Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Honda Civic 1.8 VTi MB6
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 16:52   Citovat  

měl bych zájem koupit vozidlo Honda Civic 1.8 VTi, MB6.
Po dlouhém (opravdu dlouhém váhání) jsem se rozhodl pro tento kompromis mezi rodinou a sportovním vozem, který je zároveň vhodný i na dlouhé cesty (fakt najedu moc).
Pokud možno r.v. 1999-2001, manuální klima atd. Na barvě mi nezáleží, ale nejraději mám černou Úsměv či black pirate pearl (černofialová) Úsměv ... Najeté kilometry mě nezajímají, zajímá mě stav. Podmínka je prohlídka ve mnou zvoleném servisu.
O případné náklady spojené s dovozem vozu z větší dálky (ten servis je na Teplicku) jsem ochoten se rozumně poprat. Cena do 100 tis. +/-
Nebráním se vkusným úpravám.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 17:46   Citovat  

Isachs napsal:
měl bych zájem koupit vozidlo Honda Civic 1.8 VTi, MB6.
Po dlouhém (opravdu dlouhém váhání) jsem se rozhodl pro tento kompromis mezi rodinou a sportovním vozem, který je zároveň vhodný i na dlouhé cesty (fakt najedu moc).
Pokud možno r.v. 1999-2001, manuální klima atd. Na barvě mi nezáleží, ale nejraději mám černou Úsměv či black pirate pearl (černofialová) Úsměv ... Najeté kilometry mě nezajímají, zajímá mě stav. Podmínka je prohlídka ve mnou zvoleném servisu.
O případné náklady spojené s dovozem vozu z větší dálky (ten servis je na Teplicku) jsem ochoten se rozumně poprat. Cena do 100 tis. +/-
Nebráním se vkusným úpravám.

Dobrá volba je to dobrý
Když budeš mít k autu nějaké otázky,napiš sz. Co budu vědět odpovím. Myslím,že kompromis 1.8Vti není,je to spíš sportovní náčiní
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 17:56   Citovat  

Fish napsal:
Dobrá volba je to dobrý
Když budeš mít k autu nějaké otázky,napiš sz. Co budu vědět odpovím. Myslím,že kompromis 1.8Vti není,je to spíš sportovní náčiní

Díky Úsměv je to dobrý
Ono pro mě to kompromis je, potřebuju vozit i 4 lidi a předtím jsem měl Prelude, se kterou jsem byl superspokojený, ale zase místa vzadu byla krutě nouzová Úsměv Ale zároveň dost najedou. Chvilku mi přelétnul hlavou mrak v podobě nějakého TDi, ale to bych asi nepřežil Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 19:14   Citovat  

Nebráním se i rozumné nabídce na dovoz třeba z Němec
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 19:29   Citovat  

rekni alicantemu, on ti neco doveze ;)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 19:32   Citovat  

Lidi, nechce se mi zakládat novej topic o tomhle autě, když už tu jeden je, a omlouvám se za OT ve vlatním topicu, ale možná jsem sehnal, ale bez klimi, jak těžké a finančně náročné je klimu sehnat, klima je pro mě osobně nedůležitá, ale kdybych se za rok zase zbláznil a chtěl prodat, tak je to silné mínus...Úsměv jo a rozehřejvám s ní čelní okno v zimě Velmi šťastný Taky autu chybí jedna mlhovka, brzdy jsou na padrť (tak na dojetí domu) a kola házej i za normální jízdy Velmi šťastný maník za auto chce 100k Velmi šťastný takže buď dohoda nebo nic. Ale barva je přesně to co chci, jo a rok je 1997 Smutný přihodim foto, co mi maník poslal.
Jo a koukám, že nárazník má jinou barvu (je to víc patrné z jiných fotek)

4105420_1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
4105420_1.jpg, 128.71 kB
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 19:55   Citovat  

z osobni zkusenosti vim, ze klima je veeelkej problem. Nova stoji majlant, z jinych modelu neposkladas, jsou jiny prumery trubek apod. Jedine sehnat od nekoho, kdo ji dobrovolne vyhodil ven z auta. Ted to udelal Vendik, treba ji proda.

Brzdy se snad daj opravit vpohode. Hazeni kol, jestli to neni vazny, tak snad taky ok. Ale celkove nevim no.. bejt tebou spis koukam po seriovce. Mlhovky bejvaj prirostly, ze nejdou rozdelat a vymenit zarovky, muj pripad. :)) ale snad sehnat jdou, neco jsem videl uz.

No dle me zadna vyhra tohle koupit. ALe tezko soudit... na ty fotce vypada pekne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 20:03   Citovat  

Bitkar napsal:
z osobni zkusenosti vim, ze klima je veeelkej problem. Nova stoji majlant, z jinych modelu neposkladas, jsou jiny prumery trubek apod. Jedine sehnat od nekoho, kdo ji dobrovolne vyhodil ven z auta. Ted to udelal Vendik, treba ji proda.

Brzdy se snad daj opravit vpohode. Hazeni kol, jestli to neni vazny, tak snad taky ok. Ale celkove nevim no.. bejt tebou spis koukam po seriovce. Mlhovky bejvaj prirostly, ze nejdou rozdelat a vymenit zarovky, muj pripad. Úsměv) ale snad sehnat jdou, neco jsem videl uz.

No dle me zadna vyhra tohle koupit. ALe tezko soudit... na ty fotce vypada pekne.

Ona i na živo vypadá dobře, interiér taky neponičenej, jednou jsem ji viděl. Ale do tý doby, než člověk zvedne kapotu, kde na něj hned juknou zrezlý svody, orezlý šrouby a oprejskaný víko. Jediná výhoda je, že maník ani nevěděl, že má vtec a tak s ní jezdil lážo plážo. Motor fakt běží ok.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 20:32   Citovat  

Možná budu mít na prodej Aerodecka VTi r.v. 2000 i s klimou, ale zatím je to ve fázi domluvy protiúčtu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 21:16   Citovat  

Rom. napsal:
Možná budu mít na prodej Aerodecka VTi r.v. 2000 i s klimou, ale zatím je to ve fázi domluvy protiúčtu

Bohužel mám zájem jen o MB6 (tedy 5d a ne kombi). Aerodeck mi pohledově vůbec nepřijde ani trochu hezký auto.
Každopádně díky za nabídku.
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 21:59   Citovat  

Isachs napsal:
Ona i na živo vypadá dobře, interiér taky neponičenej, jednou jsem ji viděl. Ale do tý doby, než člověk zvedne kapotu, kde na něj hned juknou zrezlý svody, orezlý šrouby a oprejskaný víko. Jediná výhoda je, že maník ani nevěděl, že má vtec a tak s ní jezdil lážo plážo. Motor fakt běží ok.

Orezlý svody,šrouby a držáky v mot,prostoru jsou u Anglána běžnou věcí,toho se neboj...
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2010 , 22:19   Citovat  

Isachs napsal:

ty orezle svody mame asi vsichni ja sem ted nedavno taky koupil jedno MB6 VTi a kdyz otevru kapotu tak je to taky trochu horor ale jinak vsechno slape jak ma interier neponicen krasne zachovaly takze sem spokojeny moje VTi
kdybys to vedel driv ze chces VTi tak doktor ze zlina tu jednu prodaval pak tu byla jeste u nas v karvine jedna cervena a pak david z fora co bydli primo v nasem meste prodavali VTi jak zivi a ja tu svoji mam z opavy
   Návrat  
decek9 je teď offline  decek9
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 11:45   Citovat  

Čaute lidi... Mám civinu MB6 1.8 VTi a mám debilní nárazník, obyč z 1,4 Lsi tuším a chtěl bych ten origo VTi-ckej klidně bez mlhovek, mám stroboskopy s optikou. Prosím koukněte se mi a ozvěte se...Sem moc nechodím, tak prosím když tak mail h.sladecek@seznam.cz
Díky moc !!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Honda Civic 1.8 VTi MB6
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina