Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 17 z 20
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 12:19   Citovat  

díky Úsměv

Budiž polehčující okolností, že jsem ho objednal z Cardo Velmi šťastný + způsob dopravy "HD ReNo"
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.7.2015 , 13:20   Citovat  

dj-bobr napsal:
Objednal jsem nový pístek do brzdiče, na HD nejspíš budu chtít vyměnit, ať jsou brzdy opravdu stoprocentní.. kdo mi pomůže s výměnou, nehlašte se všichni Je to tam.

Á vida, a Ty jsi mi nevěřil, že to je tím předníma brzdičema ... Velmi šťastný.

Škoda, mohlo se to udělat už loni ... přátele Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 3:25   Citovat  

Poslední přípravy na hjůndej skončily asi ve dvě ráno (díky Majorovi za pomoc, bylo to neocenitelný je to dobrý )

Mapa naladěna, je to peklo VTEC

Odkaz

Podběhy odhlučněny, je to příjemné kouř

No a když už jsme byli v tom Vestci, tak kompletní mytí, leštění vejfuku, tak nějak celkově čistota OK

020720152039.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
020720152039.jpg, 1.02 MB
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 6:54   Citovat  

Tvl, ten zvuk je hustej, zní to jako furt VTEC :-O Na HD tentokrát svezeš po okruhu ty mě Velmi šťastný
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 7:03   Citovat  

Pecka Ondro OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 16:17   Citovat  

Tož malé afterHONDAy shrnutí: Úsměv

- proběhla repase levého brzdiče (nový pístek - thx to Major) a kompletní výměna brzdovky, která na okruhu dostala hroznej čoud.. to, co z toho teklo, připomínalo zakalením a barvou něco mezi moštem a burčákem, no hrozná srajda.

- proběhla kontrola zadních brzd, příčina neseřiditelné ruční brzdy jsou nejspíš zatuhlé samostavy, ale to je na dýl (tady šlo jen o kontrolu - pakny jsou sjeté, ale ještě ne kritické - letos někdy na výměnu)

- auto přežilo několik desítek koleček na okruhu, většina na Falkenech, několik kol na slickách Pirelli (ostré jízdy, co jel Mira HTB ze Silponixu, tam se slicky projevily neskutečně - pak jsem si to zkusil orientačně taky, lepí to jako hovado). Ty Falkeny mají náchylnost k přehřátí a to velice brzo, zpravidla po přehřátí v příštím kolečku následovaly kačeří příběhy (výlet do "kačírku" - trávníku); nicméně drží solidně. (ale slick je slick svatoušek )

- na okruhu se s autem svezl M@jk, Major, Mugen, HTB a odos, povedlo se utrhnout páku ruční brzdy pořádnej výtlem

- bouračka do gumy na okruhu vyústila jen v mírně poškozený nárazník a lehce vbočený světlomet, to se rozleští kouř , nic vážného se nestalo (pár lidí se mě na to ptalo)

- spodek se Silponixáckýma polyuretanovýma silentblokama se vybarvil v nejlepší kráse, sneslo by to ještě velké zadní silenty (puky) a zejména osadit zadní stabilizátor

- ve vysokých otáčkách (nad 7000rpm) mi křápou ventily, budu muset obohatit (v příštích dnech proběhne montáž nastavitelného regulátoru tlaku paliva, už mi docházejí vstřiky)

- ale především, auto zajelo první místo v kategorii do 1500ccm - velké poděkování a všechna čest Mirovi HTB ze Silponixu, který tuto měřenou jízdu odřídil přátele

a cestou domů mi prdnul vejfuk Velmi šťastný jsme to s Majorem a X-Slimem trošku valili Se stydím a najednou zvuk silně zhrubnul, následně po přejezdu přes železniční koleje začalo mít auto zvuk jako kdyby nemělo koncák, tak snad to bude jen příruba..

kolaz-velka-sharp.jpg

kolaz-velka-sharp.jpg, 914.5 kB
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 20:10   Citovat  

nejvic me dostalo jak ste trefili tu gumu, to sem se malem pocural Velmi šťastný to byl vazne pohled pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 23:50   Citovat  

Ale no tak, ty vole, přece se nebudeš smát cizímu neštěstí Hihi gumy byly zoufale přehřátý, ty Falkeny toho mnoho nevydrží.. nešlo to dát líp. Prasklina v nárazníku a urvaný podběh mě nijak extra netankujou, spíš mám obavu, že se trošku hlo čelo, pravý světlomet je mírně vbočený dovnitř a spára mezi světlem a blinkrem je křivá Ble

Jinak dnes ve Vestci mimo komplet umytí a vysátí proběhla oprava kliky (opět pro změnu díky Majorovi za pomoc), výměna páky ruční brzdy a havarijní oprava koncového tlumiče výfuku (vylezly z něj vlasy, tak půlka vaty chybí, tak jsem to nasázel zpátky a cementovou pastou a kusama plechovky od energiťáku zazáplatoval, Marty mi slíbil ve středu jiný koncák, tak snad se to povede).
Fotky budou pozdějc, pobavíte se Úsměv
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 0:36   Citovat  

tve auto je opravdu dobré na takové testováníVelmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 1:02   Citovat  

HELE dole je inzerat Úsměv někdo daruje Velmi šťastný

nechceš to na trénování ?Úsměv

Daruji Slicky 205/580 R15 24ks
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 14:23   Citovat  

15" slicky nemám kam nazout, kde s nima jezdit a už vůbec bych je teď neměl kam dát Ble

Jinak slíbené fotky výfuku, ten chudák dopadl Úsměv + provizorní oprava (vydržela cca 30 kilometrů)

060720152088.jpg

060720152088.jpg, 635.82 kB

060720152091.jpg

060720152091.jpg, 796.34 kB

060720152092.jpg

060720152092.jpg, 756.46 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 14:32   Citovat  

A aktualizace mého totálního seznamu "to-do" věcí, abych měl přehled Úsměv (nyní cca 349.000km najeto)

bylo
- montáž plastových podběhů s odhlučňovacím kobercem a bublinovou fólií
- výměna páky ruční brzdy
- výměna brzdovky
- výměna pístku levého brzdiče, promazání vodítek
- výměna kliky řidiče (stará se nějak rozpadla..)

musí se / mělo by se udělat brzy
- nějak v dohledné době by to asi sneslo olej (mám na tento najeto cca 6 tisíc kilometrů a přece jen dostal kotel na okruhu)
- koncový tlumič výfuku
- sehnat zdravé pojezdy sedaček
- pakny zadních brzd, vyčištění a namazání samostavů
- klaxon
- nějak pořešit poškozený nárazník a levý podběh, adekvátně přemontovat podběhy
- srovnat čelo (vbočený pravý světlomet)
- namontovat stavitelný regulátor tlaku paliva a pořešit mapu
- výměna zadních velkých silentů (puků)
- geometrie

později, nehoří
- seřídit předstih podle stroboskopu
- naplnit a rozchodit klimu (+ osadit řemen a vyměnit vysoušeč)
- pravá zadní lišta B sloupku
- obrousit a natřít spodek dveří řidiče, celkově by chtěly vyvařit
- přelepit zadní okno
- odříznout štítek ze starého motoru a přebastlit na nový
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 10:18   Citovat  

Vítězná jízda HTB - Miry ze Silponixu:

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2015 , 19:41   Citovat  

Problémy s chudnutím směsi ve vysokých (>7000rpm) otáčkách navzdory >80% vytížení vstřikovačů v dohledné době zmizí, neboť byl namontován nastavitelný regulátor tlaku paliva včetně odborného popisu funkce - thx to odos Úsměv

Kolik barů tlaku paliva nesmím dlouhodobě překročit, aby to nemělo špatný vliv na pumpu nebo vstřiky? Mám v plánu 3.5-3.8 baru cca..

Mimochodem za chodu motoru kolísá tlak paliva semtam o cca 0.2bar několikrát za vteřinu a v liště jsou cítit pulzace - je to znamení odcházející pumpy, nebo to může být tím, že mám v nádrži hodně málo paliva?

110720152099.jpg

110720152099.jpg, 867.51 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2015 , 0:38   Citovat  

Dnes se zase hejblo Úsměv

Budiž díky _Marty_mu za poskytnutí jeho původního sériového koncáku výfuku a Wheelmanovi za svářečsko-flexařskou práci, počínaje dneškem je mé auto opět tiché. Starý koncák nejen že byl totálně proděravělej zespoda a vylezla z něj vata, ale už měl díru i nahoře a celkově byl totálně na odpis.

Při příležitosti zvedlého auta na zvedáku jsem zjistil neuspokojivý stav prachovek čepů řízení - jdou koupit samotné prachovky? Měnit celé čepy se mi nechce, když jsou dobré a nedávno měněné (cca 2 roky dozadu)..

a update seznamu:

bylo
- koncový tlumič výfuku
- celková kontrola auta zespoda
- pořešení nárazníku+podběhu vlevo
- přišroubovat pravý světlomet tak jak má být (čelo je OK, naštěstí)
- namontován stavitelný regulátor tlaku paliva

musí se / mělo by se udělat brzy
- prachovky čepů řízení
- olej
- pojezdy sedaček (zejména řidiče)
- klaxon (mám koupený, jen namontovat)
- pořešit mapu (momentálně to chce silně ochudit, jelikož mám přidaný tlak a vyplou lambdu)
- geometrie

později, nehoří
- seřídit předstih podle stroboskopu
- naplnit a rozchodit klimu (+ osadit řemen a vyměnit vysoušeč)
- přelepit zadní okno

20150716.jpg

20150716.jpg, 411.35 kB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2015 , 7:29   Citovat  

Jdou pořídit samotné prachovky, měnil jsem je na spodních předních čepech...kde je Alda kupoval ale nevím.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.7.2015 , 8:21   Citovat  

Kemo,
ozvi se, poladíme prachovky ... mám řešení ... snad bude funkční. Jinak gratuluji. Parádní práce.

Dnes jsem v práci do 17.15h, tak bychom mohli po práci dát hlavy dohromady.

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2015 , 12:26   Citovat  

Po náročném víkendu ve Valašském regionu zzzzzzz proběhlo pár dalších změn - téměř všechny k lepšímu, jedna (závěrečná) cestou do Prahy výrazně k horšímu Smutný

- korekce pár drobností na podvozku, kontrola dotažení šroubů (odstraněno cvakání při sjíždění obrubníku, nějak se mi furt povolujou matičky na šroubech zadních silentů přední nápravy uchycujících do nápravnice, tak řádně dotaženo)

- seřízeny vůle ventilů, kontrola pružinek v hlavě (dobrý, jsou tam); vůle byly nadměrné, i 0.30mm - chod motoru se zklidnil, zmizelo zacinkání při přeřazení

- seřízen předstih (resp. potvrzeno, že jsem ho podle ucha a citu nastavil přesně na stupeň akorát)

- svíčky vypadají OK, lehce prolíná olej u jedné svíčky přes O-kroužek těsnění víka - jaké máte zkušenosti s podmáznutím těch kruhových styčných ploch motorovým silikonem?

- měření tlaků - všechny válce okolo 13.2bar, rozdíly minimální

- mírně poklepává klika Smutný chtělo by to zavčas přešálkovat

- výměna levého zadního ložiska (bylo po smrti a hučelo jak klacek po týdnu abstinence), pravé by chtělo taky letos vyměnit (mám doma komplet zadní nápravu z jiného sedana, zkontroluju ložiska a eventuelně přesadím)

- bude se muset řešit letos začínající koroze nosníku vlevo mezi zadní částí nádrže a zadním nábojem (aspoň obrousit, natřít Rodexolem a pak nějakou ochranou a zevnitř vystříknout olejem nebo něčím vhodným konzervačním)

- nahozena sériová mapa, omezovač na 7300rpm, obohacení o 1% nad 5500rpm (už se vám někdy stalo, že jste při úpravě mapy zadali "změnit na 1%" místo "změnit o 1%" a auto mělo pak "omezovač" na příslušné buňce mapy?), auto jede v rámci možností moc dobře OK

- problém s prachovkami na čepech řízení bude nejspíš řešen zakoupením dvou nejlevnějších čepů a transplantací prachovek (za samozřejmost považuji vypláchnutí, vyčištění a nové mazivo); díky M@jku za nápad, snad to nějak zorganizujeme (jednu dobrou prachovku jsem doma našel..)

- a bohužel nehoda.. v Praze se při odbočování projevila přirozená nedotáčivost a vytunil jsem pravé přední kolo Smutný kontrola nápravy nutná. mám pocit, že je pravý přední bok auta lehce pokleslý..

Fotky budou komplet snad večer.

Aktualizace oblíbeného seznamu Úsměv :

bylo
- kontrola a doladění podvozku
- seřízení ventilových vůlí
- seřízení předstihu podle stroboskopu
- kontrola svíček
- měření tlaků
- výměna levého zadního ložiska, zjištění brzké potřeby výměny pravého (je načaté)
- optimalizace mapy přes CROME s ohledem na zvýšený tlak paliva

bude brzy
- prachovky čepů řízení
- pokus o opravu kola
- kontrola přední nápravy + geometrie
- pojezdy sedaček
- náprava uchycení světlometů
- výměna oleje

bude později
- šály
- řešení koroze nosníku vlevo vzadu
- klaxon
- naplnit a rozchodit klimu
- přelepit zadní okno
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2015 , 11:40   Citovat  

dj-bobr napsal:
Po náročném víkendu ve Valašském regionu zzzzzzz proběhlo pár dalších změn - téměř všechny k lepšímu, jedna (závěrečná) cestou do Prahy výrazně k horšímu Smutný

- korekce pár drobností na podvozku, kontrola dotažení šroubů (odstraněno cvakání při sjíždění obrubníku, nějak se mi furt povolujou matičky na šroubech zadních silentů přední nápravy uchycujících do nápravnice, tak řádně dotaženo)

- seřízeny vůle ventilů, kontrola pružinek v hlavě (dobrý, jsou tam); vůle byly nadměrné, i 0.30mm - chod motoru se zklidnil, zmizelo zacinkání při přeřazení

- seřízen předstih (resp. potvrzeno, že jsem ho podle ucha a citu nastavil přesně na stupeň akorát)

- svíčky vypadají OK, lehce prolíná olej u jedné svíčky přes O-kroužek těsnění víka - jaké máte zkušenosti s podmáznutím těch kruhových styčných ploch motorovým silikonem?

- měření tlaků - všechny válce okolo 13.2bar, rozdíly minimální

- mírně poklepává klika Smutný chtělo by to zavčas přešálkovat

- výměna levého zadního ložiska (bylo po smrti a hučelo jak klacek po týdnu abstinence), pravé by chtělo taky letos vyměnit (mám doma komplet zadní nápravu z jiného sedana, zkontroluju ložiska a eventuelně přesadím)

- bude se muset řešit letos začínající koroze nosníku vlevo mezi zadní částí nádrže a zadním nábojem (aspoň obrousit, natřít Rodexolem a pak nějakou ochranou a zevnitř vystříknout olejem nebo něčím vhodným konzervačním)

- nahozena sériová mapa, omezovač na 7300rpm, obohacení o 1% nad 5500rpm (už se vám někdy stalo, že jste při úpravě mapy zadali "změnit na 1%" místo "změnit o 1%" a auto mělo pak "omezovač" na příslušné buňce mapy?), auto jede v rámci možností moc dobře OK

- problém s prachovkami na čepech řízení bude nejspíš řešen zakoupením dvou nejlevnějších čepů a transplantací prachovek (za samozřejmost považuji vypláchnutí, vyčištění a nové mazivo); díky M@jku za nápad, snad to nějak zorganizujeme (jednu dobrou prachovku jsem doma našel..)

- a bohužel nehoda.. v Praze se při odbočování projevila přirozená nedotáčivost a vytunil jsem pravé přední kolo Smutný kontrola nápravy nutná. mám pocit, že je pravý přední bok auta lehce pokleslý..

Fotky budou komplet snad večer.

Aktualizace oblíbeného seznamu Úsměv :

bylo
- kontrola a doladění podvozku
- seřízení ventilových vůlí
- seřízení předstihu podle stroboskopu
- kontrola svíček
- měření tlaků
- výměna levého zadního ložiska, zjištění brzké potřeby výměny pravého (je načaté)
- optimalizace mapy přes CROME s ohledem na zvýšený tlak paliva

bude brzy
- prachovky čepů řízení
- pokus o opravu kola
- kontrola přední nápravy + geometrie
- pojezdy sedaček
- náprava uchycení světlometů
- výměna oleje

bude později
- šály
- řešení koroze nosníku vlevo vzadu
- klaxon
- naplnit a rozchodit klimu
- přelepit zadní okno

Kámo,
dobře Ty ...

Ohledně toho kola, zkus napsat Johnnymu, zda-li by nevěděl ...
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2015 , 22:57   Citovat  

Tak náprava je po zběžné kontrole.. očividně nic ohnutého nejspíš nebude, ale odnesl to pravý horní čep a vnitřní kloub na poloose. Horší to bude s kolem, všichni dotázaní si na to buďto netroufnou a nebo to tipujou na 1500-2000 Kč Smutný

edit: Johnym a tuším DanTem(?) doporučený podnik tudy odkaz po zaslání poptávky s fotografií zareagoval:
citace:
Dobrý den,

cena opravy cca do 1500 Kč. Jestli dostal disk náraz z boku, tak bude pravděpodobně házet i z osy a pokud ano, tak cena by byla cca do 2500Kč.
Nechte zout pneu a dejte disk na vyvažovačku a uvidíte jak je na tom.

tak jo. Zítra ráno zutí a vyvažovačka, pak mu zavolám a uvidí se.. a pak na nejbližší pobočku Providentu se upsat ďáblu pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 12:30   Citovat  

Jen průběžný update, jsem celkem vytížen, tak jen ve stručnosti: pan Sochůrek z rovnani-kol.cz udělal pěknou práci, kolo jsem si u něj včera vyzvedl a teď už jen lehká kytovačka (hliníkový tmel) a stříknout do barvy - možná Montana (když se povede maloobchodně koupit), možná obyč sprej Motip, přes to tunu bezbarváku, rozleštit do křišťálového lesku a pak se probudit pořádnej výtlem

večer doplním asi víc..

DSCF0855.JPG

DSCF0855.JPG, 4.89 MB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 13:13   Citovat  

dj-bobr napsal:
Jen průběžný update, jsem celkem vytížen, tak jen ve stručnosti: pan Sochůrek z rovnani-kol.cz udělal pěknou práci, kolo jsem si u něj včera vyzvedl a teď už jen lehká kytovačka (hliníkový tmel) a stříknout do barvy - možná Montana (když se povede maloobchodně koupit), možná obyč sprej Motip, přes to tunu bezbarváku, rozleštit do křišťálového lesku a pak se probudit pořádnej výtlem

večer doplním asi víc..

Jsme na tom podobně, pěkné.
je to dobrý
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 20:33   Citovat  

když jsem viděl tohle video, nějak jsem si vzpomněl na tebe Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 23:02   Citovat  

Mrknu zejtra.. teď su na zaFUPovaném 3G.

Dnes proběhla náprava škod na nápravě (jak zvukomalebné) po násilném kontaktu kola a obrubníku - výměna horního čepu za nový a přehození drhnoucího vnitřního kloubu pravé poloosy (thanx to Wheelman). Dále dotaženy všechny šrouby, komplet kontrola celé přední nápravy.

Lehounce poštelována oblast kontaktu výfuku s pravým "domečkem" malého zadního ramínka (nevím kterého - nejspíš odklonového), bude se muset ještě poladit, zatím provisorium.

Ovšem pruda je, že se ještě letos bude muset nevyhnutelně řešit koroze - pravý práh začíná vylejzat a podlaha u zadní lavice celkově taky není zrovna uspokojivá, chce to zavčas vyvařit.. (a naučit se ošetřovat plechy po vaření). Co jsem udělal špatně, když jsem po vyvaření podlahy natřel okamžitě plech z obou stran několika vrstvami Rodexolu a po zaschnutí ještě přestříkal hodně tlustou vrstvou bitumenu, a stejně po půlroce začíná opět prosvítat liška?

Kolo - velmi provizorně natažen kyt, dnes v noci bude práce se šmirglem a do víkendu bych to chtěl nechat nazout.

kloubrameno.jpg

kloubrameno.jpg, 208.35 kB

podlaha.jpg

podlaha.jpg, 214.28 kB

pravyprah.jpg

pravyprah.jpg, 62.41 kB
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2015 , 6:53   Citovat  

dj-bobr napsal:

večer doplním asi víc..

spreje od motipu na kola jdou v pohodě, na čelní strany stačí jeden 400ml na všechny 4ks, jinak s tím bezbarvým lakem opatrně, jednou jsem přidával vrstvy aby to bylo joooo hezký a po čase popraskal... kamarádovi jsem dělal kola stříbrným motipem na alu kola, a jedním 400ml bezbarvým lakem a kola i po 3 sezonách jsou pořád stejný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2015 , 10:16   Citovat  

Ta kytovačka je hroznej opruz Smutný to jsem si zas na sebe ušil bitch; tohle do víkendu nenazuju ani kdybych se rozkrájel.

OK, takže na Montanu kašlu a použiju tudy odkaz v barvě stříbrné a uvidíme, co z toho vyleze. Ten bezbarvák už pak, snad, bude stačit klasický laciný akrylový lak..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 13:14   Citovat  

Následky sobotního neplánovaného a nepříliš chtěného pseudo-offroadu, respektive cesty do chatové oblasti, kde by i teréňáky dostaly zabrat a já tam s tou mojí žehličkou akorát poslouchal rány do spodku Smutný

takže další podběh v háji, ach jo.

A zase něco cvaká od podvozku, to je nekonečný. ale ještě zbytky trpělivosti mám Úsměv

090820152177.jpg

090820152177.jpg, 781.68 kB
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 14:33   Citovat  

dj-bobr napsal:
Následky sobotního neplánovaného a nepříliš chtěného pseudo-offroadu, respektive cesty do chatové oblasti, kde by i teréňáky dostaly zabrat a já tam s tou mojí žehličkou akorát poslouchal rány do spodku Smutný

takže další podběh v háji, ach jo.

A zase něco cvaká od podvozku, to je nekonečný. ale ještě zbytky trpělivosti mám Úsměv

Tjn pazvuky jsou nejhorší, jinak jestli tě to uklidní, já taky přišel na crx o podběh Velmi šťastný na D1 jsem nabral zbytek pneu z nákladaku = celý LP podběh okamžitě odletěl a rozsekal se o svodidla (pomalu jsem nejel no Se stydím ) + vytržený narazník Smutný ale lak neutrpěl a nikdo další taky škodu nemá ...
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 14:37   Citovat  

reznicek9 napsal:
Tjn pazvuky jsou nejhorší, jinak jestli tě to uklidní, já taky přišel na crx o podběh Velmi šťastný na D1 jsem nabral zbytek pneu z nákladaku = celý LP podběh okamžitě odletěl a rozsekal se o svodidla (pomalu jsem nejel no Se stydím ) + vytržený narazník Smutný ale lak neutrpěl a nikdo další taky škodu nemá ...

p.s. Co ty papíry, sedí VTP? a cenu mužem dohodnout Úsměv ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 14:58   Citovat  

No jo, pazvuky, nejhorší na tom je, že po zvednutí a prolezení s pajcrem/tyčkou od heveru tam nic zjevnýho v řiti neni, všechny matky a šrouby dotaženy (včetně silentů do nápravnice - populární zdroj cvakání), ale stejně - jedu, dobrý, dotknu se brzdy a "lup", přidám plyn a "lup".. občas to klepne při zatáčení, ale není rozdíl jestli pod plynem nebo bez plynu..

silentbloky motoru jsou všechny dobré bez prasklin a dotažené; homokineťáky vnější jsou nové a bezvadné, vnitřní jsou zkontrolované a bez vůle, čepy se dělaly nedávno a vůli nemají, řízení je tuhé a nevaklá, jediné co je na podvozku v tuto chvíli přinejmenším diskutabilní jsou silentbloky pod tlumiči (mají prasklinu) a zadní velké silenty (puky), kteréžto jsou utržené..

a navíc auto nad 130km/h celé vibruje, to je taky príma. nemohl jsem třeba ohnout poloosu nebo těhlici? (na změření geo teď nejsou finance..)

Gumy jsem zkusil přehodit zadní-přední, bez efektu.. nevim. Zadní pravý ložisko to asi dělat nebude..

ohledně těch papírů+VTP, pošli mi prosimtě do soukromky číslo na mobil + čas kdy je vhodné volat, chce to spíš zdrbnout po telefonu, já se furt nemůžu dokopat k tomu to nějak sesumírovat a odepsat Nápad je tu!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina