Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 99 z 486
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 19:41   Citovat  

Tuto gumu/pasku ste vyrezavali, alebo ?
S cim ste vystriekavali dutiny ?

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 22:27   Citovat  

Chris napsal:
Tuto gumu/pasku ste vyrezavali, alebo ?
S cim ste vystriekavali dutiny ?

Tu nie, to je tesnenie dveri. Paska ktoru som uvadzal (nie je viditelna, pretoze je nastriekana farbou karoserie a miesto kde ju hladat je vyznacene na obrazku) je vlastne prekrytie spodneho lemu dveri. Vokajsi plech dveri je zahnuty dovnútra - od spodu dveri asi vo vyske 1 cm - a prekryva vnutorny plech dveri. Vznikne tym taky mini schod, ktory je prave prekryty paskou. Az potom su cele dvere striekane, takze pasku nevidiet. Rukou to mozes nahmatat ako pruzny pasik. Prave pod nim sa zacina tvorit ta hrdza...

Na striekanie dutin je vela prípravkov, napr: tudy odkaz tudy odkaz
dalsie su od Soudal, Wurth, Presto, Mobihel...

20140325_072257_477.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20140325_072257_477.jpg, 1.55 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 22:41   Citovat  

Dutch napsal:
díky moc pane přátele Jinak ta domněnka je v čem, že si to myslíš a nebo že si je zkoušel (např. v ruce) a zdálo se ti to, diesel je tvrdší? Velmi šťastný

Myslím si, že na diesel jsou tvrdší. A hlavně mají jiná objednací čísla... Úsměv
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 23:00   Citovat  

varuj napsal:
Tu nie, to je tesnenie dveri. Paska ktoru som uvadzal (nie je viditelna, pretoze je nastriekana farbou karoserie a miesto kde ju hladat je vyznacene na obrazku) je vlastne prekrytie spodneho lemu dveri. Vokajsi plech dveri je zahnuty dovnútra - od spodu dveri asi vo vyske 1 cm - a prekryva vnutorny plech dveri. Vznikne tym taky mini schod, ktory je prave prekryty paskou. Az potom su cele dvere striekane, takze pasku nevidiet. Rukou to mozes nahmatat ako pruzny pasik. Prave pod nim sa zacina tvorit ta hrdza...

Napsal to pěkně, obrázek si dovolím vložit o něco lepší přátele

20140325_072257_477+.jpg

20140325_072257_477+.jpg, 1.43 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2014 , 21:49   Citovat  

SaKaL napsal:
Napsal to pěkně, obrázek si dovolím vložit o něco lepší přátele

je to dobrý přátele
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 31.3.2014 , 19:58   Citovat  

pani, potreboval by som radu.
mam CL7 a chcel by som tam namontovat bluetooth sadu na telefonavanie. mal som moznost to vidiet u kamarata v aute a celkom sa mi to pacilo.
Viem ze mal znacku Parrot. Mate nejake odporucania, rady co by som mal kupit? Pripadne ako to je s instalaciou?
Myslim ze lavy do toho nie som, ale toto som este neriesil a rad sa necham poucit a poradit si :)
Rozmyslal som ze pripadne ak sa da kupit aj nieco pouzivane ci by to nebol dobry napad, alebo blbost?
Dakujem za kazdy nazor.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 17:41   Citovat  

Dnes jsem objednal na Accordika "botičky" Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MFS 225/45 R 17 91 V. Je to tam.
Máte někdo s tímto obutím (na Accordovi)zkušenost a i v tomto rozměru?

Ještě jsem přemýšlel i nad "Continental ContiSportContact 5" a nakonec jsem (subjektivně) zvolil tu první značku.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 20:42  Naposledy upravil Doktor dne 1.4.2014 , 20:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marek BB napsal:
pani, potreboval by som radu.
mam CL7 a chcel by som tam namontovat bluetooth sadu na telefonavanie. mal som moznost to vidiet u kamarata v aute a celkom sa mi to pacilo.
Viem ze mal znacku Parrot. Mate nejake odporucania, rady co by som mal kupit? Pripadne ako to je s instalaciou?
Myslim ze lavy do toho nie som, ale toto som este neriesil a rad sa necham poucit a poradit si Úsměv
Rozmyslal som ze pripadne ak sa da kupit aj nieco pouzivane ci by to nebol dobry napad, alebo blbost?
Dakujem za kazdy nazor.

EASY
1. Parrota si kup jakyho chces
2. k tomu spravnou SOT redukci s kabelem na tento model auta a Parrota (asi 300-350Kč) tzn. toto se zapíchne zezadu na origos zabudovane radio a do toho pak Parrot
3. Montaz mi trvala si 1-1,5 hodiny, vymontuje se uprostřed od saltrpaky kryty kastlik atd a když si trochu odřeš ruku, podaří se Ti ten kabel zastrčit zezadu do rádia Velmi šťastný foto tý montáže sem tu bud dával nebo to vygoogli a neboj se toho Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 20:51   Citovat  

Doktor napsal:
EASY
1. Parrota si kup jakyho chces
2. k tomu redukci s kabelem na tento model auta a Parrota (asi 300-350Kč) tzn. toto se zapíchne zezadu na origos zabudovane radio a do toho pak Parrot
3. Montaz mi trvala si 1-1,5 hodiny, vymontuje se uprostřed od saltrpaky kryty kastlik atd a když si trochu odřeš ruku, podaří se Ti ten kabel zastrčit zezadu do rádia Velmi šťastný foto tý montáže sem tu bud dával nebo to vygoogli a neboj se toho Úsměv

Ja uz len dodam, postup ako sa dostanes odzadu k autoradiu najdes tu: tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 20:58   Citovat  

varuj napsal:
Ja uz len dodam, postup ako sa dostanes odzadu k autoradiu najdes tu: tudy odkaz

Úsměv pekne, ja to mel nekde i v PDF ze sem si to vytisk ale uz to nemuzu najit Smutný ale radio sem nevyndaval,mam maly ruce,takze trochu sem si je odrel a cvaknul sem to tam Úsměv
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.4.2014 , 22:28   Citovat  

dakujem chalani
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 17:31   Citovat  

Varuj: dikes OK

btw. tie spodne silentbloky nema EuroR silenjsie ?
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 21:23   Citovat  

Ja jazdim dve sezony na Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 a super, tiche, dobre drzia, vyborne na vode a brzdia tiez paradne. Za mna spokojnost, som ich teraz predal a kupil si zase nove, takze tato sezona na cerstvych. Mrk

Trebor napsal:
Dnes jsem objednal na Accordika "botičky" Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MFS 225/45 R 17 91 V. Je to tam.

Ještě jsem přemýšlel i nad "Continental ContiSportContact 5" a nakonec jsem (subjektivně) zvolil tu první značku.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 14:31   Citovat  

Trebor napsal:

Jsou příliš měkké a mají slabé bočnice.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2014 , 19:49   Citovat  

ad "Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MFS 225/45 R 17 91 V" - tak uvidíme, už jsou doma a v sobotu jdou na auto.
Já si myslím, že budou Good ...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 8:25   Citovat  

Nejazdi niekto Bridgestony? Buducu sezonu prezuvam a co som tie gumy videl, tak maju hodne tvrdu bocnicu = lepsie jazdne vlastnosti. Momentalne jazdim matador hectorra 2 a obcas mam pocit ze to nedrzi ani za sucha ( 90stupnove zakruty po meste )
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.4.2014 , 20:12   Citovat  

scream napsal:
Nejazdi niekto Bridgestony? Buducu sezonu prezuvam a co som tie gumy videl, tak maju hodne tvrdu bocnicu = lepsie jazdne vlastnosti. Momentalne jazdim matador hectorra 2 a obcas mam pocit ze to nedrzi ani za sucha ( 90stupnove zakruty po meste )

Jaky typ Bridgestonu? V jakem rozmeru? Se zesilenou bocnici nebo bez ni? Na jaky druh jezdeni?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2014 , 20:39   Citovat  

scream napsal:

mam na obou bridgestone ecopie a jsem velmi spokojen, na suchu i velmi na vode, prijdou mi spetku tvrdsi, ale jsem happy... jediny za co bych je vymenil tak micheliny, kdysi davno sem je mel a byly jeste tizsi a pohodlnejsi, ale buhvi jak je to dneska Úsměv
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 9:07   Citovat  

Ahoj,
před 14 dny jsem si zakoupil nové pružiny Eibach Pro-Kit pro svého Accorda, jenže před pár dny mi bylo oznámeno, že se stanu otcem, takže jsem nucen pružiny prodat - peníze teď potečou jiným směrem Úsměv Nejdříve je tedy chci nabídnout Vám, než je umístím na nějakou inzerci. Já je koupil za 5300,- Kč, Vám je nabídnu za 4300,- Kč. Pokud má někdo zájem, tak mi pošlete SZ a domluvíme se.
Jedná se o pružiny E10-40-008-03-22, které jsou pro Accorda 7G (sedan) od r.v.2003 s motorizací 2.2 i-CTDi, 2.4, 2.4 i 16V, 2.4 Vtec, 2.4 Vtec E.

Ještě podotýkám, že pružiny nebyly montované na auto viz foto, fakturu pro případnou reklamaci mám také.

Dle slov výrobce:

Sportovní podvozkové pružiny Pro-Kit
Jednoznačně nejprodávanější produkt firmy Eibach. První volba fanoušků motorsportu na celém světě. Osvědčené pružiny Eibach Pro-Kit jsou ideálním řešením pro Váš sériový vůz. Vylepšují ovládání vozu a minimalizují nadměrnou vzdálenost mezi koly a blatníky a zajišťují tak sportovní vzhled. Pružiny Eibach Pro-Kit snižují těžiště Vašeho vozu až o 40mm a omezují naklánění vozu při rozjezdu, brzdění a při průjezdu zatáček. V kombinaci s vhodnými koly a pneumatikami jsou zárukou úspěchu pro optimální výkon. Pružiny Eibach Pro-Kit byly inženýry a testovacími jezdci konstruovány tak, aby díky progresívní charakteristice pérování poskytovaly kombinaci sportovního vzhledu a jízdního výkonu bez omezení bezpečnosti a jízdního komfortu. Pružiny Pro-Kit jsou dodávány rovněž jako kompletní podvozkové sady společně s tlumiči pérování Bilstein (viz nabídka firmy Bilstein).

E1.JPG

E1.JPG, 2.58 MB

E2.JPG

E2.JPG, 2.39 MB
   Návrat  
-mira- je teď offline  -mira-
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 19:17   Citovat  

Zdravím všechny,
mám accorda r.v. 2004, 2,0i 114kw. Nechal jsem si vyměnit spojku v neznačkovém servisu a vyskytl se neočekávaný problém. Přestal ukazovat tachometr a nenačítají se kilometry. K tomu se rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo nevíte čím by to mohlo být? Odkud se snímá rychlost?
Díky za pomoc
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 19:24   Citovat  

-mira- napsal:
Zdravím všechny,
mám accorda r.v. 2004, 2,0i 114kw. Nechal jsem si vyměnit spojku v neznačkovém servisu a vyskytl se neočekávaný problém. Přestal ukazovat tachometr a nenačítají se kilometry. K tomu se rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo nevíte čím by to mohlo být? Odkud se snímá rychlost?
Díky za pomoc

Úsměv nejspíš ti zapomněli zapojit, nebo dostatečně nezacvakli konektor k snímači otáček (náhonu tachometru) v převodovce
a i tuhle "poruchu" signalizuje chybová diagnostika auta
   Návrat  
-mira- je teď offline  -mira-
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 20:43   Citovat  

to si mylsel taky, ale zkoušel ho znova odpojit a připojit, ale nepomohlo to. Mám obavu, že při manipulaci snímač nějak poškodily. Říkal jsem siještě pojistka, ale toje blbost. Takže tady se rychlost snímá z převodovky? Myslel jsem že to jde od kol z ABS. Netušíš kolik stojí ten snímač?
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 20:17   Citovat  

PROSÍM nemáte někdo manuál na Accorda, ten co je v úvodním příspěvku tedy na tsx jsem si stáhl, ale bud jsem slepej nebo wokurka ale nemůžu tam najít nic o podvozku tedy o ramenech konkrétně spodních předních, kvůli zobrazení jak se má nalisovat ten velký siláč PUK, děkuji přátele
   Návrat  
floris je teď offline  floris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 20:26   Citovat  

Dutch: v manuálu to opravdu není dobře nakreslené,ale na americkém accord fóru jsem našel tenhle návod a tam je to krásně vidět

Lower Control Arm Bushings.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Lower Control Arm Bushings.pdf
 Velikost:  1.94 MB
 Staženo:  408 krát

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2014 , 20:36   Citovat  

floris napsal:
Dutch: v manuálu to opravdu není dobře nakreslené,ale na americkém accord fóru jsem našel tenhle návod a tam je to krásně vidět

Paradny navod je to dobrý
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 5:23   Citovat  

Nevite někdo kde bych koupil levej zadni plastovej podběh na CL7? nemůžu to nikde najít to mi hlava nebere
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 8:12   Citovat  

floris napsal:
díky moc krásnej návod... přátele
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 10:21   Citovat  

-toyo- napsal:
Nevite někdo kde bych koupil levej zadni plastovej podběh na CL7? nemůžu to nikde najít to mi hlava nebere

tudy odkaz Úsměv
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 14:29   Citovat  

Bully napsal:
1/ Premium Sound System se nedaval do vsech Executive, naopak ho najdes i v jinych stupnich vybavy.
2/ Tourer s PSS ma subwoofer v kufru, ale jde v podstate o basovy reproduktor zabudovany v ozvucnici. Sedan s PSS ma oproti verzim bez PSS navic 2x repro v zadnim platu.

Sedan s PSS ma vzadu pod zadnym oknom 2x basové reproduktory.
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 15:56   Citovat  

turkpet - ej diky chlape je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: