Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 206 z 333
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 11:39   Citovat  

odstřikovače sem řešil už jednou a byly přicpaný trysky..vzal sem si je domů, pořádně vyčistil a prošťoural
na závěr prostříkal proudem vody
teď po půl roce mě to čeká znovu..parkuju venku pod stromama to snad ne nebo nevim, co zapřičiňuje zasí wc
leda vyndat a vyčistit nádobku odstřikovačů, jestli tam po těch letech nejsou usazeniny
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 12:27   Citovat  

forever222 napsal:
Měnili jste někdo gufero na klice na straně rozvodů? Bude tam podle rozměrů pasovat tohle? Gufero

gufero sem měnil, ale nemůžu najít papír s kódem dílu zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 12:33   Citovat  

jo a co se EGRu týče..je potřeba hlavně vyčistit celá ta lišta u vstřiků, která vede od egr ventilu
tam je teprv svinstva..
těsnění je samozřejmě tam i tam, řešil sem to akutně, takže jsem nové neměl, ale asi by chtělo Se stydím
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 12:35   Citovat  

Kynio napsal:
Tak se objevil další problém. Ostřikovače na čelní sklo nestrikaji Velmi šťastný
Motorky vrčí, vody je dost a stejně aji kapka. Zadní ok. Nesetkali ste se s tím někdo?

Hele, neotevíral jsi před tím, než to přestalo stříkat, kapotu? Třeba ti jen vyklouzla hadička (je vpravo nahoře v rohu, když zvedneš kapotu), co spojuje vedení trubiček ostřikovačů pod kapotou se zbytkem auta. Je divný, že by najednou nestříkaly čtyři trysky...
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 12:35   Citovat  

RASTA napsal:
gufero sem měnil, ale nemůžu najít papír s kódem dílu zmatenej
to je dobre vcera jsem byl v honde Úsměv ted se musi sundat rozvody a zjistit, zda je treba vymenit na klice a nebo na vyvazovaci hrideli Úsměv a honda celkem prijemne prekvapila cenou Velmi šťastný

DSC_0425.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0425.JPG, 1003.33 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 12:47   Citovat  

forever222 napsal:
to je dobre vcera jsem byl v honde Úsměv ted se musi sundat rozvody a zjistit, zda je treba vymenit na klice a nebo na vyvazovaci hrideli Úsměv a honda celkem prijemne prekvapila cenou Velmi šťastný

tak super Úsměv
pak je ještě těsnění pod druhou vyvaž. hřídelí, když se sundá celý ten domeček
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 13:18   Citovat  

RASTA napsal:
tak super Úsměv
pak je ještě těsnění pod druhou vyvaž. hřídelí, když se sundá celý ten domeček
aha tak to nevim Úsměv a tam prijde stejne tesneni jak na prvni vyvazovaci? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 14:30   Citovat  

forever222 napsal:
aha tak to nevim Úsměv a tam prijde stejne tesneni jak na prvni vyvazovaci? Úsměv

jiné, podobné tomu pod vodní pumpou Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 15:46   Citovat  

RASTA napsal:
tak to snad bude dobré Velmi šťastný
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 19:14   Citovat  

RASTA napsal:
jo a co se EGRu týče..je potřeba hlavně vyčistit celá ta lišta u vstřiků, která vede od egr ventilu
tam je teprv svinstva..
těsnění je samozřejmě tam i tam, řešil sem to akutně, takže jsem nové neměl, ale asi by chtělo Se stydím

...ja jsem prozatim koupil sprej na egr ventil - do saciho pri chodu budu strikat jako dabel Úsměv tak jsem zvedav...

piskot napsal:
Lambda sondou...Úsměv

...menila sa lambada na svodech za jetou myslis ze je ta jeta taky v ....? naštvanej ...i kdyz nehazi chybu?...
...jinak je nejaky rozdil medzi lambadou pro 1,8 a 2l? myslim tu na svodech?...

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 20:28   Citovat  

chalejkum napsal:
...menila sa lambada na svodech za jetou myslis ze je ta jeta taky v ....? naštvanej ...i kdyz nehazi chybu?...
...jinak je nejaky rozdil medzi lambadou pro 1,8 a 2l? myslim tu na svodech?...

AFY

Nedivil bych se, kdyby jetá lambda sonda byla také v pr... Jakou chybu ti házela předchozí lambda?
Celým fórem o A6G se táhne diskuse, zda-li lze lambda sondu nahradit nějakou univerzální. Výsledek? Nejde. A i použití jeté sondy je sázka do loterie.
Nakonec ale tebou popisované problémy s lambdou nemusejí souviset. Jak se chová motor na volnoběh? Ty prodlevy jsou i i když ručně manipuluješ s klapkou plynu?
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 7:37   Citovat  

Tak jsem vyměnil knock senzor. Zatím to vypadá, že když jsem měl menší výpadek výkonu ve 2500ot, tak to je teď v pořádku, za to jsem rád. Ale objevil se jiný problém. Když jedu např. do kopce, kdy je motor v tahu, tak v motoru něco chrastí (jakmile pustím plyn tak to přestane), nevim jestli by na to ten senzor měl vliv, např. tím, že to není originál. Ještě zkusím kouknout na plechy kolem výfuku, jestli jsem tam při výměně o nějaký nezavadil. Dál mě napadá: píská spojkový ložisko, které taky může chrastit, ale že by to začalo hned po výměně senzoru mi přijde dost divný. No, až to zas uslyšim tak zkusim lehce zmačknout spojku, jestli to přestane.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 9:46   Citovat  

RASTA napsal:
A RASTA jak dlouho trvá plus minus výměna všech 3 gufer (orientačně) Ať vím kolik si tak servisák řekne za práci Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 12:56   Citovat  

mikos napsal:
Tak jsem vyměnil knock senzor. Zatím to vypadá, že když jsem měl menší výpadek výkonu ve 2500ot, tak to je teď v pořádku, za to jsem rád. Ale objevil se jiný problém. Když jedu např. do kopce, kdy je motor v tahu, tak v motoru něco chrastí (jakmile pustím plyn tak to přestane), nevim jestli by na to ten senzor měl vliv, např. tím, že to není originál. Ještě zkusím kouknout na plechy kolem výfuku, jestli jsem tam při výměně o nějaký nezavadil. Dál mě napadá: píská spojkový ložisko, které taky může chrastit, ale že by to začalo hned po výměně senzoru mi přijde dost divný. No, až to zas uslyšim tak zkusim lehce zmačknout spojku, jestli to přestane.

taky chrastim..ale jen v určitém spektru otáček a při určité pozici otevření škr.klapky
po měsíci poslouchání sem došel k závěru, že to vyluzuje chrastící spojkové ložisko, které začíná
být slyšet už i na volnoběh Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 13:49   Citovat  

forever222 napsal:
A RASTA jak dlouho trvá plus minus výměna všech 3 gufer (orientačně) Ať vím kolik si tak servisák řekne za práci Úsměv

neznám normohodiny Velmi šťastný
počítej, že to zabere + - podobně jak výměna rozvodů
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 14:12   Citovat  

RASTA napsal:
taky chrastim..ale jen v určitém spektru otáček a při určité pozici otevření škr.klapky
po měsíci poslouchání sem došel k závěru, že to vyluzuje chrastící spojkové ložisko, které začíná
být slyšet už i na volnoběh Velmi šťastný

u mě je to nejvíc slyšet v tahu např. na dvojku do kopce, ale když to zrovna chrastí a lehce šlápnu na spojku, tak to chrastí pořád. Jinak nevim teda, spojkový ložisko mi píská a že by začalo chrastit po výměně knock senzoru se mi zdá moc velká náhoda, ale samozřejmě, že je to možný. Ono taky že by měl knock senzor vliv na nějaký chrastění se mi jeví jako blbost.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 19:17   Citovat  

piskot napsal:
Nedivil bych se, kdyby jetá lambda sonda byla také v pr... Jakou chybu ti házela předchozí lambda?
Celým fórem o A6G se táhne diskuse, zda-li lze lambda sondu nahradit nějakou univerzální. Výsledek? Nejde. A i použití jeté sondy je sázka do loterie.
Nakonec ale tebou popisované problémy s lambdou nemusejí souviset. Jak se chová motor na volnoběh? Ty prodlevy jsou i i když ručně manipuluješ s klapkou plynu?

...covece musim to vyzkouset jestli se to projevuje i bez zateze teda kdyz nejedu a jenom slapu na plyn pak zkusim jestli se ta prodleva projevi i pri manualni manipulaci s klapkou Úsměv...
...puvodni sonda hlasila chybu vyhrivani Velmi šťastný...jedine co mne napadlo ze ci to neni lambada z 1,8 tudiz jina jinak stavena sem ji nestihnul porovnat HaHaaa ...jestli by to mnela byt tou lambadou tak to poresim vymenou Úsměv...

...tak a jeste budu optrebovat vzduchovy filtr nejake rady napady jestli klasiku nebo neco sportovejsiho? Velmi šťastný...pripadne jake jsou moznosti pac ja se moc takymto upravam nevenuju teda je se skoro vubec nevenuju moc zmenam accouse...

mikos...pri zaberu a neni to jenom zmena zvukove projevu tak typickeho pro nase acca nekde medzi 2500-4500? Velmi šťastný...jinak kde se nachazi ten knock senzor a jaky je tam pristup? Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 19:20   Citovat  

S tím rachocením bych si tipnul na urezlé ochranné plechy katalyzátoru.
A jediný skřípavý, chrastivý zvuk od motoru bylo nakonec vylágrované ložisko vodní pumpy. Nemohu však posoudit, čím se to stalo, zda vadnýým kusem při výměně rozvodů nebo byl příliš napnutý rozvodový řemen po výmeně rozvodů, kdy se vyměňovala i ta pumpa.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2014 , 19:25   Citovat  

chalejkum napsal:
...covece musim to vyzkouset jestli se to projevuje i bez zateze teda kdyz nejedu a jenom slapu na plyn pak zkusim jestli se ta prodleva projevi i pri manualni manipulaci s klapkou Úsměv...
...puvodni sonda hlasila chybu vyhrivani Velmi šťastný...jedine co mne napadlo ze ci to neni lambada z 1,8 tudiz jina jinak stavena sem ji nestihnul porovnat HaHaaa ...jestli by to mnela byt tou lambadou tak to poresim vymenou Úsměv...

Mě také odešlo vyhřívání lambdy. Nebýt toho, že za studena padal motor až k nule, tak bych asi neměnil. S nefunkčním vyhříváním jsem v pohodě prošel na emisích, takže mám nezávisle ověřeno, že mi odešlo fakt jen to vyhřívání.
Co si tak matně vybavuju, tak zřejmě je rozdíl mezi lambdou pro 1.8 a 2.0 motory. To snad neví ani inženýři Hondy, proč dvoulitr potřebuje právě jen tu jednu určitou lambda sondu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 19:38   Citovat  

...tak mne ta predni lamda ani moc nezlobila na benal ale na plyn to dokazalo za studena i chcipnout Velmi šťastný...na skritici klapku a egr ventil se chystam cez vikend pokud to nepomuze asi vyzkousim jinou lamdu zmatenej ...

...a co ten vzduchac panove nejake navrhy nebo klasika? :/...

AFY
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 21:44   Citovat  

chalejkum napsal:
...tak mne ta predni lamda ani moc nezlobila na benal ale na plyn to dokazalo za studena i chcipnout Velmi šťastný...na skritici klapku a egr ventil se chystam cez vikend pokud to nepomuze asi vyzkousim jinou lamdu zmatenej ...

AFY
Já by jsem šel asi do klasiky Úsměv protože spousta nějakých sportovních mají takový hrubší zvuk a při delším cestovaní to může být pro někoho otravné Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 22:12   Citovat  

chalejkum napsal:

AFY
U me take klasika Úsměv
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2014 , 10:56   Citovat  

Ahojte, neviete o niekom kto ma speedline 16" 4x114,3 origo z accorda a potrebuje sa ich zbavit...? Ked som ich nechcel, bolo ich na predaj niekolko, teraz nikto... Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2014 , 11:15   Citovat  

chalejkum napsal:

AFY

Tak já mám vložku od greena a nemužu si stěžovat hlasitejší to tedy neni ani trochu
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2014 , 11:17   Citovat  

Pokud zůstane rezonátor, čistě jen sportovní filtr(vložka) o nic hlasitější není. To dělá jen hříbek atd. Jen nepoznáš ani nárůst výkonu. Je to lepší třeba v tom, že takovej filtr několikrát umyjes a stále používáš. Obyc vložku musíš vyhodit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 10:38   Citovat  

...tak jsem se dival po tech filtrech a klidne dam nejaky "umyvatelny" jenom kdybych vedel jak dlouho tam mam tento stavajici jelikoz je trosku vic zaprasen a z 1/3 je zaolejovany Úsměv...premyslel jsem i o hribku ale nejde mi ani tak o zvyseni vykonu jako o poradnou udrzbu auti at si prade jako kote Úsměv...

...KaN filtr vs green je v nich nejaky rozdil krom ceny?...

AFY
   Návrat  
LEp1 je teď offline  LEp1
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 13:46   Citovat  

caute, predvcerom sa mi pokazilo stahovanie laveho zadneho okna, len to tam chrasti a hybe sa to dost neochotne 10 min mi trvalo nez som ho ako tak zavrel. Mam aj nahradne dvere, je vymena narocna? Skusenosti moc nemam a nerad by som to este viac pos*al Velmi šťastný diky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 14:02   Citovat  

LEp1 napsal:
caute, predvcerom sa mi pokazilo stahovanie laveho zadneho okna, len to tam chrasti a hybe sa to dost neochotne 10 min mi trvalo nez som ho ako tak zavrel. Mam aj nahradne dvere, je vymena narocna? Skusenosti moc nemam a nerad by som to este viac pos*al Velmi šťastný diky

Myslim, ze je rozlamane to ozubene (plastove samozrejme) kolecko, ktere je v pouzdre zakrouzkovanem na obrazku.Vymenit by to nemel byt zasny velky problem. Úsměv
Stalo se mi to same a bylo dost neprijemne, hlavne kdyz zrovna mrzlo a okno bylo az dole Velmi šťastný Hodne zdaru je to dobrý

okno.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
okno.jpg, 190.38 kB
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 14:51   Citovat  

Kynio napsal:
Tak se objevil další problém. Ostřikovače na čelní sklo nestrikaji Velmi šťastný
Motorky vrčí, vody je dost a stejně aji kapka. Zadní ok. Nesetkali ste se s tím někdo?

Tak jsem zjistil, že krom napůl ucpaných hadiček, je v háji i motorek (čerpadlo).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 19:13   Citovat  

Kynio napsal:
Tak jsem zjistil, že krom napůl ucpaných hadiček, je v háji i motorek (čerpadlo).
To je neprijemne.Nejspis diky tomu, ze byly hadicky priucpane odesel moturek. Smutný Ale je divne, cim by se mohly ucpat?Kdovico tam predesli majitele lili. to snad ne
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina