Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hifil: Honda Prelude 5G Supercharged
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Marco_FN2 je teď offline  Marco_FN2
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 6:26   Citovat  

Bohužel vím přesně jak se cítíš .... Taky jsem si myslel že si kupuju "kompletně udělané" auto, které potřebuje jen pár detailů..... a nakonec z toho byla kompletní přestavba, abych se s tou paštikou někde nezabil....

Přeju pevný nervy....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 6:27   Citovat  

Teda koukám.. na fotkách to auto vypadalo fakt je to dobrý a pro mne, který ho nikdy na živo neviděl je to pěkně napsané pro hrubou představu jak to vlastně je:)

Jinak to co si vypsal tak jsou investice řekněme v desetitisících? a to nevíš co je s motorem.
No teď je otázka jestli trochu nelituješ té koupě, ale budu ti držet palce a fandit ať vše dobře dopadne Honda
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 8:20   Citovat  

Tak to se divím že to bereš takto s klidem za peníze jaké to bylo nabízeno a nejspíš jsi to za to i koupil bych očekával více podle toho co jsi napsal je to pěkná prasárna
   Návrat  
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 8:24   Citovat  

Uragan napsal:
Tak to se divím že to bereš takto s klidem za peníze jaké to bylo nabízeno a nejspíš jsi to za to i koupil bych očekával více podle toho co jsi napsal je to pěkná prasárna

Jestli to neni tajne,za kolik se prodavalo,matne si pamatuju kolem 180? Klide SZ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 11:31   Citovat  

Koupě nelituju a cenu jsme s Filipem domluvili / upravili (tady zůstanu nekonkrétní). Přecijen ten kompresor tam je a je drahej a základ auta (skelet) je v pořádku a půjde z toho bez zásadnějších problémů opravdu dobré auto udělat.. Zase uplná naivka, abych si myslel, že si koupím 17 let staré auto a bude to bez investic taky nejsem HaHaaa Jak jsem už psal - o stavu zevnějšku a třeba brzd, volnoběhu, a jiné jsem věděl, už když jsem to kupoval.. Teď mě jen překvapila kvalita prováděných servisních prací.
   Návrat  
JRSC@8200RPM je teď offline  JRSC@8200RPM
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 10:05  Naposledy upravil JRSC@8200RPM dne 17.5.2014 , 10:59, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Ahoj,

Honda Club už nesledujem, až na tvoj build nemám moc dôvodov...a paradoxne, som si ho prezrel včera večer Smutný
Som rád, že si začal veľmi pozítívne no už nie až tak moc, keď sa obrátil na nie zrovna optimistický výhľad.

Pri samotnom predaji sme si vymenili názory a pohľady na danú vec. Upravili cenu. Zhodnotili stav na 17 ročné auto. Nikdy by som nepredával, neponúkal vec, kde by som kupujúceho zavádzal... to si si, verím, všimol. Dodatočne som ti k autu pridal balík vecí. Pri predaji mi nešlo o to zbaviť sa tovaru a už vôbec na Honde zarobiť, to by bolo nemožné.

Fólia na vozidle bola predom pripravená, tj. u lakérnika sa dorovnávali nedostatky, ako uvidíš, keď samotnú fóliu strhneš z auta. Zadné lemy boli pre fóliu menené. Dal som vyrobiť nové kusy. Sám som ti ponúkol možnosť zohnať náhradu za originál lemov, keďže predošlý majiteľ lemy vytiahol a ich stav si zhodnotil na mieste. Fólia je stanovená ako dočasná zmena farby, na exteriéri nemá životnosť viac ako 5 rokov. Môj zámer bol spracovať lemy a dať dokopy nový lak... to vieš tiež.

V mojom pôvodnom builde som spomínal, že lakovanie, ktoré som dal robiť hneď po kúpe auta (1400 EUR) stál po pol roka na... wc Preto dočasné riešenie fóliou. V plánoch ako vieš, som mal aj riešenie podvozkovej problematiky. Z mojej strany padlo ale rozhodnutie, najmä z dôvodu, že auto je v SR a ja v CŘ, Preludu predať. Nebol to jediný dôvod, keďže som kupoval daily.

Mrzí ma stav šróbov v motorovom priestore, úprimne s mechanikom som problém nikdy nemal, neodovzdal mi závadnú prácu za 5 rokov a to pri všetkych autách, či mojich, či firemných. Od výmeny oleja, po menenie pokly dielov motora (Mazda 3, Prelude, Audi A6) Pri samotných servisných úkonoch som stále len "zákazník z vonku".

Xenony... tak ako ostatných 99% trhu, kde sa daná prestavba robí, sú svetlá PLNE manuálne. Jedná sa o paraboly depo osadené bixenonovými šošovkami. Výbojky sú D2S /single. Z môjho pohľadu je to tá najlepšia "investícia" na aute a nikdy som nemal problém ju nastaviť podľa regloskopu, tomu preto nerozumiem: za cenu+prácu na svetlách by si kúpil Civic 1.4.
Ak sa ti svetlá nepozdávajú, vždy existuje eBay Mrk

Mrzí ma mis-shift, ale hlavica radiacej páky za to ASI nemôže... verím, že škody sú minimálne i keď už vznikli Smutný

Držím palce a ak môžem pomôcť, nájdeš ma na maily. Zo sledovania témy sa ale odhlasujem, cítim tu začínajúcu flame...

...flame a tlapkanie sa po ramenách danú skutočnosť nevyrieši...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 10:31   Citovat  

Marco_FN2 napsal:
Bohužel vím přesně jak se cítíš .... Taky jsem si myslel že si kupuju "kompletně udělané" auto, které potřebuje jen pár detailů..... a nakonec z toho byla kompletní přestavba, abych se s tou paštikou někde nezabil....

Přeju pevný nervy....

Ahoj Marco,
přesně tak, takových nás bylo mnoho, já nebyl vyjímkou.

Hifile,
vítej zpět a u nás v Showroomu.

Přeji, ať se vše zadaří a podaří, co si přeješ. Nezačalo to nejlépe, ale věřím, že to dáš dokupy.
Nadpis lehce dle pravidel urpaven. Lépe se mi to pak organizuje. Díky.

M.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 10:47   Citovat  

Jaj s tím podřazením to je smůla... nechci aby to vyznělo zle, ale přisuzovat tuhle událost řadičce mi přijde trochu jako zbytečné...

auto nikdo nikdy neprodává proto, že je top stav, nejlepší a není s ním do budoucna žádná práce... takové auto nikdo nikdy neprodává... bohužel je to tak a je potřeba s tím počítat

gl do budoucna je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 11:26   Citovat  

JRSC@8200RPM napsal:
Ahoj,

....

Ad vnější stav a fólie - píšeme oba to samé - o tom jsme mluvili a z toho nejsem nijak překvapen.. Stav jsem tu popsal proto, aby nikdo nebyl zklamaný, až to uvidí na živo a nebyl (v porovnání s fotkami) zklamaný - tak jako jsem byl i já, když jsem poprvé na auto koukl.. Na fotkách opravdu vypadá líp a pár lidí tu psalo různě o slintání a podobně... Tohle jsme probrali, cenu upravili.. Souhlas. O Tvých plánech lakovat vím, a psal jsi to i ve svém buildu, co tu byl.. Kvalita přípravy pod fólii ale nebyla tak nějak 100% - to si přiznejme..

Šrouby v motorovém prostoru mě překvapily velice - a řekl bych, že i tebe.. Proto jsem psal, ať to bereš jako námět k rozhovoru s mechanikem..

Na podvozku a brzdách je práce hodně - o tom jsme se taky spolu bavili už při koupi, i když i zde mě pár věcí překvapilo - ale, jak už jsem řekl, nečekal jsem, že 17-ti leté auto bude zcela bez překvapení.. Ale že třeba budu muset vyhodit držáky zadních třmenů, protože ani po tříhodinovém boji se mi z nich vůbec nepodaří vyndat uplně zatuhlá vodítka (jedno po třech hodinách šlo asi o dva milimetry pootočit tam a zpět), to překvapení trochu bylo. To nebylo zatuhnutí za několik málo měsíců stání...

Ad xenony. Ono to jaksi vyštelovat jde, ale lom světla je na prd.. Ale to je to poslední, co mě teď trápí..

K řadičce: No přece tu veřejně nemůžu napsat, že jsem idiot, co neumí řadit!! Velmi šťastný (Ale za tim, že řadička ráno studí, v poledne pálí a klouže si stojím... Úsměv ) Malinký detail..

Jsem rád, že jsi přidal komentář. Jak píšu - koupě nelituju a nezlobím se na Tebe.. Jen si fakt promluv s mechanikem...

Vím taky, že jsi auto nestavěl na okruhové ježdění a tak. Je to prostě o nastavení priorit každého člověka. Osobně bych kašlal třeba na to, jak vypadaj sedačky, dokud by mi auto s vytlučenýma čepama tancovalo po silnici jak by se mu zachtělo.

K vytvoření flame není, myslím, důvod.. přátele
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 11:43   Citovat  

Hifil napsal:

K řadičce: No přece tu veřejně nemůžu napsat, že jsem idiot, co neumí řadit!! Velmi šťastný (Ale za tim, že řadička ráno studí, v poledne pálí a klouže si stojím... Úsměv ) Malinký detail..

s radickou jsem udelal stejnou zkusenost, taky si myslim ze to je nepraktickej nesmysl.....
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 11:48   Citovat  

kandik napsal:
s radickou jsem udelal stejnou zkusenost, taky si myslim ze to je nepraktickej nesmysl.....

Ola,
proto mám origo schovanou v krabici s interiérovými díly, až mne to přestane bavit, vyměním ...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 11:52   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
proto mám origo schovanou v krabici s interiérovými díly, až mne to přestane bavit, vyměním ...

proto mam putovni umelotinovou tlustou bakuli od Pána volantů Minora.... Úsměv
   Návrat  
JRSC@8200RPM je teď offline  JRSC@8200RPM
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 12:01  Naposledy upravil JRSC@8200RPM dne 17.5.2014 , 12:08, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hifil napsal:
Ad... přátele

Nemyslím, že by flame vznikol od teba. To by ma nenapadlo... ale viem, ako to tu chodí, v podstate ako na slovenskom HC Úsměv Auto posledný rok+ stálo, keďže som si nenašiel v SR dostatok času na rýchlejšie kompletizovanie celku a je prava, že zadok potrebuje kompletný repas bŕzd. Náprav sa, okrem jedného zadného/spodného čapu nik nechytil. Všetko bolo v pláne, ktorý sa predajom nenaplnil.

V dnešnej dobe, pokiaľ sám nie si odborník, máš veľmi málo záruk na kvalitu práce. Čo je fakt. V Prahe som vystriedal s BMW 3 servisy. Naposledy, pred týždňom, mi na D1 odpadol koncový tlmič výfuku... pred pár mesiacmi mi servis najazdil 100km pri výmene rozvodov... myslím, že daný fakt ma dostatočnú výpovednú hodnotu. Ak by som mal informáciu, že je niekde problém, určite by si ju mal, pretože kontrolovať nastrojený a osadený motor nie je jednoduché... priam nemožné. S mechanikom prehodím reč, keď budem v SR. Za prácu na vnútornostiach motora, rozvodoch a celkovom osadení ti ale ručím.

Ako som spomínal, ak by si potreboval pomoc, info, poprípade poriešiť diely z USA, daj vedieť.
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 12:04   Citovat  

s automatem by se ti to nestal Velmi šťastný nechceš ode mě koupit automatickou převodovku? pořádnej výtlem
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 12:19   Citovat  

Hifil napsal:

Ale jo, zdravý sebekritiky není nikdy dost Mrk

Hele add studící řadička, jsi nikdy neseděl v ITR, EP3 nebo EK9 na jaře po ránu viď? Je to uplně stejnej příběh, celohliník je zlo na tohle.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 17:39   Citovat  

A teď už zpět k problému:

Je to dost špatný.. Smutný Hlava je na maděru, všechny výfukové ventily se potkaly - na prvním válci to neunesly vůbec, na ostatních jsou "jen" ohnuté. První válec celkově je v háji - píst na maděru, škrábance na vložce, zatím není úplně potvrzeno, ale zdá se taky, že první píst je o malinký kousek níž, než čtvrtý...

Řešení právě ve spolupráci s Montym vymýšlíme a budu postupně informovat. Zatím to ale vypadá, že "Když už je to rozdělané, tak .... Úsměv " a uděláme to zgruntu..

DSC01456.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01456.JPG, 463.94 kB

DSC01458.JPG

DSC01458.JPG, 407.92 kB

DSC01460.JPG

DSC01460.JPG, 372.18 kB
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 18:06   Citovat  

to je celkem nemilé Smutný ale je vidět, že to nevzdáváš a půjdeš dál. postavíte lepší Mrk jinak co se týče tý chyby to se prostě stane, jednou sme blbli s c6g 1,4 absolut serii a taky sem z 2ky omezovače dal místo 3 zpět jedničku pořádnej výtlem

budu držet palce ať brzy jezdíš Mrk
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 18:40   Citovat  

hmm pěkná paseka Smutný přeji rychlé zotavení H+
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 18:53   Citovat  

beztak Hifil mlží, prostě chtěl ještě lepší motor než měl a jen tak pro nic za nic to přeci dělat nebude Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
a rovnou sfoukne i pár dalších věcí navíc OK OK
důvod se vždycky najde Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 19:49   Citovat  

MOTyLEK napsal:
beztak Hifil mlží, prostě chtěl ještě lepší motor než měl a jen tak pro nic za nic to přeci dělat nebude Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
a rovnou sfoukne i pár dalších věcí navíc OK OK
důvod se vždycky najde Se stydím

pořádnej výtlem Teď jsi mě odhalil... Vždykcy jsem chtěl vyzkoušet, co to udělá..

Nevzdávám to! Budu dělat, co budu moct, abych se co nejdřív zase svezl - moooc rád bych na HD..
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 21:07   Citovat  

Hifil napsal:
pořádnej výtlem Teď jsi mě odhalil... Vždykcy jsem chtěl vyzkoušet, co to udělá..

Nevzdávám to! Budu dělat, co budu moct, abych se co nejdřív zase svezl - moooc rád bych na HD..

to je chlap!!! je to dobrý
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 21:29   Citovat  

Hifil jde příkladem garážovým povalečům OK OK OK
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 21:32   Citovat  

Ty krásko, to je slušná katastrofa Bueee Ale ty to určitě poskládáš znovu a bude to paráda, těším se až to bude zase drandit a držím palce ať se daří kamaráde je to dobrý
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 22:49   Citovat  

Nechci vypadat jak hladovej sup ale kdybys mel nejaky dily z ty hlavy navic tak je koupim
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 23:10   Citovat  

Hmmm, rozhodne nepotesi Tak to koukám! , ale drzim palce nech sa vsetko zadari spravit co najskôr... je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 8:00   Citovat  

83427 napsal:
Nechci vypadat jak hladovej sup ale kdybys mel nejaky dily z ty hlavy navic tak je koupim

Snad na mě nebudeš nasupený, ale z tý hlavy toho moc nezbude - vahadla, vačky, vše poznamenané, a myslím, že co zbyde, nechá si Monty.. Až bude vyřešeno, budu na tebe kdyžtak myslet.. Hlavu budu mít asi od něj celou.
Zde jsme pro zajímavost včera přišli na to, jak je svět malý a zjistili jsme, že hlava, která leží u Montyho připravená na nějaký jeho budoucí projekt, je hlava z mojí první preludy, jež se k němu dostala oklikou.. Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 8:06   Citovat  

no právě. napadlomě , že budeš potřebovat hlavu a že jí asi dostaneš celou tudíž by byly nějaký díly dvakrát. Já vnitřek hlavy mam, v tom problém neni ale možná by se mi hodilo něco z vnějšku. Rozdělovač snad je stejnej tak ten potřebovat při troše štěstí nebudu, vtec solenoid tam je ale zbytek nemam. Nespěchá to, jen jsem chtěl zjisit možnosti. je ironie že budeš mít kus svý první preludy v tý poslední Mr. Green Jo a hodně štěstí s opravou Mrk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 10:07   Citovat  

Pár škrábanců na motoru... to je jak s prstem v nose... jooo naučit Jazze lítat salta, to je jiná kategorie ! pořádnej výtlem svatoušek Se stydím (zasvěcení pochopí)
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 10:30   Citovat  

No teda nic moc Tak to koukám! kdyz by jsi to rozprodaval zamlouvam si ten kompresor Se stydím ale verim ze to das dohromady OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 11:19   Citovat  

Majlou napsal:
No teda nic moc Tak to koukám! kdyz by jsi to rozprodaval zamlouvam si ten kompresor Se stydím ale verim ze to das dohromady OK

pořádnej výtlem Supi.... Kdybych to byl býval rozprodával, bude kompresor to jediné, co si nechám..

Bude se zachraňovat! Nesupte. HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hifil: Honda Prelude 5G Supercharged
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina