Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejlepsi supersporty v Brne na okruhu
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 6:52   Citovat  

Bude nekdo v 8:45 na hrbitove nebo mam jet hned na okruh ? ? ? Cooo??? Cooo??? Cooo???
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 19:47   Citovat  

Miki Civic napsal:
a to jsou ceny platné jen pro ten den "super aut" (to budeš jezdit normálně s něma?) nebo to jsou ceny platné pro normální dny pro veřejnost ? 2x30min za 6000,- to je nějak trochu moc ne? .. pokud si dobře vybavuju loni v den tuningu stálo 25min cca 450,-kč

to platí pro sraz Klubu sportovních aut. v Mostě to má Nikos o něco levnější.

no ale byl to dneska teda fakt mazec...
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 19:50   Citovat  

Twilite napsal:

no ale byl to dneska teda fakt mazec...

Ja to nestihl, musel jsem na bazen, kamos chtel udelat ponor na zkousku Smutný

povidej, prehanej
   Návrat  
the.Doctor je teď offline  the.Doctor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 19:56   Citovat  

Darku,zas takovej mazec to nebyl...Zonda,Maserati MC12 ani Veyron se neukazal...ale bylo to dobrý,ale mazec určitě ne... Smutný
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 19:59   Citovat  

Prosím nahoďte tady nějaké fotky.
   Návrat  

1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:11   Citovat  

the.Doctor napsal:
Darku,zas takovej mazec to nebyl...Zonda,Maserati MC12 ani Veyron se neukazal...ale bylo to dobrý,ale mazec určitě ne... Smutný

že to byl mazec, jsem psal já, ne Dark. a já si to skutečně myslim. bral jsem to ale ze svýho pohledu jako přímého účastníka, nejen diváka...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:12   Citovat  

rooney napsal:
Prosím nahoďte tady nějaké fotky.

až všechno dostanu od kámošů, tak sem dám fotky i videa. myslím, že toho máme celkem dost.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:15   Citovat  

dark napsal:
Ja to nestihl, musel jsem na bazen, kamos chtel udelat ponor na zkousku Smutný

povidej, prehanej

počkám si na časy, pak budu mluvit o konkrétních číslech... ale myslím, že jako jediný Type-R (teda na chvilku tam byla ještě druhá ITR, ale fakt jen zlomek času) jsem Honda-komunitu reprezentoval víc než dobře VTEC Úsměv myslím, že většina majitelů 911 (až na GT3 a Turbo, samozřejmě), M3, Caymanů, 350Z atd. byla hodně nas*anejch, když jsme rovince jeli úplně stejně (no dobře, na čtyřku už mi lehce ujížděli...) a na brzdách a v zatáčkách dostali strašně nasekáno pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:20   Citovat  

Úsměv

škoda, že jsem to neviděl, my bojovali za japonce na Fashion .. Úsměv tak šup fotky a videa Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:30   Citovat  

Twilite: Paráda,budu se těšit Úsměv
   Návrat  

Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:40   Citovat  

Twilite napsal:
počkám si na časy, pak budu mluvit o konkrétních číslech... ale myslím, že jako jediný Type-R (teda na chvilku tam byla ještě druhá ITR, ale fakt jen zlomek času) jsem Honda-komunitu reprezentoval víc než dobře VTEC Úsměv myslím, že většina majitelů 911 (až na GT3 a Turbo, samozřejmě), M3, Caymanů, 350Z atd. byla hodně nas*anejch, když jsme rovince jeli úplně stejně (no dobře, na čtyřku už mi lehce ujížděli...) a na brzdách a v zatáčkách dostali strašně nasekáno pořádnej výtlem

jsem zvedavej za kolik to zajels. Delas mi radost ! tak to ma byt, kdyz honda, tak zavodni !! VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:47   Citovat  

dark napsal:
jsem zvedavej za kolik to zajels. Delas mi radost ! tak to ma byt, kdyz honda, tak zavodni !! VTEC

když už byly pneumatiky před smrtí, tak jsme dávali 2.36... což nedokážu posoudit, jestli je dobrej čas nebo ne, nemám srovnání. pod to se mi to ke konci už nepodařilo dostat. a dopolední časy s ok gumami nevím, možná to bude ještě o kousek lepší. Brno bohužel nemám zatím tak najeté, tak to nebude asi tak hvězdný čas, ale to přijde Velmi šťastný zrovna teď koukám na jedno onboard video, kde jsme si ve dvou lidech v autě (bohužel jsem sám na čas vůbec nejezdil) dávali různý super kárky VTEC Je to tam.

btw přijel jsem na semi-slickách, odjel jsem na slickách pořádnej výtlem levá přední byla fakt sjetá úplně nadoraz, takže cesta do Prahy v průtrži mračen byla celkem zábava...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 20:52   Citovat  

njn, pravotociva trat Úsměv leva strana dostava kapky. Ja tam umim 2:43 se seriovejma gumama na civiku, se slickama jsem to nikdy nemel zmereno Smutný a hlavne ne s aktualnim podvozkem(predtim byl shit) a ramem, kterej taky pomuze proti krouceni kastle

2:36 je peknej cas...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 21:08   Citovat  

dark napsal:
njn, pravotociva trat Úsměv leva strana dostava kapky. Ja tam umim 2:43 se seriovejma gumama na civiku, se slickama jsem to nikdy nemel zmereno Smutný a hlavne ne s aktualnim podvozkem(predtim byl shit) a ramem, kterej taky pomuze proti krouceni kastle

2:36 je peknej cas...

a jakýho máš civica? a jak udělanýho? v profilu jsem tě nikde nenašel...

2.36 asi není úplně špatný, ale myslím, že s dobrejma gumama, volnou tratí (taky jsme furt někoho museli předjíždět) a především zkušenostma to na 2.30 dostanem i bez dalších úprav...

btw kde sis nechal dělat rám? budu taky jeden potřebovat Úsměv chrommolybden, samozřejmě
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 21:36   Citovat  

Civic 4G VTEC, kdyz jsem s nim byl naposledy na okruhu tak mel vyhozeny zadni sedacky a plato, snizeny pruziny a seriovy tlumice, eagle F1 gumy. Motor mel vetsi skrtici klapku, vyfuk, DS2500 brzdy, posunutej omezovac a odlehcenej setrvak.

Po upravach na motoru ktery ted jsou, jsem se na okruh jeste nestihl vypravit.

Ram nam stavel Jirka Doupovec - dela svody Nello Speed, mozna ho znas. Ram je stavenej dle prilohy J, vyvedenej az dopredu do hrncu na tlumicich, a je velmi, velmi kvalitni. Na Jirku nedam dopustit, je fakt skvelej. Jen ma ted hodne prace, tak je na tom hur s casem, a je z Vyskova u Brna.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.5.2008 , 22:44   Citovat  

ZDE se časem objeví určitě spousty fotek Úsměv
   Návrat  

sagara je teď offline  sagara
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 1:11   Citovat  

Twilite napsal:

Cece, byl jsem tam, videl te, nejak jsem se k tobe ale nedostal, hlavne se nezname, ale byl si jediny, kdo to do prvni zatacky po cilove rovince sekal tak huste.Vsichni brzdili o moc driv a obcas jsem videl, ze uz v zatacce jsi setnul jeste jednoho dva. Fakt nadherna podivana OK je to dobrý . I diky tobe to byl supr den, jen tak dal...... Úsměv

P1010883r.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1010883r.jpg, 157.29 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 11:34   Citovat  

sagara napsal:
Cece, byl jsem tam, videl te, nejak jsem se k tobe ale nedostal, hlavne se nezname, ale byl si jediny, kdo to do prvni zatacky po cilove rovince sekal tak huste.Vsichni brzdili o moc driv a obcas jsem videl, ze uz v zatacce jsi setnul jeste jednoho dva. Fakt nadherna podivana OK je to dobrý . I diky tobe to byl supr den, jen tak dal...... Úsměv

díky díky. až dám videa na youtube, tak uvidíš, jak jsme si je tam dávali v ostatních zatáčkách Úsměv občas jsme jeli fakt hodně natěsno...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 11:39   Citovat  

dark napsal:
Civic 4G VTEC, kdyz jsem s nim byl naposledy na okruhu tak mel vyhozeny zadni sedacky a plato, snizeny pruziny a seriovy tlumice, eagle F1 gumy. Motor mel vetsi skrtici klapku, vyfuk, DS2500 brzdy, posunutej omezovac a odlehcenej setrvak.

Po upravach na motoru ktery ted jsou, jsem se na okruh jeste nestihl vypravit.

Ram nam stavel Jirka Doupovec - dela svody Nello Speed, mozna ho znas. Ram je stavenej dle prilohy J, vyvedenej az dopredu do hrncu na tlumicich, a je velmi, velmi kvalitni. Na Jirku nedam dopustit, je fakt skvelej. Jen ma ted hodne prace, tak je na tom hur s casem, a je z Vyskova u Brna.

a kolik váha a výkon? (zhruba)

rám - to jméno už jsem slyšel... ale možná od tebe tady na fóru Úsměv za kolik by to tak udělal? a tušíš váhu? odhaduju tak 30-40kg...

btw svody nello speed - jako že je dělá na zakázku? fakt je to lepší než koupit od nějaký renomovaný značky? možná se ptám blbě, tomuhle úplně nerozumím... rád se nechám poučit
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 12:43   Citovat  

no, aktualni setup vazi cca 950 kg se mnou, na motoru muze byt cca 180, jak tu nekdo psal, BRNENSKEJCH CHCIPLEJCH KONI meetallll . Na to abysme se s alienem umistovali na prvich mistech na kopcich to ale staci.

Tehdy na okruhu to byla vicemene serie, docela rad bych si to zmeril za kolik to dam ted a na poradnejch slickach, jenze kopcovy supermekky se mi nechce na okruhu nicit, a navic motor, kterej se ted dokoncuje, je delanej fakt na kratkodoby zateze, ne na pul hodiny zahulu na okruhu.

Jirka Doupovec svody stavi na zakazku, co se kvality tyce je velmi dobra, nemam bohuzel moznost srovnani oproti vyslovene renomovanym znackam jako treba Hytech apod, ale je fakt ze jeho svody zacinaji mit docela jmeno i na zavodech, pripravoval treba tu Alfu co dojela na LeBrno na celkem slusnym miste, slysel jsem ze bude stavet vyfuk Vonkovi na to jeho novy Porsche....

Ram vazi cca 30 kg, co vazi chrommolybden v te nasi konfiguraci to nevim, odhadem tak o 5 kg min. pevnost kastle je nesrovnatelna, aspon u civiku kde je krouceni dost poznat.
   Návrat  
murderer je teď offline  murderer
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 17:43   Citovat  

dark napsal:
slysel jsem ze bude stavet vyfuk Vonkovi na to jeho novy Porsche....

Uz je postaven a je o 10kg lehci nez od Porsche. A podle testovani bude asi hodne dobrej...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 19:10   Citovat  

Tak Pavel mel povozil a oproti serii to brzdi a hlavne drzi nehorazne je to dobrý Nejvice se mi libilo jak jsi tam pojizdel ty zavodaky BMW 1 serie...
co se tace prezentace honda, tak reprezent jak cip Je to tam.

Jeste jednou diky za svezeni, snad jsi na tech gumach pak dojel domu v pohode OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 20:32   Citovat  

dark napsal:
no, aktualni setup vazi cca 950 kg se mnou, na motoru muze byt cca 180, jak tu nekdo psal, BRNENSKEJCH CHCIPLEJCH KONI meetallll . Na to abysme se s alienem umistovali na prvich mistech na kopcich to ale staci.

Tehdy na okruhu to byla vicemene serie, docela rad bych si to zmeril za kolik to dam ted a na poradnejch slickach, jenze kopcovy supermekky se mi nechce na okruhu nicit, a navic motor, kterej se ted dokoncuje, je delanej fakt na kratkodoby zateze, ne na pul hodiny zahulu na okruhu.

Jirka Doupovec svody stavi na zakazku, co se kvality tyce je velmi dobra, nemam bohuzel moznost srovnani oproti vyslovene renomovanym znackam jako treba Hytech apod, ale je fakt ze jeho svody zacinaji mit docela jmeno i na zavodech, pripravoval treba tu Alfu co dojela na LeBrno na celkem slusnym miste, slysel jsem ze bude stavet vyfuk Vonkovi na to jeho novy Porsche....

Ram vazi cca 30 kg, co vazi chrommolybden v te nasi konfiguraci to nevim, odhadem tak o 5 kg min. pevnost kastle je nesrovnatelna, aspon u civiku kde je krouceni dost poznat.

tak to je ovšem hodně hustý! tzn. nějakých třeba 860-880kg bez řidiče a benzínu? to je PEKLO Tak to koukám! máš nějaký fotky?

jirku si od tebe na ten rám nechám rád doporučit...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 21:15   Citovat  

Článek + fotogalerie
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nejlepsi supersporty v Brne na okruhu
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2