Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 83 z 486
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2013 , 20:28   Citovat  

No manuálu je návod na proměření ale to se týká aut kdy mají ten senzor přímo na klapce a je pouze 3pinový.Tam je klasický potenciometr.Tady je to ale mimo klapku, a návod se týká pouze výměny.A navíc tenhle je 6pinový.Takže buď tam je ještě jak jsem se dopátral microspínač na volnoběh tj. nesešlápnutý pedál + by tam mohl být ještě spínač na plný plyn.
Jenže jsem se nedopátral ani zapojení.V manuálu o tom toho moc není.Nikde na fórech také ne.Většinou jenom o těch 3pinových.
Díky Dopis! budeš se divit ale pomohlo,o tomhle se tu opravdu nepíše a nejspíš to ani nikdo neměnil.Vyměnit je to jednoduché drží to pár šroubů.Spíš jenom jestli jsem se vydal správným směrem Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2013 , 22:49   Citovat  

Tak dneska jsem si hrál s OBD diagnostikou (za jízdy se mi rozsvítilo ABS + VSA atd.) odhaduju to na čidlo Bueee doufám že půjde chyba aspoň vyblikat.
No a jen tak ze zvědavosti jsem zkusil číst pozici plynu.Začíná na 18% což je divný ale může to dělat i špatný diagnostický nástroj.A průběh po pomalinkém šešpávání plynu je: 18% - 15.1% - 16% - 18% - 20% - atd.Po puštění pedálu to klesá 20% - 18% - 15,1% a asi po 1sec to samo skočí zase na 18% Takže bych viděl opravdu problém v tom senzoru plynového pedálu.
Jinak opravdu jde chyba ABS vyblikat jako tady na tom videu? tudy odkaz
Díky
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 1:00  Naposledy upravil scream dne 30.12.2013 , 23:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak dnes sa skoncilo moje nestastie s xenonomom... konecne to sieti ako ma aj ked je tam stale este rezerva. Stacilo utriet mikroprach z vnutra sosovky. Posluzili slamky (brcka) a v nich nastoknute 2 tycinky na cistenie usi, na prvy pohlad nesla dole ziadna spina ale po vyskusani vecer je rozdiel asi +40%, komu to horsie svieti odporucam vyskusat... a to som este necistil paraboly a nelestil svetla, to by bolo dokonale.

Pripajam foto s porovnanim tudy odkaz
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 12:51   Citovat  

Zravíčko, neví někdo zda lze do accorda 2.0 comfort domontovat origo vyhřívání předních sedaček a kolik to případně stojí. A jestli to někdo dodělával, tak kde je poté ovládání. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 18:57   Citovat  

Zdarec Accorďáci...mám otázečku....mám zájem o tohohle combíka tudy tudy odkaz ale mám trochu strach z toho automatu vůči motorizaci..Jsou tyhle kombinace poruchové?..jak jsou na tom aut. převodovky?..jsou kazové,nebo i v převodovkách Honda drží kvalitu?..Jak se chová plyn ve 2.4 ??..jsou tam znatelné výkonové (ztrátové) rozdíly?..rozumí si plyn s motorem?..nebo se to dusí,kucká,apod .??..Díky za veškeré info...Nerad bych vyhodil peníze na něco,co třeba nefunguje.. VTEC
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 19:10   Citovat  

Krtek napsal:
Zdarec Accorďáci...mám otázečku....mám zájem o tohohle combíka tudy tudy odkaz ale mám trochu strach z toho automatu vůči motorizaci..Jsou tyhle kombinace poruchové?..jak jsou na tom aut. převodovky?..jsou kazové,nebo i v převodovkách Honda drží kvalitu?..Jak se chová plyn ve 2.4 ??..jsou tam znatelné výkonové (ztrátové) rozdíly?..rozumí si plyn s motorem?..nebo se to dusí,kucká,apod .??..Díky za veškeré info...Nerad bych vyhodil peníze na něco,co třeba nefunguje.. VTEC

Pár poznatků najdeš i tady odkaz v tomhle aktuálním tématu...
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 19:29   Citovat  

Krtek napsal:

odkaz nejde, ale:

ze zkušenosti mám 2.4 LPG najeto cca 30 tis na plyn a vše funguje bez problému a plyn s motorem rozumí, někdy se rožne kontrolka druhé lambdy (emisní) ale není to závažný problém a už to řeším. Výkon +- stejný, nejsem letec a jezdím normálně a tam to je OK

aut. převodovky Honda, jsou jednoduché na výměnu oleje jinak vyzkoušeno v accordu 8.g 2.4 a parádí jízda. Honda ústí mi říkala že od 2003 poruchu aut. převodovky neřešila. Takže měnit včas olej a bude to ok.... přátele
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 19:31   Citovat  

poopravený odkaz tudy odkaz
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 19:36   Citovat  

Mourl napsal:
Tak dneska jsem si hrál s OBD diagnostikou (za jízdy se mi rozsvítilo ABS + VSA atd.) odhaduju to na čidlo Bueee doufám že půjde chyba aspoň vyblikat.
No a jen tak ze zvědavosti jsem zkusil číst pozici plynu.Začíná na 18% což je divný ale může to dělat i špatný diagnostický nástroj.A průběh po pomalinkém šešpávání plynu je: 18% - 15.1% - 16% - 18% - 20% - atd.Po puštění pedálu to klesá 20% - 18% - 15,1% a asi po 1sec to samo skočí zase na 18% Takže bych viděl opravdu problém v tom senzoru plynového pedálu.
Jinak opravdu jde chyba ABS vyblikat jako tady na tom videu? tudy odkaz
Díky

když jsem koupila Accorda, tohle mi svítilo taky, na diagnostice v Hondě mi řekli, že je špatný zadní levý čidlo ABS, koupila nový, vyměnila, kontrolky svítily dál a nešly smazat...chyba byla nakonec v přerušení kabeláže, která k čidlu vedla.
   Návrat  
pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2013 , 22:28   Citovat  

Dutch napsal:
odkaz nejde, ale:

ze zkušenosti mám 2.4 LPG najeto cca 30 tis na plyn a vše funguje bez problému a plyn s motorem rozumí, někdy se rožne kontrolka druhé lambdy (emisní) ale není to závažný problém a už to řeším. Výkon +- stejný, nejsem letec a jezdím normálně a tam to je OK

Můžeš se o tom, prosím, rozepsat?
Něco málo jsme řešili i tady Úsměv
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2013 , 0:17   Citovat  

pata.vfr napsal:
Můžeš se o tom, prosím, rozepsat?
Něco málo jsme řešili i tady Úsměv
co konkrétně myslíš? je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2013 , 1:24   Citovat  

Dutch napsal:
co konkrétně myslíš? je to dobrý

Kontrolku druhé lambdy + řešení Úsměv
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 30.12.2013 , 21:10   Citovat  

scream napsal:
Tak dnes sa skoncilo moje nestastie s xenonomom... konecne to sieti ako ma aj ked je tam stale este rezerva. Stacilo utriet mikroprach z vnutra sosovky. Posluzili slamky (brcka) a v nich nastoknute 2 tycinky na cistenie usi, na prvy pohlad nesla dole ziadna spina ale po vyskusani vecer je rozdiel asi +40%, komu to horsie svieti odporucam vyskusat... a to som este necistil paraboly a nelestil svetla, to by bolo dokonale.
A ako si utrel prach z vnutra sosovky? Svetlo islo dole?
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2013 , 12:48   Citovat  

tazko to vysvetlovat, tak som to odfotil tudy odkaz Úsměv

staci vybrat vybojku a dierou prestrcit tento uzasny nastroj Úsměv... svetlo ostalo na mieste
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 17:21   Citovat  

měnil někdo žárovky v parkovacích světlech a spz? koupil jsem si ledky a na předku je docela problém s místem, na spz to bude asi jednoduší ale je to tam nějak nacvaklé a nechci to vylomit tak uvítám každou radu Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 17:46  Naposledy upravil SaKaL dne 3.1.2014 , 0:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OsekSpider napsal:
měnil někdo žárovky v parkovacích světlech a spz? koupil jsem si ledky a na předku je docela problém s místem, na spz to bude asi jednoduší ale je to tam nějak nacvaklé a nechci to vylomit tak uvítám každou radu Úsměv

Na parkovacky doporucuju cestu pres podbehy - sam jsem se toho bal, ale staci vycvaknout ty 3 (nebo mozna 4) plastovy capliky (asi to ma i nejakej oficialni nazev Úsměv ), pak odehnes to plastovy nadkoli uplne v pohode a najednou na Tebe vykoukne zarovka se spoustem mista vsude okolo... Samozrejme je lepsi to delat v teple aby Ti to nepopraskalo, at uz ten plast nebo ten "caplik"...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 19:44   Citovat  

OsekSpider napsal:

Parkovačky jsem měnil obě klasicky přes kapotu Velmi šťastný , u benzínu to není problém. Nafťák je trochu horší Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 20:09   Citovat  

OsekSpider: Na osvetleni SPZ je okolo svetiel nacvaknuty plastovy ramcek. Das ho dolu tym sposobom, ze ho podoberies nejakym tenkym srobovakom a potom uz len s citom povytahujes nacvaknute cudliky. Aby si si bol isty ze neposkriabes lak, mozes srobovak obalit nejakou handrou. Vrchny kryt svetla potom vymontujes nasledovne: zo spodnej casti z jednej strany je taky zasuvaci zub a z druhej strany je to len nacvaknute. Cele ako to je musis posunut do pravej strany a potom to pojde vybrat.
Tu je foto ako cele vyzera (pre lepsiu predstavu):

img_1968_521.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
img_1968_521.jpg, 1.96 MB
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2014 , 21:10   Citovat  

díky chlapi, zítra zkusím přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 1:10   Citovat  

pata.vfr napsal:
Parkovačky jsem měnil obě klasicky přes kapotu Velmi šťastný , u benzínu to není problém. Nafťák je trochu horší Úsměv

Tak jasně, pokud máš ruku jak slečinka (což já mám tedy taky Úsměv ), tak to nějak jde.
Sám jsem si je měnil před měsícem, začal jsem u pravého světla - tam jsem povytahoval hrdlo od nádržky kapaliny do odstřikovačů atd., zanoříš tam ruku, přitom se zdrápeš a poslepu pohmatu šmátráš, šmátráš a pak ji vytáhneš... objímku s žárovkou od blinkru Úsměv , tak si dáš ještě jedno kolo a pak to vyndáš... vyměníš žárovku a snažíš se tam poslepu pohmatu vrátit zpátky tu objímku. Nakonec jsem to dal, ruka špinavá atd.
U levýho světla, kde je místa díky baterce ještě méně, jsem to chvíli zkoušel a pak to vzdal s tim, že to udělám někdy až bude teplo i s vyndánim baterky. Pak jsem si ještě cvičně zkusil vyndat jeden caplik, zjistil, že to jde, následoval druhý, třetí, asi i čtvrtý, mírně jsem odehnul nadkolí a žárovky jak na dlani.
Ti řikám, kdo jednou zkusí, nechce jinak... Úsměv

+parkovačky+.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
+parkovačky+.jpg, 703.03 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 9:10   Citovat  

SaKaL> Tak díky, a já na ty moje pařáty nemohl sehnat rukavice.. Velmi šťastný
Je teda fakt, že teď když to píšeš, měl jsem tuším dole krytky dálkových světel, aby tam bylo více místa Úsměv
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 9:47   Citovat  

Pokud si pamatuju tak jsem vzdycky menil parkovacky pres podbeh, jen sundat dva plastovy sroubky a protahnout ruku Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 13:49   Citovat  

Kdo si myslí, že se na Accordu špatně mění žárovky, doporučuju vyzkoušet západoněmecké vozítko Je to tam. ForTwo

Bohužel jsem osobně několikrát absolvoval, zlatá Honda VTEC
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 16:04   Citovat  

kdo chcete vyměnit žárovky klidně dojeďte HaHaaa já už to mám nacvičeno... Velmi šťastný u benzínu rychlovka vrchem kouř
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 16:49   Citovat  

Verča napsal:
kdo chcete vyměnit žárovky klidně dojeďte HaHaaa já už to mám nacvičeno... Velmi šťastný u benzínu rychlovka vrchem kouř

Tak rychlovka, jo? Ze bych dojel? Hihi Ale nevadi, ze mam coupe 6g...? pořádnej výtlem
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 3.1.2014 , 16:55   Citovat  

bez OT ! potom sa v tejto teme neda nic najst.
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2014 , 9:39   Citovat  

Když už jsme u žárovek..měnil někdo u Tourera žárovku v podsvícení tlačítka výstražných světel? Lze tlačítko vyloupnout nebo je třeba rozebrat palubku?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.1.2014 , 18:29   Citovat  

Santi napsal:
Když už jsme u žárovek..měnil někdo u Tourera žárovku v podsvícení tlačítka výstražných světel? Lze tlačítko vyloupnout nebo je třeba rozebrat palubku?

Tohle uz se tady taky resilo, daval jsem sem i obrazek... Musi se sundat cely ten plastovy obdelnik, ve kterem je to tlacitko - zacit u spodni hrany celniho skla...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2014 , 18:58   Citovat  

V tomhle téma se toho řešilo hodně,problém je že když chceš něco vědět o A7g,musíš pročíst celé tohle téma,což je na pár dní. To se radši člověk zeptá...
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2014 , 19:17   Citovat  

Za 5 hodín sa to prečítať dá Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: