Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 174 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.3.2014 , 17:45   Citovat  

enzim napsal:
Pracoval a flákal se Úsměv).
Ze ses tu ani neukazal.Chybel jsi nam Úsměv Co auticko?Ja dnes nahodil konecne letni Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2014 , 20:42   Citovat  

Kendik napsal:
Ze ses tu ani neukazal.Chybel jsi nam Úsměv Co auticko?Ja dnes nahodil konecne letni Úsměv

Já náhodil 17tky o víkendu Úsměv. Ale co se týče řízení mi příjdou pohodlnější 15tky teda. Řízení je celkem tuhý, ve vyjetých kolejích to celkem plave, no takový nekomfortní.
Má někdo podobný problém?

Autíčko jinak celkem fajn, ještě sem se teda nedostal na ty rozvody. Shánim nějakýho šikulu, kdo bude dobrej a kamarádsky levnej Velmi šťastný. Ale servo olej, nemá zas tak hroznej únik. Po tom co to kleslo na min, to už neklesá. Asi tam bude nějaká vzlínavost, jen u exp. nádržky.
Co se týče laku, dnes jsem chtěl brousit. Ale když jsem viděl tý práce, tak jsem to vzdal Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2014 , 22:47   Citovat  

enzim napsal:
Já náhodil 17tky o víkendu Úsměv. Ale co se týče řízení mi příjdou pohodlnější 15tky teda. Řízení je celkem tuhý, ve vyjetých kolejích to celkem plave, no takový nekomfortní.
Má někdo podobný problém?

Autíčko jinak celkem fajn, ještě sem se teda nedostal na ty rozvody. Shánim nějakýho šikulu, kdo bude dobrej a kamarádsky levnej Velmi šťastný. Ale servo olej, nemá zas tak hroznej únik. Po tom co to kleslo na min, to už neklesá. Asi tam bude nějaká vzlínavost, jen u exp. nádržky.
Co se týče laku, dnes jsem chtěl brousit. Ale když jsem viděl tý práce, tak jsem to vzdal Velmi šťastný

Ano, mel jsem to podobne na svem predeslem aute na ktere jsem dal misto 15 17ky a hned to bylo tvrdsi, zvysila se spotreba a v kolejich jsem lital sem tam, ale stalo to za to ten vzhled Úsměv Komfort musel ustoupit Velmi šťastný
Ono staci sundat zimni a dat letni a hned je to tuzsi a vjeti do diry dela vetsi rany.

Jaky lak jsi chtel brousit?Lestit?
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2014 , 23:51   Citovat  

Tak se taky ozvu Velmi šťastný
Auto jezdí krásně Úsměv
Zatím jsem přezul na letní 15tky origo H+ Úsměv
Jak se ale oteplilo tak mi začalo vzat nejspíše uložení levého tlumiče Úsměv při pohybu auta to tak strašně vrže Velmi šťastný
Jinak jsem si našel náhradu za můj katík Úsměv http://www.ebay.com/itm/1998-2002-Accord-High-Perfornace-Flow-Racing-Stainless-Steel-Catalytic-Converter-/370991772011?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AAccord&hash=item5660d5316b&vxp=mtr
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 12:31   Citovat  

Ahoj

Věděl by alespoň někdo a dokázal dát typ kam s autem mohu zajet a fundovaně by na to někdo hodil očko? Nebo pokud máte někdo šikovného známého na Hondy ..... budu vděčný za posunutí kontaktu.

O.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 12:44   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj

Věděl by alespoň někdo a dokázal dát typ kam s autem mohu zajet a fundovaně by na to někdo hodil očko? Nebo pokud máte někdo šikovného známého na Hondy ..... budu vděčný za posunutí kontaktu.

O.

Alda - kontakt najdeš v článcích mezi partnery.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 12:54   Citovat  

........ Hellborn : Děkuji
   Návrat  
enzim je teď offline  enzim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 19:40   Citovat  

Kendik napsal:
Ano, mel jsem to podobne na svem predeslem aute na ktere jsem dal misto 15 17ky a hned to bylo tvrdsi, zvysila se spotreba a v kolejich jsem lital sem tam, ale stalo to za to ten vzhled Úsměv Komfort musel ustoupit Velmi šťastný
Ono staci sundat zimni a dat letni a hned je to tuzsi a vjeti do diry dela vetsi rany.

Jaky lak jsi chtel brousit?Lestit?

Nn, ten můj lak už se nedá pokazit, tak sem chtěl ty vyžraný mapy zbrousit a zarovnat tmelem. Pak plničem a stříknout barvou. Na léto si naplánuju garáž s kompresorem a zkusim to dát trochu do caju. Jestli to teda klapne vůbec.

Zvýšená spotřeba? Na 15 sem jezdil za 8,5- 9.. budu rád,kdyz budu na 10 Úsměv).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 19:43   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj

O.
No zalezi na tom jaky je to kraj Úsměv
   Návrat  
xBaryk je teď offline  xBaryk
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 20:47   Citovat  

V Bose audio systému máte 7 repráků že? a máte tam 1 woofer nebo dva basový repráky, protože zesilovač má výstupy na dva woofery co jsem našel v manuálu, a jestli jsem to správně pochopil..?
Dík!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 22:30   Citovat  

xBaryk napsal:
V Bose audio systému máte 7 repráků že? a máte tam 1 woofer nebo dva basový repráky, protože zesilovač má výstupy na dva woofery co jsem našel v manuálu, a jestli jsem to správně pochopil..?
Dík!
Ano 6 repro + 1 SW.Pokud ma zesilovac opravdu vystup na dva SW, tak je to velmi zajimava zprava! Tak to koukám!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 0:44   Citovat  

Díky za info OK ten woofer je jaká watáž prosím? (zesák by měl mít 100W)
Jinak zesák zde: pokud se nemýlím, tak tam jsou výstupy dva.

zesák.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zesák.JPG, 111.04 kB
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 7:19   Citovat  

Kedy sa uz konecne vykaslete na to BOSE...

Nehra to skoro nic... Hocijaky cinsky shit za 20€ zahra ovela viac muziky...

A okrem ineho na 2x100w sa mi ta krabicka zda prilis mala, 2x100w treba aj uchladit a nepredpokladam, ze ta plechova krabicka na to moze stacit... Vidim to tak na 20w maximalne, ale hrat nahlas som to pocul a aj tych 20w sa mi zda pritiahnutych za vlasy...

Neviem od coho to zavisi, ale to slavne BOSE (zastarale uz pri montazi v 99 roku) ma vacsinou 5 repro... Niekto tam ma este dve vysky na zadnom plate ale nedopatral som sa co to je za vybavu... To umiestnenie vysok na zadnom plate povazujem od firmy Bose ako vysmech celej teorie sirenia zvuku... HaHaaa

Uz som to nie raz napisal a aj som bol za to nie raz ukamenovany...

Ale moj nazor sa nezmenil, kto ma chut na dobru hudbu, mal by zacat tym, ze to BOSE aj s kablami z auta vymontuje... papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 7:45   Citovat  

Kendik napsal:
No zalezi na tom jaky je to kraj Úsměv

Na předchozí str. se ptal taky (bez odpovědi) a tam lokalitu uvedl. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 7:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Na předchozí str. se ptal taky (bez odpovědi) a tam lokalitu uvedl. Velmi šťastný
Omlouvam se, toho jsem si nevsiml Úsměv Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 8:20   Citovat  

Chumo>
Jako vtip beru Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 8:28   Citovat  

xBaryk

Mohol by si dat este nejake argumenty, ked ti je tak smiesne? Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 8:38   Citovat  

Jasně, audio systém Bose je hodně dobrej audio systém, v té době kdy jsi mohl mít 33-10tku úžasný, je jasný, že v dnešní době si audio uděláš lepší, ale pro je mě bezpředmětný dávat 10-30 za audio, když to moje hraje parádně(repráky možná swapnu, seženu-li za dobrou cenu hezký kousky. Mám coupé 98 6x repro (2výšky, předek, zadní plato) hraje na to, že nemá zesilovač hodně, hodně slušně, čistě a silně.
Když vezmu v potaz, že nemá zesák a obyčejný 15w repro (někde mi říkal kdosi, že ty starý repráky ač maj 15w umí hrát víc) každopádně vzhledem k tomu jak to hraje, tomu nemůžu nic namítat.(možná je to ale také ozvučněním vozu)
Audio je to měřitelný s premium sound systémem 2.4 types 03 (kámoš tam měl ale dělaný repráky, alpiny, předek 45w rms, minulým majitelem)

Mám tam ale teda pincka avh x2500bt, nicméně mám možnost mít woofer a zesák za kačku (zesák už mám)
takže to chci zkusit vyřešit, a zbytečně to toho nevřážet, když to hraje fakt dobře a může hrát ještě líp..
Tak chci zkusit připojit rádio woofer aux-zesilovač-woofer. Jen sem nevěděl jak s těma výstupama a jak to s ním opravdu je, protože na schématu má dvě napájení, dva výstupy..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 9:10   Citovat  

A si si isty, ze v americkom coupecku su tie iste papierove vlhnuce, trikrat zatecene reproduktory, tie tenucke kablicky atd, pochybne uchytenie reprakov na plechu, hrkajuce plato, drnciace tapacire?

Ano mozno ta veta ze to bolo zastarale uz vtedy nebola namieste, ale od dobreho zvuku to ma teda daleko... Sound system v oktavii I laurin and clement hra podla mna teda lepsie, aj ked ani to nie je bohvieco...

A v tom ma nepresvedcis...

Ak nie si narocny posluchac, tak si z toho mozno uneseny...

Ale mam to hodne vyskusane a zapajanie toho subwooferu nikomu, ziadne zlepsenie neprinieslo... Staci si precitat len diskusie na tomto fore... Ziadne "hura" silne nadsenia sa nekonaju... Iba take zhodnotenia, ze :

" no ten subwofer uz funguje, trosku to tie basy vylepsilo, lupe to pri zapinani, hlasitost je slaba, ale tak trochu to hadam pomohlo, ale keby som zbastlil 4 odrusovace a pridal nejake kondaky a kupil nove radio tak by to bolo asi super..."

Takze si ma nepresvedcil... Ani moje bastlenie pred xxx rokmi ma nepresvedcilo a skusenosti inych ma len utvrdili, ze zapajanie toho subwooferu je kontraproduktivne...

Stale si myslim, ze to bose nie je ziadny zvukovy orgazmus...

Skus si vytlmit predne dvere profesionalne to osad lacnejsimi reprakmi daj ku tomu lacny dvojkanal zosilovac z chiny a potom uznas co je to hudba... svatoušek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 10:42  Naposledy upravil Kendik dne 2.4.2014 , 11:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

enzim napsal:
Nn, ten můj lak už se nedá pokazit, tak sem chtěl ty vyžraný mapy zbrousit a zarovnat tmelem. Pak plničem a stříknout barvou. Na léto si naplánuju garáž s kompresorem a zkusim to dát trochu do caju. Jestli to teda klapne vůbec.

Zvýšená spotřeba? Na 15 sem jezdil za 8,5- 9.. budu rád,kdyz budu na 10 Úsměv).
Aha mas tam ty mapy jakoby zvedly bezbarvy lak?Jak nedavno nekdo daval?Myslim ze zrovna Piskot to byl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 10:57  Naposledy upravil Kendik dne 2.4.2014 , 11:37, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

K tomu Bose:Nerikam, ze to hraje nejak super, kvalitni zvuk vypada trochu jinak, ale na to moje domaci-autove žvýkání mi to staci a nemam v planu do toho investovat ani cas ani penize.
Neni to pro me nijak zasadni Úsměv

Samozrejme, ze dneska je ozvuceni nekde jinde, ale verim ze v te dobe to nebylo pozadu.Je take logicke, ze vsechno starne a i ta papirova repra nemuzou uz hrat tak jako nova pred 15 lety. Úsměv
Jak to hraje v coupecku to opravdu nevim.Neslysel jsem.
Kazdopadne me zajima, jak mas udelane ozvuceni Chumo?Pro inspiraci Úsměv Myslim tim jake repro vpredu jake repro vzadu, jake krouzky atd.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 11:04   Citovat  

Kendik napsal:
Aha mas tam i takove mapy jakoby zvedly bezbarvy lak?Jak nedavno nekdo daval?Myslim ze zrovna Piskot to byl.

Jo, to jsem byl já... OK
Co jsem se ptal, tak se takhle projevuje nedodržení postupu "malování" na auto. Že ten lak nebyl dostatečně vytvrzen (nebo naopak...?) a ta "slída" se s ním nespojila. Ale odpověď na otázku, proč se to projevilo až po 15 letech nebyla, jen pokrčení ramen. Vypadá to hnusně, ale dá se s tím žít... Úsměv Jedině kdyby auto mělo tendenci napodobit hada při svlékání, šoupnut to do barvírny...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 11:07   Citovat  

piskot napsal:
Jo, to jsem byl já... OK
Co jsem se ptal, tak se takhle projevuje nedodržení postupu "malování" na auto. Že ten lak nebyl dostatečně vytvrzen (nebo naopak...?) a ta "slída" se s ním nespojila. Ale odpověď na otázku, proč se to projevilo až po 15 letech nebyla, jen pokrčení ramen. Vypadá to hnusně, ale dá se s tím žít... Úsměv Jedině kdyby auto mělo tendenci napodobit hada při svlékání, šoupnut to do barvírny...
Teda, ja mam ale pamet Velmi šťastný Takze jsi s tim nakonec nic nedelal?Nechal jsi to tak jak to je?
Presne tak, kdyby se to loupalo bylo by to horsi, protoze bez laku se tam barva neudrzi Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 11:50   Citovat  

Kendik napsal:
Teda, ja mam ale pamet Velmi šťastný Takze jsi s tim nakonec nic nedelal?Nechal jsi to tak jak to je?
Presne tak, kdyby se to loupalo bylo by to horsi, protoze bez laku se tam barva neudrzi Smutný

Co...? Vytvrzená barva půjde dolů...? Doprkýnka... Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 12:01   Citovat  

piskot napsal:
Co...? Vytvrzená barva půjde dolů...? Doprkýnka... Smutný
Zatim tam lak mas tak je to ok a myslim, ze se jen tak nesloupne.Mozne je, ze je barva za tu dobu tak vytvrzena, ze by tam zustala i po sloupnuti laku.
Metaliza i perlet se musi vzdy prelakovat bezbarvym lakem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 12:44   Citovat  

Kendik napsal:
Zatim tam lak mas tak je to ok a myslim, ze se jen tak nesloupne.Mozne je, ze je barva za tu dobu tak vytvrzena, ze by tam zustala i po sloupnuti laku.
Metaliza i perlet se musi vzdy prelakovat bezbarvym lakem.

Bylo mi řečeno, že ten perleŤový či metalový, ehm, metalický, efekt, dělá právě ta vrchní vrstva, co se mi loupe. Tomu tvrzení nasvědčuje, že Sicilian Red Pearl bez toho svrchního laku už Sicilian Red Pearl rozhodně není... Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 15:03   Citovat  

Vzhladom na to, ze hudbu pocuvam prednostne doma na hifi, mam v accorde paradoxne to BOSE a frflem ako to zle hra... Jazdim na accorde malo, takze sa to da prezit... Kto nie je narocny posluchac, tak mu to staci...

Pred x rokmi, ked som na to mal cas a chut, tak som robil pre to BOSE maximum... Vysledok minimum.... Vykaslal som sa na to, lebo to nemalo efekt v porovnani so stravenym casom na to aby ten subwofer hral...

Preto Vas iba chcem odradit od takehoto bastlenia, lebo to nikdy nebude doladene tak, aby to malo zmysel riesit a stracat s tym cas. Zosik radiom nevybudite, ked som pouzil predzosilovac, woofer sice zacal hucat(pekne basy vyzeraju inak), ale bolo by vytlmit cele zadne plato a na to som nemal chut... Jednoduchsie bolo na woofer zabudnut.. O problemoch s lupanim pri prepinani radia ani nehovorim...

S autohifi mam skusenosti z inych aut... A su take ako som uz pisal...

Ak to niekto robi, lebo nema co ine na praci, nech sa paci... Ja len upozornujem, ze to ma efekt skor zhorsenia zvuku tych zvysnych reproduktorov......
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 15:19   Citovat  

piskot napsal:
Bylo mi řečeno, že ten perleŤový či metalový, ehm, metalický, efekt, dělá právě ta vrchní vrstva, co se mi loupe. Tomu tvrzení nasvědčuje, že Sicilian Red Pearl bez toho svrchního laku už Sicilian Red Pearl rozhodně není... Ble

Tak zde bych si dovolil nesouhlasit. Vrchní bezbarvý lak slouží jako ochrana. Co se týče perleťi a metalického laku tak v metalickém laku jsou drobné částečky např. hliníku (jinak měď, bronz apod.), které právě vytvářejí požadovaný efekt. Perleťový lak pak obsahuje částečky slídy. Nejsem lakýrník, ale kdysi jsem měl poměrně zvídavé dotazy na jednoho šikovného lakýru, když jsem potřeboval udělat celolak v perleti.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 17:41   Citovat  

Díky Vám za příspěvky k tomu Bose, já taky ale nikoho nepřesvědčuji, jen sem si říkal, že bych to zkusil když moje práce práce nestojí nic a zařízení mám za hubičku..
Jen by mě zajímalo to zapojení co jsem se ještě nedozvěděl.. z toho zesíku jsou výstupy na dva woofry nebo tedy jen jeden? viz. obrázek
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 17:50   Citovat  

Pravdupovediac presne si to uz nepamatam a som daleko od auta, aby som to isiel pozriet...

Ja som v podstate zapajal Woofer za radiom, takze som vzadu schemu ani nepotreboval...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina