Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 176 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 20:06   Citovat  

Kendik napsal:
Ale taky to funguje Velmi šťastný A je to asi nejjednodussi reseni i pro toho nejvetsiho laika ktere zvladne snad kazdy Velmi šťastný Ne kazdy dokaze najit tu a tu pojistku. Úsměv

Vždycky jsem si myslel, že je jednodušší odejmout deklík, vyndat pojistku, zastrčit pojistku, nasadit deklík, než nahmatat páčku pro otevírání kapoty, odjistit kapotu, zvednout kapotu, zajistit ji klackem, najít baterku, povolit matku z mínus pólu baterky, chvíli se vztekat, že jsem ji povolil málo a oko nechce dolů, pak zase, že hodně, kruci, ten klíč na tu matku nejde pořádně nasadit, asi budu muset pro ořech, pak to všechno absolvovat v obráceném pořadí. A to ani nezmiňuji půlhodinové hledání správného klíče v šuplíku s nářadím v garáži... Velmi šťastný

To Skuby : Abych nezapomněl se zeptat, pojem "svítí ECU" známe, ale co ti vyblikává za závadu po výměně lambda sondy?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 20:33   Citovat  

mikos napsal:
Je to jen fotka z netu.

Ahaaaaa Velmi šťastný Bueee
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 20:43   Citovat  

piskot napsal:
Vždycky jsem si myslel, že je jednodušší odejmout deklík, vyndat pojistku, zastrčit pojistku, nasadit deklík, než nahmatat páčku pro otevírání kapoty, odjistit kapotu, zvednout kapotu, zajistit ji klackem, najít baterku, povolit matku z mínus pólu baterky, chvíli se vztekat, že jsem ji povolil málo a oko nechce dolů, pak zase, že hodně, kruci, ten klíč na tu matku nejde pořádně nasadit, asi budu muset pro ořech, pak to všechno absolvovat v obráceném pořadí. A to ani nezmiňuji půlhodinové hledání správného klíče v šuplíku s nářadím v garáži... Velmi šťastný

To Skuby : Abych nezapomněl se zeptat, pojem "svítí ECU" známe, ale co ti vyblikává za závadu po výměně lambda sondy?
je to dobrý Velmi šťastný Jeste jsi zapomnel, ze musis otevrit dvere od auta Velmi šťastný Pro nekoho je to jednodussi nez se nekam sklanet a krcit a neco hledat na co je spatne videt.Treba pro me ano.Ja mam odpojeny kabel od baterie za 5 vterin bez klice.Mam to naraficene tak, aby to pevne drzelo, ale kdyz potrebuji tak aby to slo sundat bez montovani.Ale to tak ma asi malokdo Velmi šťastný
Samozrejme mas pravdu, ze se to ma delat dle navodu, ale tak ci tak se odpojuje ECU od baterie Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 21:36   Citovat  

Kendik napsal:
je to dobrý Velmi šťastný Jeste jsi zapomnel, ze musis otevrit dvere od auta Velmi šťastný Pro nekoho je to jednodussi nez se nekam sklanet a krcit a neco hledat na co je spatne videt.Treba pro me ano.Ja mam odpojeny kabel od baterie za 5 vterin bez klice.Mam to naraficene tak, aby to pevne drzelo, ale kdyz potrebuji tak aby to slo sundat bez montovani.Ale to tak ma asi malokdo Velmi šťastný
Samozrejme mas pravdu, ze se to ma delat dle navodu, ale tak ci tak se odpojuje ECU od baterie Úsměv

Tak mi to nedalo, kouknul do Honda ESM na schéma zapojení ECU a musím čestně oznámit, že vyndat pojistku je to samé, jako odpojit baterii. Máslo se mi na hlavě pomalu rozpouští... Úsměv
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 22:06   Citovat  

Chumo napsal:
handsome

okrem toho ze tie 4 krouzky su novsie, preco si siel do koncernu?

No dôvodov bolo viacero. Accord bol perfektný, ale potreboval som väčšie auto, vzhľadom na to, že som sa zasnúbil a s budúcou manželkou plánujeme deti, tak som išiel do avanta. Tak isto som pre nutnosť denného dochádzania do práce a späť (cca 120km) plus raz mesačne cesta za otcom a späť (cca 800km) zvolil diesel namiesto benzínu a išiel som do 1.9tdi 96 kw. 7g tourer som vylúčil lebo sa mi nepáči a na 8g neboli peniaze. BMW som kvôli zadnému náhonu nechcel a xdrive nevyužijem, rovnako ako quatro pri audi, takže som chcel predokolku. VW a škodu nemusím, mercedesy tiež nie, tak ostalo audi a to A4B6, nakoniec som však skončil pri A6C5.

Prvotný prechod z 2.0 benzína na 1,9tdi bol pre mňa ako facka, vibrácie a zvuk na ktorý som nebol zvyknutý sa mi veru 2x nepáčil. Po čase som sa na*ral a vymenil silenbloky na motore a prevodovke a zrazu vibrácie tak typické pre diesel a tobôž pre 1.9tdi prestali. Nasledovalo nastavenie vymedzení jednotlivých dvier a dorazov dvier, pričom som odmontoval všetky tesnenia na dverách a aute a namočil ich do silikónu na cca jeden deň. Tesnenia sa krásne napili a vrátili sa do akoby pôvodného stavu a plnosti a neboli už také sploštené. Po namontovaní na auto to bol rozdiel ako čierne a biele, v aute bolo podstatne tichšie, znížil sa aerohluk pri rýchlostiach nad 100km/h a podstatne sa zmenil aj zvuk zatvárania dverí, "buch" viacmenej vystriedalo "žuch". Už sú tomu tri mesiace a tesnenia sú stále plné, nesplasli a v aute je ticho. Ďalší významný skok bolo dolivanie Vifu do paliva v pomere 25ml vifu na 20l paliva, prvých 500km sa to nejak extra neprejavovalo, no to, čo to spravilo s motorom potom bolo neuveriteľné. Podstatne ľahšie štarty pri teplote pod nulou, menšie vibrácie a veľmi veľmi tichší chod motora v oblasti medzi 1700-2300ot, kde zmizlo všetko dunenie, vibrácie a ostatné zvuky. Bonusom na záver bolo zníženie priemernej spotreby z 6.5l/100km na 5.8l/100km a to všetko pri dynamickom spôsobe jazdy v pomere mesto/mimomesto/diaľnica 40/20/40. Samozrejmosťou je dochladzovanie turba, vždy po jazde nechávam motor bežať na voľnobech 30-60 sekúnd, jednoducho pre istotu.

Viac už pre to auto spraviť nemôžem... Benzín z neho nespravím no, čo sa týka komfortu jazdy je to super, km hltá ako nič a na diaľnici je ako doma, na druhej strane mesto preň nie je práve ideálne, keďže je dlhšie a širšie ako accord, no má parkovacie senzory v predu aj v zadu, čo je veľké plus.

V porovnaní s accordom a to i napriek dieselovému motoru je vo vnútri auta tichšie, jazda je pohodlnejšia, auto pláva po ceste a nerovnosti hltá ako nič, pričom do karosérie sa prenášajú iba tlmené rázy od podvozku. Uvidím aké to bude na letných pneu, no na zimných 215/55R16 je auto ako loď, ktorá ako som spomínal pláva po ceste, takže treba zabudnúť na športovú jazdu po okreskách, tam nepatrí a accord by si ho podal ako nič. Od predných kolies netreba čakať skrz volant veľkú spätnú väzbu a auto je vďaka svoje váhe a uloženiu motora veľmi nedotáčavé, takže mu športová jazda vôbec nevonia. Uvidíme ako sa zmení komfort a feedback z cesty na letných pneu 235/45R17.

Na záver ešte toľko, že som auto kupoval z Holandska, lebo na slovensku som po mesiaci a prezretí cca 20 aut zistil, že tu nie je problém kúpiť 10 ročné auto s 150tisíc km, ktoré ma volant zodratý na kov, no je po prvom majiteľovi a nebúrané, teda až na gitovanú strechu, posunuté priečky v predu a zváraný kufor... V konečnom dôsledku som aj s dovozom a prihlásením kúpil auto, ktoré je v 10x lepšom stave ako haraburdy predávané u nás a dokonca ma vyšlo lacnejšie ako keby som ho kupoval priamo tu.

ps: po prejdení cca 5000 km sa moja budúca manželka však vyjadrila, že sa jej v accorde sedelo pohodlnejšie, pre mňa je to z pohľadu šoféra sedenie rovnaké, no je pravda, že audi má podstatne tuhšie sedáky, takže to môže byť v tom.
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 22:18   Citovat  

xBaryk napsal:
Tak zesak a woofer mam, koupim kabely a jak budu mit namyslene kam woofer dam dam echo.
Chci se jeste zeptat, v predu mam 15cm repro, chci tam dat 16,5, ale ta plastova ozvucniceje mala, repro tam dostanu tam ja jeden sroubek. Existuje z novejsich modelu 17cm ozvucnice nebo ci neco jineho jak bych to tam uchytil?

Ja som kúpil MDF podložky na 16,5cm repro a upravil ich tak aby sedeli na dvere, keďže accord nemá ten plech v oblasti repra plochý, plus som musel zväčšiť diery na repro, lebo nové repro mali väčšie koše ako pôvodné BOSE repro. Vyrezané, obrúsené, ošetrené, nastriekané, nasadené mdf krúžky a vytlmené. Ak je nasadený tapacír, tak nepoznať rozdiel, teda pokiaľ sa nezaplo rádio, vtedy tam ten rozdiel bol a to poriadny. je to dobrý
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 5:40   Citovat  

xBaryk... To akoze ty si si kupil origo zosilovac a woofer z accordu 6G a teraz to ides tam vyrezavat a prisposobovat a zapajat...? Oprav ma ak sa mylim... Tie veci sa nejako extra lacno nepredavaju...

Silny hardcore...

Zvlast ked si si mohol kupit za porovnatelnu cenu pouzitelny cinsky zosilovac a hocijaky cinsky stredobass...

Zase az taky honda citiaci nie som, aby som toto vedel pochopit...

Zvlast po negativnych odozvach, ktore na temu BOSE na tomto fore zazneli...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 7:55  Naposledy upravil Kendik dne 4.4.2014 , 8:05, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

piskot napsal:
Tak mi to nedalo, kouknul do Honda ESM na schéma zapojení ECU a musím čestně oznámit, že vyndat pojistku je to samé, jako odpojit baterii. Máslo se mi na hlavě pomalu rozpouští... Úsměv
je to dobrý přátele Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 8:04   Citovat  

handsome napsal:
No dôvodov bolo viacero.

ps: po prejdení cca 5000 km sa moja budúca manželka však vyjadrila, že sa jej v accorde sedelo pohodlnejšie, pre mňa je to z pohľadu šoféra sedenie rovnaké, no je pravda, že audi má podstatne tuhšie sedáky, takže to môže byť v tom.
Ty by jsi normalne mohl psat recenze.Prijemne a zajimave poctenicko Úsměv je to dobrý
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 8:13   Citovat  

piskot napsal:
Ehm, Kendiku, takovýhle "návod" na resetování ECU... Ble To je jako vyhodit hlavní jistič, a pak zjišťovat mačkáním vypínače, která žárovka v lustru nesvítí...
V Honda ESM je správný postup popsán, zhruba lze říct, že pro reset ECU je potřeba při vypnutém zapalování vyndat pojistku č. 7 (snad si to pamatuji dobře, když tak popis pojistek je na deklíku) v pojistkové havěti u spolujezdce. Vyndat pojistku stačí na cca. 10 vteřin, to, že se reset provedl (a možná i povedl:-)) indikuje "nahození" hodin na 01:00, alespoň u mého Acca. Po nastartování je třeba minutu počkat, aby se ECU srovnala s čidly různě v motoru. Reset je třeba dělat při zahřátém motoru.

když jsme u toho, všechny Acca mají hodiny??
já je tam od koupi auta ještě nenašel HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 8:20   Citovat  

RASTA napsal:
když jsme u toho, všechny Acca mají hodiny??
já je tam od koupi auta ještě nenašel HaHaaa
Nemaji.Ale v tom pripade nemohou indikovat to, ze je resetovana ECU HaHaaa joke Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 9:18   Citovat  

Kendik napsal:
Nemaji.Ale v tom pripade nemohou indikovat to, ze je resetovana ECU HaHaaa joke Velmi šťastný

Ale ony ty hodiny to fakt dělají. Párkrát jsem se zapomněl a pojistku dal zpátky za mnohem delší i kratší dobu, než je těch 10 vteřin. A hodiny dál vesele ukazovaly čas. Možná, že jejich nastavení do 01:00 ve spojitosti s reset ECU je moje čirá fabulace... Úsměv
Jo, a ještě jedna výhoda resetování ECU přes pojistku mě napadla. Když odpojím baterku, musím zase ladit předvolené stanice na rádiu. Je to obecná vlastnost nebo jen feature mého Pioneera?
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 9:30   Citovat  

Pamat na radiu je funkcna len ak ma stavu... Bez stavy sa vymazu aj onakvejsie znacky... Nie to este poineer...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 9:30   Citovat  

piskot napsal:
Ale ony ty hodiny to fakt dělají. Párkrát jsem se zapomněl a pojistku dal zpátky za mnohem delší i kratší dobu, než je těch 10 vteřin. A hodiny dál vesele ukazovaly čas. Možná, že jejich nastavení do 01:00 ve spojitosti s reset ECU je moje čirá fabulace... Úsměv
Jo, a ještě jedna výhoda resetování ECU přes pojistku mě napadla. Když odpojím baterku, musím zase ladit předvolené stanice na rádiu. Je to obecná vlastnost nebo jen feature mého Pioneera?

i u céra byla pojistka ECU přidružená k hodinám je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 9:47   Citovat  

piskot napsal:
To byla sranda Velmi šťastný Kdyz odpojim baterku, musim znovu nastavovat hodiny i radio Úsměv Pojistku ECU jsem jeste nikdy neodpojoval, takze nevim.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 13:55   Citovat  

Zdravíčko, tak sem tu zase a potřeboval bych trošku poradit. Včera se mi protočila ručička na budíku otáčkoměru a buď je trvale spadlá, nebo ukazuje nesmysl. Taže asi přerušenýho nic nebude, spíš jen nějak povolená na hřídelce ... nebo nevím. V tomhle jsem zelený slecho Smutný
A dál jsem si všiml, že pokaždé nejde otevřít kufr ( mám liftbeka ¨2002) . Jako by byl kufooor zamčený ale auto je při tom odemklé normálně. Nestačilo by někde něco promazat?

A co s tím otáčkoměrem? To asi jinak než vyndat celou kapličku nepůjde co? Teda přiznávám že acco mám krátce a vůbec netuším jak se do toho leze a kudy tam.

Zdravím,
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 15:18   Citovat  

OPR napsal:
Zdravíčko, tak sem tu zase a potřeboval bych trošku poradit. Včera se mi protočila ručička na budíku otáčkoměru a buď je trvale spadlá, nebo ukazuje nesmysl. Taže asi přerušenýho nic nebude, spíš jen nějak povolená na hřídelce ... nebo nevím. V tomhle jsem zelený slecho Smutný
A dál jsem si všiml, že pokaždé nejde otevřít kufr ( mám liftbeka ¨2002) . Jako by byl kufooor zamčený ale auto je při tom odemklé normálně. Nestačilo by někde něco promazat?

A co s tím otáčkoměrem? To asi jinak než vyndat celou kapličku nepůjde co? Teda přiznávám že acco mám krátce a vůbec netuším jak se do toho leze a kudy tam.

Zdravím,

Čau ,co se tyče budíků tak nevim teda v cem konkretne muze byt problém ,nikdy se mi to nestalo ,ale aspon ti zkusim popsat stručně postup jak a co ,abys je vyndal ,musis sundat celej plastovej rámeček (co je kolem budíků a klímy a rádia) nejdriv vydloubeš opatrně vsechny vypínače a s klasickým šroubovákem odšroubuješ 4 šroubky ,tři sou hned nad budikama a jeden je schovanej pod ovladačem naklánění světel (ten prostřední "vypínač" vlevo jak sou ty 3)

Budíky drží na dvou šroubech z vrchu a pak se vyndají odspodu abys vyhnul ty plíšky ktery to vpodstate tlací dovnitr, sou tam 3 konektory a pak uz muzes cely budiky rozdelat až uplne do mrtě Velmi šťastný ja jsem si takhle slozil budiky z tajpára ,tak snad ti to pomuže je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 20:27   Citovat  

ecu hlásila chybu EGRu..něco se jí asi nelíbilo a já si jí ani nedivím HaHaaa
vyčistil sem egr + port (část sání od egru)
ecu se zatim neozývá a ustálil se volnoběh OK

to na fotce jsou sra wc ky, které to celé zanesly a defakto ucpaly to snad ne

03042014706.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
03042014706.jpg, 753.24 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 20:47   Citovat  

RASTA napsal:

Hmmm, slušnej bordel. Taky si nám to mohl natočit, aby jsme věděli jak na to OK Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:00   Citovat  

RASTA napsal:

Tak to koukám! to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:01   Citovat  

enzim napsal:
Hmmm, slušnej bordel. Taky si nám to mohl natočit, aby jsme věděli jak na to OK Úsměv
Pridavam se.Take by me to zajimalo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:07   Citovat  

enzim napsal:

to mě nenapadlo.. Úsměv ale crxman sem házel video - jak na to - nebo tak nějak se ten topic jmenuje

stačí odpojit pár konektorů a držáčků, sundat lištu, egr a odšroubovat 5 šroubů, co drží port egru
odklopíš a zespodu jsou takový cestičky a ty stačí vyčistit + otvory v manifoldu
použil sem na to šroubovák, tenký ostrý předmět a kartáček na čištění zbraní Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:39   Citovat  

RASTA napsal:
to mě nenapadlo.. Úsměv ale crxman sem házel video - jak na to - nebo tak nějak se ten topic jmenuje

stačí odpojit pár konektorů a držáčků, sundat lištu, egr a odšroubovat 5 šroubů, co drží port egru
odklopíš a zespodu jsou takový cestičky a ty stačí vyčistit + otvory v manifoldu
použil sem na to šroubovák, tenký ostrý předmět a kartáček na čištění zbraní Velmi šťastný

To je chyba, mohli jsme tu zrealizovat nějaký videonávody na většinu montáží, třeba bych si troufnul i na rozvody je to dobrý HaHaaa

Mimochodem, rozměr subáče na platu kufru neznáte?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:42   Citovat  

enzim napsal:
To je chyba, mohli jsme tu zrealizovat nějaký videonávody na většinu montáží, třeba bych si troufnul i na rozvody je to dobrý HaHaaa

Mimochodem, rozměr subáče na platu kufru neznáte?

rozvody jsou v pohodě Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 21:47   Citovat  

RASTA napsal:
rozvody jsou v pohodě Velmi šťastný

Tak kdy můžu přijet ? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 22:10   Citovat  

enzim napsal:
Tak kdy můžu přijet ? HaHaaa

pořádnej výtlem
neříkám, že bych si to nedal, ale neni to práce na hodinu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 22:21   Citovat  

RASTA napsal:
pořádnej výtlem
neříkám, že bych si to nedal, ale neni to práce na hodinu

Rozumim pifko pifko pifko
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2014 , 23:10   Citovat  

Taky by jsem na to měl asi kouknout Úsměv Jak se to může projevovat? Úsměv Teď mě toho čeká víc sakra praskla mi hadice u klimy a musim se zbavít jednoho reznoucího místa na dveřích Úsměv
   Návrat  
Skuby je teď offline  Skuby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 0:02   Citovat  

piskot: zatim jsem to nevyblikaval, nemel jsem na to bohuzel nervy, ale po vymene lambdy mi zacli kolisat otacky a dokonce mi to i zdechlo, tak jsem tam dal zase puvodni a od te doby to jede jeste hur.. Budu to muset vyblikat, ale zatim jsem to nikdy nedelal a to je to ma 5 honda, nikdy jsem to zatim nepotreboval..
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 8:15   Citovat  

Davcar napsal:
Čau ,co se tyče budíků tak nevim teda v cem konkretne muze byt problém ,nikdy se mi to nestalo ,ale aspon ti zkusim popsat stručně postup jak a co ,abys je vyndal ,musis sundat celej plastovej rámeček (co je kolem budíků a klímy a rádia) nejdriv vydloubeš opatrně vsechny vypínače a s klasickým šroubovákem odšroubuješ 4 šroubky ,tři sou hned nad budikama a jeden je schovanej pod ovladačem naklánění světel (ten prostřední "vypínač" vlevo jak sou ty 3)

Budíky drží na dvou šroubech z vrchu a pak se vyndají odspodu abys vyhnul ty plíšky ktery to vpodstate tlací dovnitr, sou tam 3 konektory a pak uz muzes cely budiky rozdelat až uplne do mrtě Velmi šťastný ja jsem si takhle slozil budiky z tajpára ,tak snad ti to pomuže je to dobrý

Dekuji Ti mockrat, mrknu na to snad to nebude tak slozity. Jen si nedokazu uplne dobre predstavit jakym zpusobem je ta raficka naraficena na tom hentym otocnem cosi. Respektive jestli to nemohlo nejak vyskocit, uvolnit se a pak se vesele protacet a ukazovat nesmysly. Protoze kdyz nastartuju tak se ani raficka ani nehne nebo sebou jen tak lehce skubne. Pak kdyz jedu a motor nekde vytocim trosku vic a podradim tak raficka zareaguje prave no to podrazeni a protoci se mi na druhou stranu ..... od nuli k tem cervenym a do bilejch spatky na "doraz".
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina