ještě neviděl. Budiž jí k cti, že vydržela tak dlouho a že jsem ji nikdy nenabíjel.

Teď ji teda zkouším ještě nabít, abych mohl SNAD dnes jezdit - myslíte, že se nabije ještě trošku? Ale to cca za hodinku zjistím sám.

Ale proč to píši. Včera večer (nas*anej) jsem hledal vhodnou baterku a našel snad vyhovující tudy odkaz myslíte, že se tam vleze a že i bude po parametrových stránkách vyhovovat? Ta ale asi už 7,5 roku nevydrží, co? Abych nekoupil něco, co mi bude k...

Mám 2.2 i-ctdi r.v. 2007

Mám obyč úzkou Bearpower, vyšla na 1400 a bez problémů. Uvidíme, co zima, ale ty 3-4 roky určitě dá.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2015 , 7:29   Citovat  

2,2 má klasickou baterii o kapacitě 680A a 2,4 & 2,0 má úzkou baterii Honda
   Návrat  
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 5.9.2015 , 15:09   Citovat  

čaute, auto hádže do núdzového režimu po pár sekundách na voľnobehu. Na diagnostike delphi vypisuje Neznáme chybové kódy 0305 a 0D0A. Na china diagnostike z ebay kódy P1069 a P0069.. Ak mal niekto podobný problém napíšte správu, ďakujem
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2015 , 17:17   Citovat  

lestat771 napsal:
čaute, auto hádže do núdzového režimu po pár sekundách na voľnobehu. Na diagnostike delphi vypisuje Neznáme chybové kódy 0305 a 0D0A. Na china diagnostike z ebay kódy P1069 a P0069.. Ak mal niekto podobný problém napíšte správu, ďakujem

Tak to by mě taky zajímalo ... Dělalo mi to něco podobného, akorát to mám LPG a psalo to P0171 - chudá směs. Byl jsem za plynařem a ten říkal, že je to chudé i na benzín, že mám hledat problém jinde - např netěsnost sacího potrubí. Tu jsem ale nenašel, podezříval jsem napojení hadiček vstřiků do sání, tak jsem je dotáhl, myslíte, že to mohlo tudy přisávat?? Pak jsem vyměnil vzduchový filtr, zkontroloval teplotní čidlo IAT - změřeno a je OK a podíval jsem se taky na MAP senzor - byl docela čistý, jen trochu mastný.
Jinak zatím to mám OK a čekám, jestli se to znovu projeví. Mimochodem nevíte, jaké jsou limitní hodnoty krátkodobého přizpůsobení paliva (do rozsvícení lambdy) Cooo???
Když jsem to byl projet, tak při ustálené jízdě bylo 0% při zrychlení/ zpomalení cca do -8%/+15%. Díky.

Jinak k tvému dotazu P1069 a P0069 dle google ukazují na ten MAP senzor. Je zepředu na klapce sání. Zkus se podívat, jestli není nějak moc špinavý.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2015 , 20:10   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tahle klasika baterie široká 175mm že tam padla? Vždyť musí být narvaná mezi airboxem a předním čelem na těsno...
Do té origo vaničky se nemohla vejít a ani přes ni nemohl jít ten plast co ji obepíná shora...

Jako myslíš, že mám důvod kecat? Nebo že jsem úplný blbec, co neví, co píše .... kouř
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2015 , 20:33   Citovat  

Trebor napsal:
Jako myslíš, že mám důvod kecat? Nebo že jsem úplný blbec, co neví, co píše .... kouř

Vysvětlení napsal výše DworiBak. Jelikož mám 2.4 a vím jak to tam je,myslel jsem že jsou všechny Accordy 7g stejné. Nevěděl jsem že diesel má pod kapotou jiné uspořádání a větší baterii a nechápu proč ji nedali do všech motorací..
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2015 , 19:16   Citovat  

Čau, rozhodl jsem se pro výměnu spojky na N22A1, r.v. 06, sedan. Chtěl bych se zeptat, jestli mám objednat sadu od LUK (LK 624335600) nebo od SACHS SA 3000954285 ?

Je nutné také měnit spojkový válec? Setrvák dělat nebudu.

Nemá někdo zkušenost?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2015 , 20:15   Citovat  

OEM spojka je od LUKu tak vem to,hlavně zkontrolovat setrvačník at to neděláš dvakrát Velmi šťastný
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 11:30   Citovat  

Střelec napsal:
Nevíte na kolik přijde dodělat dělící mříž do kufru? Dá se pak nějak normálně vyndat, kdybych měl vézt nějaký větší náklad? Za chvíli budu muset vozit psa a přijde mi to lepší, jak nějaká miniklec.

Přední airbag spolujezdce nejde vypnout, to je vymoženost novějších aut, boční airbagy, které máš na mysli, nevadí autosedačce. Rozhodně bych ale nedoporučoval dávat, i kdyby ta možnost u toho auta byla, dětskou autosedačku dopředu. Přeci jen, když je vzadu, je před ní mnohem větší deformační zóna než v případě umístění na předním sedadle.
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 13:43   Citovat  

Repasoval už někdo hlavní brzdový válec?

Mam horší brzdy, pokud musím prudce zabrzdit, musím vyvinout celkem velký tlak na pedál.
Při běžícím motoru pedál prošlápnu až na podlahu, když je motor vypnutý tak ne.
Jinak brzdy jsou odvzdušněné.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 15:10   Citovat  

Benza pri vypnutom motore som i ja skúšal raz brzdit ked som cúval a dopadlo to skoro veľmi veľmi zle, pretože posilnovač robí svoje Se stydím
Aby som ale odpovedal priamo, pri vypnutom motore nezašlapnem ani ja pedál na podlahu (resp. prvý krát ano ale potom povolí tlak ktorým to natlakoval posiľnovač a potom to už zatlačím tak do 1/3.)
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 15:34   Citovat  

benza napsal:
Repasoval už někdo hlavní brzdový válec?

Mam horší brzdy, pokud musím prudce zabrzdit, musím vyvinout celkem velký tlak na pedál.
Při běžícím motoru pedál prošlápnu až na podlahu, když je motor vypnutý tak ne.
Jinak brzdy jsou odvzdušněné.

Válec zistis že je dobry tak že vypnes motor naslapes do tvrdá drzis naslapane a potom nastartujes po nastartování ti klesne noha z brzdou .
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 20:39   Citovat  

Kmóďa napsal:
Neporovnávám to jen s D15. To vám všem co máte 2.4 to točí dlouho než to chytne? Když vezmu že kolega má Octávku TDI,ten motor má zdvih skoro jak Accord a motor chytne na brnk,takhle nestartuje ani D15... Nezdá se mi že by auta s dlouhým zdvihem točila kvůli tomu dlouho...

Tiež mi to dlhšie točí. Práve kvôli tomu som minulý rok pred zimou preventívne vymenil autobatériu a s novou (Bosch) to točilo úplne rovnako Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 21:20   Citovat  

Gabo napsal:
Tiež mi to dlhšie točí. Práve kvôli tomu som minulý rok pred zimou preventívne vymenil autobatériu a s novou (Bosch) to točilo úplne rovnako Velmi šťastný

jak jsou na to ventily,svíčky,koprese,rozvody?vytahaný řetez rozhodí časování.

rudy5 napsal:
Válec zistis že je dobry tak že vypnes motor naslapes do tvrdá drzis naslapane a potom nastartujes po nastartování ti klesne noha z brzdou .

Tak maximálně otestuješ posilovač ale ne válec.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina