Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Subaru wrc a wrx sti 2008
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 16:40   Citovat  

sopta: No teda já se snad Tak to valím bulvy .. a to je tvá práce nebo tak něco testovat auta+jejich focení atd.. Úsměv Něco takového bych taky chtěl někdy dělat..
   Návrat  

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 22:20   Citovat  

rooney napsal:
sopta: No teda já se snad Tak to valím bulvy .. a to je tvá práce nebo tak něco testovat auta+jejich focení atd.. Úsměv Něco takového bych taky chtěl někdy dělat..

Nene, moje práce to není, ale je to práce mojí Rity, která dělá motoristickou novinářku Mrk Na tuhle akci jsem ale jel s ní Úsměv
Jinak tuhle práci získat není až zas takovej problém, musíš dost vědět o autech a umět psát...druhá věc ale je bejt novinářem kvalitním a uznávaným. Asi by ses hodně divil, co to je za lidi, co hltáš jejich články ve všech možnejch časopisech... Bohužel se dá říct, že na ty kvalitní by ti stačily hodně s rezervou prsty na rukou Smutný Až se mi kolikrát otvírá kudla v kapse, když čtu články některejch novinářů, si kolikrát říkám, jestli s tím autem vůbec jeli, když píšou takový bludy Tak to koukám! V tomhle směru je absolutně nejhorší Svět Motorů a Ohníček - oboje asi tak stejná kvalitová kategorie Velmi šťastný KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 22:46   Citovat  

sopta napsal:
Nene, moje práce to není, ale je to práce mojí Rity, která dělá motoristickou novinářku Mrk Na tuhle akci jsem ale jel s ní Úsměv
Jinak tuhle práci získat není až zas takovej problém, musíš dost vědět o autech a umět psát...druhá věc ale je bejt novinářem kvalitním a uznávaným. Asi by ses hodně divil, co to je za lidi, co hltáš jejich články ve všech možnejch časopisech... Bohužel se dá říct, že na ty kvalitní by ti stačily hodně s rezervou prsty na rukou Smutný Až se mi kolikrát otvírá kudla v kapse, když čtu články některejch novinářů, si kolikrát říkám, jestli s tím autem vůbec jeli, když píšou takový bludy Tak to koukám! V tomhle směru je absolutně nejhorší Svět Motorů a Ohníček - oboje asi tak stejná kvalitová kategorie Velmi šťastný KO

A proto nic nečtu nic si nezkoušim a jezdim jen ve VTI nebo GLX protože s obouma autama je hrozná prča Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 23:04   Citovat  

N14ka v STicku je muj sen. Hezky stribrna, s tema Momo (tusim) ve stribrny.... Sousedi by vedeli :mravenec: co mam za draka... Jojo, holt asi az pristi rok pořádnej výtlem
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 6:15   Citovat  

sopta napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný soptí copak to , ale vem si když takovýhle lidi zabřednou do technickejch věcí -když čtu že po montáži otevřenýho sání ( myslí vypratelnej filtr ne sání bez filtru) je nutný nechat seřídit palivový čerpadlo, to mám sto chutí takovýho chytráka vzít a strčit mu palici do nádrže k čerpadlu a za stálý masáže :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): botou na něj řvát něco ve smyslu :"tak mi ukaž ty "renault " co tady chceš seřizovat".Nejhorší je že to kopírujou mezi sebou takže je to pak všude a vysvětluj nějakýmu jantarovi ,že to je .......
(mladej švára tuní šáde , takže jsem se poučil jak na to pořádnej výtlem )
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 7:29   Citovat  

monty napsal:
Velmi šťastný :
(mladej švára tuní šáde , takže jsem se poučil jak na to pořádnej výtlem )

S hlavou v nádrži? Tak to koukám! pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 7:35   Citovat  

Hellborn napsal:
S hlavou v nádrži? Tak to koukám! pořádnej výtlem
no málem jsem mu ji tam nacpal jak mě tím nesmyslem vytočil Velmi šťastný Se stydím pořádnej výtlem
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 8:45   Citovat  

Monty - pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 11:01   Citovat  

To Monty: pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Hele ale ve finále to je fakt smutný Smutný Čím mám víc životních zkušeností, tím míň se mi chce čemukoliv věřit, u aut dokud si něco nevyzkouším, tak tomu nevěřím, u techniky dokud mi to nepotvrdí někdo opravdu erudovanej tak tomu nevěřím... A když to tak vidím, tak si říkám, jestli náhodou takový "odborníci" nepracujou i v dalších časopisech... Člověk si pak říká, čemu vlastně má věřit. Ble
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 12:14   Citovat  

sopta napsal:
To Monty: pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Hele ale ve finále to je fakt smutný Smutný Čím mám víc životních zkušeností, tím míň se mi chce čemukoliv věřit, u aut dokud si něco nevyzkouším, tak tomu nevěřím, u techniky dokud mi to nepotvrdí někdo opravdu erudovanej tak tomu nevěřím... A když to tak vidím, tak si říkám, jestli náhodou takový "odborníci" nepracujou i v dalších časopisech... Člověk si pak říká, čemu vlastně má věřit. Ble

sobě
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 13:11   Citovat  

Miki Civic napsal:
sobě

Jo, jenže to jde u věcí, co už znáš, ošahal sis je a máš tudíž zkušenosti...
Ale teď si vem, že se stejnej problém týká naprosto všech věcí kolem sebe, to fakt všechno nezvládáš...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 13:27   Citovat  

sopta napsal:
Jo, jenže to jde u věcí, co už znáš, ošahal sis je a máš tudíž zkušenosti...
Ale teď si vem, že se stejnej problém týká naprosto všech věcí kolem sebe, to fakt všechno nezvládáš...

to už je na širší debatu Úsměv základ je ale věřit sobě a svým schopnostem a zkušenostem, od toho se to odvíjí ..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 13:46   Citovat  

Miki Civic napsal:
to už je na širší debatu Úsměv základ je ale věřit sobě a svým schopnostem a zkušenostem, od toho se to odvíjí ..
samozřejmě , jenže když si v 10 časácích (mimochodem viděl jsem i knihu "jak na tuning" hádejte jaký bylo doporučení u sportovního filtru pořádnej výtlem ) něco přečteš a nemáš páru o tom jak to doopravdy funguje tak si nemůžeš udělat správněj úsudek. Abych jim nekřivdil , ono to platí ,ale jen u starejch mechanicky vstřikovanejch motorů (dýzl spíš , benzíny se takový skoro nedělali) , kdy se seřizoval předvstřik a dýlka vstřiku mechanicky na čerpadle , ale takovýhle motory jsou spíš raritou.U dneska běžný elektronický stříkačky je to nesmysl ,čerpadlo slouží jen jako podavač paliva pod určitým tlakem,ende.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 14:09   Citovat  

monty napsal:
samozřejmě , jenže když si v 10 časácích (mimochodem viděl jsem i knihu "jak na tuning" hádejte jaký bylo doporučení u sportovního filtru pořádnej výtlem ) něco přečteš a nemáš páru o tom jak to doopravdy funguje tak si nemůžeš udělat správněj úsudek. Abych jim nekřivdil , ono to platí ,ale jen u starejch mechanicky vstřikovanejch motorů (dýzl spíš , benzíny se takový skoro nedělali) , kdy se seřizoval předvstřik a dýlka vstřiku mechanicky na čerpadle , ale takovýhle motory jsou spíš raritou.U dneska běžný elektronický stříkačky je to nesmysl ,čerpadlo slouží jen jako podavač paliva pod určitým tlakem,ende.

tak to se musí štelovat jedna báseň pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 14:11   Citovat  

665+1 napsal:
tak to se musí štelovat jedna báseň pořádnej výtlem

Se nesměj, jestlipak si s nákupem AEM šteloval čerpadlo? pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 16:12   Citovat  

sopta napsal:

NO něco takovýho by se mě určitě moc líbilo,ale na novinařinu musíš mít školu, a já studuji v naprosto jiném odvětví (automechanik). Každopádně takovou práci ji hodně závidím. Co já bych dal za to mít nějakou práci kde ti někdo půjčí nějakého osobáka, a pak už jen jezdit ... Chjo,jen doufám že neskončím někde v servisu nebo tak něco.. Tak to valím bulvy
Kdyby náhodou ta tvoje Rita hledala řidiče na podobně dlouhé cesty,tak se hlásím,protože takovou nebo alespoň podobnou práci bych bral všema deseti!! Úsměv
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 16:32   Citovat  

rooney napsal:
NO něco takovýho by se mě určitě moc líbilo,ale na novinařinu musíš mít školu

Ftip roku pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Hele kdybys viděl co za týpky to píše, tak by ses taky trhal smíchy, některejm bys dokonce na ulici dal pětikorunu Velmi šťastný
Rita taky nemá vystudovanou novinařinu. Na co ti je nějakej pisálek se super slohama, když pak neumí řídit auto a neví co je to špéra Velmi šťastný Kdysi jsem měl o motoristickejch novinářích taky mínění jak to jsou erudovaný machři co říděj jak pánbůh a když to vidím v praxi... Tak to koukám! Jestli tě auta fakt bavěj, umíš řídit, zvládáš dobře techniku a motoristickou historii, tak se myslím nemusíš bát přihlásit na případnej konkurz na pozici klidně hned po škole. Jen teď co vím se sháněj minimálně 2 lidi v branži...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Subaru wrc a wrx sti 2008
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina