Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 84 z 486
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 9.1.2014 , 19:19  Naposledy upravil staga86 dne 10.1.2014 , 17:44, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj. Chtel bych poprosit o radu. Je to tezko takhle popisovat, ale kdyz seslapnu spojku, tak slysim jako kdyby se neco dotacelo setrvacnosti cca 2 vteriny. Jedna se hlavne o razeni z dvojky na trojku, trosku to slysim i z trojky na ctyrku a výs uz ne. Je to pri otackach kolem dvou tisic, pri vyssich se mi zda, ze to je v pohode. Zvuk mi pripomina spatne lozisko. Takze jedu na dvojku, dosahnu 2000 otacek seslapnu spojku a ve chvili kdy doslapnu cca 2 vteriny dostacivy zvuk a po te vse v normalu.Cca pred 20 tisici byla delana spojka - bez setrvacniku. DOufam, ze nebudu krvacet kvuli setrvaku...kdyby to bylo nejake lozisko na kladce, tak ho myslim slysim porad.. a je to spojene primo se seslapnutim spojky. Jinak pri seslapnuti spojky zadne vibrace nepozoruji.Jedna se o 2,2 Ictdi.Diky za radu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2014 , 19:25   Citovat  

na první stránce je seznam těch nejzákladnějších informací, kde stačí jen kliknout a rozbalí se diskuze o dané věci...
jen škoda, že se ten seznam dál nerozšiřuje, usnadnilo by to hledání..
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 11:55   Citovat  

SaKaL napsal:
Tohle uz se tady taky resilo, daval jsem sem i obrazek... Musi se sundat cely ten plastovy obdelnik, ve kterem je to tlacitko - zacit u spodni hrany celniho skla...

Díky.. vím, že to tu někde bylo, ale za boha to nemůžu najít ani přes vyhledávání. To hledání je tu fakt bída..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 18:47   Citovat  

Santi napsal:
Díky.. vím, že to tu někde bylo, ale za boha to nemůžu najít ani přes vyhledávání. To hledání je tu fakt bída..

Ale nepovídej Úsměv ...teď to máš o to jednodušší, že víš, kdo to napsal. Měl sem to nalezené za půl minuty. Problém je, že to vyhledávání neumíte používat...

tudy odkaz

PS: při vyhledávání používejte pouze kořen slova a hvězdičku, jinak tady zase budete příště nadávat, jak se tady nedá nic najít!
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2014 , 20:42   Citovat  

Zdarec.
Jazdite niekto na 15-tkach kolách? 16-tky proti 17-tkam sú z vlastnej skúsenosťi o dosť komfortnejšie, tak by som bol zvedavý, ako sa správajú 15-tky...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 1:56   Citovat  

15" ?! Tak to koukám! tudy odkaz

Ja rozdiel v komforte medzi 16 a 17 citim minimalne a to mam nahustene na vrchne hodnoty, zato v zakrutach je to ovela istejsie, na 16" to trochu plave.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 8:12   Citovat  

btw. 15" jdou jen na dvoulitra, 2.2ctdi a 2.4 maji 300mm brzdy....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 8:18   Citovat  

No na mňa sú 17-tky dosť tvrdé. Cez leto si zvyknem,ale vždy v zime na 16-tkach si vravím, aké je to
prijemne mekké aniž by som strádal v jazdných vlastnostiach.....
Takže na 15-tkach neskúšal nikto?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 11:29   Citovat  

turkpet:
15" se davaly kvuli velikosti brzd vazne jenom na dvoulitr a jeste tusim jenom u predface, u zakladni vybavy na zacatku vyroby. Pochybuju, ze to tu nekdo bude mit.
Na druhou stranu v 15" mne vychazi alternativni rozmer 195/65 R15, to uz ma na jizdni vlastnosti u auta stredni tridy vliv urcite. Sam jezdim na A7G Tourer v lete na velmi komfortnich 225/40 R18 a v zime na 205/55 R16 se zesilenou bocnici. Diky volbe plastu mezi nimi neni nijak obrovsky rozdil v komfortu, ani v jizdnich vlastnostech. Aby ty 15" za neco staly, musely by podle me byt extremne tuhe a tim toho moc neprinesou- co takhle zvolit v tech 16 a 17" komfortnejsi plaste? Co mas ted za ty 17"?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 11:50   Citovat  

Bully napsal:
turkpet:
15" se davaly kvuli velikosti brzd vazne jenom na dvoulitr a jeste tusim jenom u predface, u zakladni vybavy na zacatku vyroby. Pochybuju, ze to tu nekdo bude mit.
Na druhou stranu v 15" mne vychazi alternativni rozmer 195/65 R15, to uz ma na jizdni vlastnosti u auta stredni tridy vliv urcite. Sam jezdim na A7G Tourer v lete na velmi komfortnich 225/40 R18 a v zime na 205/55 R16 se zesilenou bocnici. Diky volbe plastu mezi nimi neni nijak obrovsky rozdil v komfortu, ani v jizdnich vlastnostech. Aby ty 15" za neco staly, musely by podle me byt extremne tuhe a tim toho moc neprinesou- co takhle zvolit v tech 16 a 17" komfortnejsi plaste? Co mas ted za ty 17"?

Kola 17-tky som tento tyžden predal, mal so aj continentaly,posledné Pirelli centurino P7, všetko bolo tvrdé, niekto kto jazdi na 18-tkach, tak to tak nevníma, ale proti mojim zimakom 16-tkam sa to v komforte na tradičných českých cestách nedá srovnať. Doraz na 15-tky je skôr zo zvedavosti či to niekto skúšal, počítam, že letné dám 16-tky
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 12:14   Citovat  

Ja mám v technickom preukaze zapísané 205/55/R16 91V a ako alternatívne len jeden rozmer- 225/45/R17 94W.

Dajú sa dať aj R18? Tak to koukám!

Áno, R15 sa dali oficiálne nahodiť len na model pred faceliftom.

Mám letné aj zimné na R16.
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 12:29   Citovat  

Gabo napsal:
Ja mám v technickom preukaze zapísané 205/55/R16 91V a ako alternatívne len jeden rozmer- 225/45/R17 94W.

Dajú sa dať aj R18? Tak to koukám!

Áno, R15 sa dali oficiálne nahodiť len na model pred faceliftom.

Mám letné aj zimné na R16.
??? Daju sa dat aj 20", ak si ich zapises.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 14:22   Citovat  

turkpet napsal:
Kola 17-tky som tento tyžden predal, mal so aj continentaly,posledné Pirelli centurino P7, všetko bolo tvrdé, niekto kto jazdi na 18-tkach, tak to tak nevníma, ale proti mojim zimakom 16-tkam sa to v komforte na tradičných českých cestách nedá srovnať. Doraz na 15-tky je skôr zo zvedavosti či to niekto skúšal, počítam, že letné dám 16-tky

Pisu ti prece, ze jezdim krome 18" i na 16". Rozdil nejenom v komfortu poznam, od pasu dolu nejsem mrzak Velmi šťastný Ale pokud to chces konkretne a z me vlastni zkusenosti:
stejnou kombinaci kol a pneu leto/zima mam i na CTR 8G, kde jsem mel naopak 18" extremne nekomfortni (Bridge Potenza RE050A 225/40 R18 92 Y XL, Made in Japan), oproti nim jsou treba GY Efficient Grip nebo Semperit Speed Life ve stejnem rozmeru neporovnatelne komfortni papucky. Stejne tak na zimnich kolech je neskutecny rozdil napr. mezi Dunlop SP Wintersport 3D a Conti WinterContact TS 850, kdy jsou ty 1. vylozene tuhe az "sportovni" a Conti oproti nim maji bocnici jak blato a auto na nich plave. Co to udela s komfortem jizdy je jasne. Potom kdyz porovnam komfortni 18" a tuhe 16" (kdy jdou s letnim vzorkem sehnat jeste tuzsi pneu), tak mne ver, ze nejsou komfortem od sebe tak daleko. Navic je mam na snizenem a tim tvrdsim podvozku, takze rozdil v plastich poznam o to znatelneji, kdyz to neni tak odfiltrovane.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 14:34   Citovat  

Bully napsal:
Pisu ti prece, ze jezdim krome 18" i na 16". Rozdil nejenom v komfortu poznam, od pasu dolu nejsem mrzak Velmi šťastný Ale pokud to chces konkretne a z me vlastni zkusenosti:
stejnou kombinaci kol a pneu leto/zima mam i na CTR 8G, kde jsem mel naopak 18" extremne nekomfortni (Bridge Potenza RE050A 225/40 R18 92 Y XL, Made in Japan), oproti nim jsou treba GY Efficient Grip nebo Semperit Speed Life ve stejnem rozmeru neporovnatelne komfortni papucky. Stejne tak na zimnich kolech je neskutecny rozdil napr. mezi Dunlop SP Wintersport 3D a Conti WinterContact TS 850, kdy jsou ty 1. vylozene tuhe az "sportovni" a Conti oproti nim maji bocnici jak blato a auto na nich plave. Co to udela s komfortem jizdy je jasne. Potom kdyz porovnam komfortni 18" a tuhe 16" (kdy jdou s letnim vzorkem sehnat jeste tuzsi pneu), tak mne ver, ze nejsou komfortem od sebe tak daleko. Navic je mam na snizenem a tim tvrdsim podvozku, takze rozdil v plastich poznam o to znatelneji, kdyz to neni tak odfiltrovane.

Ja ti neoponujem, píšem svoju skúsenosť a chcel som len vedieť, či niekto jazdí na15-tkach
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2014 , 21:14   Citovat  

Ahoj honďáci, vím, že se to tu někde už asi probíralo... Ale zeptám se, máte někdo zkušenost s namontováním tažného zařízení za vašeho Accorda Tourer? Co vše to obnáší a máte nějaké typy na tažné? Musí auto poté znovu na TK a na zápis do velkého TP? Nejde mi ani tak o tahání kárky, ale spíš o namontování držáku na kolo. Díky moc za odpověď Úsměv Úsměv Honda
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 13:20   Citovat  

Já jezdím na 15" Velmi šťastný
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 19:07   Citovat  

Jumbo napsal:
Ahoj honďáci, vím, že se to tu někde už asi probíralo... Ale zeptám se, máte někdo zkušenost s namontováním tažného zařízení za vašeho Accorda Tourer? Co vše to obnáší a máte nějaké typy na tažné? Musí auto poté znovu na TK a na zápis do velkého TP? Nejde mi ani tak o tahání kárky, ale spíš o namontování držáku na kolo. Díky moc za odpověď Úsměv Úsměv Honda

Čau, já kupoval tourera už z tažným, byla to jedna z podmínek, protože na každé předchozí auto jsem ho montoval dodatečně.
1- musíš koupit tažné (Honda HRV v roce 2004 cca 6tis+2tis montáž, Subaru impreza v roce 2010 cca 4800+1tis montáž) jen pro představu, ani jedno jsem nekupoval a nemontoval v origo servisu, tam to bude asi dražší kuky kuk
2- až to namontuješ, včetně elektriky, musíš na STK aby to zkontrolovali-samo že něco zaplatíš wc
3- pak pujdeš na úřad a oni ti to zapíšou do malého a velkého TP - a zase zaplatíš wc
Nejdůležitější je mít od tažného papíry (technický list), bez něj jsi při zápisu v kiss me já ho při jedné montáži založil a celkem dlouho jsem jezdil načerno než jsem ho našel. Jakmile jsem to ale zapsal, už nikdy jsem ho nepotřeboval, ani na STK Velmi šťastný
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 20:24   Citovat  

Jumbo napsal:

Já ho kdysi na Tourera kupoval za cca 3-4 tisíce. Montáž je zvládnutelná doma za odpoledne. Pak na STK kde na to za pár stovek koukli, že to je namontovaný správně. A pak zápis na úřadě, to bylo tušim symbolických 50 Kč.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 20:36   Citovat  

Jumbo napsal:
co si přečíst 1. stánku Mrk odkaz
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2014 , 23:43   Citovat  

Dutch napsal:
co si přečíst 1. stánku Mrk odkaz

Díky, věděl jsem, že jsem to tu někde kdysi viděl, ale šel jsem stránky od konce, takže by mi trvalo ještě hoooodně dlouho to najít! Úsměv Díky a díky a díky meetallll
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 13:00   Citovat  

Mate niekto skusenosti z vymenou ballastu pre xenon? Chcem kupit nejaku druhovyrobu z usa, ale nieso msi isty ci budu pasovat vsetky konektory...ide mi hlavne o spojenie "baterka - ballast", z ballastu do ziarovky je to ok.
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 17:26   Citovat  

Když jsem řešil problém se startérem Xenonu zjistil jsem, že už tam přede mnou někdo napáchal neoriginál, takže jsem jenom sehnal podobný. Jednalo se o tento odkaz. Vešel se do krabičky (lehce se musela upravit) od původního ballastu, napájecí kablík byl ustřižen a napájen vevnitř na původní konektor. Výstup vedl přidělanou dirkou v krabičce mimo světlo, na něm je ještě malá plastová krabička, a dále malou přidělanou zasilikovanou dírkou zpět do světla.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 17:52   Citovat  

Čau, mám prasklou čočku ve světle a mám dotaz, jestli je čočka stejná s čočkou ve světle, které je montované před faceliftem.

Přeci jenom se dá lépe sehnat použité světlo z předfaceliftu.

A samotná výměna čočky už by neměl být problém, ne? Když lze vyndat i parabolu (dle místního fóra).

Má někdo zkušenosti?

Jak je teď brzo tma, tak jsem si začal všímat, že to opravdu málo svítí, tak to musím řešit. Nejedná se o xenonové světlo.

a2_105.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
a2_105.jpg, 2.84 MB
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 18:24   Citovat  

staga86 napsal:
Ahoj. Chtel bych poprosit o radu. Je to tezko takhle popisovat, ale kdyz seslapnu spojku, tak slysim jako kdyby se neco dotacelo setrvacnosti cca 2 vteriny. Jedna se hlavne o razeni z dvojky na trojku, trosku to slysim i z trojky na ctyrku a výs uz ne. Je to pri otackach kolem dvou tisic, pri vyssich se mi zda, ze to je v pohode. Zvuk mi pripomina spatne lozisko. Takze jedu na dvojku, dosahnu 2000 otacek seslapnu spojku a ve chvili kdy doslapnu cca 2 vteriny dostacivy zvuk a po te vse v normalu.Cca pred 20 tisici byla delana spojka - bez setrvacniku. DOufam, ze nebudu krvacet kvuli setrvaku...kdyby to bylo nejake lozisko na kladce, tak ho myslim slysim porad.. a je to spojene primo se seslapnutim spojky. Jinak pri seslapnuti spojky zadne vibrace nepozoruji.Jedna se o 2,2 Ictdi.Diky za radu

Mám to zkusit nekde v jine kategorii? Nebo nikdo netusite cim by to mohlo byt? Nebo jsem to tak blbe popsal..
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 18:28   Citovat  

staga86 napsal:
Mám to zkusit nekde v jine kategorii? Nebo nikdo netusite cim by to mohlo byt? Nebo jsem to tak blbe popsal..

Podle toho, jak to popisuješ, tipoval bych to na načatý setrvák Tak to valím bulvy
Nicméně nejsem automechanik Mrk
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 18:32   Citovat  

pata.vfr napsal:
Podle toho, jak to popisuješ, tipoval bych to na načatý setrvák Tak to valím bulvy
Nicméně nejsem automechanik Mrk

já to tipuju na ložisko ale setrváky u těhle aut odcházení taky, pokud je auto čipované vůbec bych se nedivil že to je setrvák
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 18:34   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, mám prasklou čočku ve světle a mám dotaz, jestli je čočka stejná s čočkou ve světle, které je montované před faceliftem.

Přeci jenom se dá lépe sehnat použité světlo z předfaceliftu.

A samotná výměna čočky už by neměl být problém, ne? Když lze vyndat i parabolu (dle místního fóra).

Má někdo zkušenosti?

Jak je teď brzo tma, tak jsem si začal všímat, že to opravdu málo svítí, tak to musím řešit. Nejedná se o xenonové světlo.

už se to tu řešilo, ale půlka lidí se shodla koupit nové svělto, to staré bude vypálené a může se ti stát úplně stejný problém
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 18:48   Citovat  

Jenže nové světlo stojí asi 7000 Kč a to už bych musel měnit obě, takže 14000 Kč - nesnesl bych pohled na rozdílná světla, takže zatím volím o dost levnější variantu i za cenu risku.
Ale jestli je tu někdo, kdo dokáže sehnat za lepší peníze, nebo má v Hondě výraznou slevu, tak bych o tom uvažoval a může mi napsat. Druhovýroby se bojím - hrozná kvalita.

Takže otázka pořád zůstává: Jsou čočky z modelu předfaceliftem stejné s modelem pofaceliftu ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 18:53   Citovat  

s těmi čočkami ti neporadím, ale co se týče ceny zkus zkontaktovat místního člena -Alda- umí sehnat oem díly za slušné ceny
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2014 , 21:04   Citovat  

Petr_cze napsal:
Jenže nové světlo stojí asi 7000 Kč a to už bych musel měnit obě, takže 14000 Kč - nesnesl bych pohled na rozdílná světla, takže zatím volím o dost levnější variantu i za cenu risku.
Ale jestli je tu někdo, kdo dokáže sehnat za lepší peníze, nebo má v Hondě výraznou slevu, tak bych o tom uvažoval a může mi napsat. Druhovýroby se bojím - hrozná kvalita.

Takže otázka pořád zůstává: Jsou čočky z modelu předfaceliftem stejné s modelem pofaceliftu ?

Riesil som rovnaky problem, prasknuta cocka v jednom zo svetiel a okrem toho obe svetla po rokoch uz svietili podstatne menej. Origo nove svetlo stoji riadnu palku, ako sam pises a tak som to riesil druhovýrobou. Tiez som sa toho obaval, ale ked som objednal Depo svetla - uplne v pohode. Akurát sme s mechanikom vymenili vnutornosti (mechanicke casti a ovladace naklapania).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina