Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 230 z 333
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2014 , 20:08   Citovat  

Já v létě dával novou antenu a taky jsem tam žádnej konektor neviděl
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2014 , 23:00   Citovat  

To je škoda Úsměv
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 10:21   Citovat  

Ahoj Honďuláci Úsměv

Prosím, netušíte někdo co za typ žárovičky je vzadu na osvětlení SPZ?

Jinak jsem dnes po 1800km dolíval něco míň jak 0,5l Oleje. Takže zhruba ke 2000km to žer 0,5l. oleje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 10:39   Citovat  

OPR žárovky spz Honda accord T10 je to dobrý
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 11:37   Citovat  

isulsten napsal:
OPR žárovky spz Honda accord T10 je to dobrý

Děkujííííí Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 18:10   Citovat  

Čumáček už komplet (až na zašlý plasty světel - nechám ještě rozleštit)... Jinak dnes trocha očisty Úsměv)

2014-11-12 15.23.49.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2014-11-12 15.23.49.jpg, 4.02 MB

2014-11-12 16.24.12.jpg

2014-11-12 16.24.12.jpg, 2.88 MB

2014-11-12 15.24.00.jpg

2014-11-12 15.24.00.jpg, 3.7 MB

2014-11-12 15.25.34.jpg

2014-11-12 15.25.34.jpg, 3.84 MB

2014-11-12 15.25.18.jpg

2014-11-12 15.25.18.jpg, 3.95 MB

2014-11-04 15.22.33.jpg

2014-11-04 15.22.33.jpg, 3.89 MB

2014-11-12 15.25.45.jpg

2014-11-12 15.25.45.jpg, 3.99 MB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 18:47   Citovat  

Krasavec Tak to koukám! Úsměv je to dobrý Kola paradni, jen ten prouzek bych tam mit nemusel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 19:08   Citovat  

Kynio napsal:
Čumáček už komplet (až na zašlý plasty světel - nechám ještě rozleštit)... Jinak dnes trocha očisty Úsměv)
je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 20:00   Citovat  

Nějakou dobu jsem pozoroval že mi od někud teče olej. Tak se zjistilo, že teče gufero na klice. Vyměnily se projistotu všeechny plus nějaký domeček prý přetěsnili (nevím jaky jen mi to řekli Velmi šťastný ) No ale po pár dnech to začalo zase téct tak jsme to zase zvedli a teče to z podhlavy Smutný No tak mi říkali at počkám a zjístím, kolik se ztrácí oleje, tak se to teĎ snažím vypozorovat ale jinak říkal že by to komplet práce i materiál stalo v rozmezí 8 - 10 tisíc s tím, že by se sundala hlava nechala se pry nějak laserově srovnat, vyměnilo by se to těsnění a prý doporučuje rovnou vyměnit gufera ventilů. Řešil to už někdo z Vás? A je ta cena 8 - 10t nějak v normálu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 20:48   Citovat  

Ahoj, první co bych zkusil, přetáhnout hlavu, než se pouštět do takové investice. Pujč si někde kvalitní momenťák a prubni to. Zatím jsem takový problém u Honda benzínů neviděl ale vše je jednou poprvé. Ta cena mi příjde i s tím srovnáním přijatelná ale většinou si připočítej 3 tis. A to už je pěkný balík. Snad to nebudeš muset řešit je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 20:58   Citovat  

Kendik napsal:
Krasavec Tak to koukám! Úsměv je to dobrý Kola paradni, jen ten prouzek bych tam mit nemusel.

Jojo červená me tam štve. Já už jsem objednal modrý proužky ty už budou lepší Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 21:06   Citovat  

Kynio napsal:
Jojo červená me tam štve. Já už jsem objednal modrý proužky ty už budou lepší Úsměv
To tam je original?Ale jinak kola opravdu je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 21:28   Citovat  

Jojo ty červený tam byly od výrobce. Je to barva takže to nejde dolů. Dokonce ani acetonem. :-\
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 21:29   Citovat  

forever222 napsal:
Nějakou dobu jsem pozoroval že mi od někud teče olej. Tak se zjistilo, že teče gufero na klice. Vyměnily se projistotu všeechny plus nějaký domeček prý přetěsnili (nevím jaky jen mi to řekli Velmi šťastný ) No ale po pár dnech to začalo zase téct tak jsme to zase zvedli a teče to z podhlavy Smutný No tak mi říkali at počkám a zjístím, kolik se ztrácí oleje, tak se to teĎ snažím vypozorovat ale jinak říkal že by to komplet práce i materiál stalo v rozmezí 8 - 10 tisíc s tím, že by se sundala hlava nechala se pry nějak laserově srovnat, vyměnilo by se to těsnění a prý doporučuje rovnou vyměnit gufera ventilů. Řešil to už někdo z Vás? A je ta cena 8 - 10t nějak v normálu?

Gufero na klice jde vyměnit bez rozebrání motoru? Jen se sundá převodovka a to velký Gufero se vymění jo? Nebo měli motor venku?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 22:49   Citovat  

Kynio napsal:
Gufero na klice jde vyměnit bez rozebrání motoru? Jen se sundá převodovka a to velký Gufero se vymění jo? Nebo měli motor venku?
Bylo to na straně rozvodů, to jsem zapomněl dodat Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 22:49   Citovat  

isulsten napsal:
Ahoj, první co bych zkusil, přetáhnout hlavu, než se pouštět do takové investice. Pujč si někde kvalitní momenťák a prubni to. Zatím jsem takový problém u Honda benzínů neviděl ale vše je jednou poprvé. Ta cena mi příjde i s tím srovnáním přijatelná ale většinou si připočítej 3 tis. A to už je pěkný balík. Snad to nebudeš muset řešit je to dobrý
Díky za radu. Zkusím navrhnout servisákovi Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2014 , 6:54   Citovat  

No já za studena začínám slyšet zajímavý zvuky Úsměv něco mi tam tak trochu chrastí a samozřejmě to klepání je stále dokola než se auto zahřeje. Nějak to neřeším a i přes to tomu autu věřím Úsměv doufám, ze nezklame...
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2014 , 9:45   Citovat  

Kynio napsal:
No já za studena začínám slyšet zajímavý zvuky Úsměv něco mi tam tak trochu chrastí a samozřejmě to klepání je stále dokola než se auto zahřeje. Nějak to neřeším a i přes to tomu autu věřím Úsměv doufám, ze nezklame...

Ahoj Úsměv

Hele já to samý. Za strudena, když auto trošku dýl stojí, taky po nastartování slyším takovej cvakoklapot, kterej buď při popojetí třeba ven ze dvora okamžitě utichá, nebo po "zahřátí" na kalapačku to třeba po 2-3 minutách ustane. Nevím podle mne to je tím že rozvodovej (tlakovej) olej systému nenatekl všude tam kam má a vačky na sacích ventilech choděj nějak na sucho a to zřejmě může vydávat ten cvrkot. A obvykle to bývá ten válec, který je v systému směru toku tlakového oleje jako poslední v řadě. Dokud do něj (do toho nejposlednějšího) také nezateče olej tak to cvrkání bude slyšet.
Pokud je to tohle, mělo by být pravdou, že po nastartování se do cca 10 vteřin hluk toho cvakání zvší, a postupně bude utichat tak jak se bude všude protlačovat rozvodovej olej. Taky to cvakání by mělo být slyšitelnější za nižších teplot, při kterých se startuje a (studené starty). Při letních teplotách by to mohlo tak do minutky zmizet.

Podobně se zvukově projevuje i odlišne mechanizmus např. u koncernovejch vozů VW nižšších kuabtůr. Fabinaka atp. Byť tam jsou hydroštely, tak ten princip je dost podobnej a taky to jakoby čeká na přísun rozvodového oleje a než všude zateče do zdvihítek a tak.

Proto si myslím, a je to teda jen můj fantasmagořinec Velmi šťastný že motoru asi dlouhé zahřívání po nastrtování stylem " na klapačku " nebude moc svědčit, protože vždycky ten poslední válec a ten mechanismus nad ním chodí nejdýl na sucho. A tím jak člověk čeká na ohřátí ( i vlastně ohřátí oleje) se nemusí ten motor zas tak dobře mazat. Možná se pletu a ten systém rozvodu oleje je jinej ale jak jsem to prozatím vyčetl, jak to tam funguje, jeví se m ito takto.

Třeba mne někdo opraví a budu rád, že jsem se něco nového dozvěděl. Úsměv
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2014 , 21:18   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj Úsměv

Hele já to samý. Za strudena, když auto trošku dýl stojí, taky po nastartování slyším takovej cvakoklapot, kterej buď při popojetí třeba ven ze dvora okamžitě utichá, nebo po "zahřátí" na kalapačku to třeba po 2-3 minutách ustane. Nevím podle mne to je tím že rozvodovej (tlakovej) olej systému nenatekl všude tam kam má a vačky na sacích ventilech choděj nějak na sucho a to zřejmě může vydávat ten cvrkot. A obvykle to bývá ten válec, který je v systému směru toku tlakového oleje jako poslední v řadě. Dokud do něj (do toho nejposlednějšího) také nezateče olej tak to cvrkání bude slyšet.
Pokud je to tohle, mělo by být pravdou, že po nastartování se do cca 10 vteřin hluk toho cvakání zvší, a postupně bude utichat tak jak se bude všude protlačovat rozvodovej olej. Taky to cvakání by mělo být slyšitelnější za nižších teplot, při kterých se startuje a (studené starty). Při letních teplotách by to mohlo tak do minutky zmizet.

Podobně se zvukově projevuje i odlišne mechanizmus např. u koncernovejch vozů VW nižšších kuabtůr. Fabinaka atp. Byť tam jsou hydroštely, tak ten princip je dost podobnej a taky to jakoby čeká na přísun rozvodového oleje a než všude zateče do zdvihítek a tak.

Proto si myslím, a je to teda jen můj fantasmagořinec Velmi šťastný že motoru asi dlouhé zahřívání po nastrtování stylem " na klapačku " nebude moc svědčit, protože vždycky ten poslední válec a ten mechanismus nad ním chodí nejdýl na sucho. A tím jak člověk čeká na ohřátí ( i vlastně ohřátí oleje) se nemusí ten motor zas tak dobře mazat. Možná se pletu a ten systém rozvodu oleje je jinej ale jak jsem to prozatím vyčetl, jak to tam funguje, jeví se m ito takto.

Třeba mne někdo opraví a budu rád, že jsem se něco nového dozvěděl. Úsměv

U mě to cvaká taky, dokonce někdy i za tepla, ale motor už na to má nárok Velmi šťastnýD najeto něco přes 360 tis Mrk zimu musí ještě rozchodit a pak z motoru bude stoleček Mrk
Možná bych vyzkoušel u vás výplach motoru Mrk a přidat do oleje potom aditivum Mrk
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2014 , 23:59   Citovat  

Mě taky lehce klape, ale myslím jen když je studenej, podle mě by chtěly seřídit ventily...
Mimochodem, jaké doporučujete zapalovací kabely? Nechci ale nic drahýho Úsměv A kterých se mám vyvarovat?
Díky
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 8:39   Citovat  

Plašan napsal:
Mě taky lehce klape, ale myslím jen když je studenej, podle mě by chtěly seřídit ventily...
Mimochodem, jaké doporučujete zapalovací kabely? Nechci ale nic drahýho Úsměv A kterých se mám vyvarovat?
Díky

Tohle bude podle mě ideální volba, cena cca 1600 Kč za sadu.

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 17:50   Citovat  

Rád bych se zeptal majitelů liftbacků, jaký je objem kufru? Nikde to nemůžu najít.. máte zkušenost, jestli se tam vejde kočárek například?
Bohužel tu není možnost vyhledávat v konkrétním vlákně a 230 stránek bych procházel asi pár hodin..
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 18:37   Citovat  

Ak si dobre pamatam, v TP som mal uvedene 460 l... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 18:55   Citovat  

...chlapi nevite nekdo jak je to s vymenou vicka rozdelovace? pac uz dvakrat mi objednali dil od japanparts cislo J5324011 ktery vsichni uvadi pro 108kw ale ja tam mam uplne jine viko? je pravda ze jsem ho nesundal ale popravde to puvodni je dalko robustnejsi a i steny maji jiny tvar :/...

help me pls :/

AFY

$_57.JPG

$_57.JPG, 357.57 kB
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 21:04   Citovat  

varuj napsal:
Ak si dobre pamatam, v TP som mal uvedene 460 l... Mrk

jj, bylo to něco kolem 450 L je to dobrý
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 21:06   Citovat  

chalejkum napsal:
...chlapi nevite nekdo jak je to s vymenou vicka rozdelovace? pac uz dvakrat mi objednali dil od japanparts cislo J5324011 ktery vsichni uvadi pro 108kw ale ja tam mam uplne jine viko? je pravda ze jsem ho nesundal ale popravde to puvodni je dalko robustnejsi a i steny maji jiny tvar :/...

help me pls :/

AFY

taky jsem si tím prošel Velmi šťastný
nakonec jsem koupil origo H+ dle vin a nebyl problém je to dobrý
nestojí tolik
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2014 , 22:19   Citovat  

RASTA...nahodou kod dilu nemas? pripadne cena byla jaka? Úsměv sem vystoural ze s nejvetsi pravdepodobnosti tam pasuje J5324021 /podle autokseftu pasuje na 108kw v accorde coupe??? / tedy pokud to cislo 30102-PAA-A01 si spravne pamatuju...

AFY
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2014 , 9:42   Citovat  

Plašan napsal:
Díky

Doporučuji:
Kabely Tesla
Kvalita srovnatelná s NGK za nižší cenu Mrk
Hlavně nebrat Bosch .... po 4tis km s mi jeden kabel propálil a na reklamaci mi to neuznali svině jedny německý -,-
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2014 , 12:17   Citovat  

Cena NGK mě právě celkem zarazila, říkal jsem si, že si s kabelama asi počkám, dokud mě to nebude zlobit pořád Úsměv
Občas mi totiž auto nejede..Nejdřív jsem vinil EGR, ale asi to bude probíjejícím kabelem...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2014 , 12:35   Citovat  

Caute, prosim jedna akutka. Jsem 200km od domu a zacalo mi hucet pri toceni s volantem servo. Kapalina je na rysce min. Muzu s tim jet domu? Muzu tomu ublizit? Problem je ze v nedeli asi kapalinu nesezenu. Tuhost volantu je stejna jako kdyz to nedelalo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina