Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"Nepodařená" reklama
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 16:37   Citovat  

Ámen
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 16:42   Citovat  

Jej to je blbá reklama. HaHaaa
   Návrat  

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 18:04   Citovat  

Ondras napsal:
Reklama není na "ty Golfy", ale konkrétně na Golf GTI. Nezaujatě si prohlédněme technické parametry: 2.0T, 147kW, 280Nm, 1328kg, Vmax 235km/h, 0-100 za 7.2s. Supersport to není, ale že nejede se taky říct nedá. Že ten výkon umí Honda bez turba je samozřejmě pěkné (hřeje nás u srdce a na ústech vykouzlí sarkastický úsměšek), ale ve finále jde stejně o to jak auto jede a ne proč tak jede. Zkušený řidič s tímto Golfem zajede Nordschleife za 8:53, tedy o 10s pomaleji než tvoje Integra (řízená rovněž zkušeným řidičem) a to je, jak víš, doslova na dostřel. Sice zde zase budu označen za milovníka koncernu, což je hodně daleko od pravdy, ale chci jen poukázat, že paušální odsudek čehokoli není správný. Takže oči otevřít, milí Hondaři.

Vim ze, to byl GTi. Kdyby ten civic byl vti nebo boosted (coz je v americe velmi popularni a vetsinou jedna z prvnich uprav) tak by se ten golf trochu nechytal, nechci tady pozdvihovat zase hondy, jen chci naznacit, ze smetli neco, co je v nekterych smerech TREBA lepsi nez ten GTi...Nic vic. To je jakoby subaru udelalo reklamu na imprezu, kde na vytuneny evo spadne bedna.
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 18:17   Citovat  

infinity napsal:
...To je jakoby subaru udelalo reklamu na imprezu, kde na vytuneny evo spadne bedna.

Velmi šťastný Marketingové oddělení Subaru na to jde jinak. Ale proč ne, srovnávací reklama je povolená (můžete jásat jako to japka natřela germánům).

Apropos, diskutovaná reklama na GTI srovnávací není, neb nikde není řečeno, že je GTI lepší než Honda Civic 5.g coupé. Sdělení je jasné - GTI je lepší než oplastovaná imitace. Kdyby se fotky té zelené hrůzy objevily samostatně, tak věřím (či doufám), že by i místní osazenstvo toto dílo odsoudilo jako bad-rice, tuzing apod Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 18:43   Citovat  

Neni to coupe, ale hatch - to ale neni podstatne, kazdopadne je to RICE Úsměv
Primo srovnavaci to neni, ale jelikoz z hatche udelaji srot a daji na to golfa GTI tak je to spis zesmesnujici...kazdopadne je mi jasne, ze myslenka neni urazit hondu jako znacku, ale primo ten zelenej RICE CAR Úsměv
Mrk
jinak jsi tu nacnul demokracii, nechci to tady rozebirat, jen ti reknu svuj nazor. Uplna demokracie neni a nikdy nebude. Pokud si to chces vyzkouset, zajdi na bazaly, vlez k banikovcum do kotle a az da sparta gol, tak se hlasite raduj a tleskej a rikej treba ze nefandis sparte, jen ze se ti libil ten gol. Myslis, ze se okolni "demo.spoluobcane" zachovaji demokraticky a tolerantne?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 19:42   Citovat  

infinity napsal:
jinak jsi tu nacnul demokracii, nechci to tady rozebirat, jen ti reknu svuj nazor. Uplna demokracie neni a nikdy nebude. Pokud si to chces vyzkouset, zajdi na bazaly, vlez k banikovcum do kotle a az da sparta gol, tak se hlasite raduj a tleskej a rikej treba ze nefandis sparte, jen ze se ti libil ten gol. Myslis, ze se okolni "demo.spoluobcane" zachovaji demokraticky a tolerantne?

Počkej, ale já o demokracii nehovořil. Demokracie je doslova vláda lidu (demos kratein). Spíše ti jde o možnost vyjádření názoru, či svobody slova. Tebou navrhovaný způsob sebevraždy je sice kreativní, ale děkuji nechci. Vím kdy držet hubu. Pokud však míníš, že to, co zde píšu bych spoludiskutujícím neřekl do očí, tak se mýlíš. Např. na TF jsem měl pár odborných rozepří s lidmi z Ostravského okolí. Taky jsem byl nařčen, že do očí bych jim to neřekl. Jaký byl jejich údiv, když jsem se zjevil na Hlučínském srazíku a s dotyčnými chtěl v debatě pokračovat. Nějak se jim už nechtělo a byli podivně zamlklí.
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 19:45   Citovat  

infinity napsal:
Neni to coupe, ale hatch - to ale neni podstatne, kazdopadne je to RICE Úsměv
Primo srovnavaci to neni, ale jelikoz z hatche udelaji srot a daji na to golfa GTI tak je to spis zesmesnujici...kazdopadne je mi jasne, ze myslenka neni urazit hondu jako znacku, ale primo ten zelenej RICE CAR Úsměv
Mrk

Počkej, ale ten kluk má docela pravdu. S tím, cos načnul o demokracii - máme na H-C stránkách předstírat, že Golf GTi s 200 PS je pomalejší než třeba D15B s 90 PS nebo jak? Že je GTi rychlé auto je bez debat a být příznivec nějaký značky neznamená bejt mimo relalitu a zaslepenej.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 19:56   Citovat  

alicante, jestli umis poznat specifikaci motoru, aniz bys ho videl tak ti asi postavim sochu. pořádnej výtlem
Klidne to muze byt 1.3 ale klidne i upravena nebo boostla b16ka. Ja patrim mezi ty, co hondou nejsou zaslepeni. Ale jelikoz nevim co je pod kapotou civica (narozdil od tebe) tak nemuzu proste rict, ze golf je o tolik lepsi, ze si civic zaslouzi jit do srotu...
Ondrasi, trochu jsi nepochytil na co jsem narazel... s demokracii jsem narazil na "Já jsem jen vyjádřil názor, to se u Hondařů nesmí?". Pokud se nepletu tak do pojmu demokracie patri i svoboda projevu, kterou svym vyrokem trochu zpochybnujes na H-C. Jinak netrpim spatnou komunikaci v realu Mrk
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 21:06   Citovat  

Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 21:11   Citovat  

infinity napsal:
Ondrasi, trochu jsi nepochytil na co jsem narazel... s demokracii jsem narazil na "Já jsem jen vyjádřil názor, to se u Hondařů nesmí?". Pokud se nepletu tak do pojmu demokracie patri i svoboda projevu, kterou svym vyrokem trochu zpochybnujes na H-C. Jinak netrpim spatnou komunikaci v realu Mrk

Právě, že mi došlo na co jsi narážel. Taky jsem to v reakci na tvůj post napsal. Podívej se...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 21:22   Citovat  

Ondras napsal:
Právě, že mi došlo na co jsi narážel. Taky jsem to v reakci na tvůj post napsal. Podívej se...

Mas pravdu, promin. Nikdo se tady nebavil o tom, ze bys to v realu nekomu nerekl nebo tak, jen rikam...ale to je jedno, radsi jako prvnim ukoncim tuto diskuzi, pac podle me toto nikam nevede. Jestli budes chtit navazat, klidne ale privatne...tato diskuze slouzi k necemu jinemu nez k dohadum Úsměv OK peace
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 21:41   Citovat  

infinity napsal:
...Nikdo se tady nebavil o tom, ze bys to v realu nekomu nerekl nebo tak...

Tak to jsem si špatně vyložil tvou průpovídku o Baníku. Můj vadný překlad byl: "tady toho nakecáš, ale v reále bys mlčel (jako bys v Baníkovském kotli neprovolával slávu Spartě)". Tako sorry, že jsem to pochopil špatně :| .
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 22:02   Citovat  

to je presne nemeckej styl, to mi pripomina kdyz śem ted v lete delal v rajchu na brigade, davali tam jejich autosalon a tam byla anketa jak sou "japonci" spolehlivy, samozrejme ze skoro vubec, tak tam byla ftipna scenka jak poslali japoskyho kluka s 500 eurama pro kafe, cekali 5 hodin a on se nevratil (japonska nespolehlivost) a pak mel asi prijit smich no, sem se akorat smal tomu jak sou omezeni
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 22:12   Citovat  

infinity napsal:
alicante, jestli umis poznat specifikaci motoru, aniz bys ho videl tak ti asi postavim sochu. pořádnej výtlem
Klidne to muze byt 1.3 ale klidne i upravena nebo boostla b16ka. Ja patrim mezi ty, co hondou nejsou zaslepeni. Ale jelikoz nevim co je pod kapotou civica (narozdil od tebe) tak nemuzu proste rict, ze golf je o tolik lepsi, ze si civic zaslouzi jit do srotu...

Jasně, tu B15 motorizaci jsem si vycucal z prstu, uznávám. Já sochu nechci. Jen jsem tím myslel, že podle mě není důležité které auto v které motorizaci by koho naklepalo na sprintu o pár směšných desetinek. Ta reklama je moderní auto vs. starší auto v tuzingu, tak jsem to myslel a asi i ty (vím, žes psal, že ten cíva může být v některých směrech lepší než nejmodernější golf gti a přesto ho smetli a v tom máš pravdu). Mě spíš popudilo to s tou demokracií, ale třeba jsem si to jen vyložil po svém. Už to taky neřešim.
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 23:40   Citovat  

HonDan napsal:
to je presne nemeckej styl, to mi pripomina kdyz śem ted v lete delal v rajchu na brigade, davali tam jejich autosalon a tam byla anketa jak sou "japonci" spolehlivy, samozrejme ze skoro vubec, tak tam byla ftipna scenka jak poslali japoskyho kluka s 500 eurama pro kafe, cekali 5 hodin a on se nevratil (japonska nespolehlivost) a pak mel asi prijit smich no, sem se akorat smal tomu jak sou omezeni

no to je hnus KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2007 , 23:53   Citovat  

hondan to by se snad dalo i zalovat Úsměv)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 0:09   Citovat  

HonDan napsal:

Jaký to byl, prosím tě, přesně pořad? Šlo skutečně o prezentaci některého z uznávaných žebříčků, nebo spíše o bulvárně zábavný pořad / spot stylu Top Gear? Kloním se k druhé variantě. Formát a styl TG je velmi úspěšný (miluju ten suchý anglický humor), takže jej více či méně úspěšně kopírují další TV motorostické magazíny.

Když si člověk vezme v potaz dost precizně zapracovávané žebříčky Auto Bild Qualitätsreport, tak na prvních pěti místech jsou letos Japonci (Mazda, Toyota, Honda, Suzuki, Nissan) a první německá značka je sedmá (Audi). A to je Auto Bild považován za hodně nadržující domácí produkci...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 0:16   Citovat  

ty voe Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 12:44   Citovat  

Blur napsal:
no to je hnus KO

no to koukam, jedu si to takle vcera po plzni za namestim smerem na roudnou s mym civou a koukam hezoucka cervena preludka 5g a v ni pohledna slecna Lucy , rikam mavnu na ni, sme jedna rodina Mrk a dneska koukam na diskuzi a tady ta sama pohledna slesna, garaz cervena preludka, misto plzen, nebyla jsi to nahodou ty Blur Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 12:55   Citovat  

Ondras napsal:
Jaký to byl, prosím tě, přesně pořad? Šlo skutečně o prezentaci některého z uznávaných žebříčků, nebo spíše o bulvárně zábavný pořad / spot stylu Top Gear? Kloním se k druhé variantě. Formát a styl TG je velmi úspěšný (miluju ten suchý anglický humor), takže jej více či méně úspěšně kopírují další TV motorostické magazíny.

Když si člověk vezme v potaz dost precizně zapracovávané žebříčky Auto Bild Qualitätsreport, tak na prvních pěti místech jsou letos Japonci (Mazda, Toyota, Honda, Suzuki, Nissan) a první německá značka je sedmá (Audi). A to je Auto Bild považován za hodně nadržující domácí produkci...

byl to nejaky zapomenuty kanal dmax, (obcas tam byli ale i zajimavy veci) a tam byl nakej jejich autosalon, zadna vaha, testovali polo cross vs. ctyrkolka pořádnej výtlem , alfa brera vs. horkovzdusny balon pres alpy pořádnej výtlem a podobne trapne veci a pak se tam zeptali asi tri lidi co na jap. auta, to je vse, a prave ze ja jsem tyhle zebricky videl uz pred tim na HC bez pomlcky a prave o to vic mi to prislo smesne jak sou furt nemci zamindrakovani proti japonskym autum a pritom jsou jejich majitele s nimi nejspokojenejsi. Honda The Power of Dreams OK
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:06   Citovat  

Hodne vtipny! haha typicky Tuzing kary ... co na to rict vic Úsměv - nekteri proste maji citeni "trochu jinde"

BTW byl sem pred par dny ve Svycarsku ... hadejte co tam pouzivaji autoskoly za auto? .... VW GOLF GTI pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem timto toto auto pro me totalne ztratilo statut "sportaku" :twisted: a dostalo nalepku "wokurka for newbies"
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:15   Citovat  

gti v autoskole?? keeeecas! tywe, tak to je mazec, gticko s brzdou a spojkou na strane spolujezdce :)
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:22   Citovat  

no a v plzni maj zase civiva 8g jako autoškolu:-)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:26   Citovat  

LK7R napsal:
Hodne vtipny! haha typicky Tuzing kary ... co na to rict vic Úsměv - nekteri proste maji citeni "trochu jinde"

BTW byl sem pred par dny ve Svycarsku ... hadejte co tam pouzivaji autoskoly za auto? .... VW GOLF GTI pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem timto toto auto pro me totalne ztratilo statut "sportaku" :twisted: a dostalo nalepku "wokurka for newbies"

ja byl v nemecku a tam byl bmw X3 autoskola a audi A4 cabrio tez autoskola a to sem taky docela cumel, jinak dvoje pedaly vsechno, jo a marfi v plzni ho maj, 1,4 benos autoskola goorner, akorat kdyz sem tam koncil tak ho koupili Tak to valím bulvy docela smula Bueee
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:40   Citovat  

Ondras napsal:
Odkdy jsou Spojené Státy našimi západními sousedy? Osobně se mi všechny ty reklamy líbí, ač příznivcem koncernu nejsem. Trošku se divím zapšklosti a smyslu pro humor pozbytí ve zdejší ctěné Hondí společnosti, ale můj údiv je stále menší. Zvykám si Mrk

Kdo mohl vědět že jde o vtip...a moje logika říká pokud vidím reklamu na něměcký vůz, tak to natočili Němčouři..opět tedy musím sklopit oči nad mojí nevědomostí a nad tvojí neuvěřitelnou chytrostí muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:45   Citovat  

Marfi napsal:
no a v plzni maj zase civiva 8g jako autoškolu:-)

Jo, to máme, je to samozřejmě 1,4. Ale že bych si kvůli tomu dokupoval nějaký kondiční jízdy, to fakt ne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:51   Citovat  

LK7R napsal:

Jenže ve Švýcarsku má golf gti i žena v domácnosti, která vozí děti 4 km od baráku do školky a pak jede max do centra nakupovat. Nikdy v životě v tom autě nemá šanci zařadit vyšší kvalt než 4. Tak to prostě je, oni ti to i ti švýcaři přiznají "proč bych si kupoval 1,6 , když můžu mít stejné velké auto v gti?", je v tom prostě kus snobství. Golf gti u mě nikdy neměl statut sporťáku, je to hot hatch, ale to je třeba např. civic vti 6G taky, tak co.
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 13:54   Citovat  

Každopádně ta reklama je huustá :hura: ..a já jsem si jen přála novou khůlnu.. muhehe
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 16:08   Citovat  

Je pravda ze ve Svycarech je to "trochu jine" ohledne aut ... ale tech Golf GTi sem tam videl jako autoskola asi 8 Úsměv pokazdy sem mel takovej usklebek na tvari Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2007 , 16:43   Citovat  

Absolutně dementní reklama, to fakt mohli natočit jen Amíci, možná ani ty němce by tohle nenapadlo. Reklamu jsem studoval rok na škole, a tohle je typický, prostě neumí udělat pěknou reklamu která osloví bez toho aby tam rozmlátili auto cizí značky, a jakoby jí ponižovali, a prostě jo GOLF number one, prostě špička! Nechápu, to Honda se reklamy teprve učí, ale jak všichni víte jsou to reklamy vtipný a pěkně udělaný! A právě že na auta jsou nej reklamy, ale tohle je fakt propadák, jasný někomu to přijde vtipný, ale není! To se prostě nedělá používat cizí výrobek pro srovnání! nebo dokonce pro ponížení! FUJ
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"Nepodařená" reklama
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina