Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 183 z 333
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 20:03   Citovat  

Tak to máš fajn Úsměv)
Rodexol koupím a půjde se na věc, zalakuju to potom hammerite co tu mám, myslím, že černá vadit nebude, jelikož je to stejně schovaný pod těsněním a není nic vidět.

Tady jsem natočil zvuk skoro studenýho motoru. Slyšíte tam to klapání? V určitých otáčkách když přidávám plyn. Nejhlasitější je to asi kolem 13 sekundy videa. Je to normální? Přijde mi to jako dieslovej motor trochu a dělá to za studena. Jak se zahřeje motor je tichý.

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 20:19  Naposledy upravil Kendik dne 20.4.2014 , 20:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kynio napsal:
Tak to máš fajn Úsměv)
Rodexol koupím a půjde se na věc, zalakuju to potom hammerite co tu mám, myslím, že černá vadit nebude, jelikož je to stejně schovaný pod těsněním a není nic vidět.

Tady jsem natočil zvuk skoro studenýho motoru. Slyšíte tam to klapání? V určitých otáčkách když přidávám plyn. Nejhlasitější je to asi kolem 13 sekundy videa. Je to normální? Přijde mi to jako dieslovej motor trochu a dělá to za studena. Jak se zahřeje motor je tichý.

tudy odkaz

Dal bych na to radeji Alkyton, ale kdyz tam das pod to ten Rodexol tak na takovem neexponovanem miste by to nemelo vadit.

Jak se zahreje motor, tak uz to nedela?Jak rychle se Ti zahreje motor?Jak to poznas?Podle teplomeru?Pokud jsi to tocil dnes a rano bylo nejakych 10 stupnu alespon u nas, tak to by to nemelo tak cvakat.Ale prijde mi to jako nepromazany studeny motor.Tezko soudit.
Jaky pouzivas olej?Kdy byl meneny?Je ho tam dost?
Zkusim natocit zvuk sveho studeneho motoru a porovnam Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 20:23   Citovat  

Po zahřátí je to o dost tišší, spíš to neslyším vůbec. Nejdřív se dívám na teplotu vody a pak ještě pár km v klidu, pak až bude asi motor zahřátý. V každým případě je to potom tišší, tak i podle toho to poznám. Olej je tam valvoline 10W40 a byl měněn před měsícem i s filtrem. Oleje je dost.
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 21:00   Citovat  

Kynio, ten konektor ktery jsi vyfotil je OBD II je to diagnostická zásuvka. Konektor pro vyblikání ECU je pod plastovím krytem před spolujezdcovo nohama tz. Pod kastlíkem. Měl by mít modrou barvu. Ta rez dveří je neštěstí! Co to máš za rok výroby?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 21:03   Citovat  

Enzim, tebe naprosto chápu, dal jsi do toho strašně moc času a práce Smutný . Mazdu nekupuj je to ještě horší věř mi. Snad se ještě někdy tady na foru setkáme. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 21:03   Citovat  

Zítra mrknu pod kastlík Úsměv
Je to rok 2001 a zapsáno až na jaře 2002. Někdo asi blbě zacvakl těsnění, natekla voda a už to bylo Smutný je to zrada a bohužel/bohudík na místě, kde to není vidět. Takže si toho člověk nevšimne ani při impregnaci těsnění silikonem, jen já jakožto puntíčkář, co vidí vše co normální člověk nevidí Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 21:10   Citovat  

Napíšu to takhle, kdyby naši nekupovaly nové auto a já už před accoušem neměl dvě Honda asi bych si ho nekoupil. Protože je vidět že ty angláni udělaly Honda špatný jméno, tedy aspoň pro náš trh. Dnes bych šel už jen do US verzí. Nechci psát že je to špatné auto to ne! Já jsem max. Spokojen. Ale je to jen o tom že jsem to auto vlastně od začátku měl doma. A stojím si za tím že když Honda tak jen novou a nebo opravdu vymazlenou. Auto není Prasátko.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 21:14   Citovat  

Možná na tom trochu pravdy bude, ale historii auta těžko dohledáš. Servisní kniha je vedená do 180000 do roku 2007. Pak se s tím jezdilo už míň a nyní má 212000Km. Takže motorově pečováno bylo, když jsem teď viděl interiér, naprostá bomba, sedačky jak nové, plasty to stejný. Nikde nic poškozený. Karoserie trocha kosmetiky, ale s tím jsem počítal. Ovšem s rzí za těsněním počítat nejde a nikdy bych se na to nesoustředil při koupi auta. Tohle je sice škoda, ale koupi nelituju. Jizdní vlastnosti, utlumení interu atd atd je prostě super Úsměv ze civicu 1.4 obrovský skok kupředu..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2014 , 21:17   Citovat  

Tak to je jen dobře, však se ti accouš za snahu odmění je to dobrý
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 18:03   Citovat  

Kynio napsal:
Možná na tom trochu pravdy bude, ale historii auta těžko dohledáš. Servisní kniha je vedená do 180000 do roku 2007. Pak se s tím jezdilo už míň a nyní má 212000Km. Takže motorově pečováno bylo, když jsem teď viděl interiér, naprostá bomba, sedačky jak nové, plasty to stejný. Nikde nic poškozený. Karoserie trocha kosmetiky, ale s tím jsem počítal. Ovšem s rzí za těsněním počítat nejde a nikdy bych se na to nesoustředil při koupi auta. Tohle je sice škoda, ale koupi nelituju. Jizdní vlastnosti, utlumení interu atd atd je prostě super Úsměv ze civicu 1.4 obrovský skok kupředu..

Ahoj. Když jsem na začátku roku kupoval Accorda. Tak jsem zkoušel i toho tvýho. Ten Interiér je fakt pecka! A jízda paráda! Škoda těch kosmetických vad. A není problém s tím zadním blatníkem?
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 18:28   Citovat  

Kdyby někdo chtěl mlhovky tak bych jedny měl, včetně kompletní kabeláže, vypínače, relátka, svítidel.
A hlavně mám v hlavě a na fotkach komplet návod jak to vložit do Accordíka Úsměv
Je to práce na hodinku. OK
Informace mohu i poskytnout, kdyby někdo neměl zprovozněné mlhovky jako já (cca 1rok)
přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.4.2014 , 19:32   Citovat  

Pipál napsal:
Ahoj. Když jsem na začátku roku kupoval Accorda. Tak jsem zkoušel i toho tvýho. Ten Interiér je fakt pecka! A jízda paráda! Škoda těch kosmetických vad. A není problém s tím zadním blatníkem?

Jojo jen kosmetika, to se časem poladí. Zadní blatník/lem jak je promáčknutý, je i přetřený, takže nerezne. Chce to jen překitovat a stříknout do ztracena k té prohlubní v bočnici nad nádrží. Nebude to ani moc stát Úsměv majitel vyměnil v březnu olej, filtry, přední čepy všechny včetně řízení. Takže spokojenost..

BTW: teď jsem našel ten modrej konektor pro vyblikání chyb. Zkratoval jsem, otočil klíčkem a kontrolka pro motor zůstala svítit, nic nebliká, takže žádná chyba a vše je ok?
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 20:14   Citovat  

Dneska jsem chtěl trochu popíchnout kamaráda co si koupil "suprovou oktávici" za 35tisíc, s bezvadnou kastlí a s jen 200k kilometry. A peckovej motor 1.6MPi 74kW... ale proč sem píšu, chtěl jsem si do něj rejpnout a při hledání konkureční nabídky z řad vozů z Háčkem ve znaku jsem našel tohle:

http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/accord/14862872?goFrom=list
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 20:55   Citovat  

Zdravím všechny .... prodávám svoje alu kdyby jste někdo měl zájem Mrk
tudy odkaz
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 21:12   Citovat  

Tak jsem bez vozítka ...Ale Honda ve mě udělala dojem Honda
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 21:41   Citovat  

enzim napsal:
Tak jsem bez vozítka ...Ale Honda ve mě udělala dojem Honda

To jsi prodal tak rychle..?
Stejně si myslím, že stejně najdeš +/- stejný auto jako je Accord. Taky dojíždím čas od času 180 km do práce, leckteré auto vhodné na delší přesuny už jsem měl pod rukou, a stejně si vždycky nejvíc zábavy užiju v Accu. Chci auto řídit, a ne být jen trpěný pasažér sedící za volantem.
Přeji hodně v pohodě najetých km za volantem nového vozítka, a zdar v nové práci... OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:05   Citovat  

piskot napsal:
To jsi prodal tak rychle..?
Stejně si myslím, že stejně najdeš +/- stejný auto jako je Accord. Taky dojíždím čas od času 180 km do práce, leckteré auto vhodné na delší přesuny už jsem měl pod rukou, a stejně si vždycky nejvíc zábavy užiju v Accu. Chci auto řídit, a ne být jen trpěný pasažér sedící za volantem.
Přeji hodně v pohodě najetých km za volantem nového vozítka, a zdar v nové práci... OK

Celkem mi ho bo i líto popravdě,ale což..Máš pravdu,ale nedalo se nic dělat..

Nechcete někdo origo nosiče se zámkama?

Mám tu litrovku servo oleje 950ml,taky nemá někdo zájem?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:13   Citovat  

enzim napsal:
Celkem mi ho bo i líto popravdě,ale což..Máš pravdu,ale nedalo se nic dělat..

Nechcete někdo origo nosiče se zámkama?

Mám tu litrovku servo oleje 950ml,taky nemá někdo zájem?

Servo olej beru. Kolik chceš Kč?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:16   Citovat  

piskot napsal:
Servo olej beru. Kolik chceš Kč?

Řekni kolik dáš Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:24   Citovat  

enzim napsal:
Řekni kolik dáš Mrk

Tak to jsi mě dostal, fakt. Zkusím, 300,- Kč?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:30   Citovat  

piskot napsal:
Tak to jsi mě dostal, fakt. Zkusím, 300,- Kč?

Akční cena 1000,- i s nosičema Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:32   Citovat  

To enzim (že má asi zmáknutou situaci na trhu a poptávku po Accordech), a vlastně pro všechny :
Dlouho přemýšlím, že bych poslal svého Accorda příjemněji dožít zbytek jeho dní než jen postáváním u plotu a čekáním, kdy ho jeho páníček zase vezme projet. Technická je do 9/2015, najeto 174 tis. km. Jinak je to Accord, se všemi jeho radostmi a bolestmi, odpovídajícím stáří auta. Úsměv Mohu doložit výpisem z Hondy, co se s autem dělo (např. výměna tělesa škrtící klapky v 15 tisících km). Jo, rok výroby 99.
Znáte někoho v okolí s kladným vztahem k Hondě, kdo by za 35 tis. Kč plus EKO daň auto bral?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 22:35   Citovat  

enzim napsal:
Akční cena 1000,- i s nosičema Velmi šťastný

Nosiče nepotřebuji, kapalinu ano. Měnil jsem olej v motoru a zjistil, že mi servo olej mokvá kolem šroubu, co je na tom tělese, kde je ukryt mechanismus řízení. A v nádržce mám hladinu na spodní rysce. Tak chci jen dolít, před případným prodejem auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 23:01   Citovat  

To tu budu za chvili sam az ty svoje vsichni prodate Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 23:09   Citovat  

Kendik napsal:

Já sem budu chodit pořádMrk
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 5:38   Citovat  

enzim napsal:
Já sem budu chodit pořádMrk

Taky sem čumim každou chvilu a to jsem bez Acca 2 měsíce Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 7:07   Citovat  

Proč se toho tolik zbavujete? :-\ já jsem z něj maximálně nadšený ale mam ho teprve 10 dní. Úsměv

Jinak asi jsem tu psal ohledně skubani při rozjezdu. Mam nový poznatky. Dělá to po delší jízdě městem, tzn samy rozjezd a řazení. Častý používání Spojky. Nejsem schopný se rozjet plynule. Ať dam víc plynu nebo mít auto skube a skáče. Nejde ani rozjezd s prokluzem. Auto poskoci spadnou otáčky na litr a pak se auto pomaličku rozjíždí. Pak když auto stalo několik hodin a jel jsem asi 20km skoro s minimem řazení tak pak nebyl problém zahrabnout i na dvojku. Znamená to že se něco zahřeje a pak blbne rozjezd. Že by lamela Spojky? Nevím jak to přesně funguje. Ale jediné co jsem zjistil, že to dělá po častym řazení. Ecu jsem vyblikal a žádný problém. Tak čím by to mohlo být?
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 8:11   Citovat  

Kendik napsal:
Já si ho chci ještě pár let nechat neboj Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 8:29   Citovat  

Ok uz jsem trosku klidnejsi je to dobrý Úsměv přátele
Ja jsem take spokojeny.Nevidim duvod proc ho prodavat, kdyz jezdi a je vcelku bez problemu Úsměv Jedine co mi trosku vadi je spotreba.Ale myslim, ze na dvoulitr a na svuj vek ma to auto spotrebu dobrou.Vykon by mohk byt lepsi.Obyc Accu bych dal vykon co ma TypeR a TypeRu bych dal alespon 280, aby to trosku jelo. Úsměv Je to prece jen kus auta.
Ale chapu, ze kazdemu se meni priority a proste se musi udelat zmena a koupit jine.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 9:24   Citovat  

Kynio napsal:
Proč se toho tolik zbavujete? :-\ já jsem z něj maximálně nadšený ale mam ho teprve 10 dní. Úsměv

Jinak asi jsem tu psal ohledně skubani při rozjezdu. Mam nový poznatky. Dělá to po delší jízdě městem, tzn samy rozjezd a řazení. Častý používání Spojky. Nejsem schopný se rozjet plynule. Ať dam víc plynu nebo mít auto skube a skáče. Nejde ani rozjezd s prokluzem. Auto poskoci spadnou otáčky na litr a pak se auto pomaličku rozjíždí. Pak když auto stalo několik hodin a jel jsem asi 20km skoro s minimem řazení tak pak nebyl problém zahrabnout i na dvojku. Znamená to že se něco zahřeje a pak blbne rozjezd. Že by lamela Spojky? Nevím jak to přesně funguje. Ale jediné co jsem zjistil, že to dělá po častym řazení. Ecu jsem vyblikal a žádný problém. Tak čím by to mohlo být?
Muze to byt klidne i spojkou.Znalejsi poradi lepe a nebo nejlepe nejaky rozumny mechanik osobne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina