Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 121 z 486
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 23:34   Citovat  

Tak jeste jinak. Je tu nekdo z Čech, kdo mi da recenzi na firmu, kde delal chip na ctdi? Chci to nechat udelat nekde, kde budu mit jistotu kvality. Dale mam par otazek. O kolik kw to muze jit nahoru? Musi se s tim resit nejake upravy jako spojka nebo tak? Diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 18.9.2014 , 7:00   Citovat  

caute, neviem kam to dat, tak skusim sem.Kupil som palivovy filter na CDTI, vyzera takto: tudy odkaz ale znacky JAKOPARTS.Nepasuje mi do auta, vratit ho nemozem, stratil som blocek. Ak by sa niekomu hodil, dam zadarmo, je mi na nic.Osobne, prvy berie. Slovensko/Zilina
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2014 , 8:33   Citovat  

Zdravím hondaři,

chcem sa spýtať, či neviete o niekom kto repasuje servočerpadla riadenia (najlepšie praha, liberec)- (Accord 7G, 2.2 diesel). Vydáva mi cvikotavé zvuky, resp. sam i zdá že to ide od servočerpadla, ešte to pôjdem dnes overiť. Možno by stačilo vymeniť tam iba ložisko a nechce sa mi kupovať nejaký starší diel, ktorý mi vydrží neurčito...
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2014 , 11:03   Citovat  

Untouchable napsal:
Tak jeste jinak. Je tu nekdo z Čech, kdo mi da recenzi na firmu, kde delal chip na ctdi? Chci to nechat udelat nekde, kde budu mit jistotu kvality. Dale mam par otazek. O kolik kw to muze jit nahoru? Musi se s tim resit nejake upravy jako spojka nebo tak? Diky

Však po celolaku ted ten vzduch musí po autu klouzat sopťa sopťa
jinak diskuze je zde tudy odkaz
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.9.2014 , 16:24   Citovat  

Untouchable napsal:

S kontaktom na nejaku firmu v CR neporadim, len k zvyseniu vykonu - "bezne" upravy bez toho aby sa museli menit sucasti motoru, alebo spojka sa robia do +20,30 kW. Ja sam mam vykon dvihnuty na 132kW a vsetky sucasti vratane spojky su stale origo a to mam najazdených momentalne 207tis.km (nejakých 100tis. po nacipovani).
Napr. s tou spojkou zalezi od kazdeho, aku ma "tazku nohu". Niektori aj so sériou menia spojky uz pred 100tis.km, zalezi na style jazdy...
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 8:14   Citovat  

DworiBak napsal:
To určitě nedávali nový šroub co drží kotvu vstřiku.Museli ti dávat silnější podložku pod vstřik nebo stačila ještě standartní míra?Můžeš být na jednu stranu rád že šel vstřik ven,většinou se při podfouknutém vstřiku ,zaseknou karbonem a demontáží se zníčí.

šrouby dali nový a utáhli na moment bohužel hliník nevydržel,podložky nevim jak jsou silné ale frézovali sedla tak možná silnější ...už je opraveno nechal jsem dát závitové vložky na všechny čtyři válce nevěřim hliníku už celkem jsem v tom za 5500 ..jedeme dál Velmi šťastný Honda
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 8:31   Citovat  

mna napadlo ci nepasuje pritlacak, zotrvak a lamela z i-DTEC 180PS. Kedze by sa malo jednat o lahko upraveny i-CTDI. To by mohlo vyriesit problem spojky.

Varuj: ja len cakam, kedy sa zastavis, aby sme porovnali Velmi šťastný
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 11:42   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, Accord mi asi začal menstruovat a opět se vyskytl problém. Tak to valím bulvy

Dnes když jsem přijel na parkoviště, tak jsem si všiml, že pod autem kape nějaká tekutina a tvoří se kaluž. Nad kaluží jsem nahmatal nějakou otevřenou gumovou hadičku, která je vertikálně.

V žádné nádobce provozních kapalin nic neubylo. Nevíte, co to může být? Dva dny teď pršelo, nemůže to být nějaký odtok vody z motorového prostoru?

Mne furt kvapká po odstavení auta. Či je leto, alebo zima... Či je klíma zapnutá, alebo nie. Už mi pár ľudí na parkovisko hovorilo, že vám niečo tečie z auta Velmi šťastný Ale je to len voda a nikde nič nechýba.

Ináč neviete poradiť, kde sa nachádza palivový filter na 2.4-ke? Je v nádrži?
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 12:41   Citovat  

Gabo napsal:
Mne furt kvapká po odstavení auta. Či je leto, alebo zima... Či je klíma zapnutá, alebo nie. Už mi pár ľudí na parkovisko hovorilo, že vám niečo tečie z auta Velmi šťastný Ale je to len voda a nikde nič nechýba.

Ináč neviete poradiť, kde sa nachádza palivový filter na 2.4-ke? Je v nádrži?

jj v nadrzi... 16010SDCE01 ... 1008,- bez DPH v honde
   Návrat  
radim2561 je teď offline  radim2561
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 14:10   Citovat  

Ahoj,

tak jsem po německých vozech (bmw, vw) zkusil jít do auta z "dalekého východu" Úsměv .
Pořídil jsem si Accorda 7G tourer 2.O i-Vtec. Auto je po prvním majiteli z německa v pěkném zachovalém stavu.
A mám na vás pár dotazů.

1) nemá to rezervu ale jen lepící sadu z kompresorem ... dá se tam někam vměstnat alespoň dojezdové kolo?
2) kam se kruci upevňují příčníky?? moje auto nemá bohužel hagusy a ani montážní body jsem nenašel Smutný
3) všiml jsem si , že mi teplota chladící kapaliny při jízdě nevyšplhá na kolmou hodnotu (ručička není kolmo k silnici Úsměv )
ale je vychýlená cca 5° směrem ke studenému .. takže asi zaseknutý termostat, že ? nebo je to normální?

Díky za odpovědi na moje blbé dotazy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 14:15   Citovat  

MattiK napsal:
jj v nadrzi... 16010SDCE01 ... 1008,- bez DPH v honde

Super, ďakujem OK OK OK

Radim to je divné, že nemáš rezervné (dojazdové) koleso. Pod podlahou je jedna úložná schránka a ešte pod ňou je priestor na dojazdovú rezervu a namiesto nej mám 62l nádrž plynu. Musíš tam mať prázdnu dieru Úsměv

2) netuším

3) to som si nevšimol, ale pozrem sa, ako ukazuje ručička u mňa Mrk
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 14:57   Citovat  

radim2561 napsal:
Ahoj,

tak jsem po německých vozech (bmw, vw) zkusil jít do auta z "dalekého východu" Úsměv .
Pořídil jsem si Accorda 7G tourer 2.O i-Vtec. Auto je po prvním majiteli z německa v pěkném zachovalém stavu.
A mám na vás pár dotazů.

1) nemá to rezervu ale jen lepící sadu z kompresorem ... dá se tam někam vměstnat alespoň dojezdové kolo?
2) kam se kruci upevňují příčníky?? moje auto nemá bohužel hagusy a ani montážní body jsem nenašel Smutný
3) všiml jsem si , že mi teplota chladící kapaliny při jízdě nevyšplhá na kolmou hodnotu (ručička není kolmo k silnici Úsměv )
ale je vychýlená cca 5° směrem ke studenému .. takže asi zaseknutý termostat, že ? nebo je to normální?

Díky za odpovědi na moje blbé dotazy.

1) rezervu dáš pod podlahu v kufru, Tourer tam má prolis na plnohodnotné kolo jestli se nepletu
2) příčníky se u Tourera upevňují na hagusy a hagusy se jestli se nepletu přišroubují po vyvrtání děr napevno a navždy
3) ta ručička teploměru by takto měla být OK
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 16:37   Citovat  

radim2561 napsal:

koukni tady Ja mam Bohm, cena cca 2400 i s montazi.

radim2561 napsal:

Ja to mam uplne stejne. Myslim, ze to je v poradku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 16:52   Citovat  

Na tú ručičku som sa pozrel a tiež ju mám mierne naklonenú, ale nikdy som si to ani nejak zvlášť nevšimol Velmi šťastný

Máš ju takto?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 16:58   Citovat  

Taky možnost tyhle příčné nosiče,ale já bych si to určitě nedal na Tourera,na kterého prodávají hagusy,který tam vypadají pěkně a můžou tam být nastálo a jednoduše se k nim přidají příčníky když chceš něco převézt...
   Návrat  
radim2561 je teď offline  radim2561
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 19:09   Citovat  

[b]GABO[/b]

ahoj je přesně .. prostě se mi zdá ,že není v půlce jako u aut co jsem měl předtím.

Na to rezervu teda musím mrknout jestli tam nemám díru Úsměv Každopádně když zvednu tu tvrdou desku co je v kufru, tak je tam kompresor a nějáká sada.

Jinak také bych mnohem raději měl na autě hagusy než jen chycené příčníky pod těsněním ve dveřích..

Kmoďa:
Doporučil by si nějáké hagusy s dobrým poměrem cena/výkon??

Všem děkuji za odpovědi. Myslím ,že se mi tady bude libít Úsměv
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 18:08   Citovat  

Kmóďa napsal:
Taky možnost tyhle příčné nosiče,ale já bych si to určitě nedal na Tourera,na kterého prodávají hagusy,který tam vypadají pěkně a můžou tam být nastálo a jednoduše se k nim přidají příčníky když chceš něco převézt...

To je subjektivni, ja treba preferuju auto bez hagusu. Problem bych spis ale videl v tom, ze vrtat neco do strechy znamena riziko pozdejsi koroze (a ta na A7G na strese rada byva).
   Návrat  
Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 14:57   Citovat  

čus,
hledal jsem na fóru nějaký rady ohledně přímého sání pro K24, ale po 50ti projetých stránkách to vzdávám.
Má s tim někdo zkušenost ? Sehnal jsem nějaký kity od K&N, japspeed, nebo injen, ale u nás k nesehnání.
Dík za radu přátele Úsměv

2087.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2087.jpg, 64.73 kB
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.9.2014 , 15:02   Citovat  

jaký je automat v accordu?
nějaké zásadní rozdíly oproti automatu (vysoká spotřeba, poruchovost, apod.)?
né že bych automat vyžadoval, ale při prohlížení inzerátů se mi vždy zalíbilo auto, které bylo vybaveno automatickou převodovkou
má možnost řazení z podvolantu nebo přímo na řadící páce?
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 16:07   Citovat  

mužu jen doporučit, mám 2,4 AT a max spokojenoct
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 16:11   Citovat  

mám dotaz, při použití dálkového ovladače se mi stává, že musím zmáčknout odemknutí 2 až 5x než se odemknou dveře řidiče. Jakmile se ale odemknou a zpětně zamknu tak už to jde normálně. Baterka v klíči měněná před rokem, baterie v autě je sice starší, ale startuje ne drcnutí a kontrolka ukazuje že je OK. Nějaký nápd Se stydím
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 16:34   Citovat  

A reaguje čudlík zamykání? co ostatní dveře ty se odemnknou? Vypadá to na motůrek centrálu,častá závada.Je to tady několikrát zminované včetně opravy - výměny.
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 17:48   Citovat  

v-tech24 napsal:
mám dotaz, při použití dálkového ovladače se mi stává, že musím zmáčknout odemknutí 2 až 5x než se odemknou dveře řidiče. Jakmile se ale odemknou a zpětně zamknu tak už to jde normálně. Baterka v klíči měněná před rokem, baterie v autě je sice starší, ale startuje ne drcnutí a kontrolka ukazuje že je OK. Nějaký nápd Se stydím

Je to motůrek, řeš to rychle jinak polezeš přes spolujezdce jako jáÚsměv. Oprava v origu servisu v CL co si pamatuju tak kolem 500,-, dá se tam použít motůrek za pár korun.
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 18:58   Citovat  

v-tech24 napsal:

Tady mas ten navod na opravu.Sam jsem to delal podle toho a funguje.Jen sem mel uhliky uz v moc spatnem stavu a musel sem sehnat jiny moturek.Pomohl uzivatel Stepa,kterej napsal ten navod.Jinak jdou take sehnat na ebay treba.
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 19:24   Citovat  

díky za info, mrknu na to. Jinak zamikání chodí bez problému a ostatní dveře se taky odemknou na poprvé Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 20:09   Citovat  

ještě dotaz
1-když ten moturek přestane fungovat, budou ostatní fungovat na dálkáč nezávisle na něm? nebo budu muset otevírat mechanicky klíčem?
2- pokud budu muset mechanicky, jak odemknu a zamknu kufr, který má jen elektrické uzamykání?
Cooo??? Cooo??? Cooo???
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2014 , 21:02   Citovat  

Ano.Vsechny dvere budou fungovat nezavisle.Kazde dvere maji svuj vlastni moturek i kufr.Takze ti nebudou fungovat pouze jenom jedny ty,u kterych bude moturek rozbity.
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 19:01   Citovat  

Zdravím,
mám dotaz dají se někde sehnat OEM díly na hondu za rozumnější ceny. (nějaký eshop)
Díky
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 19:21   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravím,
mám dotaz dají se někde sehnat OEM díly na hondu za rozumnější ceny. (nějaký eshop)
Díky

Podla toho co potrebujes... nejake diely za rozumnejsie ceny najdes aj tu: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 20:21   Citovat  

Petura napsal:
jaký je automat v accordu?
nějaké zásadní rozdíly oproti automatu (vysoká spotřeba, poruchovost, apod.)?
né že bych automat vyžadoval, ale při prohlížení inzerátů se mi vždy zalíbilo auto, které bylo vybaveno automatickou převodovkou
má možnost řazení z podvolantu nebo přímo na řadící páce?

Ahoj Petura, ja mám automat. Možno sa mýlim, ale mám dojem, že len poface Accordy, teda od roku 2006 do 2008 mali možnosť manuálneho radenia. Pod volantom nie. Ale aj tak, ja skoro manuálny mód nevyužívam, jedine ak chcem brzdiť motorom na mierne klesajúcej dlhej rovinke Úsměv kde je rýchlosť 40 a to sa mi darí udržať na 2 stupni manuálneho módu. V automatickom móde je tam normálne 4 stupeň a auto naberá rýchlosť.

To je môj prvý automat, ale keďže dosť jazdím diaľnice, tak by sa mi viac hodil manuál. Napr. ak idem na tempomate 130 a prichádzam k strmšiemu kopcu, niekedy podradí dokonca do 3 stupňa, asi na 4500 otáčok... Podľa mňa by to bez problémov utiahlo aj na 5 stupni Ble Ale to sú maličkosti. Ja som veľmi spokojný, napr. v kolónach je automat na nezaplatenie Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina