Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 90 z 158
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 1:00   Citovat  

jakubM napsal:
ještě takovej blbej dotaz... jak zapsat LPG do TP a kolik to cca. stojí? Velmi šťastný udělaj mi to na přepážce, nebo je potřeba nějakej technik?

50,-Kč stačí vyplnit žádost a přinést velký TP a LPG přílohu na přepážku.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 11:21   Citovat  

hopit napsal:
10/100km LPG samozřejmě normální není , ale protože to všichni nastavují pouze na spotřebu , tak se pak nikdo nemůže divit , že to jede na LPG špatně. Dobře nastavená 2,4 má na plyn průměrnou spotřebu tak o 2L/100 větší než na benzín.

No ak som jazdil pred prerábkou za 8,5 benzínu, tak vlastne mám dobre nastavený plyn Úsměv Ale v servise mi hovorili, že je bežné, že výkonovo stratí asi 10-15%.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 13:14   Citovat  

hopit napsal:
50,-Kč stačí vyplnit žádost a přinést velký TP a LPG přílohu na přepážku.

Chceš říct, že na to nemusí bejt někaký potvrzení od montážníka ?

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 15:41   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Chceš říct, že na to nemusí bejt někaký potvrzení od montážníka ?

Při montáži udělají zapis do velkého TP + dají přílohu a pak se to vše odnese na úřad .

vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2014 , 19:28   Citovat  

hopit napsal:
Při montáži udělají zapis do velkého TP + dají přílohu a pak se to vše odnese na úřad .

Jo tak to jo, to vím, já se lek, že by se změnilo něco směrem k možnosti udělat si to sám Úsměv

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 12:18   Citovat  

crxmann napsal:
Heč nemám žádný problém Úsměv

po 4 měsících konstatuji že nemám žádný problém Úsměv dovoluji si tuto kapitolu svého života uzavřít a říct, hodně mi to naučilo o LPG systému.
pifko

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 13:31   Citovat  

crxmann napsal:
po 4 měsících konstatuji že nemám žádný problém Úsměv dovoluji si tuto kapitolu svého života uzavřít a říct, hodně mi to naučilo o LPG systému.
pifko
já myslel ze už máš nakej průšvih zase Velmi šťastný

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 13:40   Citovat  

crxmann napsal:
pifko

a jak dlouho jsi to řešil ?

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 1:10   Citovat  

rad by som nadviazal na niekdajsiu staru polemiku o flashlube... kedysi som tvrdil ze je to nezmysel a dnes som o tom presvedceny..na svojom accorde som ho prestal pouzivat uz dost davno, cca poslednych 20tis.km...pri poslednej kontrole ventilov vsetko ok, vole nezmenene. Medzitym som kupil crv 2g s K20a4, od 100tis.km jazdila na plyne bez FL, momentalne ma 325tis. a ventilove vole ok, stelovacie "cerviky" vobec nie su vysorobovane. takze na FL osobne kaslem, v kazdom pripade mat crv1 - B20Z tak pre dobry pocit ho asi pouzivam... a ked uz, tak poriadne, nie za klapku ale priamo do kazdeho valca

no a potreboval by som nejake rady, trosku mi ta moja crv blbne, je tam stag4, vstreky valtek, reduktor zavoli zeta... mam kabel a snazim sa to ladit sam, pomocou OBD diagnostiky a lambdy...mam problem s tym, ze uz na volnobehu mam casy lpg vstrekov cca 5,2-5,3 (benzinove maju 2,3-2,4), v zatazi mi to ide do chudobna a stag vyhadzuje chybu, ze lpg vstrekovace su otvorene na maximum...laboroval som s tlakom 1.1-1.6, stale to iste, autokalibracia mi nastavuje tlak na 1,42... je pravdepodobne ze reduktor by asi potreboval po vyse 200 tis.km nove membrany a repas, bohvie ako su na tom vstreky, rozmyslam ze kupim HANA vstrekovace... ak niekoho z ladicov napada co s tym, a ako vyriesit tie casy budem rad kazdej rade a nakopnutiu... dik

renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 7:40   Citovat  

Valteky jsou dobré a částečně sis odpověděl sám -chce to servis- filtry , membrána ...

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.4.2014 , 12:56   Citovat  

takze vymenene filtre, zrepasovane a nastavene vstreky a auto jazdi uplne paradne, casy vstrekov na volnobeh okolo 3,5, akurat jeden problem mam a neviem to nastavit...v 50% pripadov sa mi pri rozbiehani z volnobehu motor najprv pridusi az potom potiahne, v druhej polovici pripadov uz len pri dotyku plynoveho pedalu motor skape, zadusi ho…niekedy skape napr. pri preradeni z N do R alebo naopak za sucasneho tocenia volantom, napr. pri parkovani. neviem co kde a ako mam nastavit, je to dost neprijemne. … mapy sa mi pekne prekryvaju, bohatost zmesi je vo vsetkych rezimoch rovnaka ako na benzin, resp. dal som trosku bohatsiu v plnej zatazi… na benzin to nerobi… ak mi niekto viete poradit, sem s tym Úsměv dik

P.S. taka pikoska… siel som tuto do jedneho lpg servisu kupit filtre a nastavit tie vstreky. chlapik hovori ze to auto montoval on, asi pred 3 rokmi, vtedy malo 100tis. km (sedi to s tym co mi povedal povodny majitel), a vraj minuly mesiac bol tipek s autom u nich, ze kedy moze dojst na servis, ze jeho zena na tom uz spravila 220tis.km a este sa ani nemenili filtre Tak to koukám! normalne nechapem, ako to vobec mohlo jazdit, zdvihy na vstrekoch boli strasne malinke (preto tam boli tie dlhe casy), filtre uplne cierne, zmes stale chudobna… napriek tomu, ventili to neodniesli! ale ze to vydrzalo 220tis. bez servisu, klobuk dole… a to ze zena spravila na tom 70tis. rocne, takisto…

Czech_Key je teď offline  Czech_Key
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 17:18   Citovat  

Ahoj, tak jsem před nějakou dobou také rozšířil skupinu a nechal namotnovat LPG do svého A7G 2.0. Systém Lovato + FL + nastaven přívstřik benálu při zatížení motoru. Montováno v Neptunu - mimochodem koukal jsem, že jejich Honda reference jsou do značné míry G4G členů klubu Úsměv.

Až vyjedu pár nádrží, tak se můžu podělit o info, pokud bude někdo potřebovat. Jinak prvotní dojmy jednoznačně pozitivní, ztráta výkonu neznatelná, současné nastavení přepíná na lpg při 30-35°C, po překročení 1.200 rpm a po délce chodu motoru 15s

Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 21:12   Citovat  

Czech_Key napsal:
Ahoj, tak jsem před nějakou dobou také rozšířil skupinu a nechal namotnovat LPG do svého A7G 2.0. Systém Lovato + FL + nastaven přívstřik benálu při zatížení motoru. Montováno v Neptunu - mimochodem koukal jsem, že jejich Honda reference jsou do značné míry G4G členů klubu Úsměv.

Až vyjedu pár nádrží, tak se můžu podělit o info, pokud bude někdo potřebovat. Jinak prvotní dojmy jednoznačně pozitivní, ztráta výkonu neznatelná, současné nastavení přepíná na lpg při 30-35°C, po překročení 1.200 rpm a po délce chodu motoru 15s

Koukám, že píšeš, že máš přívstřik benzínu v zátěži. Můžu se zeptat k čemu je to dobré?

Czech_Key je teď offline  Czech_Key
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2014 , 23:40   Citovat  

Peliator napsal:
Koukám, že píšeš, že máš přívstřik benzínu v zátěži. Můžu se zeptat k čemu je to dobré?

doporucil mi to chlapik, co to ladil. vysvetlil to tim, ze plyn hori pri vyssi teplote nez benzin, tk jako ochrana ventilovych sedel.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 11:43   Citovat  

Zajímalo by mě jak velká toroidní nádrž se vejde do Accorda 7g sedanu,aby se nezvedla ta slabá deska podlahy a bylo to tak akorát? Máte někdo LPG v sedanu? Co to pročítám tak má každý Tourer...

KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 21:57   Citovat  

Kam na servis Mikulov okres břeclav,brno atd,,,, poradí někdo ? Acco coupe f20b5 přátele

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 22:19   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zajímalo by mě jak velká toroidní nádrž se vejde do Accorda 7g sedanu,aby se nezvedla ta slabá deska podlahy a bylo to tak akorát? Máte někdo LPG v sedanu? Co to pročítám tak má každý Tourer...

Ja mám myslím 45L(t.č.mám auto u brata a tak sa nemám možnosť pozrieť do papierov) , diskrétne nadvihnutá doska, ale normálne to skoro ani nie je poznať len pri dokladnej prehliadke, funkčne to nevadí vobec.Inak keď som nechával montovať LPG, tak mechanik čo to montoval jednoducho vzal auto a vkládal do toho priestoru postupně vačšiu a vačšiu nádrž až vybral...

Teny85 je teď offline  Teny85
0
PříspěvekZaslal: 24.4.2014 , 8:22   Citovat  

Tak jen napíšu hodnocení. LPG má za sebou asi 25 tisíc (půl roku), Lovato z Tečovic od p. Matouše, vše šlape jak hodinky. V zimě mě nabourala jedna paní, po opravě a aktualizaci firmware v jednotce LPG se dokonce už i dá věřit stavu palivoměru LPG. V té mé 1.6 se v zimě zvedla spotřeba asi na 9-9.5 litrů, plus minus stabilně. Jak u mě (spíše svižnější jezdec co rád občas vytočí motor), tak u mojí drahé (opatrná, nevytáčí to). Záleží na plynu, někdy se dostanu na 8.5, s mým nájezdem musim spotřebu celkem řešit...

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.5.2014 , 18:51   Citovat  

...kluci po natankovani 100oktanoveho benzinu a vymeny oleje zacalo auti na plyn cukat - proste do 3,5-4tis jako kdyby se to dusilo a nad jede normalne...predtim s lpg tento problem nebyl...je mozne ze kvuli viceoktanovemu benzinu vyhodnucuje rj auta blbe plyn? nebo s tim ma neco spolecneho ta vymena oleje? ze mi ho tam nalili o litr vic nez by mneli a olej se dostava do sani? Úsměv ale to se mi nezda pac na benzin jede normalne Mrk...

AFY

marek193 je teď offline  marek193
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 14:32   Citovat  

s lpg mi nekomunikuje vubec lambda. na benzín funguje bez problémů. nějaká rada? A6G F20B6

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 15:34   Citovat  

Co znamená nekomunikuje? Většinou není na lpg jednotku připojená - není to potřeba, ale připojil jsem si ji dodatečně sám...

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 23:18   Citovat  

silenec napsal:
Co znamená nekomunikuje? Většinou není na lpg jednotku připojená - není to potřeba, ale připojil jsem si ji dodatečně sám...

A pocítil jsi nějaký výhody x nevýhody?

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.5.2014 , 23:39   Citovat  

Konkrétně STAG 300 ji nepotřebuje, takže jediná výhoda je, že ji pak vidíš v datalogu a můžeš podle toho líp nastavit mapy (a ještě ji případně využívá autoadaptace, kterou ale nepoužívám), jinak je to úplně jedno.

marek193 je teď offline  marek193
0
PříspěvekZaslal: 15.5.2014 , 18:51   Citovat  

silenec napsal:

Při instalaci lpg do auta jsme nemohli nastavit ideální bohatost směsi. při optimálním nastavení které si program nastavuje sám, auto vůbec nejelo a netáhlo.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 8:51   Citovat  

marek193 napsal:
Při instalaci lpg do auta jsme nemohli nastavit ideální bohatost směsi. při optimálním nastavení které si program nastavuje sám, auto vůbec nejelo a netáhlo.

Optimální nastavení si právě program pomocí autokorekcí nikdy neudělá. Vem si že řídící jednotka dělá korekce až 40% a k tomu LPG jednotka s 20% korekcí a máš to rozhozený jak blázen.
Nicméně je v SW správně zvolena lambda?

forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 8:56   Citovat  

chalejkum napsal:
...kluci po natankovani 100oktanoveho benzinu a vymeny oleje zacalo auti na plyn cukat - proste do 3,5-4tis jako kdyby se to dusilo a nad jede normalne...predtim s lpg tento problem nebyl...je mozne ze kvuli viceoktanovemu benzinu vyhodnucuje rj auta blbe plyn? nebo s tim ma neco spolecneho ta vymena oleje? ze mi ho tam nalili o litr vic nez by mneli a olej se dostava do sani? Úsměv ale to se mi nezda pac na benzin jede normalne Mrk...

AFY
Taky tankuji 100 oktanový benzín a nemám s tím problém Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 12:09   Citovat  

Chci se zeptat na jednu věc,je tu někdo,kdo má v A7g systém LPG a má na motoru zpět kryt? Někde jsem to viděl. Jde tam vrátit zpátky?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 13:06   Citovat  

Kmóďa napsal:
Chci se zeptat na jednu věc,je tu někdo,kdo má v A7g systém LPG a má na motoru zpět kryt? Někde jsem to viděl. Jde tam vrátit zpátky?

nemám, nejde tam kvůli vstřikům.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 14:03   Citovat  

Kmóďa napsal:

Mám, jen z boku je kousek odříznutý kvůli hadicím. Všiml jsem si toho asi po půl roce Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 14:29   Citovat  

Dopis napsal:
Mám, jen z boku je kousek odříznutý kvůli hadicím. Všiml jsem si toho asi po půl roce Velmi šťastný

Co máš za systém? Máš foto jak je to udělané?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina